- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi bahtiyaryavrum
-
Benim anlamadigim 12 yaşındaki çocuğa neden bu tarz seyler anlatilir?? Annesincocuguma bir sey anlatmayin demis ama esin anlatmis.kiz da sizi aramis vs.ozur mu diletti esiniz annesi adina hayırdır? Kizcagiza ne ki annesi babasi uvey annesi arasinda dönen para muhabbetlerinden? Bir de agzimdan istemeden de olsa laf cikar demissin.o yasta çocuğa ne laf edeceksin annesine kizip allah askina? Hadi kiz yetiskin olsa laf lafi acar belki derim ama cocuk bu daha.Senin de evladin var yapma.
O zaman bezsiz ve mamasiz yasayabilir yani oyle mi?Bebeği çok küçükmüş okumadınız heralde
Ben de sandim sonraki donemlerin nafakasini odetiyor su an... Eger dediginiz gibiyse ne diyeyim eski es allahindan bulsun.Yanlış anlamışsınız.i lk dönem nafakayi borçlu oldukları eve odemis borcu bitince de toplu bi para odemis.ama nafaka olarak görünmediği için kadın dava açmış.n afakayi odemedi diye
Konu sahibi diyor ki ev borcu bitine kadar nafaka odememek konusunda anlasmislar. Eski es evin borcu bitince hem evin yari parasini almis hemde gecmis donemde ödenmeyen nafakalar icin haciz koydurmus.Bir cocugun ozelliklede 12 yasinda okula giden bir cocugun aylik masrafinin 400 tl den daha fazla oldugunu biliyorsunuzdur...bosuna kendi kendinizi doldurmayin.o para onlarin hakki.
Maaşı 800 lira değilkiBir de ben bu nafaka olaylarını anlamıyorum. 800 lira maaş alan birinden nasıl 400 lira nafaka alınıyor ki? Tabi ki bir çocuğun masrafı ortada ama adamın maaşı da ortada. Boşanmasalar o çocuğa zaten o adamın harcayabileceği de ortada.
Ben sizi de pek iyi niyetli gormedim burada. Kadin seytanin tekiymis sizi zor durumda birakmis, ama o kizin bir sucu yok. Ustelik o ev sadece sizin degil babasinin da evi ve babasini gormeye hakki var. Gelmesini istemiyorum diyemezsiniz.. O zaman evlenmeyecektiniz. Annesi kotu niyetliyse kizi ne yapsin, bir de bu konuda konusma diye azarlamissiniz..
Eski esi batirip kendinizi aklamayin, siz de pek magdur degilsiniz su tavirlarinizla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?