Eşimin eski nişanlısını düşünmekten dengenin bozuldu yardım edin.

Ne yaptilar kız kapı camdan kacacak kadar merak ettim

Ya bu gun bu kacinci konu ya... eski es, eski nisanli takintisi okudugum kacinci konu.... hanimlar ne kadar kendinize guvensizsiniz siz ya... esinizin ne kadar totosunu kaldirdiginizin farinda misiniz? Hayir saniyorsunuz ki eskilerin isi gucu yok tek dertleri sizin esiniz...esinizi kandiracak, esiniz de tipis tipis gidecek oyle mi.? Gidecekse gitsin zaten. Oyle es de olmaz olsun.
Esinizi kaybetmekten korkuyorsunuz altta yatan neden bu. Bilin ki esiniz o karakterde ise salin ipini gitsin zaten.
Bir kendinize guvenin ya.... nerde kendi ayaklari uzerinde duran, kendinden emin, ozguven sahibi yurdum kadini...

Benim hic umrumda olmaz.beni kaybetmekden o korksun.esmemde üstüne ay gözüm üstünde olsun bilmem ne.cok sacma geliyor bana.bence özgüven eksikliginden bunlar.öyle düsünen adam hic yanimda durmasin.
Kadinda cikmasin mi disari anlamadim?

Arkadaşım ben anlatamadim galiba sana. Konu sahibine istedigini şöyle, zira ben kendisine söylüyorum. Ergen misin anlamadım, benim mesajımı alıntılayarak yazma lütfen. Burası atar gider yeri değil, kimse seni çekmek zorunda da değil.

Eşinin aklında o olsaydı onunla devam ederdi değil mi canım. O senden cekinsin sen niye rahatsız oluyorsun ki...göğsünü gere gere gir kocanın koluna geç önünden.

Tamamen siz hazetmediğiniz için gözünüze battığını düşünüyorum ne alaka başka sokakta oturup kaynananın evinin önünde oynatıyor ne var ki orada. Karşılaşın ne var o da evlenmiş barklanmış yani parkta aynı zamanda rast gelmeleri ne kadar denk gelebilir ki gelseler ne olur bence konusunu bile yapmayın sizde gidersiniz parka en fazla ama takıntı yaparsınız evliliğinize zarar verirsiniz

Ya kimseyi zan altında bırakmak asla istemem ama eski anılar eski olaylar hep görünce canlanıcak kafada . Taşınma imkanınız varsa gidin . Kafanız rahat olsun
Ev bulabilirsek gitmek istiyorum.
Sağolun farkındayım eşimin umrunda değil ama ben rahatsız oluyorum işte..

Adam sonuçta geceleri sizin koynunuzda...

Herkesin eskisi, geçmişi olabilir...

Anı yaşayın... Geçmişte takılıp kalmayın...

Evladınız da var ne mutlu size
Tabi ki olabilir benimde var geçmişim ama bu kadar burun buruna olmamız rahatsız ediyor beni.
En iyisi en yakın zamanda buradan taşınmak.
Çok şükür 1 yaşında kızım var.
Teşekkür ederim.

Ya yabancıdan duymadım kayınvalideden duydum ama ondan duymak isterdim illa ki .
Haklısınız.

mesele taşınmakta değil
kendi içinizde bu meseleyi aşmanız lazım
yoksa dünyanın öbür ucuna gitseniz o yükü içinizde taşırsınız

Flört donemimiz kısaydı ama bunu kendisi söylemek istememiş.
Yoksa tabi ki bı haber değildim .

Eşim öğrendikten sonra saklamadı.
Çok küçüktüm saçma sapan birşeydi düşünemedim ve bitirdim dedi.

Farkındaysanız ben ikimizde huzursuz olmayalım diye mecbur kalmadıkça o sokaktan geçmemeye çalışıyorum dedim.
Eski mesajlarımı okursaniz görürsünüz .
Madem çok masum neden eşim ve beni gördüğünde bak bak kimler geliyor diyor.

Teşekkür ederim haklısınız.

Doğru söylüyorsunuz kendimi dizginlemem lazım.

mesele taşınmakta değil
kendi içinizde bu meseleyi aşmanız lazım
yoksa dünyanın öbür ucuna gitseniz o yükü içinizde taşırsınız
Uzak olursak unuturum diye düşünüyorum ben onların geçmişiyle ilgilenmiyorum geçmişte tabi ki hepimiz birşeyler yaşadık benden önceymiş bitmiş gitmiş ben bu kadar yakın olmamizdan rahatsız oluyorum.

Her ayrılan ah vah gitti evlendi diye üzülmüyor. Bi zaman sonra sıradan oluyor o kişide.
Benim eski sevgilim nişsnlansa evlense hiç umrumda olmaz. Herkes hayatını kurmuş bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…