esimin erkek kardesinin biz yokken evde kalmasi ve esim yokken benle kalmasi

bir kere soyledim yine geliyor.tekrar soyleyim .i yani bende o kadar cekingen biriyimki.
Ne münasebetttt!!
Yok mu annen kardeşin falan gelsin şöyle bir kaç ay kalsın madem onlarında evi!
benimkiler cok uzakta kardesimde gelmez yalniz.cok anlayislibir ailem vardir.evimiz cok kucuk gecen oturma odasinda yatiyoruz pat diye geldi kapiyi vurmadan.

evet bizim evde.rahat kendi soyluyor evde bunaliyorum buraya geliyorum diye acikca anlattim.yine geliyor.annesi evet cok dusuncesiz biri bana sen ne kadar kotu dusunen birisin kalsin cocuk nolcal diyor.esime de esin de bizi istemiyor doye surekli gaz veriyor o da benle kavga ediyor

ben kaynimla konustum bak abin yokken gelme ben istemem artik abin bekar degil dedim.uygun olmaz abin varken gel gezdiririz dedim acikca anlasilir bir sekilde anlattim ama anlamadi
Sen oluşturmak istedigin sınırı çek ve koru.Ben kapıyı bile açmam öyle diyeyim.Birkac ay önce KV ve KP bize geldi.Farkli şehirlerde yaşıyoruz.Cocuklarini (kizlarimi) çok özlediğini bundan sonra bana haber bile vermeden çıkıp 1 günlüğüne (minimum 4 gün kalır) olsun geleceğini ,kendisinin çok çılgın bir kadın olduğunu,kapıyı açınca karşımda onu bulacagimi söyledi.Ben eşimin ve kayinpederin yanında " haber verirseniz sevinirim,evde bulamazsınız,geri dönmek zorunda kalırsınız çok üzülürüm " dedim .Bana ;nereye gideceksin,gece dönersin ....şeklinde cümleleri uzattı."hesap vermek zorunda değilim,habersiz gelirsen kalırsın kapının önünde ,çılgın çılgın geri dönersin" dedim.Evet ortam buz gibi oldu ama benim alanıma kimsenin girmesine izin vermem

Benim esimin kardesi de 23 yasinda,arada bizde kaliyor. Esim kal diye davet edince gelir.Kendi odasi var, esimle cok iyi anlasiyorlar ben cok rahatsiz olmuyorum. Cok saygili bir cocuktur. Esim yokken hayatta gelip kalmaz, geldiginde de beraber bilgisayar ,oyun konsolu vs oynarlar. Ben kenarda kitabimi okurum. Oyle icki icse,zirt pirt kafasina gore gelip yayilsa ben de istemezdim

cok iyi demissiniz ben de artik dayamassam diycem.gecen izine gittim bu seferde babasi aradı esin evde yoksa geleyim sizde kalayim diye iyice cildirdim

akli basinda bir cocuk olsa neyse derslerini calisan kotu aliskanligi olmayan
akli basinda bir cocuk olsa bir yere kadar idare edilir.sigara icki hepsi var.serseri tipli oyle diyim

bana hic saygisizlik yapmadi bu arada serseri gibi ama disarda bana karsi oyle bir hareketi olmadi

Sen evi terk et , kardeşiyle otursun eşin.Söylemişsin anlamamışlar da zaten.Evi terk edersen belki anlarlar evde yemek filan olmazsa temizlik yapılmazsa eşin rahatsız olup kardeşini yollar.

Konu erkek kardeşi olması değil kız kardeşi yani görümce sürekli gelse de hoş değil.

Milletteki bu rahatlık , milletin evine sokulma isteğini anlayamıyorum.Yatılı kalmaktan ne anlıyor bu insanlar başkasının evinde yahu.

Ne münasebet tabiki senden de izin alacak. Orası esinle senin evin eşinin kardeşinin değil.

Ayrılın.
Kardeşiyle yaşasın.

kizlar birde bir sorunumuz vardi evlendigimizden beri vajinismus sorunu yasiyordum daha yeni yendim.oyuzden kendimi hep ezik gibi goruyordum esimde beni hep asagiliyordu.bu sorunu tamammen kemdim yendim.esimde inanamdi.oyuzden kemdimi pek savunamadim.simdi kendimi daha guclu hissediyorum esim hep beni tehdit ediyordu ailene soylerim diye.kesle senle evlenmeseydim evlendigim gune lanet olsun diyordu.beni seviyordu ama.uzuldugunde boyle diyordu.o yuzden bastiramiyordum simdi daha guclu hissediyorum tavsoyelerinizi dikkate alcam. buarada sadece kalmasinin uygun olmadigini dusunen arkadaslari degil normal oldugunu soyleyen arkadaslarin kini de dikkate alcam

cok iyi demissiniz ben de artik dayamassam diycem.gecen izine gittim bu seferde babasi aradı esin evde yoksa geleyim sizde kalayim diye iyice cildirdim
Sizin ev garsoniyer mi acaba?
Siz yokken erkekler neden kalır ki?

Yok deve !!!
Ayni evde yaşasanız adı belli olur.

Bence sorun kaynanada,
kayınbiraderiniz,kpniz kadindan kacip size sığınıyor sanirim

Yok deve !!!
Ayni evde yaşasanız adı belli olur.

Bence sorun kaynanada,
kayınbiraderiniz,kpniz kadindan kacip size sığınıyor sanirim
evet gercekten bu şekil de ne yapacagimi sasirdim tek cozum psikolga gidecem belki esime de birseyler der cozum bulur

kizlar mesaj attim ama vajinismus sorunuz vardi.esim beni kucuk goruyordu kendi cabalarimla yendim.o yuzdn de kendimi vizsuz hissediyordum.simdi daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…