Eşimin erkek kardeşi bizimle yaşayacak :(

Var öyleleri misal benim kaynım. 41 yaşında. İlk eşinden boşananinca annesinin evine geri döndü çünkü ocağı yakmayı bile bilmez. Çamaşır makinesi kullanmayı hiç bilmez. Şaka gibi. Var böyle adamlar aman evlerden ırak.

Geçen yine böyle bir konu vardı, kadın kaynının yıllardır bunlarla aynı evde yaşadığını yazıyordu. Ülke bile aynı yine Almanya ve adam 40'ın üstündeydi galiba. Kadın eşim çok iyi ondan sustum diyordu, eşi iyi biri olsa zaten böyle bir şeye asla müsade etmezdi.

Evet evet hatta beni terslemisti sanki Türkiye de yok diye al işte hep Almanya da oluyor bu vakalar

B
Evet evet hatta beni terslemisti sanki Türkiye de yok diye al işte hep Almanya da oluyor bu vakalar
Benim çevremde hiç böyle bir olay yok.
Bir de Almanya'da yaşayan kesimin bir kısmı hâlâ geriden gidiyor, bir türlü kendini geliştirmemiş öyle kendi aralarında yaşıyorlar.

B
Benim çevremde hiç böyle bir olay yok.
Bir de Almanya'da yaşayan kesimin bir kısmı hâlâ geriden gidiyor, bir türlü kendini geliştirmemiş öyle kendi aralarında yaşıyorlar.
Evet evet cidden oyleler hele bu covid dönemi geldiler ya iyice anladım

Nasıl bu kadar başıboş yaşayabiliyorsunuz ya, cidden şu rahatlığın binde biri bende olsa yeterdi. Evi hazırlamadan nikah yapıp karı koca olmak niye mesela? Kaçıyor muydu? Bir de Almanya’yı bahane etmeyin şuna. Sülalemin yarısı orada yaşıyor, bir tane bile sizin gibi yaşayan yok. Ailenizin evinde kalıp üreyebilmek de ayrı bir kafa. Rabbinin hediyesiymiş. Rabbimiz biz kadınlara ömrümüz boyunca ortalama otuz kere böyle bir hediye verebilir. Bizim tedbir almamız gerekiyor bunun için. Çeşitli korunma yöntemleri var. Ama hep korunurken hamile kalınıyor doğru ya.

Merakımdan soruyorum. Kiralık ev yoksa nerede yaşıyor insanlar, ailelerle mi?
Isvecli gencler uyaniklar cok erken yasta kiralik ev sirasina giriyorlar. Okurken ögrenci evlerinde kaliyorlar tek odali ve dusuk kirali. Genelde sonradan okul bittikten sonra kendi evlerini satin aliyorlar. Evden tasinma kulturu oldugu icin ya ev arkadasligi yapiyorlar ev alana kadar yada ailelerin evlerinde kaliyorlar. En kötu ihtimalde ya buyuk sehirden sehir disina tasiniyorlar, cunku oralarda ev bulmak daha kolay veya insanlarin ikinci el kiraladiklari evlere tasiniyorlar. Bunlarda genelde cok cok pahali oluyor. Yani normal kiralik eve tasinmak direk ha deyince olmuyor.

Durumu fark etmesini mi beklemek ben asla kabul etmezdim.Tasinmaman daha mantıklı.

Cok dikkat ederkende kaldim.hap kullanırken de kaldım.vallahi de kaldım billahi de kaldım.simdi hem hap hem prezervatifle kalmamak için her ay dua ediyorum.su pandemi gecsin gidip baglattircam artık.iyice psikolojim bozuldu çünkü.hamile kalmak korkusuyla yaşamakta çok zor . olmasi da dert olmaması da.simdi cocuk isteyip olmayanlar icin dert mi diyenler cikacaktir.ama inanin istemeden hamile kalmakta coook zor.Rabbim isteyen herkese versin tabi size de.

Ayrı eve çıkınca da kaynın başına bela olacaksa bence annenlerle oturmak daha mantikli

Yani kadın napsın mecbur evlendi diye sevindi ama maalesef karısı gidince kendi evinde değilde abisinin evine kalmaya geliyor erkekleri öyle alıştırmış aile çünkü onlarda erkek üstünmüş hizmet görmeliymiş kadın hizmet etmeliymiş dövülmeliymiş vesayre özellikle kapalı kız seçiyorlar açık kızlara kötü bakıyorlar.

İstemedıgınızı soyleyın please .Of nefret edıorum zorla kabuk ettırmeye calısan ınsanlardan

Tabiki de belki çok iyi dikkat etmemize rağmen olmuştur RABBIM isterse herturlu verir biz ne yapsak boş olur

Berlin gibi bir yerde 6 bin euro kaptırabiliyorsunuz ve hukuki hakkınızı arayamıyorsunuz, çocuğu "Allah kondoma hapa rağmen verebilir ondan korunmadık ne yapsak boş" kafasındasınız, almanya gibi bir yerde kaynınızla yaşayacaksınız.
valla Almanya sen beni hakediyorsun ama görmuyorsun bir turlu.
Senin kaybın Almanyacım.

Ya kendimi anlatmış gibi hissettim. Bize hediye yok napalım kısmet

Evet şimdi arkadaşın kafasını yaşayacağız...
Arkadaşım evin yok paran yok neyine evlendin? Hayır paran yok neyine çocuk yaptın? Kesin korunmuşsundur zaten. Kafalar güzel yaşıyorsunuz ne içiyorsanız bize de söyleyin valla tertemiz yaşıyorsunuz tek sorun kaynınızın sizde kalması zaten. Daha eşinize neyi isteyip istemediğinizi anlatamıyorsunuz anlatsamda kabul etmez kendi dediği olur diyorsunuz bide bu adamdan çocuk yapıp rabbimin hediyesi diyorsunuz. Ne diyelim ki allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…