zaten Almanya da çocuklar daha bi rızkıyla geliyor...çocuk parası felan, duyduğuma gore 3 çocuk bi kira ...rabbim berlin demiş ne güzel...niye prezarvatife para versinler kiKorunma dedigi seyin geri cekilme olduguna kalibimi basarim
Msjınızdakı can alıcı nokta ne bılıyormusunhz “evlenmeden once kendımı hep hamıle sanardım “ sanırım prikolojik olrak hamıle kalamıyorsunuz bunun üzerine düşünmenızı tavsiye ederim biraz zihninizi rahat bırakınUf yine araya gireceğim de ben aylardır dikkat etmediğim halde tık yok çok imreniyorum cidden her korumaya rağmen hamile kalan müthiş doğurgan insanlara
Bir de evlenmeden önce hep kendimi hamile sanardım öyle hemen olmadığını bilsem az salardım kendimi
Neyse tamam özür dilerim ya ben kendime sonra ayrı konu açayım
Adetin biter bitmez hemen ilişkiye gir..Ben bunun için ayrı konu açacağım bu ay da tutmazsa
Neyi yanlış yapıyorlarsa biz de öyle yapalım
Malesef canım yine negatif cıktı ewe geldim iki damla vardi yine ama testi yaptim negatif
Kasım 2019 mesajınıza bakılırsa korunmamışsınız. Aksine bebek olsun diye uğraşmışsınız.Tabiki de belki çok iyi dikkat etmemize rağmen olmuştur RABBIM isterse herturlu verir biz ne yapsak boş olur
Bilmem, ne zaman burda cocukla ilgili soru sorulsa korunurken kaldım diyorlar ya. Ben duvara cok bacak diktim utanırdım o halimden ama olmadı.
Rabbım hediyeyi bana layık gormedı, vardır bir bildigi. Asırı korunanlara verdıgıne gore.
Sen hamıle kal cyrek takıcam ona
Merhaba hanımlar benimde içime dert olan bi konu var sizinle paylaşıp yorumunuzu almak istedim.. biraz uzun olabilir HAKKINIZI HELÂL edin Ben bir yıldır evliyim ve 3 aylık bebeğim var yurtdışında yaşıyoruz 1 yıldır da annemde kalıyoruz mecburi ,yurtdışında kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi herneyse, bir kac ewden onay bekliyoruz olursa INŞALLAH taşnicaz eşimin bide erkek kardeşi var burada aile olarak tek ikisi var, birde amcalar dayılar filan iste eşim dün taşınırsak kardeşini de yanımıza alacağını soyledi ardından senin için bi sorun olmaz dimi dedi ben o an şok oldum konuşamadım başımı sallayıp yok dedim dünden beri yüzüm asık farkediyor zaten ama buna bozulduğumu anlamıyor yada anlamak istemiyor kardeşi 20 yaşında bekar biz zaten 1 yıldır yalnız kalamıyoruz kendi düzenimiz yok diye taşınmak istiyorum kendi ewimde de rahat olmicaksam niye taşınıyorum ki buradan? Durumu farkedip sormasını istiyorum noluyor diye dökücem içimdekilerini zoruma gitti baya..
BiliyorduuummKasım 2019 mesajınıza bakılırsa korunmamışsınız. Aksine bebek olsun diye uğraşmışsınız.
Son 10 mesajı hariç kalan tüm mesajları""nasıl bebek sahibi olurum?" üzerine.Biliyorduuumm
Hamile kalınca çocuğun büyümesi için şart galiba çok müthiş aşırı korunduk ama yine de oldu demek sanırımSon 10 mesajı hariç kalan tüm mesajları""nasıl bebek sahibi olurum?" üzerine.
Yalan söylemesi bir şey değiştimiyor ama kendi bilir :)Hamile kalınca çocuğun büyümesi için şart galiba çok müthiş aşırı korunduk ama yine de oldu demek sanırım
Bunlar hep imtihan.benim bir fikrim var: bu erkek kardeş de Rabbinizin hediyesi olmasın sakın? ben olsam bir de böyle düşünürdüm.
iste kadınların en cok yanlıs yaptıgı olay zaten koca seni takmıyo dinlemiyosa o anda susa susa annemde 30 senenlik evlilik yasadı simdi en büyük olayda annem aa dese babam ooo sen cok konusuyosun der o yuzden kadınlar konusun susmayın istemedigin bisey icin hayır demeyi fikir sunmayı bilin evliligin amacı birlikte hayat kurmak de kaynımla yasamak degil deEşim biraz ters karakterli o an yok deseydim de zaten ister kabul et ister etme bizimle yaşayacak diyecekti şimdide desem böle olur cevabi
Hollanda da mi yasiyorsunuz? Esinizin kardesi su an nerede kaliyor? Yani rahati yok mu? Sonucta erkek kardes evde olmamasi gerrktigini sizin anneniz ya da babaniz soylesede olur ya da gercekten gecici bir sure olmasi gerektigini anlatmalari lazim buyuklerinMerhaba hanımlar benimde içime dert olan bi konu var sizinle paylaşıp yorumunuzu almak istedim.. biraz uzun olabilir HAKKINIZI HELÂL edin Ben bir yıldır evliyim ve 3 aylık bebeğim var yurtdışında yaşıyoruz 1 yıldır da annemde kalıyoruz mecburi ,yurtdışında kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi herneyse, bir kac ewden onay bekliyoruz olursa INŞALLAH taşnicaz eşimin bide erkek kardeşi var burada aile olarak tek ikisi var, birde amcalar dayılar filan iste eşim dün taşınırsak kardeşini de yanımıza alacağını soyledi ardından senin için bi sorun olmaz dimi dedi ben o an şok oldum konuşamadım başımı sallayıp yok dedim dünden beri yüzüm asık farkediyor zaten ama buna bozulduğumu anlamıyor yada anlamak istemiyor kardeşi 20 yaşında bekar biz zaten 1 yıldır yalnız kalamıyoruz kendi düzenimiz yok diye taşınmak istiyorum kendi ewimde de rahat olmicaksam niye taşınıyorum ki buradan? Durumu farkedip sormasını istiyorum noluyor diye dökücem içimdekilerini zoruma gitti baya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?