- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.131
- 548
- Konu Sahibi Madamgonca
- #41
Merhaba hanımlar ,
Bilenler bilir benim ilk eşimin ikinci Evliliği . Eşim çok genç yasta bir evlilik yapmış ve o evlilikten bir çocuğu var yıllar evvelde ayrılmış . Bizde çok üzüm bir Flört Dönemi'nin ardından birkaç yıl evvel evlendik .
Eski Eşiyle neden ayrıldığını sorduğumda "" onun beni hiç sevmediğini anladım ve birkaç kez ayrılmak istediğini tekrarladı ve ayrıldık "" dedi hep .
Evde Tesadüfen ayrıldığı gün yazdığı günlüğünü buldum ve belki okumamam gerekiyordu ama okudum . Günlüğün ekinde Boşanma dilekçeleri falan da vardı . Kadın "" eşim benle ilgilenmiyor bana kredi çektirdi bütün evin yükü bende çoğu gece eve gelmiyor ya da geç geliyor . Sorumsuz eve para getirmiyor "" gibi sözlerle Ayrılma Davası açmış . Eşimde bunların hiçbiri doğru değil ama ayrılmayı kabul ediyorum Yazmış .
Eşimde günlükte beni hiç sevmedi tek derdi paraydı hırçınlığıyla sevgi saygı Herşeyi bitirdi . Halbuki ben mutlu bir aile olmak istemiştim . Sadece Sevdiğim için böyle sıradan bir Evliliği sürdürdüm . Bana iftiralar Attı öbür Dünya'da onunla hesaplaşacağız . Ben mutlu sevgi dolu bir ailem olsun istemiştim gibi sitem ve kırgınlık dolu Şeyler Yazmış .
Özellikle Ayrılan arkadaşlar sizde bu Tür kırgınlıklar yaşadınız mı ? Neden böyle Yazmış Olabilir o an çok sevdiği ve Karşılık bulamadığı için mi ? Karşılık bulsa hersey farklı olur muydu ? Acaba içinde keşke yarım kalmasaydı bşyler gibi hayaller var mıdır ?
Fikirlerinizi bekliyorum .
Gunluk yazan bir erkek ha?
Cok guzel.
Diger konular icin birsey diyemeyecgim ama sizin o gunlugu okumaya hakkiniz yoktu diyebilirim.
