Eşimin eski nişanı

Belki kendi aralarında yapmışlardır. Aile içinde olsaydı herhalde söylerdi diye düşünüyorum. Saklanacak bir durum değil ki. Kavga etmeden sakin sakin sorabilirsiniz.

kıyamet koparma sırası sana gelmiş eşin çok terbiyesiz

Bizim de tam tersi. Nişanlılar saniyordum kayınvalidem yok kızım kendi aralarında takmışlardı o zaman dedi geçen. Geçmişi çok deşmemek lazım ya. Hayır destim oradan biliyorum.

Ben olsam sorardım. Geçmişte kalmış, şuan önemli değil ama ne olursa olsun nişanlandığını saklamış , bence büyük bir yalan sayılır bu.

Biz tanışmadan 4 ay önce filan ayrılmışlar tek bildiğim bu.Bilmiyorum ne kadar nişanlı kaldılar ama 3 ay filan sanırım

Eee hem bilmiyordum nişanlı olduklarını diyorsunuz hem isteme söz nişan olmuş hepsi deyip hem nişanlı kalma tarihine kadar da biliyorsunuz bu kadar mı detay konuştu görümceniz. Ayrıca bilinmesini istemiyorsa eşiniz uyarırdı ailesini bilmiyor söylemeyin diye. hiç mi konu açılmadı eşiniz hiç mi ya illa ki bir ortamda konusu geçer demedi. Tam emin değilseniz belki resmi nişan değildir ayrılmışlar bitmiş işte ama bir de eşinize sorun bakalım olayı

Merhaba dejavu nasılsın
bebeğin nasıl kaç aylık oldu Allah analı babalı büyütsün

Ben defalarca eski sevgili konusunda konuşmuş olmanıza şaşırdım:) neden yani? Niye :)) bu konuya da gelirsek bence sormalisin, sonuçta sonsuza kadar bu şekilde düşüne düşüne yaşayacağına. Sor, bir kere kavga edersin geçer gider

Çok basit, rolümüzü güzel oynayacağız.
Artık sümüklü kadınların işi yok hayatta kimse kimseyi çekmiyor biliyorsunuz.

Çok güzel sakin bir şekilde ve gülerek diyeceksiniz ki, hayatım sen bu hayatta tek güvendiğim kişisin, bu nedenle kızkardeşin Ayşeyle nişanlılık döneminizi bile söylediğinde sana güvenmeye devam ettim için rahat olsun deyip kahve içer misin deyip mutfaga gıdeceksınız muhataplıgı keseceksınız o an.

Ters psikoloji

Şu ayşe mi herneyse onu zorla eşinizin aklına sokuyosunuz bence illa öğrenmek istiyosanız aile içinde konuşabileceğiniz biri varsa kuzen vs. ona sorun olmuş bitmiş şey içinde eşinizle aranızı bozmayın adamın unutasıda varsa unutturmuyorsunuz bu arada görümcenizi de hiç masum bulmadım bu konuda eğer aile arası bir nişan varsa ve bu size söylenmedi ise herkesinde size söylenmediği hakkında bilgisi vardır biraz maksatlı geldi

Bence evinizde barkınızda konuşun. Başkasının evinde oldu ki bağıra çağıra kavga ettiniz. O zaman daha fazla kırılmayacak mı gururunuz?

O olsa çoktan ailemi bile arar onlara bile hesap sorardı kandırdınız beni derdi.Bende daha görümcemin söylediğini öğrenmesin kıza yüklenir bağırır diye salak salak oturuyorum
Aileler bir araya gelecek nişan olacak atılacak ve siz vakti gelince duymayacaksiniz. Esinizin gercekten akli calismiyor boyle biseyin kulaginiza gelecegini hic mi dusunememis. Gorumcenizin soyledigini soylemeden duydum diyebilirsiniz ona catmasini istemiyosaniz. Kim soyledi kim soyledi deyip durursa "mesele kimden duydugum degil mesele senin bunu benden sakladigin uste cikmaya calisma yedigin haltin aciklamasini yap" dersiniz. Cok kotu bi durum.

İstediği kadar bağırsın. Ne fark eder? Ne değişir? Sonuç aynı değil mi? Ben bunun üstüne bir güzel kavga ederim. Görümcenizi de düşünmenize gerek yok.

Bir an kendimi gördüm. Tepki vermem gerektigi yerde hep başkalarını düşündüğüm icin veremiyorum. Sonrada kendi kendimi yeyip bitiriyorum. Kardeşinden duydugunuz an tepki göstermeliydiniz, herkes saklamis sizden. Siz aman aralari bozulmasin kavga çıkmasın derken siz kandirilmissiniz canim aaa

nasıl sustunuz ki

yani akşamına bugün X ile konuşuyorduk duydum ki sen ayşe ile nişanlıymışsın bana söylememişsin derdim

onun tepkisine göre de devamı gelirdi

direkt düm düz dolandırmadan söyleyin kavga neden çıksın ki anlatsın bakalım derdini ailesinin bildiğini nasıl saklamayı düşünmüş

Bu hayatta sahip olmak istediğim kafa yapısı bu tam olarak.Ben daha konuşmanın en başında ağlamaya başlayanlardanım ama bunu yapıcam

Nişanlı olduğunu nasıl anladınız? Yani tam olarak ne dedi?

Ben sevgili oldukları zamanı tahmini biliyorum tahmini söyledim görümcemin tek dediği nişanlısı bende büyük bi nişan mı yaptılar diye sorunca yok bi isteme oldu yüzük taktılar büyük olsa bende gelirdim şehir dışındaydım zaten ben dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…