eşimin eski karısının attığı kazık...

Ya bu eski eş evlenmemişmi ben yanlış mı okudum?evliyken nafaka alma hakkı oluyormu hala daha?ve sizin geliriniz belli mahkeme nasıl buna izin veriyor?

12 yasindaki kiz cocugunun burada ne sucu var ben onu anlamadim.

Ayrica 800 gibi az bir para kalacak kadar neden borca girdiniz?

Dunyanin binbir turlu hali var diye dusunup ev borcunada ona gore girseydiniz keske.

Simdi sizin borclariniz var gecinemiyorsunuz diye o kizcagiz babasini mi gormeyecek?

Bildiğin dolandırıcılık olmuş; baştan ne konuşulduysa nasıl anlaşıldıysa o yapılmalıydı.
Eski eşi, nafaka yerine kalan ev borcunun ödenmesinde anlaşıyor ve ev satılıp yarısını alıyorsa, artık gerisini kurcalamamalı. Bildiğin hainlik yapmış.

Kızın bi günahı yok, ama anlıyorum, ben olsam ben de yanımda istemem çünkü o çocuğun masrafı da olacak, 400 liraya kim nasıl geçinecek? Hırsınızı kızdan çıkarmayın sakın, ama eşinize de söyleyin, en azından tekrar 800 lira alır hale gelene kadar, kızını uzaktan seviversin, annesinde kalsın çocuk. Size ve bebeğinize de yazık.

kızın suçu yok demek ki sizi gerçekten seviyor canım Allah yardım eder bence kızın size gelmesinde hiç bir sorun yok

Benim anlamadigim 12 yaşındaki çocuğa neden bu tarz seyler anlatilir?? Annesincocuguma bir sey anlatmayin demis ama esin anlatmis.kiz da sizi aramis vs.ozur mu diletti esiniz annesi adina hayırdır? Kizcagiza ne ki annesi babasi uvey annesi arasinda dönen para muhabbetlerinden? Bir de agzimdan istemeden de olsa laf cikar demissin.o yasta çocuğa ne laf edeceksin annesine kizip allah askina? Hadi kiz yetiskin olsa laf lafi acar belki derim ama cocuk bu daha.Senin de evladin var yapma.

Yoksa allah bana nasip etmesin kimsenin tek kuruş hakkını. Zamanlamadaki kötü niyet beni çok üzdü. Ve inanin esimin kizini kendi oz evladimdan ayirmadim tek saniye. Bizim evimizde cocuk o kadar mutlu ki.
Hatta kiz annesine ben artik babamla yasamak istiyorum demis. Kadin esimi arayip kizimin beynini niye yikiyorsun onun bana ihtiyaci var ben annesiyim diye bagrinmis..
Su anda neler görüyoruz kesinlikle tasvip etmiyorum ama eslerinin cocuklarinin yuzune bakmayan evlerine almayan masraflarini odetmeyen kötü kalpli insan dolu.... sen sanslisin kizin ne guzel mutlu mesut niye suyu bulandiriyosun niye kul hakkina giriyosun madem alacagin var benle evlenmeden once alsaydin. Benim ve bebegimin rizkina niye gozkuyorsun.

Kadın tabi ki nafakasını alacak, ne ağlanıyorsun git çalış, bilet parası kaç para ki dert ediyorsun... Allah aşkına niye bu kadar gaddarsınız arkadaşlar. 400 tl ile geçinmek zorundayım diyor kadın 50 tl bile ciddi masraf demek! Adam ev parası ödüyor parası kalmadığı için nafaka ödeyemiyor ve evin parasının yarısını da olduğu gibi yolluyor karısına. Daha napsın bu adam? Yazık vallahi yazık! Çalışıp çalışmamasının kararını verecek kişiler belli. Biz değiliz. Kadın manevi dedtek istiyor, nerden para bulucam diye sormuyor size. Konu sahibi arkadaşım annem hep " korkulu düşün sonu aydınlık" der. Sabret. Allah ne kapılar açar. Eşinin ve senin iyi niyetinizin karşılığını mutlaka alacaksınız. Hiç hırslanma. Allah yardımcınız olsun, azınızı çok etsin, bereketlendirsin

Çünkü babasindan maddi degeri olan seyler istediginde babasi dogal olarak alamiyor. Ve kiz babasinin durumunu bilmediginden annesi bak artik baban seni sevmiyor eskiden aliyordu simdi almiyor diyor.

