- Konu Sahibi sapyoseksuel
-
Benim umrumda olmazdı. Normal bir misafir gibi düşünüp ağırlardım..herşey geçmişte kalmış. Yeni hayatlar kurulmuş. Güleryüzle ağırlardım.Iyi geceler.
Öncelikle konumu okuyup, yorum yapma nezaketinde bulunan herkese simdiden tesekkur ederim.
Yazlik bir yerde oturuyoruz ve esimin arkadasi esi ve cocuklariyla bulundugumuz yere yakin bir ilceye tatile gelmis.Tatil dönüşu bir gunlugne bize ugramak istiyorlarMiş.Mis diyorum cunku ben bu kisileri tanimiyorum sadece isimlerini duyuyorum 7 senedir.Buraya kadar sorun yok fakat... Gelecek kisinin esi esimin 5 yil suren ilk sevgilisnin yakin arkadasi.Iki yakin dost iki yakin kiz arkadasla sevgili olmuslar 5 yil hep 4lu takilmislar(beraber tatile gitmek vs)Nedenini bilmiyorum ama bes yilin sonunda esimin iliskisi bitmis fakat diger ikili evlnmisler.Esim bu iliskisinden sonra uzun sure kendine gelememis ki dikis tutturamamis ve yaşi epey ilerledigi zamnlrda benimle tanisip evlenme karari aldi.
Esim gelecekler dediginde tuhaf hisler kapladi icimi şöyleki onlarin 4 lu olarak bir yigin anilari var ve ben o anilarda yokum.Uzun zamandir gorusmeyen her insan gibi gecmisteki guzel gunleri yadecekler,mutlu ve hepbirlikte olduklari o zmanlari...ben yapayalniz hissedicem kendimi.Baska bir durum ise bu kadin eminim beni ona anlatacak beni izleyecek kiyaslayacak.Bunlari dusundukce geriliyorum ve motivasyonumun dusuyor.
Ha diyeceksiniz ki mdem bu kadar derde dustun kabul etme ama bu da olmz ki cocukca bir davranis olur ve esim gereksiz bir kiskanclik icine girdigmi dusunur.
Size sormak ve fikir almak istedigim nokta su;sizce gecmisten falan konustuklarinda ne yapmaliyim?Nasil olgun davranmaliyim?Fevri davranip kendime yakismayacak hallere girmek istemiyorum.Empati gucunuze ve tecrubelerinize dayanarak siz olsaniz ne yaoardiniz ya da ne yaptiniz?
Marla, o adamın artık seninle olduğunu,bir hayatı paylaştığını düşün.Kendini üzme,hissettiklerin için de suçlama...tabi bu da var cunku esim bu kadinla bes yil oyle guzel seyler yasamistir ki cunku kadinlara deger veren mutlu etmkten hoslanan bir adam.Ayni evi bir sure paylastiklarini da dusunuyorum bu da beni uzuyor olabilir icimde takili duygular varmis yuzlesiyorum suan
Ben olsam çok süslenir güzel şeyler konuşur buralar hep benim geçmiş tozdur havası yaratırdım içim içimi yesede.Iyi geceler.
Öncelikle konumu okuyup, yorum yapma nezaketinde bulunan herkese simdiden tesekkur ederim.
Yazlik bir yerde oturuyoruz ve esimin arkadasi esi ve cocuklariyla bulundugumuz yere yakin bir ilceye tatile gelmis.Tatil dönüşu bir gunlugne bize ugramak istiyorlarMiş.Mis diyorum cunku ben bu kisileri tanimiyorum sadece isimlerini duyuyorum 7 senedir.Buraya kadar sorun yok fakat... Gelecek kisinin esi esimin 5 yil suren ilk sevgilisnin yakin arkadasi.Iki yakin dost iki yakin kiz arkadasla sevgili olmuslar 5 yil hep 4lu takilmislar(beraber tatile gitmek vs)Nedenini bilmiyorum ama bes yilin sonunda esimin iliskisi bitmis fakat diger ikili evlnmisler.Esim bu iliskisinden sonra uzun sure kendine gelememis ki dikis tutturamamis ve yaşi epey ilerledigi zamnlrda benimle tanisip evlenme karari aldi.
Esim gelecekler dediginde tuhaf hisler kapladi icimi şöyleki onlarin 4 lu olarak bir yigin anilari var ve ben o anilarda yokum.Uzun zamandir gorusmeyen her insan gibi gecmisteki guzel gunleri yadecekler,mutlu ve hepbirlikte olduklari o zmanlari...ben yapayalniz hissedicem kendimi.Baska bir durum ise bu kadin eminim beni ona anlatacak beni izleyecek kiyaslayacak.Bunlari dusundukce geriliyorum ve motivasyonumun dusuyor.
Ha diyeceksiniz ki mdem bu kadar derde dustun kabul etme ama bu da olmz ki cocukca bir davranis olur ve esim gereksiz bir kiskanclik icine girdigmi dusunur.
Size sormak ve fikir almak istedigim nokta su;sizce gecmisten falan konustuklarinda ne yapmaliyim?Nasil olgun davranmaliyim?Fevri davranip kendime yakismayacak hallere girmek istemiyorum.Empati gucunuze ve tecrubelerinize dayanarak siz olsaniz ne yaoardiniz ya da ne yaptiniz?
esim soylediginde bi an kaldim sonra dusjnerek cevap vermeye calistim -aa tabi ne guzel olur ben de merak ediyorumdum onlari dedim.Yani esimin gecmisine takintili olmadigmi kiskanmadigmi hissettirmek istedim.Sonra sonra dusundukce icimde bosluk olustu.Onlar varken ben yoktum ex asķi vardi anilar hatiralar benim icin anlam ifade emiyor..napicami bilemedim ama suan daha sakinim sanirimBir keresinde aynı durum benim de başıma geldi. Benim haberimin olmadığını düşünerek, eşimin normal kız arkadaşı tatillerinden bahsetti.(eski sevgili ile gidilmiş)
Ben de inadına sorular sordum, oraya da mı gittiniz? Buraya da mı gittiniz? Anlaşılan pek eğlenmişsiniz falan dedim. Tabi eşim acayip huzursuz oldu, kız da az saf anlayamadı. Sonradan eşi uyarmış, lough a lot rahatsız oldu sanırım demiş.
Daha da öyle bir mevzuya girmedi.
Aslında ben biraz abarttım ama malesef sinirlendiğimde pek kendimi durduramıyorum.
Ben olsam eve almazdım :)) ilk defa karşılaşacağınız için diyorum.
benim eski eşimle dolu ortak arkadasım vardıIyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?