eşimin eski eşini face de aratması

Hareketler dökümünün ara kısmınıdan bakılıyor bakılmaz olsa valla..
Su face book yüzünden herhalde bir cok yuva yıkılacak daha.. böyle sorunlar olacak.

face yüzünden değil facede uçkurunun peşinden koşanlar üç kuruşluk mahlukatlar yüzünden yuvalar yıkılıyor.
hoş yuva yıkıldığını da görmedim ya. Türk kadını nikahını kolay kolay vermez

Ben zaten boşanmaya değecek birşey demedim.. elbette değil yani..
Ben sadece suna katılmadım..
Eğer öyle ise söyler diye .. yani öyle bile olsa söylemez inkar eder dedim..
Ki konu sahibi arkadaş bizden daha iyi bilir eşini..
Ama gerçekten basit birşey değilse arkasıda aranmalı.. bu defa görmezden gelinebilir.. Öylesine gerçekten meraktan aratmış olabilir.
BEn bunların hepsini söyledim zaten..
Ama yine de ne olursa olsun tedbirli olmak gerekir. Abartılıp birşey olup omadığı aslında birazda kişiye bağlı.
İnşallah yoktur tabi gönlümüz ondan yana.. bir daha böyle bir sorunla ile de karşılaşmaz konu sahibi umarım.

bende eşimin faceinde eski sevgilisini arattığını gördüm ,sonra dönüp kendime baktım ,eee ben en az eski 2-3 tanesini aratmışım ben daha kabahatliyim o zaman diye sustum

Doğru kolay kolay vermez valla
ben gördüm çevremde bu face book vb. şeyler yüzünden sözü atanlar boşananlar bunlar yüzünden zaten aldatma olayları da bu kadar çoğaldı..
Çok gördüm yani burda da cok gördüm. bir tek face book değil bu sosyal paylaşım siteleri olsun face book gibi benzeri şeyler yüzünden..
Bence en iyisi evlenince bunları kapatmak

tamam buldum canım sağol,aranlanların silinmesi bölümü var,bilen varsa art niyetle arama yaptıysa sileblirde...

Rica ederim tatlım..
Bende aynısını söyledim zaten bende baktım çünkü.. Ama şöylede birşey var.. sadece merak için de olmayabilir.
Bu ihtimali kimse düşünmüyor görmüyor. İnşallah öyle deeğildir konu sahibinin yapacağı bundan sonra bu konuyu kapatıp bir süre eşini takip etmesi olabilir. Zaten merak değil ise eninde sonunda cıkar ortaya bence

inşallah karşılaşmaz hepimizin temennisi o yönde de ben öyle ise söyler demedim, adam gözüne soka soka özlediğimden sevdiğimden arattım demediği sürece sorun yok dedim zaten. yanlış anlaşılma oldu sanırım.

Hayatında biri varsa,bu sevgili olsun eş olsun farketmez...
Geçmişi merak etmenin hiç bi mantıklı yanını bulamıyorum..
Seviyorsun,evlenmişsin eee merak neden???

ne kadar eskı olursa olsun gram duygu hıssetmesede ınsan sıkılıp merak ettıgı bı zaman aratır.çok doğal bışey bu yuzden tartşma çıkarmak anormal .

arkadaşlar hepinize yorumlar için teşekkür ederim
kusura bakmayın yoğun bir gün yaşadım siteye giremedim hiç
yorumları şimdi okuma fırsatı buldum
kadının face ni bulamamış belkide yokmuş bilmiyorum
kadının tüm akrabalarını aratmış
üstelik 2 hafta boyunca
2 çocuğa rağmen boşanmayı bile düşündüm
şu an çocuklar için uzlaştık
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
zoruma gidiyor
tüm günümü ağlayarak geçirdim
bana bunu yaşatmaya ne hakkı vardı

peki bunu neden yapmış? ne diyor yani ta akrabalarına varacak kadar arama sebebi neymiş? ben sadice insani bir merak diye düşünmüştüm ama akrabalarını falan aramasının bir sebebi olmalı ona ulaşmaya mı çalıştı acaba yada ulaşıp ne diyecekti ortak çocukları olsa onla ilgili bir durum varsa diycem ama! bir sebeb söylemedi mi

tebrik ederim super cevap
ne demisler
GİDEN GİTMİSTİR
GİTTİGİ GUN BİTMİSTİR
anlasilan sizinkinde bitmemis????????

yo hayır hiç bir neden sunamadı
sadece merak dedi
sanırım haklısınız
Bence peşini birakma arkadaşım. Tamam hadi merak olsun ama taa akrabalarina kadar mı? Bir yazarsin iki yazarsın hadi 3 yaz cikmadimi yok herhalde dersin aramayi kesersin ama baksana seninki kesmemis!!! Ama şöyle de bişey var biraz kendinde de suc ara. Demek bir yerde açık olmuski onu merak etmis. Bence bundan sonra eskisinden daha iyi davran davran ki yaptigindan( ki eger yapmissa bilmiyoruz ) utansin.

Merak etmis demek.bazen seytan durtuyor acaba diyorsun.esin seni seviyordur ama bir insanin hafızasını tamamen silemezsin bu normal. Ama ben yinede su var hicbirsey hissetmese merak da etmez.demek az da olsa birseyler hissediyor ben bole düşünüyorum. Simdi birsey hissettmedigim kafamda bitirdigim kisiyide merak etmem ben acikcasi

cnm akrabaları da işe katıyosa evt durum bıraz saçma bı hal alıyo ama bunun için boşanma olmaz.
bnce sen ağlamayı bırak guçlu dur eskısınden daha bakımlı daha guzel ol ne bılıyım bı değişklik yapın vakıt yarat ıkınız için ona en ıyısı kendın oldugunu hıssettr ama vazgeçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…