Eşimin erkek kardeşi bizimle yaşayacak :(

Msjınızdakı can alıcı nokta ne bılıyormusunhz “evlenmeden once kendımı hep hamıle sanardım “ sanırım prikolojik olrak hamıle kalamıyorsunuz bunun üzerine düşünmenızı tavsiye ederim biraz zihninizi rahat bırakın

Esine hayir demeye korkuyorsun. Cunku seni dikkate almiyor. Evinizi hazirlamadan evlenmis icguvreysi gelmis 5000 euro kaptirmis ustune cocuk yapmis bi adamdan korkuyorsun peki. Dua et Almanyadasiniz burada olsaniz siz cok yasayamazdiniz bu kafalarla.

Malesef canım yine negatif cıktı ewe geldim iki damla vardi yine ama testi yaptim negatif

Tabiki de belki çok iyi dikkat etmemize rağmen olmuştur RABBIM isterse herturlu verir biz ne yapsak boş olur
Kasım 2019 mesajınıza bakılırsa korunmamışsınız. Aksine bebek olsun diye uğraşmışsınız.

Aynı durumdayım.
1 yıl korunmasız bitincr 1 yıl korunarak bebek deneyeceğim. Herkes korunarak hamile kalıyor

Niye yok yerine cuş demedin

Daha 1yillikken sozunuz gecmiyorsa siz yuva kurmamissiniz esinizin egosunu tavan yapmaya yarayan bir es almis sizi adam.
Ne demek sinirli adam, terd adam, valla bende duz kadinim 1yildir zaten sks tikis anam larda kalmisim sesimi cikarmamisim adam olaymisda bi caresine bakaydi.

İstedim yaptım deyin de hediyeydi biz ne yapsak boştu demeyin lütfen ya asıl bunlar boş..
Cinsel hayatı olmayan birisi hamile kalamıyorsa, menopoza girmiş bir kadın kalamıyorsa, hamileliğe engel rahatsızlığı olan kalamıyorsa demek ki bu hediye olduğu için değil, sperm yumurtayı döllediği için hamile kalınıyor! Dölletmezseniz kalmazsınız yani, o zaman yumurtadan sürpriz hediye de çıkmaz.

Eşim biraz ters karakterli o an yok deseydim de zaten ister kabul et ister etme bizimle yaşayacak diyecekti şimdide desem böle olur cevabi
iste kadınların en cok yanlıs yaptıgı olay zaten koca seni takmıyo dinlemiyosa o anda susa susa annemde 30 senenlik evlilik yasadı simdi en büyük olayda annem aa dese babam ooo sen cok konusuyosun der o yuzden kadınlar konusun susmayın istemedigin bisey icin hayır demeyi fikir sunmayı bilin evliligin amacı birlikte hayat kurmak de kaynımla yasamak degil de

Bence eşinin sormasını bekleme ve istemediğini açık açık söyle surat yaparak yada trip atarak eline bişey geçmez dürüstçe kardeşinle aynı evi paylaşmak istemiyorum rahat edeceğimizi düşünmüyorum de bu senin en doğal hakkın..

Hollanda da mi yasiyorsunuz? Esinizin kardesi su an nerede kaliyor? Yani rahati yok mu? Sonucta erkek kardes evde olmamasi gerrktigini sizin anneniz ya da babaniz soylesede olur ya da gercekten gecici bir sure olmasi gerektigini anlatmalari lazim buyuklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…