Eşimin eski sevgilisi

Karılıyorum. En azından benim niyetim kötü değildi ama madem seni rahatsız etti bir daha olmayacak diye söz ver bari be adam. Özrü kabahatinden beter derler ya aynen öyle. Gerçi ortada özür de yok ama deyim olarak cuk.

canıım ozur dılese de kırlı donlarımı kım yıkayacak ozuru olur o ancak
keske su adamların ne oldugu alınlarında yanıp sonse kımın ne oldugu bılınse
ah ah
Keşke şöyle bi sistem olsa, bu şerefsizler, kendileri gibi kocalarını aldatma potansiyeli olan, ya da metres olma potansiyeli olan kadınlarla eşleşse ve sadece onlarla evlenebilse ve asla üreyemese. :/

Haklısınız. Ben ki çok geniş bir insanım, böyle bir şeyi doğru bulmuyorum. Hadi eski fotoğraflar kalmış olabilir, oradan buradan çıkar, kötü zamanda, mesela kaza veya bir yakının vefat durumlarında aramak bir yere kadar, ama kahve içmeye davet ve buna OK demek hala görüşülüyor anlamına geliyor. Eski eş ve sevgilileri ile görüşenler var, önceleri ben de olabilir falan derdim ama olmuyor, eski eş/ sevgili ile normal arkadaşlık mümkün olmuyor. Eğer görüşürse ve hele de bunu sizden gizli yaparsa bunu aldatma sayarım. Zor bir durum ama bence eşinizle sakin ama ciddi ciddi konuşun. Eski defterleri kapatmak gerek.

Hatalı olduğunu kabul ediyor beyefendi konuyu kapat diyor . Valizimi topladım kapının önünde bekliyor . Konuşup bitirecem bu meseleyi . Çünkü o şifre kalkmayacak ve ben hep şüpheyle yaşayacağım biliyorum . İstediği gübi görüşsün . Kadının numarası ben de var ama henüz bir hamle yapıp kendimi düşürmek istemedim

off ben bunu hiç hazmedemem.Ortalığı panayır yerine çevirirdim.Hiç eşime mesajları okuduğumu belli etmezdim.Whatsap takip programı vardı,ona gelen mesajları kendime aktarırdım.Nerede buluşacaklarını öğrenirdim,ardından koluma bekar bir eski sevgilimi takar onların buluşacakları yere giderdim.Bu arada kadının kocasına da ulaşır,onu da oraya gelmeye ikna ederdim.Tam bir kaos ortamına çevirirdim orayı,görürdü o zaman eş kişisi dünyanın kaç bucak olduğunu.Yok öyle iyi niyetmiş falan.Kimse kimseyi salak yerine koymasın.3 sezonluk dizi olurdu ortam

O telefonu kafasında kırmadınız ya, bu dayılıklar ondan hep. Bu arada, iki özüre toplanıp tekrar eve dönecekseniz hiç valiz toplama işine girişmeyin. Ama bilin ki, sizi zerre umursamıyor. Hatasını kabul etmesi bile atar gider, amaaan yaptık işte bi kere nolmuş havasında. Özür bile yok. Bu kadar yoksunuz onun gözünde.

Neyin konuşmasi daha? Ben bile burdan biliyorum ki blöf. Adamda biliyor blöf oldugubu. Gerçekten gidersen, adam en fazla 1 hafta sonra güya ağlayarak yanina gelir. Hatali oldugu için değil, düzeni bozulduğu, kim onun çamaşirini yemeğini yapacak diye şaşirdiği için.

Eger bir iki gözyaşina kanip tekrar döneceksen, hiç gitme. Bu "ders verilcek" bir olay degil. Adamin gönlü halen teee 13 yil önceki exinde. Bunu değistiremezsin. Ha kim bilir en fazla daha dikkatli olur hatta hic yapmaz artik exi ile konusmak. Ancak bil ki bunu seni sevdiginden yapmiyor, düzeni bozulmasin diye yapiyor.

Üzgünüm ama seni sevseydi, değer verseydi exi ile görüşmezdi, sana lakayt cevaplar vermezdi. Onu geçtim, şifre olmazdi cebinde. Kim bilir şimdiye kadar neler kariştirmiştir.

İki çocuğum var . Maalesef üzülüyorum onlar için bir anda ne oldu diyecekler ne diyeceğimi şaşırdım

İki çocuğum var . Maalesef üzülüyorum onlar için bir anda ne oldu diyecekler ne diyeceğimi şaşırdım
Babanız böyle böyle yaptı, tükür suratına diyeceksiniz. Şaka maka, siz demezseniz bu adam işine geldiği gibi dolduracak zaten çocukların kafasını. Suçlu bile çıkacaksınız, hazır olun.

Ozaman esinize söyleyin sizde eski erkek arkadasinizla bulusucaksiniz.. ha kötü niyet yok sizde öylesine bulusun.. allahim ya nasil bir mantik bu adamlardaki

Aralarında nasıl bir ilişki var anlayamadım. Çok rahatsız edici sizin açınızdan çok haklısınız. ama kendimi eşinin veya kadının yerine koymaya çalışıyorum. Uzun sürmüş bir ilişki, alakasız sebeplerden bitmiş, kötü ayrılmamışlar ve ilişki içerisinde iyi dostluk kurdularsa o dostluğu arıyor olabilirler evet. Ama görüşmeleri bu durumda ikisi açısından da yıpratıcı senin için çok daha yıpratıcı olacaktır. Ara sıra hal hatır sormak ok. Birbirlerinin iyi olup olmadıklarını yaşantılarını merak edebilirler anlıyorum. Ama kahve içmeseler güzel olmaz mı acaba? Kavga etmeden düzgünce bir konuşsanız bu konuyu keşke.

O halde bunu keske olay yaratmadan önce düsünseydin. Simdi eşin istedigini yapabildigini düsunur, ki zaten yapiyor.

Cocuklar icin dahami iyi, gergin ve mutsuz bir anne ile yasamak? Esin niye cocuklari düsünmuyor, sen dusunuyorsun? Ki cocuklara bisey olmaz. Durumu kabullenirler, ama mutsuz bir evlilikte dahada yipranirlar.

Pardon siz niye gidiyorsunuz ki? Atın kapının önüne donuna kadar o gitsin arkadaş. Defolsun gitsin madem. Siz evinizi terk etmeyin bence.

Evinde kalmak istiyorsa da adam ol diyin. Adam olmayana bu evde yer yok diyin.

Sadece hal hatır sorulup geçmiş olsun denilip konu kapanda amenna. Ama bunlar kahveye , seyehate falan taşımışlar işi. Hiç hoş değil. Tavrınızı koyun

Ben 13 yıl önceki sevgilimin suratını hatırlamıyorum deprem olacak da mesaj atıcam?
Kadının aklı kocanda.
Kocanın olmayan aklı kadında. Şifresine güveniyordu pişkin pişkin mesajlaştı.
Seni kaybetme korkusu olmadığı için hala pişkince üste çıkıyor.
Çok merak ediyorum sordun mu ona ben mesajlaşsam eski sevgilimle ne olur diye?
Gerçi ben olsam bunu sormazdım.
Eve gitmezdim arayınca da açar hayatım şuan iyi niyetli eski sevgilimle kahve içiyorum birazdan eve gelirim derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…