Suçlu olduğunda kavga çıkartır çünki ordan biliyorum malesefnasıl sustunuz ki
yani akşamına bugün X ile konuşuyorduk duydum ki sen ayşe ile nişanlıymışsın bana söylememişsin derdim
onun tepkisine göre de devamı gelirdi
direkt düm düz dolandırmadan söyleyin kavga neden çıksın ki anlatsın bakalım derdini ailesinin bildiğini nasıl saklamayı düşünmüş
Birazcık öyle oldu şok oldum bide ne diyeceğimi bilemedim hıı diyip gülümsedim filan salak gibiBir an kendimi gördüm. Tepki vermem gerektigi yerde hep başkalarını düşündüğüm icin veremiyorum. Sonrada kendi kendimi yeyip bitiriyorum. Kardeşinden duydugunuz an tepki göstermeliydiniz, herkes saklamis sizden. Siz aman aralari bozulmasin kavga çıkmasın derken siz kandirilmissiniz canim aaa
Ne dedi? Bir yanlış anlaşılma olmasın? Önce netleştirin sonra sakince sorun neden söylememiş. Çok çok sakin kalın. Saçmalarsa sorun etmiyorum ben de iki kez nişanlandım olur böyle deyinBen bişey anlamadım ki görümcem dedi valla
Sor tabiki ama Başta suçlar gibi fevri davranma, sakin ve ılımlı yaklaş. Ses tonunu filan iyi ayarla hatta önden prova yap, sonra vereceği cevaba görw veryansın et.Evde sormak istemiyorum çünki biliyorum ki suçlu olduğu konularda kendini savunamayınca bağırmaya başlıyo.Bununda savunulacak bi yanı yok sonuçta.En azından orada bağıramaz diye orda sormak istiyorum
Hanımlar neredeyse iki yıldır evliyim bugün akşam görümcemle otururken konu konuyu açtı sizin aile beni pek sevmiyor zaten dedim görümcem cevaben 'ya olur mu seni sevmeseler Ayşe'ye davrandıkları gibi davranırlardı abimle nişanlıyken bile...' gibi bir cümle kurdu.
Dondum kaldım.Şöyle ki Ayşe'yi biliyorum ama ben eşimin eski sevgilisi olarak biliyorum.Defalarca konusu açılmıştır geyiğini bile yapmışımdır ama bir kere olsun nişanlandığını bana söylemedi.
Nişanlanmış olmasına asla takılmıyorum bana yalan söylemesini sindiremiyorum.Görümcemede hiç bişey demedim biliyomuş gibi yaptım.Defalarca o kızın konusu geçip söylememesi hatta yalan söylemesi, kendimi kandırılmış hissediyorum.
Yapı itibariyle kıskanç, bunu devamlı ona söyleyecek ne biliyim problem yapacak biride değilim ama neden saklar insan bunu.Çok kırıldım, güvenim çok sarsıldı.Şimdi söylesem hem görümcemin söylediğini anlayacak ona çatacak hem yalanını yakaladım diye üstü çıkmaya çalışıp olmuş bitmiş ne kıskanıyosun diyerek olayı çarpıtacak haklı çıkmak için kavga çıkartacak.Susup oturuyum desem sindiremiyorum, çok sakin kibar anlayışlı şekilde bile sorsam kavga çıkartacak biliyorum.Spontane ikimizin yanında söylenmiş bi söz olsa aa nasıl yani der sorardım ama bu durumda o olmuyo malesef.Ne yapayım hanımlar akıl verin bana.
Nişanlı olmak sevgili olmaktan tabi ki daha üst bi mertebe değil ama ailelerin dahil olmasıyla daha resmi oluyo sonuçta.Nişanlanmış nişanlanmamış buna takılmam zaten olabilir illa ki ama aileler biliyo bunu saklamanın mantığı olamaz çünki aramızda daha öncede sen nişanlandın mı ben nişanlandın mı evlencekmiydin filan muhabbeti olmuştu.Bu muhabbete rağmen söylemesi gerekirken söylememiş oluyo buna kızarım.Zaten şimdi de yok öyle bişey nişanlanmadım ki diyoNisanlılık sevglilikden daha ust mertebe mi?
Nisan atma bizim toplumda eksklik olarak görülüyor,o yüzden söylemedi belki.
Nisanlı yada eski sevgili,evde bunun konuşulması yakışıksız olan asıl.
Onu bi kaldrın.
Ben olsam sormam ,benden önce evlenip bosanmamis adam sonuçta.
nişanlılık bi mertebe değil.
Görumcenizi de uyarın ismi evde geçirip durmasın.
İnanın yanlış anlaşılma mı yalan mı var anlamadım.Kardeşi büyük bi nişan mı bilmiyo eşim nişan filan olmadı diyo anlamadımİçimden bir ses yanlış anlaşılma var diyor. Her durumda olan olmuş. Ne değişecek boşanacak değilsiniz. Boşuna kavga etmeyin sadece konuşun bakalım.
Bu hayatta sahip olmak istediğim kafa yapısı bu tam olarak.Ben daha konuşmanın en başında ağlamaya başlayanlardanım ama bunu yapıcam
Benim tipim çok gıcık galiba hıı sen bilirsin zaten herşeyi hı hı diyorum küfür et şöyle yapma diye deliriyoSakın ha aglamak yok.
Ben de önceden hassastım sonra rolcü oldum faydasını cok goruyorum.
Laf sokarken ıycıe sırıtıyorum kı ıyıce gıcık olunsun. Boyle guclu hıssedıyorum deneyın
Yok sakın öyle yapmayın, bize biri yapsa hoşumuza gitmez değil mi?Benim tipim çok gıcık galiba hıı sen bilirsin zaten herşeyi hı hı diyorum küfür et şöyle yapma diye deliriyo
Vallahi bilmiyorum artık kim yalan söylüyo.Bayramda akrabalarına gidicez orda sorucam elbet birine eşiminde yanında anlıcaz neyin ne olduğunu bilemedim.Eşim çok net konuşuyo bilemedim vallaGörümcü görümceliğini yapmış son yazmanızdan anladım.
Sonradan asenalık yapması kurnaz bir tilkiye benzedıgını gosterıyor.
Çok muhattap olmazsanız ve dedıklerımı kaale alırsanız rahat edersınız bundan sorna..
Vallahi bilmiyorum artık kim yalan söylüyo.Bayramda akrabalarına gidicez orda sorucam elbet birine eşiminde yanında anlıcaz neyin ne olduğunu bilemedim.Eşim çok net konuşuyo bilemedim valla
Bana neden yalan söyledin, sorduğum halde neden inkar ettin diye kıyameti koparırım artıkEsasında konu açılmasa daha iyi, ama siz kesin cevap almadan rahat etmezsiniz.
Velev ki onlar da nişanlıydı dedi ,ne yapmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?