Nafaka tabiki de isteyecek diyenler konuyu hiç mi okumadı merak ediyorum. Orda sadece bir süre ödenmemiş ki o sürede de ev borcu ödenmiş. Sonra o ev satılıp yarısı kadına yollanmış. O evin yarısını alırken sıkıntı yok ama değil mi?

Konu sahibi keşke eşiniz zamanında o evi borcu ile satıp kurtulsaydı. Ama yapacak bir şey yok şimdi. Şu mübarek günlerde Allah görüyor. Sanıyor musunuz ki o kadının yanına kar kalacak. Allah da size bir çıkar yok gösterir inşallah.

Sizi kız gelcegi zaman ne yemek yapsam konunuzdan hatırlıyorum kıza değer veriyorsunuz onun suçu yok sizde biliyosunuz o gelene kadar biraz yumusamis olayı sindirmis olursunuz ama bukdar uzun kalmasın maddi manevi sizi yorabilir bu süreçte

Yanlış anlamışsınız.i lk dönem nafakayi borçlu oldukları eve odemis borcu bitince de toplu bi para odemis.ama nafaka olarak görünmediği için kadın dava açmış.n afakayi odemedi diye
Ben de sandim sonraki donemlerin nafakasini odetiyor su an... Eger dediginiz gibiyse ne diyeyim eski es allahindan bulsun.
Kadin o donemde nafaka odenmedigini nasil ispat etmis acaba

Bir de ben bu nafaka olaylarını anlamıyorum. 800 lira maaş alan birinden nasıl 400 lira nafaka alınıyor ki? Tabi ki bir çocuğun masrafı ortada ama adamın maaşı da ortada. Boşanmasalar o çocuğa zaten o adamın harcayabileceği de ortada.

Bir cocugun ozelliklede 12 yasinda okula giden bir cocugun aylik masrafinin 400 tl den daha fazla oldugunu biliyorsunuzdur...bosuna kendi kendinizi doldurmayin.o para onlarin hakki.
Konu sahibi diyor ki ev borcu bitine kadar nafaka odememek konusunda anlasmislar. Eski es evin borcu bitince hem evin yari parasini almis hemde gecmis donemde ödenmeyen nafakalar icin haciz koydurmus.

Ben sizi de pek iyi niyetli gormedim burada. Kadin seytanin tekiymis sizi zor durumda birakmis, ama o kizin bir sucu yok. Ustelik o ev sadece sizin degil babasinin da evi ve babasini gormeye hakki var. Gelmesini istemiyorum diyemezsiniz.. O zaman evlenmeyecektiniz. Annesi kotu niyetliyse kizi ne yapsin, bir de bu konuda konusma diye azarlamissiniz..
Eski esi batirip kendinizi aklamayin, siz de pek magdur degilsiniz su tavirlarinizla.

Maaşı 800 lira değilki
Evin borcunu ödedikten sonra ellerine kalan 800 lira

Borç bitene kadar nafaka ödemiycem demiş eşiniz tamamda ozaman borç nekadardı nafaka nekadar?
Peşinatı kadın berdi belki yada takılarınıda koydu yoksa niye ben karışmam borca desin ki.
Belki eşiniz nafakayıda sonradan toplu ödiycrm dedi?
Aralarında konuşmayı bide ödemen kısımın kimin çok kimin az olduğunu bilemiyoruz.
Kadon fazla verip eşiniz evin yarısını ödediyse oyüzdende yapabilir

Azarlamak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…