eşimin eski eşini face de aratması

hamdolsun

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
66
8
298
nerden başlasam nasıl yazsam bilemiyorum. bugün eşimin face ne baktım öylesine ve ben onun zoruyla çocukları alıp köye gittiğim zamanlarda eski eşini arattığını gördüm. önce tabiiki inkar etti. sonrada itiraf. çok kötü hissediyorum kendimi. resmen enayi yerine koydu beni. üstelik ben köyde onun anne ve babasının yanındayken yapmış bunu. hazmedemiyorum

Sıkıntıdan gezerken, meraktan bakıyordur diye düşünüyorum. Başka ihtimalleri bilemem. Eşiniz yorum yapmadıysa :/

ama kadının face ni bulamamış belkide yokmuş bilmiyorum
kadının tüm akrabalarını aratmış
üstelik 2 hafta boyunca

üstelik ben annesinin işkence benzeri davranışlarına katlanırken
ve üstelik kendi beni zorla köye yollamışken
herşeyine katlanmıştım ben onun en azından dürüst beni asla aldatmayacak bir adam diye düşünürdüm hep
bunuda yapıyorsa daha katlanılacak bir durum yok diye düşünüyorum
2 çocuğuma rağmen
boşanmayı düşünmekte haksızmıyım sizce

nerden başlasam nasıl yazsam bilemiyorum. bugün eşimin face ne baktım öylesine ve ben onun zoruyla çocukları alıp köye gittiğim zamanlarda eski eşini arattığını gördüm. önce tabiiki inkar etti. sonrada itiraf. çok kötü hissediyorum kendimi. resmen enayi yerine koydu beni. üstelik ben köyde onun anne ve babasının yanındayken yapmış bunu. hazmedemiyorum

Bugün bu olayın bir benzerini de ben yaşadım.Nişanlım eski sevgililerine bakmış her gün Facebook'tan :( resmen şok oldum. Kim bu kızlar dedim eski kız arkadaşlarım ama valla kötü bi niyetle bakmadım dedi. Bi tanesiyle tek gecelik ilişki yaşamış benimle tanışmadan önce erkek nefsine yenik düşmüş de aramış ama sadece profiline bakmış.ona çok güveniyordum yıkıldım resmen bir kadına da değil üç ayrı kadını aratmış sürekli :( ayrılsam mı bilmiyorum sabahtan beri yalvarıyor ama affedebileceğimi sanmıyorum.

canım hemen kötü düşünüp moralını bozma ben de yasasam çok kızardım çok haklısın kavga etmekle ama belkı evlendı mı naptı dıye merak etmıstır bırınden bı duyum almıstır onu kontrol etmıstır iyi düşünmeye çalışıom yanı yine de yaptığı hoş olmamıs en ıyısı onu hiç umursama bırıne verılebılecek en buyuk ceza onu yok saymaktır bı sure yok say ayaklarına kapanacaktır benımde benzer bısey olmustu bunun eskı sevgılısının hakkındfa kötu bısey soylemıstı bırı bende ona soyledım boyle boyle dıye kızmıstı sonucta ben onunla cıktım kötu bırı olsa cıkmazdım hakkında konusmasın o arkadasın dedı ben sok olmustum epey konusmamıstım onunla bana onu sevseydı yada onunla olsaydı devam ederdık dedı ben senı sevıyorum dedı senın ıcın bırı bısey dese elımden çok kötu seyler cıkar dedı bende o zaman anlamıstım bazı erkekler çıktıgı yada konustuu kadınları sahıplenıo maalesef :50::50:

Ne deseniz haklisiniz...Morelinizi asla bozmak istemem ama eski esi umrunda olmasaydi neden aratsin ki? Yine de bilemiyorum bosanmaniza kadar gider mi? Hem cok kafaya takilacak bir durum hem de sen bunu bunu aratmissin bosanalim diyebilirsiniz 2 tane cocugunuz var...Hayirlisi olsun, lutfen uzulmeyin...

Herhangi bir yazışma olmuş mu? olmadıysa herkes gibi merak edip bakmıştır.Kimler bakmıyor ki? insan ne yaptı ne yapıyor merakında her tanıdığına bakar.Gerçi üzülmekte haklısınız ama boşanacak bir durum değil insanlar geçmişte ilişkisi olsun olmasın yahut tanıdığı kim varsa bakıyor önemli olan yazışıp yazışmadığı ekleyip eklemediği.

yahu yapmayın etmeyin kadın evli 2 çocuklu öyle iki dakikada kestirip atmasını tavsiye eden yorumlar filan.

geerçek hayata dönelim lütfen.
kim ben asla hayatıma önceden giren birini facede filan aratmam diyor??
ben aratıyorum arkadaşım dürüst olun. aratıyorumda sevdigimden mi? görüşeceğimden mi?
merak bu.

kaldı ki adamın eski eşi pekala merak edebilir. daha elle tutulur bir sebep ele geçirmedikçe bu konuyu önemsememeni tavsiye ediyorum arkadaşım. dediğim gibi bende aratıyorum hatta bu sitedekilerin %90 ı zamanında aratmıştır.

tavrını koy ama abartma.

boşanılcak bi durum değil.hepimiz kimlere bakıyoruz bu kadr abartılacak bir durum yok bence

Bana da bi akıl verin nolur milletin kızına ağzı sulanarak bakmış affedilecek yeri yok düşündükçe üzülüyorum :(

Keşke bi kere aratsa... Günde 3 kere aratmış bazen...en çok hiç yapmaz dediğim adam yaptı o koyuyor bana.

Keşke bi kere aratsa... Günde 3 kere aratmış bazen...en çok hiç yapmaz dediğim adam yaptı o koyuyor bana.

siz zaten eski kız arkdşlarını bilmiyor muydunuz kim bunlar demişsiniz.tamam hoş bir durum değil ama abartılacakta bir durum değil.tavrınızı koyun hoşlanmadığınızı belirtin.

Herhangi bir yazışma yoksa sorun da yoktur bence. Ben de arada bir merak edip eski erkek arkadaşıma bakarım mesela. Zerre kadar bir şey hissetmem ama merak ederim. Fakat zorla köye gönderme durumunu anlamadım. Çevremde görüyorum, mesela bir komşumuzda; erkekler bunu yapmayı seviyor galiba. İlla kendileri gitmese bile eşleri gidecek.

Boşanmak biraz abartı olur ya :31:
Yazışma, mesajlaşma durumu (olabilir tabi hal hatır sorar ama canımlı cicimli yazışmalar )varsa o zaman şüphelen ama bence şu an büyütülecek bişey yok.
Otur, konuş sakince. Rahatsızlığını belirt.

Back
X