Eşimin eski nisanlısı ve eltim

kaynımda daha önce nişanlandı kaynımın eski nişanlısının ismini duymaya bile tahammülü yok kaynanamlarda kesinlikle kaynımın nişanlısını konuşmazlar.

İyi de kaynının nişanlısı aileden değil ki...
Bence bu konunun üzerine çok düşme.
Eşine de belli etme rahatsızlığını, kayınvalidene de.
Ama sen yine de eşini asla yalnız bırakma

İyi de kaynının nişanlısı aileden değil ki...
Bence bu konunun üzerine çok düşme.
Eşine de belli etme rahatsızlığını, kayınvalidene de.
Ama sen yine de eşini asla yalnız bırakma

kaynımın nişanlısı akraba değil ama nasıl eltim rahatsız oluyorsa benide anlaması lazim

yuh ya ben boyle kaynanayla bı daha konusmazdım bu lafını da yuzune vururdum

evet kaynanamın bunu bana anlatması çok saçma doğruda olsa yalanda olsa kaynanamın beni kıskandırmak için bunu bana anlattığını düşünüyorum çünkü öyle huyları vardır.

bunlar seni huzursuz ve sinir etmek istiyorlar sakın belli etme sinir olduğunu amaçlarına ulaşamasınlar... bide bir kıskançlıkları hazmedemedikleri bişeyler var sanırım... bence her zamankinden daha dik dur... onlarda hasetlerinden çatlasınlar;))

bunlar seni huzursuz ve sinir etmek istiyorlar sakın belli etme sinir olduğunu amaçlarına ulaşamasınlar... bide bir kıskançlıkları hazmedemedikleri bişeyler var sanırım... bence her zamankinden daha dik dur... onlarda hasetlerinden çatlasınlar;))

evet hazmedemedikleri eşimin bana ilgisi bana çok düşkün.akrabalar arasında eşimin bana ilgsini konuşuyorlar mış.kızda bunu duymuş kendide evliliğinde mutlu olamamamış bizim evliliğimize imrenmiş.

Hoş geldin deyip otursanızda..

İçerden dışarı çıkmasanızda

Eltiniz değer,kıymet bilmiyorsa,sizinle arayı kötü tutmak istiyorsa

siz ne yapsanız boş.

Boşuna sıkıntı yapıyorsunuz kendinize..Siz nasıl bir tepki versenizde,eltiniz gene

içinden geldiği gibi davranacaktır.

Nasıl davranırsa davransın,ben insanlığımı yapayım dersenizde boşa kürek çekmiş olursunuz.

Gönül ister ki keşke iyiliğinizin karşılığını alabilin..Umarım çok iyi iki dost olursunuz bir gün..

kaynımın nişanlısı akraba değil ama nasıl eltim rahatsız oluyorsa benide anlaması lazim

Bu insanlar sen rahatsız oluyorsun diye en yakın akrabalarıyla iletişimi kesemezler değil mi?
Sen biliyordun sanırım evlenmeden önce eşinin eski nişanlısının aileden olduğunu.
Ne bekliyordun ki? Onunla hiç karşılaşmayacağını mı umuyordun?
Çok uçlarda bir beklenti seninkisi. Kayınvalide gelinciği rahatsız olmasın diye yeğeniyle görüşmeyecek...
Duy da inanma... Bir kayınvalide asla bu kadar fedakar olmaz.

Bunun dışında sana o kadının pişman olduğunu anlatması çok gereksiz.
Ama nasıl anlattı onu da bilmiyorum. Oğlunu övmek için mi yaptı?
Ne olursa olsun çok yersiz olmuş.
Bir daha bahsederlerse güzelce dile getir rahatsızlığını. Tabi ki yeğeniyle görüşecek kadın ama ondan sana bahsetmemesi gerekir.
Ayrıca yine yine söylüyorum eşini o eve tek gönderme.

evet kaynanamın bunu bana anlatması çok saçma doğruda olsa yalanda olsa kaynanamın beni kıskandırmak için bunu bana anlattığını düşünüyorum çünkü öyle huyları vardır.

Kişilerin huyları, birazda karşıdakilerle tetiklenir..Zaafınızın olduğunu sezinlemişse üstünüze elbette gelir kişi.

Konu ne olursa olsun, kişi kim olursa olsun karşımızdaki kişilere asla renk vermemeliyiz düşüncesindeyim..

Hoş geldin deyip otursanızda..

İçerden dışarı çıkmasanızda

Eltiniz değer,kıymet bilmiyorsa,sizinle arayı kötü tutmak istiyorsa

siz ne yapsanız boş.

Boşuna sıkıntı yapıyorsunuz kendinize..Siz nasıl bir tepki versenizde,eltiniz gene

içinden geldiği gibi davranacaktır.

Nasıl davranırsa davransın,ben insanlığımı yapayım dersenizde boşa kürek çekmiş olursunuz.

