Eşimin erkek kardeşi bizimle yaşayacak :(

Ben de erkek kardeşimin uzun süre kalmasını istemem.

Yok ya olmuyor zaten.
Benim evim 2+1 bir odam giyinme odası şeklinde.
1 salonum var kardeşim de orada yatıp kalkıyor ama huzursuzluğu anlatamam.
Gece tuvalete gitmek bile huzursuz ediyor beni
Zorunda kaldı yoksa uzun süreli kalmaz bende :)

Rabbimin hediyesi de sen korunsaydın Rabbim sana o hediyeyi vermezdi.
Prezervatif,doğum kontrol hapı, spiral.. Bunlar icat edileli bayağı oldu bilginiz olsun. İnsanlar bu icatları Rabbim onlara hazır olmadan hediye vermesin diye kullanıyorlar. Milletin evinde tek göz odada yaşıyorsunuz bir de üstüne çocuk yapıyorsunuz pesss.

Kardeşi normalde nerede yaşıyor ki? Yani sizdeki de büyük cesaret, daha ev bark yok evlenip üstüne bir de hamile kalmışsınız. Sizi dinlemeyen kendi dediğini okuyan biriyle neden evlendiniz ki? Kocam beni dinlemez diyorsanız yapacak bir şey yok rest çekin o zaman. Surat asacağınıza istemediğinizi direkt söylemek daha mantıklı. Muhafazakar biriyse eğer 20 yaşındaki bir erkekle aynı evde olmam uygun olmazdan girebilirsiniz. Bazılarının öyle hassasiyetleri olabiliyor.

Farketmesini beklemeyin. Açıkça konuşun. Size sormadan yaniniza alacagina tek basina karar veremez.

Evet Almanyada ev bulmak cidden zor. Ev sahibleri cok secici birsuru evrek bilgi falan istiyorlar. Kiralarda pahali. Ozelikle calisilmiyorsa ev bulmak daha zor. Ama hava parasi nedir? Ilk defa duydum. Hemde 5-6 bin euro? Hemde calismayan birinden. Pek mantikli gelmedi. Esiniz yalan soyluyor olmasin

Ya köyden gidip almanyaya yerleşen tayfa üst üste yaşıyor zaten onlara normal böyle kalmak. Ama bence hiç hoş değil genç adam ne işi var evde? Misafir olur mecbur olur 1 ay kalır malks. Sürekli yaşamak ne ya? Hani marjinal bizdik sonra? Bi de dindar geçinirler böyleleri

Benim yukardaki komşum kocasının erkek kardeşi ile yaşıyolar ailesi bi tarafa onada hizmet ediyor tam evlendi kurtuldum derken karısı aile ziyaretine gitti 1 aylığına tekrar onların evine geldi onların tarafındaki erkekler tek yaşayamıyor illa kadınlar hizmet etmek zorunda kapanmak zorunda kadın bişey desede bişey olmuyor mecbur çocukları için katlanıyorum diyor okulda temizlik yapıyor onun yorgunluğuyla ev işiydi çocuklardı vesayre derken canı çıkıyor kadının sizde çok erken çocuk sahibi olmuşsunuz 1 yıl ne ki ? benimde bi arkadaşım vardı kaçıp evlendi 5 aylık tanıdığı biriyle 1 yıl oldu hemen çocuk sahibi oldu daha yaşı kaçtı başı kaçtı şimdi uğraşıyor kınamıyorum herkesin başına gelir tabi ama çok erken ileride ne olur demek lazım.

Zor bir durum inşallah vazgecer eşiniz ama demeniz lazım

Istemiyorsaniz hayır istemiyorum deyin. Eşiniz annenizde kalmayı kabul ettiği için sizin de bu durumu kabul etmenizi isteyebilir.
Eviniz düzeniniz yokken çocuk sahibi olmanıza şaşırdım. Biz de borç bitsin kendimizi hazır hissedelim diye diye çocuk fikrini erteliyoruz. Millet evlenir evlenmez çocuk sahibi oluyor.

Kaynım arada işten çıkar, abisini her gün iki kere arar. X yere başvurdum, y şirketine gittim filan. (Normal de sadece para istemek için arar) amaç abisi iş bulacak, bize gelecek. Eşime sakın dedim. Ben onunla uğraşamam. Olmaz bu şehre bile gelmesin

Sizde istemiyorsanız söyleyin.

Artık çok geç, o adam o evde kalacak. Sorduğunda hayır diyebilirdiniz niye kafa salladınız ki anlamadım. Geçmiş olsun. Bir yıl evli hemen çocuk ve başkasının yanındasınız. Bu hayat çok zor değil mi yaa, ben burda daraldim

Eşim biraz ters karakterli o an yok deseydim de zaten ister kabul et ister etme bizimle yaşayacak diyecekti şimdide desem böle olur cevabi

Olsun , bilsin istemediginizi. Ne olursa olsun fikrinizi söyleyin, gerisi onun ayıbı.

Valla benim eşim yatılı misafir bile istemez evde sağlık problemi veya şehir dışından gelen olmadıkça. Bu da 2 kez basımıza geldi evleneli 1 yıl oldu. Afedersiniz ama kendi evinizde osuramayacak duruma düşürmeyin kendinizi. Ev eşimle benim evim. Kaynım da ben yokken nerde kalıyorsa orda kalsın. Ya öyle kafa sallayarak kendinize eziyetiniz. Böyle eş olursanız adam getirir sorun çıkaran kadın muamelesini de üstüne yersiniz.

Ya inanamıyorum eşi ailesine gidince tası tarağı toplayıp abisinin evine mi yerleşiyor, sırf yenge hizmet etsin diye Ne diyelim acziyet mi, bencillik mi, görgüsüzlük mü, adam kullanmacılık mı, ne diyelim bilemedim.

Amma alamanya da çocuğa devlet bakıyor öyle değil mi?

Ayrıca konu sahibi hayırlı olsun misafir berekettir bereketiyle geldi inşallah

Amma alamanya da çocuğa devlet bakıyor öyle değil mi?

Ayrıca konu sahibi hayırlı olsun misafir berekettir bereketiyle geldi inşallah

Almanyada aylik cocuk parasi 200 Euro ve kültürel etkinlikler icin biraz da yardimlari var ama öyle "devlet bakiyor" diye birsey yok. Ben alman devletede güvenip cocuk yapmam

Almanyada aylik cocuk parasi 200 Euro ve kültürel etkinlikler icin biraz da yardimlari var ama öyle "devlet bakiyor" diye birsey yok. Ben alman devletede güvenip cocuk yapmam
O zaman halinize yanın ,bakın insanlar çatır çatır

Ben bakıyorum da böyle kafalar mutlu bu hayatta yapacak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…