Eşimin eski eşinden köşe bucak kaciyorum

Alaaluna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
318
188
103
Merhaba arkadaşlar eşimle iki senedir evliyiz.Benim ilk onun ise 2. Evliliği.. ilk evliliğinden bir kızı var. Masallah çok tatlı 2 senedir mutlaka 2 haftada bir bulunduğu şehire gidip görüşüyoruz.Annesi ile yasiyor.Aramiz çok iyi elhamdülillah gerçekten onu seviyorum.

Sorun şu ki son görüşmemizde tam onu annesine teslim edecegimiz sirada bana "Sen kapıya gelme annem seni görmek istemiyor, kızmasın " dedi.Minicik kiz çocuğu:( Sanki büyükler çocuk olmuş, cocukcagiz da yetişkin olmuş. Sırf kavga gürültü olmasin evde diye düşündüğü şeye bak.. zaten daha öncesinden babasını uyarmıştı."beni arama, sen arayınca evde kavga cikiyo.. Anneannem çok bağırıyor. Ama anneme de X anneannesinden etkileniyo deme bak, söz mü?" demişti. Ya bu çocuk daha 6 yaşında... Omzunda ki yüke bak!!!

Ben ise bu güne kadar 1 kere bile eşimin eski karısıyla yüz yüze gelmedim.Cocugu alırken yada teslim ederken hep cafelerde yada uzakta araba da bekledim.Tabiri caiz se köşe bucak kaçtım. Evlendikten sonra biraz kilo almamla beraber hepten kaçar oldum. Kendimi beğenmedim belki de ozguvensizlik..

bir kaç haftaya tekrar onların bulunduğu şehire çocuğu görmeye gidecegiz ama artık saklanmak istemiyorum. En azından bahçe kapısında bekleyeceğim. Ama kalbim.cok hızlı çarpıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum,galiba korkuyorum .Siz ne önerir siniz?

Merhaba arkadaşlar eşimle iki senedir evliyiz.Benim ilk onun ise 2. Evliliği.. ilk evliliğinden bir kızı var. Masallah çok tatlı 2 senedir mutlaka 2 haftada bir bulunduğu şehire gidip görüşüyoruz.Annesi ile yasiyor.Aramiz çok iyi elhamdülillah gerçekten onu seviyorum.

Sorun şu ki son görüşmemizde tam onu annesine teslim edecegimiz sirada bana "Sen kapıya gelme annem seni görmek istemiyor, kızmasın " dedi.Minicik kiz çocuğu:KK43: Sanki büyükler çocuk olmuş, cocukcagiz da yetişkin olmuş. Sırf kavga gürültü olmasin evde diye düşündüğü şeye bak.. zaten daha öncesinden babasını uyarmıştı."beni arama, sen arayınca evde kavga cikiyo.. Anneannem çok bağırıyor. Ama anneme de X anneannesinden etkileniyo deme bak, söz mü?" demişti. Ya bu çocuk daha 6 yaşında... Omzunda ki yüke bak!!!

Ben ise bu güne kadar 1 kere bile eşimin eski karısıyla yüz yüze gelmedim.Cocugu alırken yada teslim ederken hep cafelerde yada uzakta araba da bekledim.Tabiri caiz se köşe bucak kaçtım. Evlendikten sonra biraz kilo almamla beraber hepten kaçar oldum. Kendimi beğenmedim belki de ozguvensizlik..

bir kaç haftaya tekrar onların bulunduğu şehire çocuğu görmeye gidecegiz ama artık saklanmak istemiyorum. En azından bahçe kapısında bekleyeceğim. Ama kalbim.cok hızlı çarpıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum,galiba korkuyorum .Siz ne önerir siniz?

Ufacık çocuk bile sevmiş kabullenmiş sizi. Eski eşin de artık sizin varlıgınızı onaylaması gerekiyor. Bence de güzelce giyinin, fön çektirin, hafif bi makyaj yapın ve saklanmaktan vazgeçin artık :)

