Eşimin eski nişanı

XafterX

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
335
366
23
32
Hanımlar neredeyse iki yıldır evliyim bugün akşam görümcemle otururken konu konuyu açtı sizin aile beni pek sevmiyor zaten dedim görümcem cevaben 'ya olur mu seni sevmeseler Ayşe'ye davrandıkları gibi davranırlardı abimle nişanlıyken bile...' gibi bir cümle kurdu.
Dondum kaldım.Şöyle ki Ayşe'yi biliyorum ama ben eşimin eski sevgilisi olarak biliyorum.Defalarca konusu açılmıştır geyiğini bile yapmışımdır ama bir kere olsun nişanlandığını bana söylemedi.

Nişanlanmış olmasına asla takılmıyorum bana yalan söylemesini sindiremiyorum.Görümcemede hiç bişey demedim biliyomuş gibi yaptım.Defalarca o kızın konusu geçip söylememesi hatta yalan söylemesi, kendimi kandırılmış hissediyorum.

Yapı itibariyle kıskanç, bunu devamlı ona söyleyecek ne biliyim problem yapacak biride değilim ama neden saklar insan bunu.Çok kırıldım, güvenim çok sarsıldı.Şimdi söylesem hem görümcemin söylediğini anlayacak ona çatacak hem yalanını yakaladım diye üstü çıkmaya çalışıp olmuş bitmiş ne kıskanıyosun diyerek olayı çarpıtacak haklı çıkmak için kavga çıkartacak.Susup oturuyum desem sindiremiyorum, çok sakin kibar anlayışlı şekilde bile sorsam kavga çıkartacak biliyorum.Spontane ikimizin yanında söylenmiş bi söz olsa aa nasıl yani der sorardım ama bu durumda o olmuyo malesef.Ne yapayım hanımlar akıl verin bana.

Hem suçlu hem güçlü yani. Hem yalan söyle hem kavga çıkar.
Ben içimde tutamaz bir şekilde sorardım.
Nişan aile arasında mıymış? Eğer büyük nişan olmuşsa birinden duydum da diyebilirsiniz.

Hem suçlu hem güçlü yani. Hem yalan söyle hem kavga çıkar.
Ben içimde tutamaz bir şekilde sorardım.
Nişan aile arasında mıymış? Eğer büyük nişan olmuşsa birinden duydum da diyebilirsiniz.
İsteme olmuş orda bi nişan yüzüğü takılmış.Bunca zamandır enayi gibi hissediyorum kendimi.Bide yazmayı unutmuşum senden önce evlensem nişanlansam benimle evlenirmiydin tarzı bişey sormuştum hayır demişti arsız ayı.

canim ben olsam dayanamazdim boyle ömrün boyunca icin icini yicek birak kavga bile cikarsa ki hakki hic yok burda suclu olan o. sen aynisini yapsan cooktan kıyamet kopmustu dimi?? o yuzden sor canim birak kavga cikarirsa çıkarsin sende daha cok uste cik nasil saklarsin ben saklasam senin tepkin ne olurdu de

Olabilir ama sizinle paylaşmaması üzücü olmuş gerçekten. Kim bilir siz ona nelerinizi hangi özellerinizi söylediniz. E doğal olarak kırıldınız. Ben olsam söylerdim yüzüne ya. İçinizde kalmasın daha fazla huzursuz olursunuz. Bu arada kaç ay nişanlı kalmış? Yani demek istediğim sizden bayağı önce olsa bile bilmeye hakkınız var...

