Ne güzel cevapilk diye birşey yok ki..
kime aşıksan onu ilk aşkın hissedersin.
kaç kişi ilk sevgilisiyle evleniyor ki.
o zaman kimse karısını kocasını sevmiyor herkes şu an başkasının karısı kocası olan insanlara aşık..
Esle sevgili arasinda bir kere cok fark vardir. Es ile hayati birlestiricem omurboyu diye evleniyorsun . Sevgiliyle omurboyu diye sevgili olunmuyor maalesef. Es ile yasanmisliklar daha farklidir.Benim 1 esimin 2. Evliliği.. evlenmeden önce benim sevgililerim oldu. Içinden çok sevdiklerim ayrılığı çok zor atlattıklarım oldu. Ama velhasıl unuttum gitti hepsini .. eski eş ve eski sevgiliyi unutmak arasında ne fark var onu merak ediyorum
Evlenmeden bunu hiç düşünmedim. Ama şuan size katılıyorum.hiç o riske girmem kendim evlenmemişsem önceden evlenmiş adamla evlenmem.
bir sürü bekar erkek varken neden bir ton şey yaşamış benimle aynı heyecanı duymayacak, hele de çocuklu adamla hayatımı zehredeyim?
Esle sevgili arasinda bir kere cok fark vardir. Es ile hayati birlestiricem omurboyu diye evleniyorsun . Sevgiliyle omurboyu diye sevgili olunmuyor maalesef. Es ile yasanmisliklar daha farklidir.
Nedense ben evlenene kadar bunları hiç dusunmemistim. 2 sene oldu evleneli. Evliliği ve ciddiyetini yaşayınca anladım ancak.Ay bilemedim kieşim ilk nişanlısını hatırlıyor mu acaba diye kafaya takıp milyon tane ipucu buluyorum. Bir de 2. Eşi olsaydım huni takardım herhalde.
Haklısın. Bende öğrendiğimde sorun etmemiştim. Bir akrabası var yanımda birden eski nişanlısının konusunu açınca aydınlanma yaşadım sanırım. Ama sadece kendime ve ilişkimize zarar veriyorum. Hemen bi kavga da sevmiyor işte inat için evlendi diye kuruyorum kendimi. Daha çok hırslanıp daha çok bağırıp kavga ediyorum. Tavsiyem ki bunu ben beceremiyorum ama eğer ciddi anlamda şüphelerin yoksa kesinlikle aklına dahi getirme. Eşin şuan senin yanında.Nedense ben evlenene kadar bunları hiç dusunmemistim. 2 sene oldu evleneli. Evliliği ve ciddiyetini yaşayınca anladım ancak.
Şüphelenecek bişey yok sadece durumun vahimiyeti yeni kavrayınca içten içe bir merak sardı beni. Bana bakma sen benimkinin 2. Sınıfa giden çocuğu var hemde. Ben o kadar gamsizim . 3 haftada görmeye gidiyoruz. Senin ki ne ki nisandan ayrılmak..Haklısın. Bende öğrendiğimde sorun etmemiştim. Bir akrabası var yanımda birden eski nişanlısının konusunu açınca aydınlanma yaşadım sanırım. Ama sadece kendime ve ilişkimize zarar veriyorum. Hemen bi kavga da sevmiyor işte inat için evlendi diye kuruyorum kendimi. Daha çok hırslanıp daha çok bağırıp kavga ediyorum. Tavsiyem ki bunu ben beceremiyorum ama eğer ciddi anlamda şüphelerin yoksa kesinlikle aklına dahi getirme. Eşin şuan senin yanında.
O yüzden diyorum ya ben huni takardım herhalde diye.Şüphelenecek bişey yok sadece durumun vahimiyeti yeni kavrayınca içten içe bir merak sardı beni. Bana bakma sen benimkinin 2. Sınıfa giden çocuğu var hemde. Ben o kadar gamsizim . 3 haftada görmeye gidiyoruz. Senin ki ne ki nisandan ayrılmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?