evet zaten ben hic isyemiyorum kalmasini kiz olsa neyse.esimin annesini arayip soyledim.o da o senin kardesin kalsin ne olcal dedi.esimde bana kiziyor kalmasin dedigimde istedigi gibi gelor kalir burasi onun da evi senden izin mi alcak diyor.sizce ne yapmaliyim ikna icin[/QUOTE
Burası onun da evi senden izin mi alacak ne demek ya pardon da o nasıl bir laf.o ev eşiniz ve sizin eviniz başka biri kalacağı zaman ikinizin de rızası olacak.
evet aslinda is yaptirabilirim.benimde huyum herseyi ben yaparim cok titiz biriyim.is yaptirabilirim haklisinizSenin kardeşin yok mu sen de onu çağır. Ailen yakınsa eşin olmadığında ailende kal. Sanki senin inadına yapıyorlar gibi. Yatak odana kapanma ki çocuk rahat edemesin. İş yaptır ona. Yemek yaparken yardım iste birlikte yapın. Eşine de gelince gün içinde yaptıklarınızı anlat, belki rahatsız olur da insafa gelir.
benimde bir kiz kardesim var ama ailem asla gondermez tek hatta oda18 yasinda.uygun olmaz derlerSenin kardeşin yok mu sen de onu çağır. Ailen yakınsa eşin olmadığında ailende kal. Sanki senin inadına yapıyorlar gibi. Yatak odana kapanma ki çocuk rahat edemesin. İş yaptır ona. Yemek yaparken yardım iste birlikte yapın. Eşine de gelince gün içinde yaptıklarınızı anlat, belki rahatsız olur da insafa gelir.
evet aslinda is yaptirabilirim.benimde huyum herseyi ben yaparim cok titiz biriyim.is yaptirabilirim haklisiniz
ben kaynimla konustum bak abin yokken gelme ben istemem artik abin bekar degil dedim.uygun olmaz abin varken gel gezdiririz dedim acikca anlasilir bir sekilde anlattim ama anlamadiBak güzel kardeşim,ev eşinle sana ait olan bir yaşam alanı.Bu yaşam alanında ne zaman ne yapacağınız ,kimleri misafir edeceğiniz yalnız seni ve eşini ilgilendirir.Esimin kardeşi tabi ki eşim de istiyorsa evimize gelebilir ama benim de müsait olduğum zamanlarda...eşimin kardeşi eşimin kardeşidir.Benimle hiçbir kan bağı olmayan bir kişinin evime gelmesi kardeşi ile vakit geçirmek için olmalıdır.Esim isteyken birlikte vakit geçiremeyeceklerine göre hangi akla hizmet evime ısrarla gelinmektedir? Keşke bu konuşmaları hiç KV aktarmasaydin direk eşinle ve kayninla konissaydin.Seni ilgilendiren konularda bence başkalarını surece cekip söz sahibi yapma
merhaba arkadaslar cok buyuk bir sorunum var ben 28 yasindayim ve 1 yillik evliyim esimin kardesi 19 yasinda ve surekli bize gelip kalıyor esim cok yogun calisiyor.ve ben bu durumdan cok rahatsizim.dus aliyorum tuvalete giriyorum evde basbasa oturuyorz ve tedirgin oluyorum.esime soyluyorum beni azarliyor.o senin kardesin istedigi gibi gelir kalir diye.sizce cok mu abartiyorum ne yapmaliyim
bu cok mantikli geldi temizlik felan yardim edilmesi gereken seyler yaptirabilirim.camasirlarini bile yikiyorum hersey duzenli olsun doye utuluyorum evet bir sure birakabilirim kenaraBir süre titizliği kenara bırak. Eşine de ballandıra ballandıra anlat. Markete birlikte gidin. Poşetleri taşımana yardım etsin. Eşin yine rahatsız olmazsa kardeşi arkasına bakmadan kaçar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?