Esimin eski iliskisi...

Tek kelime ile ‘kötü’ler.
Hayatınızdaki tüm kötülükleri çıkarın, insanlardan başlayarak.
Size de yazık ama buna dayanmaya mecbur bırakılmak daha da vahim.
Esim benim hep bunlara dayanmami bekliyor benden.bak bu koniya bole yorumlarimi yazmak bile bana yetti.kulaklarim uguldamaya basladi.serefsiz bunlar

Bunu da dusundum ama sonra dedim ki benim rahatsiz olmayacagim insanlar ve rahatsiz edici davranmayacaklarindan benim kendimi relax hissedecegimden emin ki cagiriyor boylelikle bu dusunceyi ekarte ettim.Haa tabi bunlar esimin dusunceleri ben tanimiyorum sonucta..

Ya bunlar nasil kafalar ? Nasil ortamlar ? Pes.
Inadina kocisko moduna gireceksin ki kudurcaklar. Bildigini belli et. Onlara onlarin diliyle cevap vereceksin.

Ayy aklima sey geldi yılmazi meseneden silecesin.

Hemen suraya diyaloglari yapistiriyorum

sen yılmazla ne bakmaya konuşan be
-bir şey yapmadım ya onla be, yapmayın böyle şeyler ya
-sen yılmazlan, yılmazla karılarla yattı niye dedin lan, yılmaz karılarla niye yattı dedin a ayşe ! sen biliyor musun yılmaz gacesinden ayrıldı ? sen biliyor musun gacesinden ayrıldı, ayrıldı.
-kimden ötürü !
-kimden ötürü ? benden ötürü mü ha? benden ötürü mü? senden ötürü mü ? be bak ama senden ötürü mü benden ötürü mü ha ha !
-sus bıe.
*telefon*
-şukufedir kesin.
-şükriye.
-benden ötürü mü ayrıldılar ha ! sen biliyor musun benim arkadaşım ne kadar ağladı ha ! yılmaz şimdi içmekten başını kaldırmıyor. sen biliyo musun ha biliyor musun. a ayşe! sen kimsin benim arkadaşım ne kadar ağlıyor biliyo musun akşamları biliyo musun ha biliyor musun, biliyor musun.
-a hayır.
-ha o senden ötürü, niye ağlayacak la. çek ellerini, ellerini çek, çek şu ellerini
-gözlerim acıyordu o yüzden.
-gözlük tak
-ben takıyorum evde
-sen uğraşmaya bıkmadın mı ?
-yılmazı engelleyeceksin tamam mı engelleyeceksin meseneden, silceksin yılmazı
sileceksin
-ben sildim herkesi sildim kimse yok.
-bütün bir yumrukta te şindi* gözünü morartacağım sanki kızan* gibi tamam mı, yılmazı sileceksin yılmazı unut. unuy yılmazı unut
-sildim hepsini sildim hepsini bende galiba hiçbir şey yok emeseni yok
-yok mu
-zaten yoktu
-olmayacakta zaten
-ya bırak ne yapcam bilmiyorum seni ne yapcam ha bilmiyorum bilmiyom.
-senden ötürü
-burnum kanıyor mu
-kanamıyor, kan, kanamıyor.
-sümük akıyor.
-hastayım ondandır
-neden hastasın
-spin ? (bulgarca aids demekmiş.)
-hayır
-ha
-... (bulgarca regl olduğunu söylüyormuş) / (sergey'e göre "psikolojik olarak" demiş olma ihtimali de var)
-benle şimdi dur bu ara ağlama 5dk sonra git şeye tamam mı sil gözlerinin altlarını sil tamam mı masmavi sil. yılmazla uğraşma benlenden uğraşma
-tamam, sildim gözyaşlarımı.
-bak yılmazla uğraşmayı kes
-tamam
-benim arkamdan bir şey konuşma, seni değil vurmak koruyacağım, tamam mı?
-söz
-bir şey sorcam yalnız bu son değil mi bitti
-bitti te bu kadardı
-bir kere daha yılmazlan uğraşma, söz mü
-birde suzi ile
-birde benlen
-bitti söz
-tamam dur bu ara azıcık için açılsın.

