- 24 Mayıs 2019
- 404
- 676
- 33
Nişanlanmış ayrılmış olsa bunu bana söylese hiç dert etmem inanın ama konu nişanlanmış olması değil ki sorduğum halde yalan söylemesi.Bugünde kardeşin senin nişanlanmış olduğunu söyledi dediğimde güldü salak mı o dedi yani.Yalan söylese kavga çıkarırdı gibime geliyoBence nişanlılık ile sevgililik çok farklı değil. Evet üzülürdüm yerinizde olsam ama çok büyük kavga çıkarmazdım sanırım. Geçmişteki her şeyi bilmek çok da iyi değil bence.
Sordum sordum yok öyle bişey asla diyo aileler bile tanışmadı tanışmalarına bi hafta filan kala bitti diyoHiç abiyeli, veya elbiseli şık bir fotoğrafınız var mı?Akşam sakince oturun,yaa eski fotoğraflar anılar vs derken açın fotoğrafı baak diyin, nerde bu derse, '' Ay aile arası bi nişanım olmuştu ya çok da önemli değil amaan boşver '' dersiniz çok normal bir şeymiş gibi. Gördüğünüz tepkiye göre aynı tepkiyi verin, haksız da çıkamazsınız.
Sordum sordum yok öyle bişey asla diyo aileler bile tanışmadı tanışmalarına bi hafta filan kala bitti diyo
Annesiyle görüşmüyorum da görümcemde annem seninle barışmak istiyo gibi bayramda oda gelicek gittiğimiz yere filan dedi bende sizin ailede beni pek sever ya sorma eminim mutlu geçiririz bayramı gibi bişey söyledim.Direk siz beni sevmiyosunuz demedim yani :) Görümcem fena fesat bi tipte değildir ya bilmiyorum kiGörümcen de az değil.Sen de ne diye sizin aile beni sevmiyor dersin , anlamam.O görümceye güvenme , yanlışlıkla söylemiş gibi yapmıştır o.Görümcenin senin nişan olayından bihaber olduğunu , eşinin nişan olayını senden gizlediğini bildiğinden eminim.
Görümcem fesat bi tip değildir ki aile bağları hiç kuvvetli değil inanın mesela görümcem düğünümüze gelmedi şehir dışındaydı.O yüzden diyorum acaba istemeye gidicez muhabbeti oldu da görümcemin aklında istemeye gittiler gibi mü kaldı olabilir mi diyorum.Çünki büyük bi nişan mı yaptılar bilmiyorum ben şehir dışındaydım bi isteme olfu yüzük taktılar diye biliyorum diğer türlü olsa fotoğrafları filan olurdu bilirdim dedi.O kadar kopuklar yani.O zaman görümceniz ile karşı karşıya getirip ikisine aynı anda sorabilirsiniz içiniz rahat etmeyecekse. Ya görümcenizin içten içe size gıcıklığı var bilerek kavga çıksın diye yaptıysa?
Peki şöyle düşün.Senin bir erkek kardeşin var , nişanlanıp ayrıldı.Ama bunu evleneceği kızdan sakladı ve evlendiler.Erkek kardeşin bunu ailesine tembihlemez mi sakın bunu eşim duymasın bilmiyor eski nişanımı diye.Bence görümcen senin bilmediğini biliyordu , bilerek yaptı.Annesiyle görüşmüyorum da görümcemde annem seninle barışmak istiyo gibi bayramda oda gelicek gittiğimiz yere filan dedi bende sizin ailede beni pek sever ya sorma eminim mutlu geçiririz bayramı gibi bişey söyledim.Direk siz beni sevmiyosunuz demedim yani :) Görümcem fena fesat bi tipte değildir ya bilmiyorum ki
Ben söyledim hislerim yanlış anlaşılma var diyor.Nişanlanmış ayrılmış olsa bunu bana söylese hiç dert etmem inanın ama konu nişanlanmış olması değil ki sorduğum halde yalan söylemesi.Bugünde kardeşin senin nişanlanmış olduğunu söyledi dediğimde güldü salak mı o dedi yani.Yalan söylese kavga çıkarırdı gibime geliyo
Aile ilişkileri oldukça kopuktur ama abisinin nişanlanıp nişanlanmadığını bilmemeside garip anlam veremedimBen söyledim hislerim yanlış anlaşılma var diyor.
