- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
unutulurIlk evlilikler unutulmaz mi Arkadaşlar? Yada eski eşi unutmak eski sevgiliyi unutmaya mi benzer? Yani artık sevmesen de ara ara hatirlar misin?
hiç o riske girmem kendim evlenmemişsem önceden evlenmiş adamla evlenmem.
bir sürü bekar erkek varken neden bir ton şey yaşamış benimle aynı heyecanı duymayacak, hele de çocuklu adamla hayatımı zehredeyim?
Netten bak hesabı falan varsa sosyal medyada:)Bende esimin ikinci evliligiyim hiccc aklima bile gelmiyo desem yeridir sadece tipini merak ediyorum :)
ikinciye evlenen insanlar da heyecan duyar emin ol
hatta daha guzelını duyar
daha tecrubelı olur herseyın tadını daha cok alır
ben ikinciye evlendim
eşimin ilk evliliği
ikinci evliliğime deli gibi özendim cunku ilkınde bırsey anlamadım
ve zaten ikinci evliliğindeki adama hayatında ılk defa aşık olmus gıbı davranıyorsun .
ikinci evlilikte de heyecan duyulur yani
Ben düğün alışverişi yaptığım günleri hatırlamıyorum bile :) hızlı geçti zaman.. Şimdi evlensem 2. Kez herşeyi ilk defa yaşıyor gibi olurum , belki de by olaylardan etkilenme ile alakalıdır. Mesela bir öpüşme koklasa gül e eğlene alışveriş yapmak var birde alelacele.. Ben çok heyecanlı değildim sanirim evlenirken. Ama şuan baska bir adamla evlensem . Bu eşimle evliliğimiz boyunca yaşadıklarımızı unutmakta zorlanırım herald e.. çok seviyorum şimdi.ben yine de tercih etmezdim. sonuçta evlilik heyecanı yaşamışla yaşamamış bir olmaz.
beraber mobilya bakmışlar beraber ev döşemişler beraber kıyafet-gelinlik bakmışlar vs.
hatta mesela benden uzun ilişkisi olmuş adam da istemem.
Beraber mobilya bakılması eşya bakılması akıla gelmıyor ki o andaben yine de tercih etmezdim. sonuçta evlilik heyecanı yaşamışla yaşamamış bir olmaz.
beraber mobilya bakmışlar beraber ev döşemişler beraber kıyafet-gelinlik bakmışlar vs.
hatta mesela benden uzun ilişkisi olmuş adam da istemem.
Baktimda kendi facesinde resmi yok akrabasinin facesinden baktim cok net degil resim birde kapanmis detayli gorunmuyo :))Netten bak hesabı falan varsa sosyal medyada:)
2 seneden sonra bu Düşünceye kapılmanızın ardında bi sebep OlmalıNedense ben evlenene kadar bunları hiç dusunmemistim. 2 sene oldu evleneli. Evliliği ve ciddiyetini yaşayınca anladım ancak.
Çok büyük konuşmuşsunuz. ben evlendim çocuklu ve çok da mutluyum ne alaka hayatı zehir etmek filan? o biraz kafa yapısiyla ilgili bence, nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. nasıl ayrildigiyla da ilgili ama sevseydi ayrilmazdi neden unutamasın ki, böyle vesveselere kapılıp mutsuz olmaya gerek yokhiç o riske girmem kendim evlenmemişsem önceden evlenmiş adamla evlenmem.
bir sürü bekar erkek varken neden bir ton şey yaşamış benimle aynı heyecanı duymayacak, hele de çocuklu adamla hayatımı zehredeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?