Gönül ister ki keşke iyiliğinizin karşılığını alabilin..Umarım çok iyi iki dost olursunuz bir gün..

ben hep arkadaş olamak istedim ama çok soğuk muhabbeti yok çok yapmacık hareketleri var.sanki hep rol yapıyor ben olduğum gibiyim bende ondan kendi gibi olmasını bekliyorum ama çok değişik biri.

eltim özellikle ben oraya gittiğim zaman hemen telefona sarılır teyzesini arar konuşması bittimi kaynanama telefonu verir bunu eltim her gidişimde yapıyor beni görünce teyzesi geliyor aklına

ay ne gıcık. kasıtlı yapıyor. seni oyuna getirecek sinirlerini yıpratacak güya. ya aa versene bana telefonu bende konuşayım de. merhaba akrabayız ama tanışmadık hala de. kendine güven hatta kahkaha at. birgün gelsene buralara de beklerim de iyi günler de kapat. bunların suratını düşünemiyorum. kısasa kısas ... daha da sen gelince aramaz. arayamaz..seni kıskanç diye niteleyecekler. akrabalarımıza saygısızlık yapıyor diyecekler. hem sana neden eski nişan fotolarını gösteriyolar. ne kadar fesatlar yaa. hem galiba eşin annesinin sözünü çok dinliyor. annesinin isteğiyle nişan atılır mı ya? annesinin isteğiyle nişan atan boşanırda bana öle geliyor. aman yuvana sahip çım oyunlara gelme. sen oyna. bazen rol yapmak lazım maalesef.yaklaşık benzer durum bende de var eskiden eşimle bir akrabası arasında bir yakınlaşma oluyor herkes yakıştırıyor filan. sonra bi sebepten olmuyor.karşılaşırsam ne yapacam biliyomusun? herkesin gözü bizim üstümüzde oalcak.bende aa canım nasılsın filan diye mümkün olduğunca güler yüzle ve en şık halimle gidecem onunla karşılaşabileceğim yerlere.suçu yok belki karşıdakinin ama izleyenler ezilip büzüldüğümü görmesin güçlü görsün. kocana sakın onu kıskandığını belli etme. anlarsa üstüne daha çok gelebilir. kıskanılmayı seviyolar nedense?

ben hep arkadaş olamak istedim ama çok soğuk muhabbeti yok çok yapmacık hareketleri var.sanki hep rol yapıyor ben olduğum gibiyim bende ondan kendi gibi olmasını bekliyorum ama çok değişik biri.

Bir de ben bu eltiyle arkadaş olma isteğini anlamış değilim. Daha doğrusu arkadaş olmayı istemeyi değil de iyi anlaşamayınca üzülmeyi anlamıyorum.
Elti bu... Eltiyi biz seçmiyoruz ki... Arkadaşlarımızı biz seçeriz, kendi huyumuza suyumuza uygun anlaşabileceğimiz insanlarla arkadaş oluruz. Ama eltimizi seçen eşimizin erkek kardeşi... Ne kadar uyuşabiliriz ki biz bu insanla?
Tabi ilişkiler hep iyi olsun ama olmasa da umursamam ben.
Hayatımda eltiye gelene kadar arkadaşlarım var, kendi ailem, akrabalarım var...
Sen de umursama eltini.

Kişilerin huyları, birazda karşıdakilerle tetiklenir..Zaafınızın olduğunu sezinlemişse üstünüze elbette gelir kişi.

Konu ne olursa olsun, kişi kim olursa olsun karşımızdaki kişilere asla renk vermemeliyiz düşüncesindeyim..

bende kıskançlığımı belli etmediğim için kaynanam bunları bana rahat anlatıyor.ama gittikce dozunu kaçırmaya başladılar eşimin eski sevgilisinden selam getirecek kadar.

ay ne gıcık. kasıtlı yapıyor. seni oyuna getirecek sinirlerini yıpratacak güya. ya aa versene bana telefonu bende konuşayım de. merhaba akrabayız ama tanışmadık hala de. kendine güven hatta kahkaha at. birgün gelsene buralara de beklerim de iyi günler de kapat. bunların suratını düşünemiyorum. kısasa kısas ... daha da sen gelince aramaz. arayamaz..seni kıskanç diye niteleyecekler. akrabalarımıza saygısızlık yapıyor diyecekler. hem sana neden eski nişan fotolarını gösteriyolar. ne kadar fesatlar yaa. hem galiba eşin annesinin sözünü çok dinliyor. annesinin isteğiyle nişan atılır mı ya? annesinin isteğiyle nişan atan boşanırda bana öle geliyor. aman yuvana sahip çım oyunlara gelme. sen oyna. bazen rol yapmak lazım maalesef.yaklaşık benzer durum bende de var eskiden eşimle bir akrabası arasında bir yakınlaşma oluyor herkes yakıştırıyor filan. sonra bi sebepten olmuyor.karşılaşırsam ne yapacam biliyomusun? herkesin gözü bizim üstümüzde oalcak.bende aa canım nasılsın filan diye mümkün olduğunca güler yüzle ve en şık halimle gidecem onunla karşılaşabileceğim yerlere.suçu yok belki karşıdakinin ama izleyenler ezilip büzüldüğümü görmesin güçlü görsün. kocana sakın onu kıskandığını belli etme. anlarsa üstüne daha çok gelebilir. kıskanılmayı seviyolar nedense?

ben kıskançlığımı belli etmiyorum.ama ben eşimin yanında otururken eski sevgilinin selamı var seni soruyor evlendimi çocuğu varmı diyor ben sesimi çıkarmadım ama atık dayanamıyorum.belli etmedikce sanki daha çok üstüme geliyorlar.