Bu erkekler kendini savunurken öküz gibi niye bağırır kiEvde sormak istemiyorum çünki biliyorum ki suçlu olduğu konularda kendini savunamayınca bağırmaya başlıyo.Bununda savunulacak bi yanı yok sonuçta.En azından orada bağıramaz diye orda sormak istiyorum
Çok teşekkür ederim çokta haklısınız ama benim takıldığım nokta onun bana öncesinde evlenmiş yada nişanlanmış olsan evlenmezdim seninle çok kıskancım devamlı kafamda kurardım demesi ve üzerine böyle bi olay yaşanması hiç mantıklı değil.Kabul edemeyeceğin şeye başkasına yaşatmayacaksın mantığındayım tamamiyle.Yalan söylediyse kabul edemem bu kadar basit bi konuda yalana hiç hiç gerek yoktu.Sordum sakince cevap verdi bağırıp çağırsaydı o noktada biterdi benim için hem haklı olup hep azar yemeyi sindiremezdimSizin yaşlarınızdayken böyle bir sorun yaşasam;
-Bu bana yapılır mı?Böyle bir şeyi nasıl saklar?
Asla kabul etmiyorum,mantığıyla ilerlerdim büyük ihtimalle.
Şu anki aklımla ve tecrübemle diyorum ki;
-Ha sevgili,ha nişanlı,ne fark eder?
Aynı evde yaşamamışlar sonuçta?
Bitmiş,gitmiş bir ilişki için evinizin huzurunu kaçırmaya değer mi?
Üstelik neyin,ne olduğu bile tam belli değil.
Diyelim ki nişanlanmış ve söylememiş.
Bu sebeple boşanacak mısınız eşinizden?
Cevap evetse sonuna kadar irdeleyin.
Değilse ne kendinizi,ne de eşinizi huzursuz edin.
Evlilikler böyle konulardan çok yıpranıyor.
25 yıllık evli abla tavsiyesi.
Karşınızdaki kavga cıkaracak diye içinizemi atıcaksınız.Her seyde kavga mı cıkarıyor.Sizi manipüle ediyor.İçinize atmayın.Tartısılacak bısey varsa tartısılır.Hanımlar neredeyse iki yıldır evliyim bugün akşam görümcemle otururken konu konuyu açtı sizin aile beni pek sevmiyor zaten dedim görümcem cevaben 'ya olur mu seni sevmeseler Ayşe'ye davrandıkları gibi davranırlardı abimle nişanlıyken bile...' gibi bir cümle kurdu.
Dondum kaldım.Şöyle ki Ayşe'yi biliyorum ama ben eşimin eski sevgilisi olarak biliyorum.Defalarca konusu açılmıştır geyiğini bile yapmışımdır ama bir kere olsun nişanlandığını bana söylemedi.
Nişanlanmış olmasına asla takılmıyorum bana yalan söylemesini sindiremiyorum.Görümcemede hiç bişey demedim biliyomuş gibi yaptım.Defalarca o kızın konusu geçip söylememesi hatta yalan söylemesi, kendimi kandırılmış hissediyorum.
Yapı itibariyle kıskanç, bunu devamlı ona söyleyecek ne biliyim problem yapacak biride değilim ama neden saklar insan bunu.Çok kırıldım, güvenim çok sarsıldı.Şimdi söylesem hem görümcemin söylediğini anlayacak ona çatacak hem yalanını yakaladım diye üstü çıkmaya çalışıp olmuş bitmiş ne kıskanıyosun diyerek olayı çarpıtacak haklı çıkmak için kavga çıkartacak.Susup oturuyum desem sindiremiyorum, çok sakin kibar anlayışlı şekilde bile sorsam kavga çıkartacak biliyorum.Spontane ikimizin yanında söylenmiş bi söz olsa aa nasıl yani der sorardım ama bu durumda o olmuyo malesef.Ne yapayım hanımlar akıl verin bana.
Kendisinin suçlandığını düşündüğünde deliriyo malesef.Bi tür manipülasyon evet haklısınız ancak huyluda huyundan vazgeçmiyor kiKarşınızdaki kavga cıkaracak diye içinizemi atıcaksınız.Her seyde kavga mı cıkarıyor.Sizi manipüle ediyor.İçinize atmayın.Tartısılacak bısey varsa tartısılır.
Ne zamana kadar böyle olucak .Sakin olarak içinizdekilerı aktarın.Sinirlendıgın seyı solemıceksen ne onemı varkı ?Kendisinin suçlandığını düşündüğünde deliriyo malesef.Bi tür manipülasyon evet haklısınız ancak huyluda huyundan vazgeçmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?