- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 103
- 29
- Konu Sahibi Avatarabdhk
-
Ne yaptilar kız kapı camdan kacacak kadar merak ettimOf çok yersiz asıl böyle yaparsan olmayan biseyi akıllarına düşürürsün. Benimde esimin eski kiz arkadaşı vardı hemde evlenip benim üst katına taşınmıştı.Yalan söylemeyim bende ilk başlarda ne alaka demiştin.Bir ay sonra öyle rezillikler yaptilarki kârı koca kocası balkondan kaçıp gittieşimde Allah korumuş beni dedi.Sonra çekip gitti hiç takma bilmiyorum ama benim eşim hiç sallamadı bile.Ama kocana belli etme duygularini
Arkadaşım ben anlatamadim galiba sana. Konu sahibine istedigini şöyle, zira ben kendisine söylüyorum. Ergen misin anlamadım, benim mesajımı alıntılayarak yazma lütfen. Burası atar gider yeri değil, kimse seni çekmek zorunda da değil.Çünkü komik
Belirli sebeplerle bitmiş ilişkilerimde karşı taraf beni takıntı yaparsa ve birileri arkamdan amaan o gıpta etsin derse gülerim
Çok büyük aşklar bile bitiyor unutuluyor
Kim kime neden ne şekilde gıpta etsin
Bir kadını rahatlatacağız diye başka kadınları yermeyelim,doğrusu bu
Ev bulabilirsek gitmek istiyorum.Ya kimseyi zan altında bırakmak asla istemem ama eski anılar eski olaylar hep görünce canlanıcak kafada . Taşınma imkanınız varsa gidin . Kafanız rahat olsun
Tabi ki olabilir benimde var geçmişim ama bu kadar burun buruna olmamız rahatsız ediyor beni.Adam sonuçta geceleri sizin koynunuzda...
Herkesin eskisi, geçmişi olabilir...
Anı yaşayın... Geçmişte takılıp kalmayın...
Evladınız da var ne mutlu size
Ya yabancıdan duymadım kayınvalideden duydum ama ondan duymak isterdim illa ki .Sevgili durumlarını değil ama resmiyete dökülmüş geçmiş durumların iş ciddiye bindiğinde söylenmesinden yanayım. Tam da bu sebeple. Başkasından duyunca kötü oluyor. Her zaman derim 1000 sevgilin olsun geçmişte esamesi okunmaz ama söz-nişan- evlilik illa bi yerden patlak veriyor ve o nedenle de söylenmeli önceden, bu garip olduğundan değil aksine geçmiş geçmiştir sonuçta ama birinden duyduğumda evet haberim var, hayırlısı böylemiş deyip milletin azğını kapatabilmek için bilmek isterim...
Flört donemimiz kısaydı ama bunu kendisi söylemek istememiş.Bana garip gelen şey evlendikten sonra öğreniyorsunuz eşinizin önceden nişan attığını .
Evlenmeden önce ne yaşıyorsunuz ilk görüşte aşık olup evet mi diyorsunuz adamdan bi haberiniz olmayışı ilginç ..
4 buçuk senelik evliyiz bebegim var.
Oda evlenmiş
kapının önünde çocuklarını oynatıyor
Eşim öğrendikten sonra saklamadı.Neyse ki öğrendiniz de bunu sizin saklamanızın anlamı yok ki daha da eşinize neden sakladığını sorun ayrıca herkes düzeni kurmuş dikkat edilmesi yeterli bence bi sorun olacağını sanmıyorum kişiler arasında ...
Farkındaysanız ben ikimizde huzursuz olmayalım diye mecbur kalmadıkça o sokaktan geçmemeye çalışıyorum dedim.Sen huzursuz olma diye çocuklarını da oynatmasın madem kadın .
Evlisiniz çocuğunuz var adam eski bitmiş şey için seni çocuğunu kapıya koyacak .
Anlamıyorum ki evliliği ne sanıyorsunuz , ne yiyip içiyorsunuz .
Teşekkür ederim haklısınız.Yapacak insan bir sokak aşağıda mi bilmem kaç kilometre uzakta mı ona bakmaz. Geçmiş gitmiş birşey. Rahatsızlık duymakta haklısın ama bu kadar hayatının odağı haline getirme. Sonuçta ikisinin de farklı hayatları var artık.
Sağolun.Eşinin aklında o olsaydı onunla devam ederdi değil mi canım. O senden cekinsin sen niye rahatsız oluyorsun ki...göğsünü gere gere gir kocanın koluna geç önünden.
Doğru söylüyorsunuz kendimi dizginlemem lazım.Tamamen siz hazetmediğiniz için gözünüze battığını düşünüyorum ne alaka başka sokakta oturup kaynananın evinin önünde oynatıyor ne var ki orada. Karşılaşın ne var o da evlenmiş barklanmış yani parkta aynı zamanda rast gelmeleri ne kadar denk gelebilir ki gelseler ne olur bence konusunu bile yapmayın sizde gidersiniz parka en fazla ama takıntı yaparsınız evliliğinize zarar verirsiniz
Uzak olursak unuturum diye düşünüyorum ben onların geçmişiyle ilgilenmiyorum geçmişte tabi ki hepimiz birşeyler yaşadık benden önceymiş bitmiş gitmiş ben bu kadar yakın olmamizdan rahatsız oluyorum.mesele taşınmakta değil
kendi içinizde bu meseleyi aşmanız lazım
yoksa dünyanın öbür ucuna gitseniz o yükü içinizde taşırsınız
Teşekkür ederim.başka söze gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?