Bir de ben bu eltiyle arkadaş olma isteğini anlamış değilim. Daha doğrusu arkadaş olmayı istemeyi değil de iyi anlaşamayınca üzülmeyi anlamıyorum.
Elti bu... Eltiyi biz seçmiyoruz ki... Arkadaşlarımızı biz seçeriz, kendi huyumuza suyumuza uygun anlaşabileceğimiz insanlarla arkadaş oluruz. Ama eltimizi seçen eşimizin erkek kardeşi... Ne kadar uyuşabiliriz ki biz bu insanla?
Tabi ilişkiler hep iyi olsun ama olmasa da umursamam ben.
Hayatımda eltiye gelene kadar arkadaşlarım var, kendi ailem, akrabalarım var...
Sen de umursama eltini.

ben eltimle arkadaş olmak isteme sebebim eşlerimiz kardeş eşimde mutlu olur bende bir dost daha kazanırım.ama öğrendim ki eltiden arkadaş olunmaz yapmacık arkadaşa hiç ihtiyacım yok.

bir cahilliktir etmişler siz üzerinde durmayın görünce de hiç önemsemeyin.

hiçbirşey yokmuş gibi pozitifolun. 9 yıllık bir evliliğiniz var değmez hiç takmaya....

o kız evlenmedi mi?

bir cahilliktir etmişler siz üzerinde durmayın görünce de hiç önemsemeyin.

hiçbirşey yokmuş gibi pozitifolun. 9 yıllık bir evliliğiniz var değmez hiç takmaya....

o kız evlenmedi mi?

eski nişanlısı evlendi ayrıldı suan bekar.eski sevgilisi evli

Son düzenleme:
aradan yıllar gecmıs eskı mewzular neden acılır anlamıyorum senın canınımı yakmak amacları yoksa pısmanlık felanmı anlaması guc bı durum tepkını koy derım bu mewzular neden acılıyo amacınız ne neden konusuluyo felan dıe kayınwalıdene soyle bunların konusulması hosuma gıtmıyo bu sekılde dewam ederse kapınıza gelmem de ...bende esımle konusarak ewlendım kayınwalıdem durup durup esımın eskı sewgılısını anlatıp dururdu oda guzelmıs kocaman bı resmı wardı felan dıe herseyı abartıyodu dusunsenıze kocaman duwar kadar resmı wardı bılmem ne felan dedı esıme sordugumda yok be wesıkalıklar wardı onlarıda senın yanında yakmıstım felan dedı yanı amacı benı sınır etmek mı can yakmakmı esımle aramımı bozmaktı anlayamadım 3 4 gune bı soylenır dururdu en sonunda ben buyuk bı tartısma cıkardım we aylarca konusmadım onunda suclusu ben olmustum kızla konusmak zorunda deılsın sonucta esınle bı nısanlılık donemı gecırmıs hosgeldın de cekıl ben senın yerınde olsam yuzune bıle bakmam geldıgınde felanda gıtmem ıcınden nasıl gelıyosa o sekılde dawran esınle senın aran acılmasın onlar yuzunden

eltınlede ıyı olmak zorunda deılsın bı ınsan ıyılıkten anlamıyosa bırakıwereceksın ugrasmıycaksın ben eltıme haftanın 3 4 gunu zorla gıderdım laf olmasın dıe o bana 1 kere gelmemıstır 1.5 yıllık ewlıyım o gelmeyınce bende bıraktım anası bı suru laf ettı bız ona ne yaptıkta gelmezde etmezde felan dıe ben hergun ona tasınamam kı sonucta benımde ewımın ısı war sonra ben yıne bı kawga cıkardım o bana bı kere geldımıde bunlar konusuluyo felan dıe sımdı ne gıderım nede o gelır zaten bana hıc gelmedı ne halı warsa gorsunler laf soz benden uzak olsun sende yanı sana o sekılde dawranıyosa haftada 1 gorusuyosanız ayda 1 gorusmeye calıs mıllete yarancam dıe totosunda gezmene gerek yok bırak gıtsın yaptıklarından utanması gereken onlar sana gelıp nıe bolesın felan dıyecek olurlarsa sende olayları anlatırsın boylelıkle ıcınde bazı seyler kalmamıs olur

eltıden gorumceden arkadas dost olmaz bı sıkıntın olunca anlatmıycaksın dert yanmıycaksın sır wermıyceksın werdınmı onu cumle alem duyar kaynanaya gelınce cok ıyı kaynanalarda wardır ama kaynanayaada guwenıp derdını sıkıntını anlatmıycaksın bıgun gelır hepsını sana karsı kullanırlar

Back
X