Eşimin emrivaki tavırları ?

Dün çok kötü Kavga edildi küfür hakaret tehdit şiddet. Bugün sesi çıkmıyor burda kşmse destek değil bana herkes eve dönmeni istiyor anne baba ayrı ikiside evli Bi herkes eve dön diyor ama dönmek istemiyorum dün kavga kv yüzünden başladı ikiside evimde bana saymadı laf bırakmadı
Anneniz destek olmuyor mu size durumun ciddiyetini anlamıyorlar mı

Hayır anlamıyor vucudumu üç yerinde morluk var hala fazla dövmemiş itelemiş sinirlenmiş sen abartıyorsun diyor
Anneniz babanız destek olmuyorsa daha zor bir durum, insan evladını göz göre göre ateşe atar mı anlayamıyorum..
Kendi maddi durumunuz var mı çalışıyor musunuz? Boşandıktan sonra yalnız yaşayıp kendi düzeninizi oluşturabilirsiniz belki

Eennn nefret ettigim sey ... Hani sizde insansinizya ayri bir birey ve fikirleriniz de var ..
Sus cantasi muamelesi nedir yaaa
saygisiz 😒😒

Hayır anlamıyor vucudumu üç yerinde morluk var hala fazla dövmemiş itelemiş sinirlenmiş sen abartıyorsun diyor

Isin yok ise gerekirse mor catiya felan basvur ama o adama tekrar gitme. Senin sadece 1 tane hayatin var ve esin tehlikeli biri. Isin var ise, ayri eve cikmaya calis.

emrivaki yapıyorsa siz de yapacaksınız misafiri sana sormadançağırıyorsa otursun eşek gibi hazırlasın kendi misafirinin yemeğini. gelen aç kalacak olsa da hazırlamam bana sorulmadan gelenin yemeğini ben. istediği kadar surat assın gitmeyeceksiniz ya da kendinize başka bi plan yapıp ona gideceksiniz g.t gibi kalsın orada tek başına. adam yerine koymuyorsa koymayın siz de niye bu kadar izin verdiniz bu duruma

Hemen aile ve sosyal politikalar bakanlığını arayın sığınma evine yerleşmeyi talep edin.nerede olduğunuzu bildirmeyin kimseye.hemen iş aramaya başlayın.hatta bu hayırsız ana babayı boşverip ufak bir şehre yerleşin bence hem belki iş bulmak kolay olur hem yaşam ucuz olur.o anneye sakın tam yerinizi bildirmeyin,evladına acımayıp “az vurmuş” diyen anne olamaz kusura bakmayın

Annesine gittiginden arabadan iner evime yururdum ya da arabadan inmezdim. Misafire bir sey hazirlamazdim. Yatiya gelene de kendi acsin yatagini banane derdim. Kisaca ben inatlasma taraftariyim.

Vala yazdıklarınıza sonra kocama tekrar aşık oldum, bune böyle :KK12:

Bende öyle yaptm dün şiddet hakaret babamın evindeym şuan boşanmayı düşünüyorm

yani bu adamla evlilik yurutmenin bi yolu yokmuş. hakkinizda hayırlısı olsun. ya simdi boşanıp yasadiklarinizi atlatmaya caliscaksiniz ya da depresyon ilaçları çeşitli hastaliklarla bu adam yüzünden heba olcaksiniz...

çocuk var miydi acab önceki yorumlara bakmadim

yani bu adamla evlilik yurutmenin bi yolu yokmuş. hakkinizda hayırlısı olsun. ya simdi boşanıp yasadiklarinizi atlatmaya caliscaksiniz ya da depresyon ilaçları çeşitli hastaliklarla bu adam yüzünden heba olcaksiniz...

çocuk var miydi acab önceki yorumlara bakmadim
Hayır yok evet zor zamanlar yalıyorm umarım geçer

Hayır yok evet zor zamanlar yalıyorm umarım geçer

her halükarda zor olacak sizin için yeni bi hayata başlamak. aileniz arkanizda durmuyo sanırım. destek de olmuyo. ama iyi yönden bakarsak cocuk yok. siz kuru ekmek de yersiniz yerde de yatarsiniz gerekirse ama cocuk olunca insam biraz daha zorlaniyo.

önce sığınma evinde falan kalir, sonra bi is bulur hayatınızı kurarsiniz. hepsi gelir geçer. korkmayin yilmayin. Allah yolunuzu açık etsin inşallah

Dün çok kötü Kavga edildi küfür hakaret tehdit şiddet. Bugün sesi çıkmıyor burda kimse destek değil bana herkes eve dönmemi istiyor baskı yapıyor eve dön diye anne baba ayrı ikiside evli Bi herkes eve dön diyor ama dönmek istemiyorum dün kavga kv yüzünden başladı ikiside evimde bana saymadı laf bırakmadı
asla dönme, babana da söyle kadin siginmaya giderim sokakta yatarim ama dönmem, sana da bir kizina sahip cikamadi derler de.
calisiyormusun?
darp raporu aldin mi?

Back
X