esimin erkek kardesinin biz yokken evde kalmasi ve esim yokken benle kalmasi

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
38
merhaba arkadaslar cok buyuk bir sorunum var ben 28 yasindayim ve 1 yillik evliyim esimin kardesi 19 yasinda ve surekli bize gelip kalıyor esim cok yogun calisiyor.ve ben bu durumdan cok rahatsizim.dus aliyorum tuvalete giriyorum evde basbasa oturuyorz ve tedirgin oluyorum.esime soyluyorum beni azarliyor.o senin kardesin istedigi gibi gelir kalir diye.sizce cok mu abartiyorum ne yapmaliyim

evet zaten ben hic isyemiyorum kalmasini kiz olsa neyse.esimin annesini arayip soyledim.o da o senin kardesin kalsin ne olcal dedi.esimde bana kiziyor kalmasin dedigimde istedigi gibi gelor kalir burasi onun da evi senden izin mi alcak diyor.sizce ne yapmaliyim ikna icin

aslinda benle de hic konusmuyor evi var.ailesiyle kaliyor ama sıkılınca buraya geliyor.esimin ailesi de cok anlayissiz ne yapcam bilmiyorum cok bunaliyorum

dedim olmaz kalmasin diye.esime anlattim isyemedigimden degil uygun olmaz erkek sonucta dedim.yalniz esimin ailesi cok asiri rahat bir aile.bir turlu anlamiyorlar.anneside esimi cok etkiliyor zaten senin esin bizi sevmiyor istemiyor diyor ben ne kadar desemde bir sey degismiyor sabah kahvalti yemek nirlikte yiyoruz yani normal birsey mi ben rahat biri degilim.evimiz de.kucuk esim gelene kadar yatakodasinda duruyorum.kardesi icki iciyor sigara iciyor.kotu bir tarafini gormedim ama bunlari da kullaniyor. cok tedirginim

Kendi ailendeki bi erkek konuşsa baban abin amcan. Olmaz öyle şey. Senin özel alanın kız bile olsa bi yerden sonra senin rahat etmen gereken yeri kısıtlıyor.
sizce psikologa gitmelimiyim benim icin faydali olurmu
Seni fazlasıyla sindirmişler yanlışlar ve hatalı davranışlarını resmen sana baskı olarak kullanıyorlar. Bence bu konuda kararlı ol ve buranın kendi evinde olduğunu rahat etmek istediğini eşine belirt.

Benimde 22 yasinda bi kayinim var ben 29 yasindayim nekadar kardesim olarak görsem de abisi evde olmadan iceri girmez. Hatta abisi israr edip kizinca gir diye ozaman girer.
Gecenlerde ben dus aldi sacima fön cekiyordum tam kayinim gelmis. Ben ciktim banyodan benden özür diledi rahatsiz etti diye (ki rahatsiz falan etmedi)

Aileden baska biri hem esini hem kardesini uyarsin! Abisi olmadan gelmesin size

evet aslinda babam konusabilir.peki ilgilenmiyor gibi davransam zamanla gelmek istemezmi.gerci bir senedir davraniyorum hala geliyor

kizlar annemde desi uygun degil diye. ama esimin ailesi o kadar yuzsuz ki laftan anlamiyorlar.esimde herkesi kendi gibi zannediyor. zaten benle evlenmesi istememislerdi.hep istemedigim seyleri yapiyorlar.esimde birsey demiyor.bir kere dedi.gelme annen le.gel dedi.ama esime de inanmiyorum .kesin benim duymam icin deei

psikolog su acidan esim belki onu dinler beni kotu biri olarak goruyor.kimseyi sevmiyor istemiyorum gibi goruyor

O ev sizin değil sadece bence kalması normal. Benim kızlardeşim de kalıyor asla böyle şeyler düşünmedik.
Tek sıkıntı eşin yokken kalması o gereksiz olmuş.

Ne demek burası onun da evi senden izin mi alacak? Eşiniz olayı çok yanlış anlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…