Ayy millet 10 tane sevgili degisip oyle evleniyo, ne var yani 6 ay nisanlilikta. Kusura bakma ama cok komik bi takinti yapmissin
yapmışlardır tabi,ama geçmişte kaldı yani herkes evlenip barklanmış..Çok takıntılı bi insanım şimdi sevgili ayrı nişanlılık ayri o iş daha ciddi ya bide eşim benm için bizden çıkmadı her hafta geliyordu ve ayıptır söylemesi beni öperdi falan vs. Vs. Onlarda yapmışlar mıdır die taktım
Bi defa daha konu acmistim ordan bilirsiniz belki ben 2 yıldır evliyim eşim benden önce 1 defa nişanlanmıs anlasamadiklari için ayrılmışlar. Eşimin dediğine göre nişanı kendi atmış ama gerçeği Allah bilir tabi. Ama evlendiğimizden beri sürekli aklımda çok kiskaniyorum nişanı niçin attı gerçekler ne çok merak ediyorum. 6 Ay nişanlı kalmışlar yeğeni var eşimin ona sordum güzelmiş o nişanlısı anlasamadiklarini ve dayisinin nişanı attığını söyledi. Bi gelinlik için nisan atılmış ev eşya hersey hazır düğüne bi hafta kala olmuş. Kız çok seviyormus eşimi beni kaçır demiş ama eşim kabul etmemis bunu da eşimin halası söyledi bana hep onunla ilgili şeyler geldi kulağıma eşim hiç sevmediğini söyledi kadın evli şimdi onunda çocukları var. Geçenlerde eşimin telefon geçmişinde googleden onun ismini aradığını yakaladım inkâr etti. Ama yalan soy ismi de aynı bu kadar tevafuk olmaz. Bana nisanimda onun eski eşyaların getirdiler iç çamaşırlarıni faln yeni dediler ama bizim adette onlar alış veriş de alınır bedene göre zevke göre onlar kafalarına gore getirdiler. Eşimle anlasamıyoruz bazen onu unutmadigini düşünüyorum ve cok kiskaniyorum çok sevdi gibi geliyor bana kaynanam gilde onu çok istemişler belli biraz uzun yazdım hakkınızı helâl edin yorumlarınıza ihtiyacım var. Sizce gereksiz bi kuruntu mu
Eskiden nisanli olmasi vs degil de su an yasadiginiz sorunlari dusunmelisin bence. Insanin kac tane sevgilisi olur, eskiden nisanlanmis da olabilir elbette. Anlasamiyoruz demissin, cocugunuz var mi?
adam düğüne bir hafta kala nişanı atıyor ve seninle evleniyor sonra , sence seni sevmese böyle kötü bir olaydan sonra evlenir miydi seninle .
ayrıca merak ettiğin ne varsa ki çok gereksiz sormak istiyorsan eşine sor ailesine sorup da kendini küçük duruma düşürme bence. yaptığın çok yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?