İnanın o an aklıma asla gelmedi evlendikten sonra dank etti ama iş işten geçti eşime sordum yeni dedi ama degil dediğim gibi bunlar alışverişde alınan şeyler başka bişey olsa neyse ama iç çamaşırı yani
İnanın o an aklıma asla gelmedi evlendikten sonra dank etti ama iş işten geçti eşime sordum yeni dedi ama degil dediğim gibi bunlar alışverişde alınan şeyler başka bişey olsa neyse ama iç çamaşırı yani
Takılma,belki eşinin ailesinin durumu belli ya da fazla cimriler.
O değil de, sen eşini seviyor musun?
seni sevdiğini hissediyor musun?
Aranız nasıl? özel hayatınız nasıl?..
Sevildiğini hissediyor musun?
Tüm bu soruların cevabına göre zaten kuruntu yapıp yapmadığını kendin anlayacaksın.
Takılma,belki eşinin ailesinin durumu belli ya da fazla cimriler.
O değil de, sen eşini seviyor musun?
seni sevdiğini hissediyor musun?
Aranız nasıl? özel hayatınız nasıl?..
Sevildiğini hissediyor musun?
Tüm bu soruların cevabına göre zaten kuruntu yapıp yapmadığını kendin anlayacaksın.
Bilmiyorum ki emin olamıyorum bazen çok iyiyiz bazen çok kötü çok sıkıntı yaşıyoruz bana değer verdiğini söylüyor her zaman ama beni tatmin etmiyor o yapısı itibariyle çok olgun ben daha cıvıl cıvıl biriyim anlayacağınız ortak tek bir yönünümz bile yok baya baya zıttız
Bilmiyorum ki emin olamıyorum bazen çok iyiyiz bazen çok kötü çok sıkıntı yaşıyoruz bana değer verdiğini söylüyor her zaman ama beni tatmin etmiyor o yapısı itibariyle çok olgun ben daha cıvıl cıvıl biriyim anlayacağınız ortak tek bir yönünümz bile yok baya baya zıttız
Bana da kaynımın eski nişanlısının terliğini koymuşlar çeyizime öğrenince kıyameti kopartmıştım. Ona yar olmamış bana mı olacak diye.
Eşimin eski kız arkadaşı musallat olmuştu bi ara da. Ama hata benimkinde. Kızla çok uzun yıllar çıkmış. Her ayrıldığında yok intihar ederim bilmem ne benimkini döndürmüş. Annesini yani benim kvyi aramış ah alırsınız beni bırakamaz falan diye. Kız şehir dışında okulu bitince memlekete dönmüş o ara biz tanıştık. Sonra kızdan ayrıldı, benim kv beni aradı oğlum nişanlı falan. Biz ayrılmadık ve sonuç evlendik. Bende 1 yıl kendime zehir ettim evliliği seviyo mu acaba hala falan diye. Şimdi o kavgayla acabalarla geçen günlere kahrediyorum. O zamanlar bu kadar yıpratmasaydık şimdi her kavgamız bu kadar büyümezdi.
Yine çok şükür o günler eskide kaldı. Kız evlendi de bende bi oh dedim.
O kiz dogru soylemis ah alirsiniz diye. Eger esin o zamanlar sirf seninle tanistigi icin onu terkettiyse evet kiz hakli. Sen okul devam ederken gez toz daha neler neler sonra kiz memlekete donunce tekmeyi koy. Durum boyleyse o kizin ahi cikar, ama sizden ama evlatlardan.. ha durum daha farkliysa - ki hic sanmiyorum ama size gore muhakkak durum oyle degildir, kim kocasini kendini haksiz gorur ki-
O zaman zaten bi mevzu yoktur.
O kiz dogru soylemis ah alirsiniz diye. Eger esin o zamanlar sirf seninle tanistigi icin onu terkettiyse evet kiz hakli. Sen okul devam ederken gez toz daha neler neler sonra kiz memlekete donunce tekmeyi koy. Durum boyleyse o kizin ahi cikar, ama sizden ama evlatlardan.. ha durum daha farkliysa - ki hic sanmiyorum ama size gore muhakkak durum oyle degildir, kim kocasini kendini haksiz gorur ki-
Yok durum sahiden farklı biraz ama çok özel konular ve forumda normal hayatta görüştüğüm arkadaşlarım da olduğu için eşimin bu mevzusunu anlatamam. Okuldan sonra da bi müddet devam etmiş ilişkileri. Bi de ayrılıkları benden önce olmuş zaten biz tanıştıktan 1 ay sonra kız yine benim kvyi arayıp duygu sömürüsü yapmış ama onlar zaten 2-3 aydır ayrılardı. Eşimin kabahati var ama zaten ilk mesajda da söyledim ama kabahati kızı tamamen ikna etmeden ayrılmak ve ben evlendikten sonra kızın hala ona ulaşabilmesi onun kabahati. Yani bunlar benim önüme gelmemeliydi.
Aslında bu konu üstünden konu açsam forumda trend olurum da eşimi deşifre edemem :)
O kadar karışık yazmışım ki onlar çıkıyorken ayırmışım gibi olmuş. Şimdi okudum da yazdığımı. Çıkışmakta haklıymışsın. Ben de mazlum olan benim niye bana sallıyo ki diyorum
O kadar karışık yazmışım ki onlar çıkıyorken ayırmışım gibi olmuş. Şimdi okudum da yazdığımı. Çıkışmakta haklıymışsın. Ben de mazlum olan benim niye bana sallıyo ki diyorum
Hahahhaa intihar girisimleri ve ahimi aliyosunuz laflari olunca ister istemez karsi tarafin acisinda da baktim. Bide zaten anlatim tarzindan oyle bi intiba olustu evet. Cikiyolardi kiz memlekete dondu benle tanisti ayrildi kiz delirdi.. boyle olunca o kiz hakli tabi, ama durum yukardaki gibiyse diyecek bisey yok
Bu arada konu sahibine de cok uzldum. Eski nisanli mevzusu icn degil istemeden evlenmek zorunda kldigi ve suan cok mutlu olmadigi icin.
Tavsiyem, eski nisanli konusunu hic desmemelisin konu sahibi. Kucuk bir ihtimal ama ya gercekten esin unutamadiysa onu ve sende bir sekilde bunu anlarsan ne olacak? Zorla evlendirilmis bi kadin bu konu yuzundenayrilamaz da zaten. Ne yapican, o bilgiyle bir omur mutsuz mu yasican? Desme bu konuyu bosver at aklindan.