Bunlar degisik kafalar iste.hepside bana denk geldi

bi an gerginligme iyi geldi ya gulumsedim sanki

Ama sizinle evlenmiş.
Geleceğini sizle paylaşmak istemiş, canını malını size emanet edio, çocuklarının annesi olması için sizi sevmiş.
Bunları o kişiyle yapma hayali olsaydı, zaten olurdu.
Ama demek ki bir noksan vardı ve sizinle evli.
Böyle bir duygudurum karmaşası yaşamanız normal ama lütfen kıskançlığa yer vermeyin.
Şuan yaşayın ama onlar varken yüz kaslarınız ağrıyana kadar gülümseyin, eşinizle tem temasını bırakmayın ve mutluluğunuzu perçinlediğiniz bebeğinizle muhteşem aile tablonuzu gözler önüne serin.
Uzun ilişki tümördür, iyi huylu ise sonu evlilik olur kötü huylu ise biter, unutulur ve gider.
Ayrıca hem onların hem de sizin bebeğiniz varmış, herkes çok değişmiştir eminim.
Bu yeni bir tanışmaya vesile olacak, öyle inanıyorum.
Siz aklı selim bir insansınız, eşinizi de kendiniz seçtiğinize göre size üzüntü verecek kadar kötü bir ortama sokmaz, kaçınırdı bence.

Siz sanki eşinizin eski sevgilisinin hala onun için değerli olabileceğinden mi çekiniyorsunuz? Yani o iş bitmiş, adam sizinle evlenmiş, bazı şeyler artık geçmişte kalmış olmalı. Bu durumda sizin rahatlıkla o kişinin konusunun açılmasının veya geçmişle ilgili anıların sizi zor durumda bırakacağını söyleyebilmeniz gerekir, hatta siz söylemeden eşinizin bunu bilmesi ona göre sizi rahatlatması gerekir. Bu eski sevgiliden haberiniz olduğuna göre bu konu bir noktada konuşulmuş, eşinizin eski ilişkisinden bahsetme şekli mi kafanızı karıştırıyor, kapanmayan yara gibi mi düşünüyorsunuz?

bi an gerginligme iyi geldi ya gulumsedim sanki
Marlacim bende o 4lu deki evlenen kizim :) ayrilan da benim 15 yillk karkadasim.

Iki tarafta evlendi biz iki taraflada gorusuyoruz. Diger kiz arkdsla da cok samimiyim. Gelirler yatili misafirimiz olurlar. Bi kac defa konusu acildi. Gayet medenice konustuk ya o benim yakin arkadsimdi ama boylesi cok daha iyi oldu dedim ki öyle de oldu. O arkdsta bize ilk gelirken cok tedirgin gelmisti ama hic oyle bi problem yasamadik. Konu acilirsa da cok kasma bence. Kime niyet kime kismet de gec. Ama igneleyeci bir konusma olursa ki bu cok cirkin. Evim de misafir oldugunuzu unutmayin diyerek gayt seviyeli bir sekil de gecistir.

Esim benim hep bunlara dayanmami bekliyor benden.bak bu koniya bole yorumlarimi yazmak bile bana yetti.kulaklarim uguldamaya basladi.serefsiz bunlar
Şerefsiz az kalır, öyle diyeyim.
Gece gece günaha sokacaklar beni ruh hastaları.
Banelliği geçtim, bir insan başkasını bile isteye üzmek için neden çaba sarfeder?
İnsan olmadığı, safi kötülükten ibaret olduğu için.
O eşinize de artık iki kelime laf edin, sokaktaki adamla kıyaslanmaya dayanamaz ama size çektirdiğine bakın!
Yazık ya, bin beter çıksın inşallah o hissettirdikleri her olumsuz şey!

Tek söyleyeceğim Bu senin duygularına yapılan haksızlık.
Neden kendini rahatsiz olacağın bir duruma sokulmasına izin veriyorsun.
Kim olsa bu durumda rahatsız olur çoğu kadinda kabul etmez hatta çoğu kişinin kocaları da böyle bisey teklif edemez sıkıyosa etsin.

