eşimin eski sevgilisi halasının kızı?????

tubafysal

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
49
2
18
Eşimin eski sevgilisi (halasının kızı) ile akrabalık dolayısıyla karşılaşıyoruz ikisi için de olmuş bitmiş bişeymiş(?) Aynı şehirde yaşamıyoruz memlekete gidişimizde bayramda akraba düğünlerinde falan karşılaşırız ona karşı tavrım nasıl olmalı nasıl davranmalıyım konuşmalı mıyım yoksa görmezden mi gelmeliyim dokuz aydır evliyiz ilk bayramımız halası gile gidince napcam peki ???

Simdilik Normal davranin bence,bitmis gitmis,akraba olmasi elinizi kolunuzu baglar malesef.
Bir bakin bakalim karsilastiklarinda birbirlerine nasil davraniyorlar?
Duruma gore gorusup gorusmeme karari da alirsiniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim cicim olmaya gerek yok bence. Mesafeli durun, halasinin kiziyla nasil sevgili olmus o da ayri konu gerci.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

iki taraf için olay yasanmıs ve bitmişse yapmanız gereken bir sey yok..sıradan biriymiş gibi davranmanız yeterli olacaktır tabi ortada başka sorun yoksa..sonuçta o sizin esiniz evlisiniz siz..o geride kalmış bitmiş gitmiş...

Kız hala bekar üzerinden dört sene geçmiş hala bekar bi evlense belki daha rahat ederim ama ona aralarında olanları bilmiyor gibi mi yaklaşsam diğer hala kızları gibi?

hiçbir şey olmamış gibi davranmalısın bence konuyu açma bile eskide kalmış geçmiş bitmiş madem kafaya takmaya gerek yok diye düşünüyorum.

ne cok samimi ol canım ne cok uzak.

kendine oyle bir hakim ol ki, sanki ne eski sevgilisi gibi kotu ne de halasının kızı gibi yakın davran.

neden çıkmış ki halasının kızıyla ya?

ne kadar çıkmışlar? neden ayrılmışlar?

bunları merakımdan değil, geçmiş bitmiş diyor ya eşin onu anlayabilmek için sordum canım.

siz evlenmeden önce bu durumu biliyormuydunuz? biliyorduysanız düşünmediniz mi hiç bu akrba elbet karşılaşılacak ben ne yaparım diye?bilmiyorduysanız bence hiç mesafe koymaya gerek yok sıradan davranın, gözlemleyin.. birde şunu anlamadım evlense rahat edicem? derken!? eşiniz sizi sevmiş evlenmiş ,henüz kızın ters bi hareketini görmemişsiniz potansiyel düşman gibi bakmanız hoş değil bence ,, bu mantık şeye benziyor bana göre biri eşinden ayrılır (bayan) diğer tüm bayan arkadaşları potansiyel koca avcısı gibi görür kadını ve soyutlanır ne kötü .. tavsiyem ,canım cicim olmasada gözlem yapmanızdır

konuyu acıpta esının aklına kurt dusurme ne olursa olsun yasanmıslıklar var hıc bısey olmamıs gıbı davran gözun de ustlerınde olsun caktırmadan izle bı bakış bısey yoksa takama kafAna zaten aynı sehırde bıle deılsınz

eşinn tepksine bak konuşyosa onla sen uzak dur muhattap olma ki ortamda sacma sapan samimiyetler olnasın eğer eşin konuşmuyosa onlara gitmenn manası yok ya her halükarda tepkini koy geniş gibi dawranma ne olur ne olmaz hala kızı kardeşten farkı yok ya anlamıyorum nasıl bakıyolar başka gözle

Akraba evliliği çok olur buralarda onlarda evlenmrk üzere göşmüşler iki yıl görüşmüşler eşim biraz dindar yani ailelerin haberiyle görüşülmüş hep bi sorun çıkıyormuş ve sonunda olmamışçöpi

Siradan davranin gozlemci olun muhtemelen karsi karsiya geldiginizde birbirinizi en incesine kadar inceliceksiniz siradan davranin olgun davranin siz evlendiniz oldu bitti..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cevap veren herkese tek tek çok teşekkür ederim zamanınızı aldım hakkınızı helal edin çok sukılıyordum ama bu duruma bayra yaklaştıkça geriliyordum gerçekten

Kız,evlense rahat etcem dedim çünkü onun eşime karşı duygularının hala aşk yönünde olduğunu düşünüyorum biz onbeş tatilde memlekete girmeden bikaç gün önce kayınvalideme gitmiş kayınvalidemin telefonuna numarasını çiçeğim ..... Diye kendi ismini yazmış gidince bunu göreceğimizi bilerek yaptığını düşünüyorum ama ben eşimi sıkmadan konuyu kapattım

normal davran yoksa kıskanıyo der arkandan bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bence hiç bir şey bilmiyormus gibi yap bayramda onlara gidince Kocani evliliğini ov senin için yaptıklarından bahset (tabi abartmadan görgusuz bi kocası olmuş filan demesinler) ama yine de böyle alttan o benim tavırları sergile . Ona bildiğini hissettirme kiskandigini görürse aklı hala esindeyse daha çok kiskandirmaya calisir

Yapabilirsem hiç bişey olmamış gibi yapmayı düşünüyorum inşaallah yapabilirim

peki gitmek zorundamısınız? yani ailelerde biliyormuş ayıp olur düncesi yersiz size ayıp olmaz mı ? bilmiyorum ben sanırım anne olsam oğlum siz bize gelirlerse kutlayın ama gitmeyin sonuçta yeni evlisiniz durduk yere canınız sıkılmasın derdim sanırım, aileler de bildiği için abes karşılanmaz bence ha bilmeselerdi noluyo acaba derlerdi

Eski sevgilisiyse bence birbirlerini gördüklerini kötü olacaklar üzgünüm ama durum böyle...
Siz takmayın eşiniz sizi seviyosa gülün geçin.
Zaten kırk yılda bir göreceksiniz umursamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…