Ne münasebetttt!!r burasi onun da evi senden izin mi alcak diyor.sizce ne yapmaliyim ikna icin
benimkiler cok uzakta kardesimde gelmez yalniz.cok anlayislibir ailem vardir.evimiz cok kucuk gecen oturma odasinda yatiyoruz pat diye geldi kapiyi vurmadan.Ne münasebetttt!!
Yok mu annen kardeşin falan gelsin şöyle bir kaç ay kalsın madem onlarında evi!
evet bizim evde.rahat kendi soyluyor evde bunaliyorum buraya geliyorum diye acikca anlattim.yine geliyor.annesi evet cok dusuncesiz biri bana sen ne kadar kotu dusunen birisin kalsin cocuk nolcal diyor.esime de esin de bizi istemiyor doye surekli gaz veriyor o da benle kavga ediyorEşimizin kardeşi bizimde kardeşimizdir elbette ama siz rahatsız olduğunuzu belli etmişsiniz eşiniz biraz empati yapsaydı keşke kızmak yerine..
Çocuk cahilce davranıyor yaşı itibariyle. Sizin evde kalırken daha rahat tabi işine geliyordur..
Onu yatılı olarak size yollayan annede kabahat..
Sen oluşturmak istedigin sınırı çek ve koru.Ben kapıyı bile açmam öyle diyeyim.Birkac ay önce KV ve KP bize geldi.Farkli şehirlerde yaşıyoruz.Cocuklarini (kizlarimi) çok özlediğini bundan sonra bana haber bile vermeden çıkıp 1 günlüğüne (minimum 4 gün kalır) olsun geleceğini ,kendisinin çok çılgın bir kadın olduğunu,kapıyı açınca karşımda onu bulacagimi söyledi.Ben eşimin ve kayinpederin yanında " haber verirseniz sevinirim,evde bulamazsınız,geri dönmek zorunda kalırsınız çok üzülürüm " dedim .Bana ;nereye gideceksin,gece dönersin ....şeklinde cümleleri uzattı."hesap vermek zorunda değilim,habersiz gelirsen kalırsın kapının önünde ,çılgın çılgın geri dönersin" dedim.Evet ortam buz gibi oldu ama benim alanıma kimsenin girmesine izin vermemben kaynimla konustum bak abin yokken gelme ben istemem artik abin bekar degil dedim.uygun olmaz abin varken gel gezdiririz dedim acikca anlasilir bir sekilde anlattim ama anlamadi
cok iyi demissiniz ben de artik dayamassam diycem.gecen izine gittim bu seferde babasi aradı esin evde yoksa geleyim sizde kalayim diye iyice cildirdimSen oluşturmak istedigin sınırı çek ve koru.Ben kapıyı bile açmam öyle diyeyim.Birkac ay önce KV ve KP bize geldi.Farkli şehirlerde yaşıyoruz.Cocuklarini (kizlarimi) çok özlediğini bundan sonra bana haber bile vermeden çıkıp 1 günlüğüne (minimum 4 gün kalır) olsun geleceğini ,kendisinin çok çılgın bir kadın olduğunu,kapıyı açınca karşımda onu bulacagimi söyledi.Ben eşimin ve kayinpederin yanında " haber verirseniz sevinirim,evde bulamazsınız,geri dönmek zorunda kalırsınız çok üzülürüm " dedim .Bana ;nereye gideceksin,gece dönersin ....şeklinde cümleleri uzattı."hesap vermek zorunda değilim,habersiz gelirsen kalırsın kapının önünde ,çılgın çılgın geri dönersin" dedim.Evet ortam buz gibi oldu ama benim alanıma kimsenin girmesine izin vermem
akli basinda bir cocuk olsa bir yere kadar idare edilir.sigara icki hepsi var.serseri tipli oyle diyimBenim esimin kardesi de 23 yasinda,arada bizde kaliyor. Esim kal diye davet edince gelir.Kendi odasi var, esimle cok iyi anlasiyorlar ben cok rahatsiz olmuyorum. Cok saygili bir cocuktur. Esim yokken hayatta gelip kalmaz, geldiginde de beraber bilgisayar ,oyun konsolu vs oynarlar. Ben kenarda kitabimi okurum. Oyle icki icse,zirt pirt kafasina gore gelip yayilsa ben de istemezdim
merhaba arkadaslar cok buyuk bir sorunum var ben 28 yasindayim ve 1 yillik evliyim esimin kardesi 19 yasinda ve surekli bize gelip kalıyor esim cok yogun calisiyor.ve ben bu durumdan cok rahatsizim.dus aliyorum tuvalete giriyorum evde basbasa oturuyorz ve tedirgin oluyorum.esime soyluyorum beni azarliyor.o senin kardesin istedigi gibi gelir kalir diye.sizce cok mu abartiyorum ne yapmaliyim
"Gelirken sana mı soracağım ?Sen kimsin ki? " Muamelesi yapıyor size ...bence bu da bir saygısızlıktırbana hic saygisizlik yapmadi bu arada serseri gibi ama disarda bana karsi oyle bir hareketi olmadi
Ne münasebet tabiki senden de izin alacak. Orası esinle senin evin eşinin kardeşinin değil.evet zaten ben hic isyemiyorum kalmasini kiz olsa neyse.esimin annesini arayip soyledim.o da o senin kardesin kalsin ne olcal dedi.esimde bana kiziyor kalmasin dedigimde istedigi gibi gelor kalir burasi onun da evi senden izin mi alcak diyor.sizce ne yapmaliyim ikna icin
Ayrılın.dedim olmaz kalmasin diye.esime anlattim isyemedigimden degil uygun olmaz erkek sonucta dedim.yalniz esimin ailesi cok asiri rahat bir aile.bir turlu anlamiyorlar.anneside esimi cok etkiliyor zaten senin esin bizi sevmiyor istemiyor diyor ben ne kadar desemde bir sey degismiyor sabah kahvalti yemek nirlikte yiyoruz yani normal birsey mi ben rahat biri degilim.evimiz de.kucuk esim gelene kadar yatakodasinda duruyorum.kardesi icki iciyor sigara iciyor.kotu bir tarafini gormedim ama bunlari da kullaniyor. cok tedirginim
Sizin ev garsoniyer mi acaba?cok iyi demissiniz ben de artik dayamassam diycem.gecen izine gittim bu seferde babasi aradı esin evde yoksa geleyim sizde kalayim diye iyice cildirdim
cok iyi demissiniz ben de artik dayamassam diycem.gecen izine gittim bu seferde babasi aradı esin evde yoksa geleyim sizde kalayim diye iyice cildirdim
evet gercekten bu şekil de ne yapacagimi sasirdim tek cozum psikolga gidecem belki esime de birseyler der cozum bulurYok deve !!!
Ayni evde yaşasanız adı belli olur.
Bence sorun kaynanada,
kayınbiraderiniz,kpniz kadindan kacip size sığınıyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?