Şimdi nasıl anlatsam bilmiyorum. Zamanında benimde böyle takıldığım bir grubum vardı. Dolu dolu 4 sene geçirdik. İki kanka erkek, iki kanka kızız. Tabii sevgiliyiz. Şimdi 4 ümüzde ayrıldık. Fakat ben erkek arkadaşı ile konuşurum. Kız arkadaşımda benim ayrıldığım veletle görüşür.
Benim ayrıldığım adam evli çoluklu çocuklu allah mutlu mesut etsin daima.
Kız arkadaşımın erkek arkadaşı evlenmedi ama bayadır bir kızla beraber yaşıyorlar. Geçen sene tek başıma onların yanına gittim kızla tanıştık. Kız güzel, alımlı, sohbeti desen o biçim. Güzel sohbet ettik. Erkek arkadaşımla da oturup eskilerden bahsetmedik zaten aklıma da gelmedi açmak. Açacak kadar da kişiliksiz değilim. Hem kıza saygısızlık olur ayıptır. İnsan bir şekilde düşünmeli bunu. Ne gerek var bu tip konuları açmaya? Yaşanmış gitmiş mazide kaldı artık.
Geçmişi karıştıran insanlardan da nefret ederim.

Kız arkadaşımlada buluştuğumuzda hiç bahsetmedim. Ki o da sormadı zaten ne gerek var. Bende ona sormam ne yapar ne eder görüşüyor musunuz diye.

Yani konu sahibi hiç takılmayın bence. Konuyu açarlarsa da kişiliğinizden taviz vermeyin ağır olun gülün geçin. Sonuçta sizinle evli.

pozitif yorumunuz icin tesekkur ederim okurken kendimi iyi hissettim cidden.Motivasyonu yuksek gorunmek istiyorum ve sacma onyargilarimla karsilarina cikmak istemiyorum bu sebeple icimdeki celiskileri sonlandirmis olarak kapiyi acip merhba ben marla demek istiyorum

bu bilgileri gorumcem hazretlerinden edindim :)

esim aile kurumuna cok deger veren biridir.Ailecek gorustugmuz kisiler cok azdir ve belli seylere dikkat eder benimle tanistiracagi evine getirecegi kisilerde.Simdi dusunuyorum ya esim bunlari kiramadi buyuretti ya da cidden boyle kaygilanmama sebep olmayacak kisiler ikisi de olabilir gelince gorucem

bu bilgileri gorumcem hazretlerinden edindim :)

Hmm, o zaman durum farklı, yani eşiniz belki de sizin eski sevgiliyi bildiğinzi bile bilmiyor. Bu gelecek arkadaşlarla eski anılarından filan bahsetmeleri bu durumda çok garip olur. Eşiniz size anlatmadığı bir konunun onların yanında açılmasını istemeyecektir herhalde? Büyük ihtimalle sorun olmayacağını düşünüyor.

Ikiside olabilir biride :)
Nediyim umarim gönlünce gecer ağırlarsin misafirlerini.
Kafana hic birsey takma dert etme arkadaşım değmez.
Zaten kabul etmişsin belliki başka bir cift gelse nasıl ağırlarsan öyle ağırla.
Doğal ol hiç kasma.

Kabul etmemeyi dusundum aslinda ama bu kez kiskancliktan istemedigmi dusunur diye cekindim hem de acaba onyargili mi davraniyorum dedim.Elimden geldigince dogal ve rahat olmaya calisicam umarim basariim

Yorum yazmaya basladigkmdan beri agliyorum aklima geldi.esjm iste bole terbiyesiz insanlara iyi olmak icin halada ugrasiyo.esimin arkadas cevresinden kimseyle gorusmek istemiyorum artik.o beni nasil yanliz biraktiysa bu insanlara bende onu yalniz birakiyorum.esime sorsan dunyanin en iyi insani kendisi.ben takilmayacak seyleri takiyorum.bunlar akljma geldikce esjmdende sogudjm bu gece

Zor bir durum cidden.Böyle bir durumda ben olsam içim içimi yese de dışarıya yansitmazdim.Zira duygularini belli etmemekte üstüme tanimam.Kimsede içimdeki firtinayi anlamazdi:)
Siz ordayken bu konulari acarlarsa o onlarin saygisizliği olur.
Yani aslinda bilemedim.Esinizle iliskiniz önemli bence bunu sıkıntı edip etmemede.
Aşk evliliği mi yaptiniz,eski sevgilisiyle niye ayrilmis,size ne kadarindan bahsetti,size davranislari nasil,hic bahsi gecti mi,kiyaslama durumuna gideceğiniz bir olay yasadiniz mi vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…