esimin erkek kardesinin biz yokken evde kalmasi ve esim yokken benle kalmasi

Bence başka yerden girin atıyorum hayatım seninle baş başa olmak istiyorum vs vs olmaz gibi oradan girin bencve şiniz gelme desin

evet ama soyle birsey var benim esim yogun calisiyor yani siz yogun calissaniz kiz kardesleriniz esinizle evde yalniz kalmasini istermiydiniz.kotu birsey.olacagindan degil

Çocuk baya küçük. Size bir zararı olacağını sanmam ama annesine söylememize rağmen gönderiyorlarsa biraz düşüncesiz insanlar sanırım. Ben de evde gereksiz kalabalığı sevmem. O açıdan anliyorum sizi.

Nerden kardeşiniz oluyormuş acaba. Kararınızda diretip rahatsız olduğunuzu istemediğinizi söyleyin eşinize. Tabi ki rahatsız olur insan, eşinizi fazlaca rahat bulduö

Ben kavga ederdim kesin. Yani sanki siz haksızmışsınız ya da absürt bi şey istiyormuşsunuz gibi tatlı tatlı konuşmak zorunda değilsiniz ki. 1 sene diyorsunuz. 1 senedir canı ne zaman isterse zırt pırt gelip evinizde kalan yetişkin bir erkek var ve siz rahatsız oluyorsunuz bu durumdan. Ama yok o kardeşin, yok kocanın da evi kalsın ne olacak demek çok iyi niyetli olur. Üstelik eşiniz de evde yok. Eşime bu durum bir kez daha yaşanırsa sonuçlarına katlanması gerektiğini söyler, tekrar ederse evi zindan ederdim ikisine de.

evet gercekten ailesi cok anlayissiz.annesi hep esime karsi beni kotuluyor.benim onlarin ailesine uygun olmadığımi hep bizi ayirmak istedigini soyluyor .esimde annesine birsey demiyor.esim yokken beni sinirlendirecek seyler soyluyor.esime anlattigimda annesinin beni cok sevdigini benim ne kadar.kotu davrandigimi soyluyor.annesi ayrica kalsin yaninizda abisi yoksa sen varsin diyor.

Senin kardeşin yok mu sen de onu çağır. Ailen yakınsa eşin olmadığında ailende kal. Sanki senin inadına yapıyorlar gibi. Yatak odana kapanma ki çocuk rahat edemesin. İş yaptır ona. Yemek yaparken yardım iste birlikte yapın. Eşine de gelince gün içinde yaptıklarınızı anlat, belki rahatsız olur da insafa gelir.

esim o kadar rahat biri ki.ilk evlendigimizde tanimadigimiz bir aileye gittik beni nerdeyse isi cikti orda birakacakti.ben kalktim.aklina kotu birsey gelmiyor.herkese guveniyor

evet aslinda is yaptirabilirim.benimde huyum herseyi ben yaparim cok titiz biriyim.is yaptirabilirim haklisiniz

Bak güzel kardeşim,ev eşinle sana ait olan bir yaşam alanı.Bu yaşam alanında ne zaman ne yapacağınız ,kimleri misafir edeceğiniz yalnız seni ve eşini ilgilendirir.Esimin kardeşi tabi ki eşim de istiyorsa evimize gelebilir ama benim de müsait olduğum zamanlarda...eşimin kardeşi eşimin kardeşidir.Benimle hiçbir kan bağı olmayan bir kişinin evime gelmesi kardeşi ile vakit geçirmek için olmalıdır.Esim isteyken birlikte vakit geçiremeyeceklerine göre hangi akla hizmet evime ısrarla gelinmektedir? Keşke bu konuşmaları hiç KV aktarmasaydin direk eşinle ve kayninla konissaydin.Seni ilgilendiren konularda bence başkalarını surece cekip söz sahibi yapma

benimde bir kiz kardesim var ama ailem asla gondermez tek hatta oda18 yasinda.uygun olmaz derler

Bu ne sacmalik ya belki don sütyen gezeceksiniz,nedir öyle evin içinde yayilmak...
ickiler sigaralar icip kahvehaneye cevirmek
Vurun masaya yumrugunuzu ya,bağıra bağıra arkadaşım evimde yalniz takilmak istiyorum,kardesin zırt pirt gelemez diyin,ne var bunda korkacak

evet aslinda is yaptirabilirim.benimde huyum herseyi ben yaparim cok titiz biriyim.is yaptirabilirim haklisiniz

Bir süre titizliği kenara bırak. Eşine de ballandıra ballandıra anlat. Markete birlikte gidin. Poşetleri taşımana yardım etsin. Eşin yine rahatsız olmazsa kardeşi arkasına bakmadan kaçar zaten.

ben kaynimla konustum bak abin yokken gelme ben istemem artik abin bekar degil dedim.uygun olmaz abin varken gel gezdiririz dedim acikca anlasilir bir sekilde anlattim ama anlamadi

Hiçte abartmıyorsun
Kendi evinde rahat rahat yaşamayacaksa insan
İlla kötülük olacağından değil ki insan rahat edemez

Bir süre titizliği kenara bırak. Eşine de ballandıra ballandıra anlat. Markete birlikte gidin. Poşetleri taşımana yardım etsin. Eşin yine rahatsız olmazsa kardeşi arkasına bakmadan kaçar zaten.
bu cok mantikli geldi temizlik felan yardim edilmesi gereken seyler yaptirabilirim.camasirlarini bile yikiyorum hersey duzenli olsun doye utuluyorum evet bir sure birakabilirim kenara

Eşimizin kardeşi bizimde kardeşimizdir elbette ama siz rahatsız olduğunuzu belli etmişsiniz eşiniz biraz empati yapsaydı keşke kızmak yerine..
Çocuk cahilce davranıyor yaşı itibariyle. Sizin evde kalırken daha rahat tabi işine geliyordur..
Onu yatılı olarak size yollayan annede kabahat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…