Eşim de bende çocuk üzülmesin diye göz yumar olduk pek çok seye. Ne zaman arasa bağırır. Hakaret eder eşime. Eşimde sırf çocuğumu benden soğutur diye çekinir cevap vermez. Ama bu sakinliği ise yaramadı bir kaç aydır kızı ile telefonda görüşemiyor. Yalnızca osehre giderse konuşabiliyor. Sürekli bana laf atıyor. Sirf eşime yaranmak için kızı ile ilgileniyormuşum. Onun etrafında da adaylar varmis onlarda bu hanıma yaranmak için çocuğa ıyi davraniyorlarmis. Biz evlenmişiz kaç sene geçmiş ne yaranmaya çalışması. Ikisi aynı şey mi? Ayrıca eşimin evladı onun parçası tabiki cocugunu sevmem de bir etken.. Kadın gece 11 12 demiyo yazıyor. Onlar ayrıldıktan çok sonra biz tanışıp evlendik. Kabahat mi? Ayrıca yazın bir hafta evimize geliyor kiz prensesler gibi ilgileniyorum. Dünya hali evlilik de olur boşanma da kim istemez çocuğunun baba evine gidince mutlu olmasını yabancı hissetmemesini. Bunun hatrina bari biraz saygı bekliyorum. Yok. Ben saklandikca atağa geçiyor. Varlığıma alışması için saklanmayı bırakmayı düşünüyorum.

Eşim de bende çocuk üzülmesin diye göz yumar olduk pek çok seye. Ne zaman arasa bağırır. Hakaret eder eşime. Eşimde sırf çocuğumu benden soğutur diye çekinir cevap vermez. Ama bu sakinliği ise yaramadı bir kaç aydır kızı ile telefonda görüşemiyor. Yalnızca osehre giderse konuşabiliyor. Sürekli bana laf atıyor. Sirf eşime yaranmak için kızı ile ilgileniyormuşum. Onun etrafında da adaylar varmis onlarda bu hanıma yaranmak için çocuğa ıyi davraniyorlarmis. Biz evlenmişiz kaç sene geçmiş ne yaranmaya çalışması. Ikisi aynı şey mi? Ayrıca eşimin evladı onun parçası tabiki cocugunu sevmem de bir etken.. Kadın gece 11 12 demiyo yazıyor. Onlar ayrıldıktan çok sonra biz tanışıp evlendik. Kabahat mi? Ayrıca yazın bir hafta evimize geliyor kiz prensesler gibi ilgileniyorum. Dünya hali evlilik de olur boşanma da kim istemez çocuğunun baba evine gidince mutlu olmasını yabancı hissetmemesini. Bunun hatrina bari biraz saygı bekliyorum. Yok. Ben saklandikca atağa geçiyor. Varlığıma alışması için saklanmayı bırakmayı düşünüyorum.

filler tepişir çimenler ezilir diyorsunuz yani:işsiz:

Onu da anlamaya calisiyorum. Kendisi henüz bekar ama evlenince yine aynı saat ve sıklıkta hem de hiç alakasız konularda arayabilecek mi eşimi.Esim ıyi yada kötü biri demiyorum. Sadece sen bırakmazsan o hayatta seni bırakmaz.Kendisi ayrılmak istemiş. Ama hala uğraşıyor.(Çocuk var arayacak demeyin. Kastettiğim o değil. Her gidisimizde önce çocuğu merkezden teslim al diyor gece arıyor başka bir ilce adı veriyor sabah arıyor hayır hayır şu ilçeden al diyor :s )

Haklı olduğunuzun farkındayım maalesef
Sizde bir insan bir kadın olarak bunları istiyorsunuz farkındayım.

Ama 6 yaşında bir çocuk için anne babasının ayrı hayatını kabullenmesi bile zor, bide huzursuzluğun sebebini bulup sizden kopmamak için uyarı yapması çok duygulandırdı beni. (Kızım 6,5 yaşında)

Arabada beklemen yeterli bence. Boşver alışsın alışmasın. Siz onun icin degil mideniz bulanmasin diye uzak duruyorsunuz.

İlle de görünmek zorunda mısınız? Bacak kadar çocuk bile gerginlik çıktığını açık açık söyleyip sizi uyarmış, hala bahçede bekleyeceğim diyorsunuz. 6 yaşındaki çocuğun yüküne bak derken kendiniz bu çocuğu bilerek sıkıntıya sokuyorsunuz. Çok çelişkilisiniz.
Gidin yine arabada bekleyin, ne var yani, sanki kömürlükte bekle diyorlar size. Enteresansınız.

ben burdaa sizi haklı buldum..madem bır yuva yıkılmıs...suclusu siz degilsiniz...sebebı sız degilsiniz...kızımada ıyı bakılıyorsa sukrederdım....kacınacak birşey yok...eşınız onu begense sevse zaten ayrılmazdı..kendinize guvenın...gecmısı dusunmeyın...esınızle mutlu olmaya o yavrucagı sarıp sarmalaya devam edın...

Açıkçası benim kalbim hızla çarpıyor uzaktan da görsem ama nefret değil bu duygu. Keşke o da mutlu olsa. Kızgın degilim şaşkınım.

Umursama mutluluguna bak. O esim ayrıldıktan sonra nasil baska bi kadinla mutlu olur triplerinde galiba

Back
X