Eşimin erkek kardeşi bizimle yaşayacak :(

Isvecte mesela ev bulmak hic kolay degil, kiralik ev bulabilen sukrediyor. Burada sira sistemi var yillarca sirada beklemen lazim kiralik eve gecebilmen icin
Merakımdan soruyorum. Kiralık ev yoksa nerede yaşıyor insanlar, ailelerle mi?

Eşim biraz ters karakterli o an yok deseydim de zaten ister kabul et ister etme bizimle yaşayacak diyecekti şimdide desem böle olur cevabi
Erkekler öyle surat asma ile bişey anlamaz karşına al konuş düşündüm kardeşin bizimle kalamaz ben genç bir kadınım evde başka bir erkek olamaz o senin kardeşin olsa bile. Yok illa kalsın dersen ayrilıriz olur biter yoluma bakarım dersin.

Tanığın herkese söyle hep beraber büyütmeye, gece uykusuz kalmaya razı olsunlar Millet çok meraklı herkesin aile planlamasını yapmaya
Aynen annemden esimin teyzeleri komsularimA kadar herkes cocuk diye beynimi yiyor :) bide su ikinciye dogurmus su 3. Dogurdu diye laf carpiyorlar tembel cikmisim ben :)

Eşinizle konuşup rahatsızlığınızı dile getirin uygun bir dille. Ama başta tamam demişsiniz şimdi nasıl hayır dersiniz bilmem. Ayrıca bunca zamandır kendi ailenizin yanında kaldığınız için hayır demek de biraz zor olabilir tabi. Yine rahat edemeyeceğinizi söylemelisiniz. Hamileyken insan evde rahat etmek ister. Son aylarda rahat oturamıyor karndan dolayı sürekli uzanma modunda oluyor insan.

Aynen annemden esimin teyzeleri komsularimA kadar herkes cocuk diye beynimi yiyor :) bide su ikinciye dogurmus su 3. Dogurdu diye laf carpiyorlar tembel cikmisim ben :)
Valla yaşım 35 ondan mıdır nedir ben tek çocukla yoruluyorum, uykusuzum, yorgununun dedikçe annem bile ikinciyi yapma diyor

Isvecte mesela ev bulmak hic kolay degil, kiralik ev bulabilen sukrediyor. Burada sira sistemi var yillarca sirada beklemen lazim kiralik eve gecebilmen icin

Isveçliler hepsi ailelerindemi kaliyor evlenmek istediginde, yada yanliz yasamak istediklerinde? Hiç sanmiyorum. Muhtemelen o "kiralik" evler, sosyal evlerdir. Devlet sistemidir. Ve fazla para harcamak istemediginde millet sadece oraya bakiyor. Yani neticede evlenip, yuva kurulacaksa ve ille sosyal sistemde kalmak istiyorlarsa, o evi bekleyip öyle evlenmeleri gerek.

Yoksa paraya kiyilcak ve 'özel'den ev kiralanacak. Bunlar ikisinide yapmadi ve annesinin evinde bide bebek yapiyorlar. Kusura bakma ama cahil cesareti buna derler.

Benim oda yok elde var sıfır
İnşallah gönlüne göre olur.
Ben zaten kazayla kalamazsam hiç kalamam sanırsam

Hahaha ya çok tatlısın gel gitme
Evet bende öyle sanıyordum 1 kereden hamile kalınır diye ama kalınmıyormuş
Arada korunuyoruz, arada korunmuyoruz falan ama hala bebe yok
Korunup nasıl hamile kalınıyor biri bizi aydınlatsın pilis

Ben bunun için ayrı konu açacağım bu ay da tutmazsa
Neyi yanlış yapıyorlarsa biz de öyle yapalım

sesini ilkinde cikarmadiysan eşin onu dikkate alır.
hata etmişsin ki hala da devam ediyorsun..
sen hiç konuşma o anlasın..
anlıyor ama bilerek susuyor tepkisiz kalıyorsa ???

Hiç kusura bakmayın ama kocanız çok teklifsiz ve ince düşünceden yoksun biri. Fare deliğine sığmamiş bir de kuyruğuna kabak bağlamış deriz biz. Hem kayınvalide evinde iç güveysi modunda yaşıyor yetmezmiş gibi bir de erkek kardeşini yamamaya çalışıyor. Anneniz ne diyor bu duruma? O ev onun çünkü bilmem farkında mı kocanız ve kardesi?

Kardesi su an nerde yasiyor? Surat asmayla anlamaz, acik acik diceksin, ha eger illa bizimle kalacak diyorsa, Kal ananin evinde ona hizmet et, el alemin koca adamina hizmet edene kadar.

Şu KK'daki kadınların eşlerine ses çıkaramamasına bir türlü anlam veremiyorum
Neden bir şey demedin mesela ne düşündün tamam derken??
Şok oldum deme inanmam, kocam bana böyle bir şey dese cevap veremeyecek kadar şok olmam sinirlenirim sadece tartışmaya başlarım

Ay çok komik ata sözü, ağzım yirtilcak gülerken . Fare deliğine sığmamis, birde kuyruğuna kabak bağlamış . Gözümün önüne getirdikce, saha da çok güleceğim geliyor. Sağol kardeşim, beni güldürdün için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…