- 24 Şubat 2015
- 786
- 1.528
- 63
- Konu Sahibi bahtiyaryavrum
-
kız gelsin bence. kızı eve almayınca kadından kız başına kalsın diye dolaylı intikam mı düşündün
Kadin calisiyormus evini almis arabasini almis. Siz de calissaniz? Kizima mama alamiyorum demezsiniz en azindan kiziniza da yazikIntikam derdinde degilim. Benimde bir kizim var ama o kadinin yaptigindan dolayi ben kendi kizima yeri geliyor bez mama alamiyorum zaten kendim icin bisey almiyorum onu saymıyorum. Beni kendi yerinize koyun. Kiz gelmesin demiyorum ama onu görünce insaniz sonucta agzimdan kötü birsey cikar hakliyken haksiz duruma duserim yok yere aramiz acilsin istemiyorum.
Çalışın bukadar ağlanmak yerine .
Kadın tabiki nafakasını isteyecek siz boşansanız istemeyecek misiniz?
Kız gelsin tabiki bilet parası kaç para ki bunu bile dert ediyosunuz.
Yanlış anlamışsınız.i lk dönem nafakayi borçlu oldukları eve odemis borcu bitince de toplu bi para odemis.ama nafaka olarak görünmediği için kadın dava açmış.n afakayi odemedi diyeZor bir durum Allah yardimciniz olsun.
Ama ote yandan galiba esiniz bir sure nafaka odememis ki kadin birikmis nafakasini aliyor haciz yoluyla. Yani evlat ikisinin, masraflari da aylik 400 lirayi geciyordur eminim. Esiniz o parayi bir sekilde odemek zorunda, yapacak bir sey yok. Kadin maddi olarak tek basina ustlenmek zorunda degil.
Keske halden anlasaydi da ben kizima yetebiliyorum deseydi, ama dememis ve hukuki olarak hakki o para.
400 size yetmez kız da gelirse iyice kurursunuz. Valla annesi kızı size gelince napıcak diye düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin. Tamam kızın suçu yok da para da yok. Allah yardımcınız olsun.
Bebeği çok küçükmüş okumadınız heraldeKadin calisiyormus evini almis arabasini almis. Siz de calissaniz? Kizima mama alamiyorum demezsiniz en azindan kiziniza da yazik
Aglanmiyorum. Konumu bence yuzeysel okumussunuz.
Bebeği çok küçükmüş okumadınız heralde
Bebeği çok küçükmüş okumadınız heralde
Çalışan kadınların yazmışsın işte yani işi olupta işine dönenler.7 aylık bebek ? Çalkşan kadınların çoğu 2-3 aylık oldu mu işine dönüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?