P
persil07
Ziyaretçi
- Konu Sahibi persil07
-
zaten işte iken cok rahat borçlarımızı da ödüyorduk
eşinin en büyük hatası bu olmuş zaten canım. neyse şurada kpss'ye ne kaldı ki. kazanamazsa o zaman sorarsın hesabını ama bu süre zarfında ipleri eline al. seni anlıyorum kimse eşinin boynu bükük olmasına dayanamaz. ben bile koca adam şunu alalım dediğinde kıramıyorum. o da beni kıramııyor sonra bir bakıyoruz ohooo çoşmuşuz. şimdi bizim bebiş de var yolda. o nedenle eşine biraz daha kararlı davranman lazım bence. hatta kartı kaldır. her şeyi paramız yettiği kadar peşin alıyoruz bundan böyle de. kararlı davran. zaten bence kart kullanmasanız çok daha iyi. kredinizin bitmesine kaç ay var?
zaten laptop alacağı kardeşi buna gaz vermiş bunlar seni çok çalıştırıyor çık işten diploma çalıştır evde de kspss calıştır nasıl sinirli ve üzgünüm
bomba gibi patlayacak durumdayım bugün işyeindeki arklarda sordu neyin var dedi suratımdan belli ediyormuşum
bişi yok dedim ama çok kötüydüm belli etmemeye calışıyordum
diploma çalıştırma ile ilgili düşüncelerimi yukarıda yazmıştım canım. bu kardeşi çalışıyor mu yoksa sadece y.lisans mı yapıyor?
Nasıl bir kardeşse işi gücü olmayan abiden bilgisayar istiyor. sinirlenmekte çok haklısın canım.
o kardeşin aklı o kadar çalışıosa kendi bilgisayarını almayada yetsin.... kafa kendine yontmaya çalışıo başka bişi yok içinde
canım sıkma canını bak sana akşamdan beri diorum zaten huzurum yok diyorsun verme verincede olmayacak dahada uzulcen. ayrıca biliyorsun onun sana bu tatlı dili nie döktüğünü. belki akşam biz bişi almadık da diyebilir kardeşine soylemiş olabilir neticede ve vazgeçmiş olabilirler o zaman al ve verme kartı yada limiti düşürttür bankadan. onu buz gibi olması su an senin sinirinden önemli değil. nasılsa 1.300 liracık para değil kadın kendine evine almasın k. birader baksın
ya babası kredi çekip gönderecek yaa ona güveniyorlar bir de bursu var yavaş yavaş ödeyecekmiş bize bakalım
gıda mühendisleri diploma calışıtrabiliyor haftada bir gidip işyerine imza atıyorlar cnm 5 yere verme hakları var ama bakalım bulabilecek mi en son şekerlemecilere başvurmuşu sonuç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?