Eşimin eski eşi

Alaaluna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
318
188
103
Ilk evlilikler unutulmaz mi Arkadaşlar? Yada eski eşi unutmak eski sevgiliyi unutmaya mi benzer? Yani artık sevmesen de ara ara hatirlar misin?

Benim öğrenciyken ev arkadaşım vardı kız tabi bikac ay aynı evde yaşadık. Ben onu bile unutmuyorum o olsa böyle olurdu eşim böyle yapıyor diye. Tabi küstük kızla o ayrı ama güzel anılar aklıma geliyor eşim o kadar da iyi ev arkadaşı değil diye düşünüyorum D

Benim 1 esimin 2. Evliliği.. evlenmeden önce benim sevgililerim oldu. Içinden çok sevdiklerim ayrılığı çok zor atlattıklarım oldu. Ama velhasıl unuttum gitti hepsini .. eski eş ve eski sevgiliyi unutmak arasında ne fark var onu merak ediyorum

Esle sevgili arasinda bir kere cok fark vardir. Es ile hayati birlestiricem omurboyu diye evleniyorsun . Sevgiliyle omurboyu diye sevgili olunmuyor maalesef. Es ile yasanmisliklar daha farklidir.

Esle sevgili arasinda bir kere cok fark vardir. Es ile hayati birlestiricem omurboyu diye evleniyorsun . Sevgiliyle omurboyu diye sevgili olunmuyor maalesef. Es ile yasanmisliklar daha farklidir.
Ay bilemedim ki eşim ilk nişanlısını hatırlıyor mu acaba diye kafaya takıp milyon tane ipucu buluyorum. Bir de 2. Eşi olsaydım huni takardım herhalde.
Nedense ben evlenene kadar bunları hiç dusunmemistim. 2 sene oldu evleneli. Evliliği ve ciddiyetini yaşayınca anladım ancak.

Nedense ben evlenene kadar bunları hiç dusunmemistim. 2 sene oldu evleneli. Evliliği ve ciddiyetini yaşayınca anladım ancak.
Haklısın. Bende öğrendiğimde sorun etmemiştim. Bir akrabası var yanımda birden eski nişanlısının konusunu açınca aydınlanma yaşadım sanırım. Ama sadece kendime ve ilişkimize zarar veriyorum. Hemen bi kavga da sevmiyor işte inat için evlendi diye kuruyorum kendimi. Daha çok hırslanıp daha çok bağırıp kavga ediyorum. Tavsiyem ki bunu ben beceremiyorum ama eğer ciddi anlamda şüphelerin yoksa kesinlikle aklına dahi getirme. Eşin şuan senin yanında.

Şüphelenecek bişey yok sadece durumun vahimiyeti yeni kavrayınca içten içe bir merak sardı beni. Bana bakma sen benimkinin 2. Sınıfa giden çocuğu var hemde. Ben o kadar gamsizim . 3 haftada görmeye gidiyoruz. Senin ki ne ki nisandan ayrılmak..

O yüzden diyorum ya ben huni takardım herhalde diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…