Bayramda akrabasına gidicez şehir dışına orda sorsam kavga çıkaramaz.İçimden küfür ede ede sormak geliyo.Nasıl sorsam kızsam mı sakin mi olsam bilemedim ki

Biz tanışmadan 4 ay önce filan ayrılmışlar tek bildiğim bu.Bilmiyorum ne kadar nişanlı kaldılar ama 3 ay filan sanırım

Bayramda akrabasına gidicez şehir dışına orda sorsam kavga çıkaramaz.İçimden küfür ede ede sormak geliyo.Nasıl sorsam kızsam mı sakin mi olsam bilemedim ki
bence basta sakin ol eger o bagirip üste cikmaya çalışırsa sende bağır ben olsam misafirlikte yapmam rahat konusamazsiniz yalniz sormak daha iyi bence

Defalarca konu ayşeye niye geliyor ki. Arada yasanmisliklar bana gore cok yanlis kotu bile olsa eski sevgiden nisanlidan eşten bahsedilmemeli. Yalandan oncr ayşenin konusnu kapatin
Kızın adı tam karşımızdaki marketinde ismi ilk evlendiğimizde Ayşe'ye gidiyorum demişti yanlış anlamıştım tabi marketi kasdetmişti ondan bu yana öyle geyik olarak söylerdim arada gülerdim filan.Kızdan konuşmazdık yoksa.

bence basta sakin ol eger o bagirip üste cikmaya çalışırsa sende bağır ben olsam misafirlikte yapmam rahat konusamazsiniz yalniz sormak daha iyi bence
Evde sormak istemiyorum çünki biliyorum ki suçlu olduğu konularda kendini savunamayınca bağırmaya başlıyo.Bununda savunulacak bi yanı yok sonuçta.En azından orada bağıramaz diye orda sormak istiyorum

Evde sormak istemiyorum çünki biliyorum ki suçlu olduğu konularda kendini savunamayınca bağırmaya başlıyo.Bununda savunulacak bi yanı yok sonuçta.En azından orada bağıramaz diye orda sormak istiyorum
Aynenn canim savunulacak hic yani yok cidden ama iste erkekler.... oyle diyorsan orda sor o zaman canim bagirmasim ahh ahh

Aynenn canim savunulacak hic yani yok cidden ama iste erkekler.... oyle diyorsan orda sor o zaman canim bagirmasim ahh ahh
Nişanlanmış olması değil ama bunu benden saklaması bizi boşanmaya kadar götürebilir.Sorduğumda bana mantıklı sakin bi cevap vermeden suçunu örtmeye çalışarak bağırıp çağırırsa hele ki milletin evinde hem kandırılıp hem azarlanan biri olarak evliliği sürmeyi seçmem.Çok üzgünüm çok kırgınım.

canim sen iyi bile dayanmissin herkes kolay kolay kaldıramaz sorun nisanli olmasi degil zaten senden saklamasi bunca zamandir ben olsam hemen o an hesap sorardım kiyameti koparmistim yani simdiye emin ol o senin hakkinsa oyle bi sey ogrenseydi o da kiyameti koparırdi ama sen kendini tutmussun helal olsun en kisa zamanda ogren ve hala yalana dogru gidiyorsa sozleri hic guvenin kalmaz zaten guven olmayincada evlilik neye yarar

O olsa çoktan ailemi bile arar onlara bile hesap sorardı kandırdınız beni derdi.Bende daha görümcemin söylediğini öğrenmesin kıza yüklenir bağırır diye salak salak oturuyorum

O olsa çoktan ailemi bile arar onlara bile hesap sorardı kandırdınız beni derdi.Bende daha görümcemin söylediğini öğrenmesin kıza yüklenir bağırır diye salak salak oturuyorum
ah canim ya simdi buraya yazamıyorum ozelden yazicam sana bak

Bu daha kötü haberiniz yok ve market olarak bile Ayşe'ye gidiyorum diyo sürekli Ayşe sizinle dalga mı geçmiş oluyor anlamadım

Bu daha kötü haberiniz yok ve market olarak bile Ayşe'ye gidiyorum diyo sürekli Ayşe sizinle dalga mı geçmiş oluyor anlamadım
Yok aslında o tamamen benim dalga geçmemle alakalıydı.Migros gibi düşünün mesela migrostan ekmek alıcam demek gibi bişeydi onun dediği

Kusura bakma da eşin zar diktirenlere benzio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…