Peki aranızda bir sorun varmiydikı? Yani ne bilim onu hatirlamasini saglayacak birşeymi oldu?nerden başlasam nasıl yazsam bilemiyorum. bugün eşimin face ne baktım öylesine ve ben onun zoruyla çocukları alıp köye gittiğim zamanlarda eski eşini arattığını gördüm. önce tabiiki inkar etti. sonrada itiraf. çok kötü hissediyorum kendimi. resmen enayi yerine koydu beni. üstelik ben köyde onun anne ve babasının yanındayken yapmış bunu. hazmedemiyorum
Aratması problem değil merak edebilir insanlık hali ama hangi amacla arattığı sonrasında neler yaptığı mühim. Acıklaması ne oldu?
İşte benim gibi düşünen biri ... biten bitmiştir daha ne eşeliyorsun dimi?bana aratması da normal gelmiyor. bi insan birini kafasında bitirdiyse daha onu düşünmez ki. aklına bile gelmez.
ne diye aratsın facede başka yerde. hayır amaç ne? aradın buldun. eeeeeeee?
bişe yok sadece resimlerine mi baktın, ne yapmış diye mi baktın. hayır sanane?
bunlar bana hiç masumca gelmiyor yaa. dedim ya bi insan "eski"sini merak ediyosa o eskimemiştir..
nerden başlasam nasıl yazsam bilemiyorum. bugün eşimin face ne baktım öylesine ve ben onun zoruyla çocukları alıp köye gittiğim zamanlarda eski eşini arattığını gördüm. önce tabiiki inkar etti. sonrada itiraf. çok kötü hissediyorum kendimi. resmen enayi yerine koydu beni. üstelik ben köyde onun anne ve babasının yanındayken yapmış bunu. hazmedemiyorum
bence gayet doğal insan merak ediyo eski görüştüğü birinin naptığını ki bu sıradan biri değil eş, sevdiğimden özlediğimden arattım demediyse bence problem yok.
meraktır..kendinizi hırpalamayın..yoksa eski eş,eski olmazdı..
buarada sadece merak ettim facede daha önceki aratmalara nereden bakılıyor?
İyide bu nedenle aratmış olsa bile sizce bunu dermi yanii.
Demediyse diyorsunuz tabiki inkar edecek.. hayret yani.
Hareketler dökümünün ara kısmınıdan bakılıyor bakılmaz olsa valla..
Su face book yüzünden herhalde bir cok yuva yıkılacak daha.. böyle sorunlar olacak.
Arayabilir insan meraklılık kanımızda var nefret ettigin insana bile bakarsın huyumuz kurusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?