- 14 Nisan 2017
- 588
- 1.021
- 113
- Konu Sahibi Avatarabdhk
-
Sayamıyorum takmamaya çalışıyorum olmuyor.O sizden çekinsin, sizi gıpta ile izlesin. Kafaniza takacak bi durum değil. Yok sayın, aklınıza getirmeyin. Görse ne olcak?
Yok söylemedi kayınvalidemden duydum ailenin akrabalarından veya başka hiç kimseden duymadım söylemek istemedim dedi.Niye ayrilmislar? Sana onceden soylemedi mi nisan attigini.
Konu sahibinin aşırı kıskançlığı ve takıntısı ortada varken diğer kadın neden gıpta ile izliyor kiO sizden çekinsin, sizi gıpta ile izlesin. Kafaniza takacak bi durum değil. Yok sayın, aklınıza getirmeyin. Görse ne olcak?
Galiba evet.Kendine dert mi arıyorsun?
Geçmiş bitmiş?
Ben kimse imrensin demiyorum elimden geldiğince de o sokaktan gitmiyorum.Konu sahibinin aşırı kıskançlığı ve takıntısı ortada varken diğer kadın neden gıpta ile izliyor ki
Sanırsın kadın kocasının peşinde divane,zavallım çocukları ile oynuyor oynatıyor ortada kıskançlıkla alakalı bişey dahi yok
Kadın milletiyiz valla durduk yere herkes bizim hayatımıza imrensin olayı başka kimsede yoktur
İşte artik kendimi frenleyemiyorum.Of çok yersiz asıl böyle yaparsan olmayan biseyi akıllarına düşürürsün. Benimde esimin eski kiz arkadaşı vardı hemde evlenip benim üst katına taşınmıştı.Yalan söylemeyim bende ilk başlarda ne alaka demiştin.Bir ay sonra öyle rezillikler yaptilarki kârı koca kocası balkondan kaçıp gittieşimde Allah korumuş beni dedi.Sonra çekip gitti hiç takma bilmiyorum ama benim eşim hiç sallamadı bile.Ama kocana belli etme duygularini
Kadın deli divane peşinde dolaşıyor demedim zaten. Muhtemelen o da benzer bir rahatsızlık yaşıyor. Konu sahibine tavsiyede bulundum sadece, siz niye böyle atar yaptınız anlayamadımKonu sahibinin aşırı kıskançlığı ve takıntısı ortada varken diğer kadın neden gıpta ile izliyor ki
Sanırsın kadın kocasının peşinde divane,zavallım çocukları ile oynuyor oynatıyor ortada kıskançlıkla alakalı bişey dahi yok
Kadın milletiyiz valla durduk yere herkes bizim hayatımıza imrensin olayı başka kimsede yoktur
Ben olsam takmazdımGaliba evet.
Off nasıl kurtulucam bilmiyorum.
Siz olsaydınız takmaz mıydınız ?
Evet haklısın olabilir.Iki tarafta evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuş , takınlmasanız geçmişe bu kadar iyi olur .
Ayrıca o hanımda sizin onu izlediğinizi fark etmiştir belki de o yüzden ters bakıyordur .
Peki teşekkür ederim.Ben olsam takmazdım
Çünkü bildiğim yegane şey varsa o da kimse kimsenin yanında zorla durmuyor
Bağlasan durmuyor
Eşiniz küçük hatta küçücükmüş daha o kadar ergenvari bir ilişkiyi neden kıskanasınız ki
Kadın size tavırlı falan da bakmıyordur,algıda seçicilik tamamen
Kendi kendinize eziyet etmeyi bırakın
Çünkü komikKadın deli divane peşinde dolaşıyor demedim zaten. Muhtemelen o da benzer bir rahatsızlık yaşıyor. Konu sahibine tavsiyede bulundum sadece, siz niye böyle atar yaptınız anlayamadım
Bende artık sık gittiğim halde gitmemeye çalışıyorum.Siz başka mahalleye taşının bence ..Çünkü ister istemez bir çatışma haline gireceksiniz ..Ve bu hem size hem evliliginize zarar verir..Misal ben kesin taşınırdım kv yede çok sık gitmezdim karşılaşmamak için çünkü takarım kafama takmamak lazım ama takarim
Sen hiç belli etme yine,esin ordan geçiyorsa sende git beraber neşeli neşeli yada ne bileyim esinle daha fazla ilgilen bu aralar ilgisini kendine cekİşte artik kendimi frenleyemiyorum.
Takmıyormuş bilmiyormuş gibi yapamiyirum.
Aklına getirmek istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?