Merakımdan soruyorum. Kiralık ev yoksa nerede yaşıyor insanlar, ailelerle mi?Isvecte mesela ev bulmak hic kolay degil, kiralik ev bulabilen sukrediyor. Burada sira sistemi var yillarca sirada beklemen lazim kiralik eve gecebilmen icin
Erkekler öyle surat asma ile bişey anlamaz karşına al konuş düşündüm kardeşin bizimle kalamaz ben genç bir kadınım evde başka bir erkek olamaz o senin kardeşin olsa bile. Yok illa kalsın dersen ayrilıriz olur biter yoluma bakarım dersin.Eşim biraz ters karakterli o an yok deseydim de zaten ister kabul et ister etme bizimle yaşayacak diyecekti şimdide desem böle olur cevabi
Aynen annemden esimin teyzeleri komsularimA kadar herkes cocuk diye beynimi yiyor :) bide su ikinciye dogurmus su 3. Dogurdu diye laf carpiyorlar tembel cikmisim ben :)Tanığın herkese söyle hep beraber büyütmeye, gece uykusuz kalmaya razı olsunlarMillet çok meraklı herkesin aile planlamasını yapmaya
Eşinizle konuşup rahatsızlığınızı dile getirin uygun bir dille. Ama başta tamam demişsiniz şimdi nasıl hayır dersiniz bilmem. Ayrıca bunca zamandır kendi ailenizin yanında kaldığınız için hayır demek de biraz zor olabilir tabi. Yine rahat edemeyeceğinizi söylemelisiniz. Hamileyken insan evde rahat etmek ister. Son aylarda rahat oturamıyor karndan dolayı sürekli uzanma modunda oluyor insan.Merhaba hanımlar benimde içime dert olan bi konu var sizinle paylaşıp yorumunuzu almak istedim.. biraz uzun olabilir HAKKINIZI HELÂL edin Ben bir yıldır evliyim ve 3 aylık bebeğim var yurtdışında yaşıyoruz 1 yıldır da annemde kalıyoruz mecburi ,yurtdışında kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi herneyse, bir kac ewden onay bekliyoruz olursa INŞALLAH taşnicaz eşimin bide erkek kardeşi var burada aile olarak tek ikisi var, birde amcalar dayılar filan iste eşim dün taşınırsak kardeşini de yanımıza alacağını soyledi ardından senin için bi sorun olmaz dimi dedi ben o an şok oldum konuşamadım başımı sallayıp yok dedim dünden beri yüzüm asık farkediyor zaten ama buna bozulduğumu anlamıyor yada anlamak istemiyor kardeşi 20 yaşında bekar biz zaten 1 yıldır yalnız kalamıyoruz kendi düzenimiz yok diye taşınmak istiyorum kendi ewimde de rahat olmicaksam niye taşınıyorum ki buradan? Durumu farkedip sormasını istiyorum noluyor diye dökücem içimdekilerini zoruma gitti baya..
Ederler bacım hizmet eden sıcak yemek koyan olunca önüne ederler
Valla yaşım 35 ondan mıdır nedir ben tek çocukla yoruluyorum, uykusuzum, yorgununun dedikçe annem bile ikinciyi yapma diyorAynen annemden esimin teyzeleri komsularimA kadar herkes cocuk diye beynimi yiyor :) bide su ikinciye dogurmus su 3. Dogurdu diye laf carpiyorlar tembel cikmisim ben :)
Isvecte mesela ev bulmak hic kolay degil, kiralik ev bulabilen sukrediyor. Burada sira sistemi var yillarca sirada beklemen lazim kiralik eve gecebilmen icin
benim bi oglum var 4 yasinda 5 cocuga bedel masallah beni mahvetti.anti depresanlar ice ice buyuttum simdi kardes istiyorum diye geziyor :)aynen senin gibi dusunuyorum benim cesaretim yok bi kazaya ugrasam diye bu arada tanidigim herkes dua da ediyor kazaya ugrarsin insallah diye ama yok :)
Uf yine araya gireceğim de ben aylardır dikkat etmediğim halde tık yok çok imreniyorum cidden her korumaya rağmen hamile kalan müthiş doğurgan insanlara
Bir de evlenmeden önce hep kendimi hamile sanardım öyle hemen olmadığını bilsem az salardım kendimi
Neyse tamam özür dilerim ya ben kendime sonra ayrı konu açayım
Ben bunun için ayrı konu açacağım bu ay da tutmazsaHahaha ya çok tatlısın gel gitme
Evet bende öyle sanıyordum 1 kereden hamile kalınır diye ama kalınmıyormuş
Arada korunuyoruz, arada korunmuyoruz falan ama hala bebe yok
Korunup nasıl hamile kalınıyor biri bizi aydınlatsın pilis
Ben bunun için ayrı konu açacağım bu ay da tutmazsa
Neyi yanlış yapıyorlarsa biz de öyle yapalım
Merhaba hanımlar benimde içime dert olan bi konu var sizinle paylaşıp yorumunuzu almak istedim.. biraz uzun olabilir HAKKINIZI HELÂL edin Ben bir yıldır evliyim ve 3 aylık bebeğim var yurtdışında yaşıyoruz 1 yıldır da annemde kalıyoruz mecburi ,yurtdışında kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi herneyse, bir kac ewden onay bekliyoruz olursa INŞALLAH taşnicaz eşimin bide erkek kardeşi var burada aile olarak tek ikisi var, birde amcalar dayılar filan iste eşim dün taşınırsak kardeşini de yanımıza alacağını soyledi ardından senin için bi sorun olmaz dimi dedi ben o an şok oldum konuşamadım başımı sallayıp yok dedim dünden beri yüzüm asık farkediyor zaten ama buna bozulduğumu anlamıyor yada anlamak istemiyor kardeşi 20 yaşında bekar biz zaten 1 yıldır yalnız kalamıyoruz kendi düzenimiz yok diye taşınmak istiyorum kendi ewimde de rahat olmicaksam niye taşınıyorum ki buradan? Durumu farkedip sormasını istiyorum noluyor diye dökücem içimdekilerini zoruma gitti baya..
“Korunurken oldu” diyen herkese karşı gözlerimi kısıp içimden geçen düşünce bu. Ama söyleyemiyorum, söyleyemiyorummmKorunma dedigi seyin geri cekilme olduguna kalibimi basarim
Ay çok komik ata sözü, ağzım yirtilcak gülerkenHiç kusura bakmayın ama kocanız çok teklifsiz ve ince düşünceden yoksun biri. Fare deliğine sığmamiş bir de kuyruğuna kabak bağlamış deriz biz. Hem kayınvalide evinde iç güveysi modunda yaşıyor yetmezmiş gibi bir de erkek kardeşini yamamaya çalışıyor. Anneniz ne diyor bu duruma? O ev onun çünkü bilmem farkında mı kocanız ve kardesi?
Ben de erkek kardeşimin uzun süre kalmasını istemem.Ayrıca şunu diyeyim belirli sebeplerden ötürü kardeşim 15 gündür bende artık delirme noktasına geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?