Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Donme kardesim calis kazan kendine yeni bir hayat kur.en fazla 2 sene zorluk cekersin ama donersen bir omur boyle davranmasina alisabilecekmisin onu dusun
Dün yine aynısını yaptı evden dönerken orda durdu in dedi bende yarın geliriz dedim annesi karıştı bende anne sen niye karışıyorsun biz aramızda konuşyrz dedim anneme böyle davranmassn diye iteledi eve geldim valiz toplamaya şiddet uyguladı şuan babamdayım boşanıyoruz
Böyle... Cocuklarından koca olmaz zaten. Anası basta şeytanın teki olmalı ki oglunu da güzel fitlesin. Geneli böyle galiba. Dönme o eve bırak kocan olacak karaktersiz de Anasının eteğinin altında yasasın. Zaten seni adam yerine koymuyormuş. Sen de bırak kendi haline yasasın bakalım iki gün sonra anası emin ol kapıya koyar bakamaz bile. Yansın kendi dersine şeref yoksunu herif
Yeni evliyken benimki de böyle saçmalıklar yapardı. Bir gün bunaldım ailesinin yanında bir cinnet geçirdim. Şimdi 2 eli kanda olsa önce bana haber verir biri gelmeden. Başına gelecekleri biliyor artık. Bence sizde bir cinnet geçirip sorunu kökünden çözün.
Dün yine aynısını yaptı evden dönerken orda durdu in dedi bende yarın geliriz dedim annesi karıştı bende anne sen niye karışıyorsun biz aramızda konuşyrz dedim anneme böyle davranmassn diye iteledi eve geldim valiz toplamaya şiddet uyguladı şuan babamdayım boşanıyoruz
ya sen mükemmel bi detaysın , minnet etmeyip bırakmışsın ya. helal olsun be. bayılıyorum şöyle güçlü kadınlara. Annesine verdiği değeri sana da verseydi boşanmazdın. Helal olsun be. Kadınlar çok değerli varlıklar ve sen de çok değerlisin sakın ha bunu unutma
asla dönme, babana da söyle kadin siginmaya giderim sokakta yatarim ama dönmem, sana da bir kizina sahip cikamadi derler de.
calisiyormusun?
darp raporu aldin mi?
ya sen mükemmel bi detaysın , minnet etmeyip bırakmışsın ya. helal olsun be. bayılıyorum şöyle güçlü kadınlara. Annesine verdiği değeri sana da verseydi boşanmazdın. Helal olsun be. Kadınlar çok değerli varlıklar ve sen de çok değerlisin sakın ha bunu unutma
senin gücün sana yeter canim. bak su an üst komsumu dinliyorum. kadinin kocasi alkolik tam 20 yildir böyleymis. adam bas bas bagiriyor kadini yatirmiyor. kadin ayrilamiyor diyor ki kime sorsan kocami cok iyi biliyor. yaslanmis torun torba sahibi kadin ama sendeki güc onda yok. gencliginin elinden gitmesini istemiyosan aynen devam
Burdakilere Bi sorum olacak ben evden çıkarken üç beş parça bşy alabildim şimdi şehir dışına gitcem evin anahtarıda yok bende hiç Bi eşyam yok yani nasıl alabilirim söylesem Bi şekilde alsam olur mu?
Burdakilere Bi sorum olacak ben evden çıkarken üç beş parça bşy alabildim şimdi şehir dışına gitcem evin anahtarıda yok bende hiç Bi eşyam yok yani nasıl alabilirim söylesem Bi şekilde alsam olur mu?
sana zarar verme ihtimali var mi? yalniz gitme ne olur ne olmaz, yaninda bir aile büyüğü akraba vs götür. eşyalarını al muhatap olma direk çık. dikkatli ol.
Anne baban,abin,kardeşin,akraban,apartmandaki komşundan yardım isteyebilirsin. karakoldaki polislere durumunu izah edersen,onlar da sana bu durumda yapabileceklerini söyler,yetkileri dahilindeyse de sana nezaret ederler.Allah yardımcın olsun canım
Madem o eve dönmek zorundasınız şöyle yapın.
Şimdi içişleri bakanlığının şiddet gören kadınları korumak için hazırladığı KADES programını telefonunuza indirin.
Eşinize bu programı polisler kurdu. Bana tırnağın dokunursa tek tuşa basmamla eve gelecekler ve senin hakkında soruşturma açılacak deyin.
Belki korkar size dokunmaz.
Siz de bu arada birikim yapın, işe girip ev kurmaya çabalayın.
Sonra boşarsınız.