Eşimin eski sevgilisi

Ohaaa!
Işte bu durum kıskanılır.
Bu olaya herifin kafa patlatılıp ev başına yıkılabilir.

Ne var bundaymış.
Eski sevgilimle kahve içebilir miyim nasılsa niyetim belli diye sorun bakalım ne diyecek..

Konuda 6 yıllık evliyim demişsiniz.Ancak yorumlarda 13 yıl sonra demişsiniz.Tam anlayamadım siz bu adamla kaç yıllık evlisiniz?28 yaşındasınız eğer 13 yıllık birliktelikse 15 yaşında sevgili olmuşsunuz.Eşiniz o zaman bu kızla sevgiliyken çocukmuş.ve ben yeni iletişim kurduklarını düşünmüyorum çok önceden beri konuşuyorlardı bence

100 de 1000 haklısınız, eşiniz eninde sonunda görüşecek o kadınla. Belki karşılıklı birer çay içecekler, belki beraber sabahlayacaklar ayrıca kadının boşanmış olduğunu sanmıyorum.

Zor bir durum ben olsam çoktan adamı kapının önüne koymuştum sen baya sabretmissin..adam cok eslilige baya hevesli sende çoktan kabul etmiş gibisin..yerinde olsam elinden telefonu alıp yok etmiştim guzel bi ayar çekmiştim ve böyle devam ederse onu ve o kadını elaleme rezil edecem derdim yani aslında daha fazlası ama suan yazamıyorum :)) yani öyle saf saf durma artık bisey yap adam kadından bi cocuk yapıp kucağına vermeden..

O kadar büyütülmeyecek birşeyse düşünsün bakalım aynısını siz yapsanız neler olurmuş...

Bu olayı empati çözer bence.Eşinize geçmişten biriyle böyle konuşursanız ne hissedeceğini sorun duruma göre cinnet geçirirsiniz...

O gevşek gevşek haa beni ayartmaya gelmiş derken iyi kendinizi tutabilmişsiniz.
Adama bak utanmasa eve yatıya davet edecek eski sevgilisini
Hoş ilk günden beri açık kapı bırakmış bu adam yok çok iyi bir insan yok istediği zaman yanında olurum bilmem ne

Son düzenleme:
Esınız kendını cok akıllı sizi de oldulca saf akılsı falan sanıyor herhalde.

Esiniz sizi ve tepkilerinizi hic ciddiye almiyor farkindasiniz dimi. Yasadiginiz seyden daha kotu olan birsey varsa o da bu bence.
Duruma agirliginizi koyamayacaksiniz oyle gorunuyor.
Dalga geçer gibi cevaplar pişkin pişkin savunmalar
Ben olsam kadının kocasını ararım karınız benim kocamla oturup sohbet etmek istiyor bence sizde gelin ailecek kaynaşalım derdim.

Canım benim yazışma gayet flörtöz bir şekilde ilerlemiş. Gayet medeni açık fikirli bir insanım ama bunu kimse medeniyet diye yutturmasın fantazisine kılıf uydurmasın.
Tüm bunlar oluyor bitiyor sen perişan oluyor üzülüyorsun adam susuyor yok bi de beni ayartacakmış diye şaka yapıyor. Dervişin fikri neyse zikri olayı işte.
Yetmiyor telefon hala şifreli. Hayırdır! desene sen beyefendiye ver bakayım şifreyi eşler arasında ayrı gayrı olur mu madem gizli saklı birşey yok niye şifre var? Valla bağıra çağıra söylüyorum resmen bunları. Ben olsam delirir o şifreyi vermiyorsa telefonu bir güzel kırardım. Artık topuklularınla mı ezersin camdan mı atarsın yoksa şöyle esaslı bir şekilde duvara mı yapıştırırsın sana kalmış.
Al şimdi yazış derdim. Gidip yeni telefon alacaksa koyacak şifreyi önüme telefon ortada olacak hayır mı o noktada sihirli kelimeyi patlat canım “YALLAAAAH”
Sonuna kadar haklısın kendinden emin ol.

Alenen eski sevgili ile flörtleşilmiş... Bu ülkede aynı şeyi bir kadın yapsa ertesi gün 3.sayfa haberlerinde kadın cinayeti haberini okuyor olurduk. Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın ne diyim!

Allah sabır versin ben gecenin 3unde tevafuk olarak telefona bakmıştım eski sevgilisini faceden aratmis onu uyandırmstm sınır krizi geçirdm odu kopmuştu bence sizde ona öyle bi ders verin ki iliklerine kadar sizi kaybetme korkusunu hissetsin.yemin ederim mal bu adamlar yani ne salakça şeyler cevirdiklerinin farkında değiller siz aynısını yapsaydnz tepkisi sen iyi niyetlisin o da iyi niyetli tmm kapatalim mi dicek

Eşiniz ve eski sevgilisi tarafından sinsice kurgulanan bir durum var. Eğer boşanmayacaksanız kurcalamayın çünkü siz ne yaparsanız yapın onunla görüşür ve siz kötü olursunuz.

Bu kadar şeyin üstüne bir de telefonunda sifre mi var hala? Pişkinlige bak hele. Mahçup olacağına, suçluluk duygusu yaşayacağına bir de utanmadan hala telefon şifresi kullanıyor. Kusura bakma konu sahibi ama sen de yeterince tepki veremiyorsun sanırım. Adam çok fena sindirmis seni. O telefondaki şifreyi kaldırmadan bırakmaman lazm onu

O telefonu onun ağzına sokardim hep iyi niyetimden ama

Aldatıldığınızı kabul etmeniz için kahve için buluşup eve geçtiklerinde yatakta basmanız mı gerekiyordu? Ne kadar rahatsınız. Ben olsam çoktan avukatın yolunu tutmuştum. Siz hala telefonun şifresi var diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…