Eşimin eski nişanı

Suçlu olduğunda kavga çıkartır çünki ordan biliyorum malesef

Birazcık öyle oldu şok oldum bide ne diyeceğimi bilemedim hıı diyip gülümsedim filan salak gibi

Ben bişey anlamadım ki görümcem dedi valla
Ne dedi? Bir yanlış anlaşılma olmasın? Önce netleştirin sonra sakince sorun neden söylememiş. Çok çok sakin kalın. Saçmalarsa sorun etmiyorum ben de iki kez nişanlandım olur böyle deyin

Evde sormak istemiyorum çünki biliyorum ki suçlu olduğu konularda kendini savunamayınca bağırmaya başlıyo.Bununda savunulacak bi yanı yok sonuçta.En azından orada bağıramaz diye orda sormak istiyorum
Sor tabiki ama Başta suçlar gibi fevri davranma, sakin ve ılımlı yaklaş. Ses tonunu filan iyi ayarla hatta önden prova yap, sonra vereceği cevaba görw veryansın et.

İçimden bir ses yanlış anlaşılma var diyor. Her durumda olan olmuş. Ne değişecek boşanacak değilsiniz. Boşuna kavga etmeyin sadece konuşun bakalım.

Sonucunda bir şey değişmeyeceği için şimdilik boş verin ama yeri geldiğin de bu konuyu öğrendiğinizi ve ona olan güveninizin ne kadar sarsıldığını belirtin. Tabi uzatmanın bir mantığı yok çünkü değişen bir şey olmayacak....

Nisanlılık sevglilikden daha ust mertebe mi?
Nisan atma bizim toplumda eksklik olarak görülüyor,o yüzden söylemedi belki.
Nisanlı yada eski sevgili,evde bunun konuşulması yakışıksız olan asıl.
Onu bi kaldrın.
Ben olsam sormam ,benden önce evlenip bosanmamis adam sonuçta.
nişanlılık bi mertebe değil.
Görumcenizi de uyarın ismi evde geçirip durmasın.

Hanımlar güncelleme yapmayı bilmediğimden buraya yazıyorum.Eşime sordum dün kardeşin bana senin Ayşe'yle nişanlandığını söyledi sen bana böyle söylememiştin neden dedim.Ne nişanı be saçmalamayın öyle bişey olmadı ki hayal mi görüyo o dedi.İsteme olmuş bi yüzük takılmış galiba dedim hayır ne istemesi ne yüzüğü aileler tanışacaklardı bi hafta filan kala ayrıldık aileler tanışmadılar bile bunuda biliyosun zaten nişan filan olmadı dedi.Görümceme dün sorduğumda büyük nişan mı oldu aile arasında mı diye bi isteme bi yüzük takıldı galiba ben şehir dışındaydım hiç fotoğrafları filan yoktu büyük nişan olsa fotoğrafları olurdu en azından demişti.Yani yok öyle bişey diyo şaştım kaldım

Nişanlı olmak sevgili olmaktan tabi ki daha üst bi mertebe değil ama ailelerin dahil olmasıyla daha resmi oluyo sonuçta.Nişanlanmış nişanlanmamış buna takılmam zaten olabilir illa ki ama aileler biliyo bunu saklamanın mantığı olamaz çünki aramızda daha öncede sen nişanlandın mı ben nişanlandın mı evlencekmiydin filan muhabbeti olmuştu.Bu muhabbete rağmen söylemesi gerekirken söylememiş oluyo buna kızarım.Zaten şimdi de yok öyle bişey nişanlanmadım ki diyo

geçmiş gitmiş adamın geçmişini değişterebilirmisin düşünme kırılma.bende eşimin nişanlısını biliyordum hatta bazen lafı geçerdi aile büyüklerinin yanında patavatsız insanlar konusurdu bende ne kıskanacam adamın geçmişi değiştirebilirsiniz istese geçmişiyle olurdu bu saatten sonra benimle derdim.hiç geçmişini takmam kimsenin çünkü bizimde geçmişimiz var

İçimden bir ses yanlış anlaşılma var diyor. Her durumda olan olmuş. Ne değişecek boşanacak değilsiniz. Boşuna kavga etmeyin sadece konuşun bakalım.
İnanın yanlış anlaşılma mı yalan mı var anlamadım.Kardeşi büyük bi nişan mı bilmiyo eşim nişan filan olmadı diyo anlamadım

Bu hayatta sahip olmak istediğim kafa yapısı bu tam olarak.Ben daha konuşmanın en başında ağlamaya başlayanlardanım ama bunu yapıcam

Sakın ha aglamak yok.
Ben de önceden hassastım sonra rolcü oldum faydasını cok goruyorum.
Laf sokarken ıycıe sırıtıyorum kı ıyıce gıcık olunsun. Boyle guclu hıssedıyorum deneyın

Sakın ha aglamak yok.
Ben de önceden hassastım sonra rolcü oldum faydasını cok goruyorum.
Laf sokarken ıycıe sırıtıyorum kı ıyıce gıcık olunsun. Boyle guclu hıssedıyorum deneyın
Benim tipim çok gıcık galiba hıı sen bilirsin zaten herşeyi hı hı diyorum küfür et şöyle yapma diye deliriyo

Görümcen de az değil.Sen de ne diye sizin aile beni sevmiyor dersin , anlamam.O görümceye güvenme , yanlışlıkla söylemiş gibi yapmıştır o.Görümcenin senin nişan olayından bihaber olduğunu , eşinin nişan olayını senden gizlediğini bildiğinden eminim.

Son düzenleme:
Benim tipim çok gıcık galiba hıı sen bilirsin zaten herşeyi hı hı diyorum küfür et şöyle yapma diye deliriyo
Yok sakın öyle yapmayın, bize biri yapsa hoşumuza gitmez değil mi?
Ergen tavırları artık onlar.
Siz güçlü kadın rolü oynayacaksınız lafı sokup keyıf yapar modu kırılsanız da bun uyansıtmayın. Hayran kalacaklar görürsünüz. :)

Görümcü görümceliğini yapmış son yazmanızdan anladım.
Sonradan asenalık yapması kurnaz bir tilkiye benzedıgını gosterıyor.
Çok muhattap olmazsanız ve dedıklerımı kaale alırsanız rahat edersınız bundan sorna..

Vallahi bilmiyorum artık kim yalan söylüyo.Bayramda akrabalarına gidicez orda sorucam elbet birine eşiminde yanında anlıcaz neyin ne olduğunu bilemedim.Eşim çok net konuşuyo bilemedim valla

Vallahi bilmiyorum artık kim yalan söylüyo.Bayramda akrabalarına gidicez orda sorucam elbet birine eşiminde yanında anlıcaz neyin ne olduğunu bilemedim.Eşim çok net konuşuyo bilemedim valla

Esasında konu açılmasa daha iyi, ama siz kesin cevap almadan rahat etmezsiniz.
Velev ki onlar da nişanlıydı dedi ,ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Esasında konu açılmasa daha iyi, ama siz kesin cevap almadan rahat etmezsiniz.
Velev ki onlar da nişanlıydı dedi ,ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bana neden yalan söyledin, sorduğum halde neden inkar ettin diye kıyameti koparırım artık

Bence nişanlılık ile sevgililik çok farklı değil. Evet üzülürdüm yerinizde olsam ama çok büyük kavga çıkarmazdım sanırım. Geçmişteki her şeyi bilmek çok da iyi değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…