Hah ağzına kurban oluyum.Aynen öyle tam söyledin vallaKusura bakma da eşin zar diktirenlere benzio.
Ona çok takılmadım ne biliyim ondan çok ben dalgasını geçtiğim için belki deYok o değil Ayşe ismiyle hitap etmek sonuçta bilmiyosunuz neden ağzına aliyo
kıyamet koparma sırası sana gelmiş eşin çok terbiyesizİsteme olmuş orda bi nişan yüzüğü takılmış.Bunca zamandır enayi gibi hissediyorum kendimi.Bide yazmayı unutmuşum senden önce evlensem nişanlansam benimle evlenirmiydin tarzı bişey sormuştum hayır demişti arsız ayı.
Biz tanışmadan 4 ay önce filan ayrılmışlar tek bildiğim bu.Bilmiyorum ne kadar nişanlı kaldılar ama 3 ay filan sanırım
Merhaba dejavu nasılsınEee hem bilmiyordum nişanlı olduklarını diyorsunuz hem isteme söz nişan olmuş hepsi deyip hem nişanlı kalma tarihine kadar da biliyorsunuz bu kadar mı detay konuştu görümceniz. Ayrıca bilinmesini istemiyorsa eşiniz uyarırdı ailesini bilmiyor söylemeyin diye. hiç mi konu açılmadı eşiniz hiç mi ya illa ki bir ortamda konusu geçer demedi. Tam emin değilseniz belki resmi nişan değildir ayrılmışlar bitmiş işte ama bir de eşinize sorun bakalım olayı
Aileler bir araya gelecek nişan olacak atılacak ve siz vakti gelince duymayacaksiniz. Esinizin gercekten akli calismiyor boyle biseyin kulaginiza gelecegini hic mi dusunememis. Gorumcenizin soyledigini soylemeden duydum diyebilirsiniz ona catmasini istemiyosaniz. Kim soyledi kim soyledi deyip durursa "mesele kimden duydugum degil mesele senin bunu benden sakladigin uste cikmaya calisma yedigin haltin aciklamasini yap" dersiniz. Cok kotu bi durum.O olsa çoktan ailemi bile arar onlara bile hesap sorardı kandırdınız beni derdi.Bende daha görümcemin söylediğini öğrenmesin kıza yüklenir bağırır diye salak salak oturuyorum
Bu hayatta sahip olmak istediğim kafa yapısı bu tam olarak.Ben daha konuşmanın en başında ağlamaya başlayanlardanım ama bunu yapıcamÇok basit, rolümüzü güzel oynayacağız.
Artık sümüklü kadınların işi yok hayatta kimse kimseyi çekmiyor biliyorsunuz.
Çok güzel sakin bir şekilde ve gülerek diyeceksiniz ki, hayatım sen bu hayatta tek güvendiğim kişisin, bu nedenle kızkardeşin Ayşeyle nişanlılık döneminizi bile söylediğinde sana güvenmeye devam ettim için rahat olsun deyip kahve içer misin deyip mutfaga gıdeceksınız muhataplıgı keseceksınız o an.
Ters psikoloji
Nişanlı olduğunu nasıl anladınız? Yani tam olarak ne dedi?Hanımlar neredeyse iki yıldır evliyim bugün akşam görümcemle otururken konu konuyu açtı sizin aile beni pek sevmiyor zaten dedim görümcem cevaben 'ya olur mu seni sevmeseler Ayşe'ye davrandıkları gibi davranırlardı abimle nişanlıyken bile...' gibi bir cümle kurdu.
Dondum kaldım.Şöyle ki Ayşe'yi biliyorum ama ben eşimin eski sevgilisi olarak biliyorum.Defalarca konusu açılmıştır geyiğini bile yapmışımdır ama bir kere olsun nişanlandığını bana söylemedi.
Nişanlanmış olmasına asla takılmıyorum bana yalan söylemesini sindiremiyorum.Görümcemede hiç bişey demedim biliyomuş gibi yaptım.Defalarca o kızın konusu geçip söylememesi hatta yalan söylemesi, kendimi kandırılmış hissediyorum.
Yapı itibariyle kıskanç, bunu devamlı ona söyleyecek ne biliyim problem yapacak biride değilim ama neden saklar insan bunu.Çok kırıldım, güvenim çok sarsıldı.Şimdi söylesem hem görümcemin söylediğini anlayacak ona çatacak hem yalanını yakaladım diye üstü çıkmaya çalışıp olmuş bitmiş ne kıskanıyosun diyerek olayı çarpıtacak haklı çıkmak için kavga çıkartacak.Susup oturuyum desem sindiremiyorum, çok sakin kibar anlayışlı şekilde bile sorsam kavga çıkartacak biliyorum.Spontane ikimizin yanında söylenmiş bi söz olsa aa nasıl yani der sorardım ama bu durumda o olmuyo malesef.Ne yapayım hanımlar akıl verin bana.
Ben sevgili oldukları zamanı tahmini biliyorum tahmini söyledim görümcemin tek dediği nişanlısı bende büyük bi nişan mı yaptılar diye sorunca yok bi isteme oldu yüzük taktılar büyük olsa bende gelirdim şehir dışındaydım zaten ben dediEee hem bilmiyordum nişanlı olduklarını diyorsunuz hem isteme söz nişan olmuş hepsi deyip hem nişanlı kalma tarihine kadar da biliyorsunuz bu kadar mı detay konuştu görümceniz. Ayrıca bilinmesini istemiyorsa eşiniz uyarırdı ailesini bilmiyor söylemeyin diye. hiç mi konu açılmadı eşiniz hiç mi ya illa ki bir ortamda konusu geçer demedi. Tam emin değilseniz belki resmi nişan değildir ayrılmışlar bitmiş işte ama bir de eşinize sorun bakalım olayı
Ben bişey anlamadım ki görümcem dedi vallaNişanlı olduğunu nasıl anladınız? Yani tam olarak ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?