Eşimin eski eşi

İnsanlar boşanma noktasına kolay gelmiyor. Ciddi şeyler olmalı, biten bir şey olmalı ki boşanılsın. Sevgiliden ayrılmaktan çok farklı bence. O yüzden böyle düşünmeyin. İkinci evliliğinde mutluluğu yakalamış bir sürü insan var.

Ilk evlilikler unutulmaz mi Arkadaşlar? Yada eski eşi unutmak eski sevgiliyi unutmaya mi benzer? Yani artık sevmesen de ara ara hatirlar misin?
unutulur
unutmasak boşanmazdık
ama ara ara akla gelir bu normaldir
insanın eski sevgilisi de aklına gelir arada bu da normaldir

aklına gelmesi eskiye duydugu özlem değildir
elde olan birsey değildir

benim de ıkıncı evliliğim
kocamı cok sevıyorum

eski eşimden banane.

hiç o riske girmem kendim evlenmemişsem önceden evlenmiş adamla evlenmem.
bir sürü bekar erkek varken neden bir ton şey yaşamış benimle aynı heyecanı duymayacak, hele de çocuklu adamla hayatımı zehredeyim?

ikinciye evlenen insanlar da heyecan duyar emin ol
hatta daha guzelını duyar
daha tecrubelı olur herseyın tadını daha cok alır

ben ikinciye evlendim
eşimin ilk evliliği

ikinci evliliğime deli gibi özendim cunku ilkınde bırsey anlamadım
ve zaten ikinci evliliğindeki adama hayatında ılk defa aşık olmus gıbı davranıyorsun .

ikinci evlilikte de heyecan duyulur yani

Unutmak için hafıza sildirmek gerekiyor,sadece sevmekten vazgeçersin.. Aklına sık sık gelip düşünüyorsa sevmekten vazgeçmek işini pek becerememiş demektir.

ben yine de tercih etmezdim. sonuçta evlilik heyecanı yaşamışla yaşamamış bir olmaz.
beraber mobilya bakmışlar beraber ev döşemişler beraber kıyafet-gelinlik bakmışlar vs.
hatta mesela benden uzun ilişkisi olmuş adam da istemem.

saplantılı bir durum olmadığı sürece eski eskide kalır insanlar için.yani unutur zaten istemese boşanmazlar.dedğim gibi saplantı yoksa eski eş sevgili aynıdır bence.

Tamamen unuttum asla aklıma gelmiyor diyemez kimse kolay kolay , akla gelir illa ki ama sevgiyle özlemle değil yasanmışlıktan ileri gelir bir an akla gelir ve bi anda gider :) dert edilecek kadar önemli değil bence ama biz kadınlar işte

Ben düğün alışverişi yaptığım günleri hatırlamıyorum bile :) hızlı geçti zaman.. Şimdi evlensem 2. Kez herşeyi ilk defa yaşıyor gibi olurum , belki de by olaylardan etkilenme ile alakalıdır. Mesela bir öpüşme koklasa gül e eğlene alışveriş yapmak var birde alelacele.. Ben çok heyecanlı değildim sanirim evlenirken. Ama şuan baska bir adamla evlensem . Bu eşimle evliliğimiz boyunca yaşadıklarımızı unutmakta zorlanırım herald e.. çok seviyorum şimdi.

Beraber mobilya bakılması eşya bakılması akıla gelmıyor ki o anda
sadece ikinci evliliğine odaklanıyorsun:)

ilki böyleydi ikinci böyleydi diye kıyaslama yapmıyorsun :)

Eski es eski sevgiliye benzemez.eski sevgilide hatirlanmaz ama eger istek disi biten iliski ise devam etse ne olurdu diye nadiren dusunulebilinir.
Eski ise denenmis bir evliligin olmadigina larar verilip hayatin o kisi ile yasanmayacagina emin olunup ayrilinmis biri.
Ben eski esimi sadece hortlayip ortaya ciktiginda keske uzaylilar kacirsa yok olsa disinda hic dusunmedim.
Dusunecek olsam bosanmazdim.yada geri donerdim.

Konuyu biraz açsanız . Bu kişiden kişiye göre değişir Yaşananlar tabi ki hatırlanır ama anlamı var mıdır Bilmiyorım .

Ben bekar olsam evlilik yapmiş birini asla tercih etmezdim hele ki cocuklu biri. Aklina gelebilir mi gelebilir belki, cocuk varsa o cocuk ömür boyu onlarin kopmaz bağı demektir zaten.
Eski eşini düşünmesini filan gectim sevdiğim adamin başka bir kadinla "cocuk " gibi bir bağının olmasini ben kaldirmazdim. Bana fazla... Bunlar iyi düşünülmeli, boşanmis biriyle evliliği herkes taşıyamaz.

hiç o riske girmem kendim evlenmemişsem önceden evlenmiş adamla evlenmem.
bir sürü bekar erkek varken neden bir ton şey yaşamış benimle aynı heyecanı duymayacak, hele de çocuklu adamla hayatımı zehredeyim?
Çok büyük konuşmuşsunuz. ben evlendim çocuklu ve çok da mutluyum ne alaka hayatı zehir etmek filan? o biraz kafa yapısiyla ilgili bence, nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. nasıl ayrildigiyla da ilgili ama sevseydi ayrilmazdi neden unutamasın ki, böyle vesveselere kapılıp mutsuz olmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…