- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Karılıyorum. En azından benim niyetim kötü değildi ama madem seni rahatsız etti bir daha olmayacak diye söz ver bari be adam. Özrü kabahatinden beter derler ya aynen öyle. Gerçi ortada özür de yok ama deyim olarak cuk.Ben genelde hata yapanı degıl de hatasını kabul etmeyeni affedemiyorum.
Hata insana mahsus, beser sasarız. Ama kabul de edersın dı mı, boyle de pıskınlık yapmazsın. Senın normalin benı kırdıgı gururumu ıncıttıgı yerde artık normal olmaktan cikar. Bıraz utan ne bıleyım ozur dile. Yok.
Konu sahıbı de darlamadı pek bence. İlk ne zaman aradı muhabbeti donmus aralarında.
Mesela bu soru benım ıcın cok onemsiz. Sormam. Ne zaman aradıgı umrumda olmaz. Nasil kahve teklifi edecek kıvama getirdin ne yaptın diye adama yapısırım?
Burda hala kadın yazmıs kadın Bosanmıs galiba falan diyor.
O kahve ıcılecek gıbı duruyor
Keşke şöyle bi sistem olsa, bu şerefsizler, kendileri gibi kocalarını aldatma potansiyeli olan, ya da metres olma potansiyeli olan kadınlarla eşleşse ve sadece onlarla evlenebilse ve asla üreyemese. :/canıım ozur dılese de kırlı donlarımı kım yıkayacak ozuru olur o ancak
keske su adamların ne oldugu alınlarında yanıp sonse kımın ne oldugu bılınse
ah ah
Hatalı olduğunu kabul ediyor beyefendi konuyu kapat diyor . Valizimi topladım kapının önünde bekliyor . Konuşup bitirecem bu meseleyi . Çünkü o şifre kalkmayacak ve ben hep şüpheyle yaşayacağım biliyorum . İstediği gübi görüşsün . Kadının numarası ben de var ama henüz bir hamle yapıp kendimi düşürmek istemedimBize gore balkabağı teneke hiç boş hatta ıgrenc ama konu sahıbınden ozur dılemedıgıne gore bızım suan gösterdiğimiz tepkiyi adama gosterememıs konu sahıbı.
Gosterse boyle dogru bısey yapıyormus gıbı davranmak yerine biraz utanırdı
O telefonu kafasında kırmadınız ya, bu dayılıklar ondan hep. Bu arada, iki özüre toplanıp tekrar eve dönecekseniz hiç valiz toplama işine girişmeyin. Ama bilin ki, sizi zerre umursamıyor. Hatasını kabul etmesi bile atar gider, amaaan yaptık işte bi kere nolmuş havasında. Özür bile yok. Bu kadar yoksunuz onun gözünde.Hatalı olduğunu kabul ediyor beyefendi konuyu kapat diyor . Valizimi topladım kapının önünde bekliyor . Konuşup bitirecem bu meseleyi . Çünkü o şifre kalkmayacak ve ben hep şüpheyle yaşayacağım biliyorum . İstediği gübi görüşsün . Kadının numarası ben de var ama henüz bir hamle yapıp kendimi düşürmek istemedim
Hatalı olduğunu kabul ediyor beyefendi konuyu kapat diyor . Valizimi topladım kapının önünde bekliyor . Konuşup bitirecem bu meseleyi . Çünkü o şifre kalkmayacak ve ben hep şüpheyle yaşayacağım biliyorum . İstediği gübi görüşsün . Kadının numarası ben de var ama henüz bir hamle yapıp kendimi düşürmek istemedim
İki çocuğum var . Maalesef üzülüyorum onlar için bir anda ne oldu diyecekler ne diyeceğimi şaşırdımNeyin konuşmasi daha? Ben bile burdan biliyorum ki blöf. Adamda biliyor blöf oldugubu. Gerçekten gidersen, adam en fazla 1 hafta sonra güya ağlayarak yanina gelir. Hatali oldugu için değil, düzeni bozulduğu, kim onun çamaşirini yemeğini yapacak diye şaşirdiği için.
Eger bir iki gözyaşina kanip tekrar döneceksen, hiç gitme. Bu "ders verilcek" bir olay degil. Adamin gönlü halen teee 13 yil önceki exinde. Bunu değistiremezsin. Ha kim bilir en fazla daha dikkatli olur hatta hic yapmaz artik exi ile konusmak. Ancak bil ki bunu seni sevdiginden yapmiyor, düzeni bozulmasin diye yapiyor.
Üzgünüm ama seni sevseydi, değer verseydi exi ile görüşmezdi, sana lakayt cevaplar vermezdi. Onu geçtim, şifre olmazdi cebinde. Kim bilir şimdiye kadar neler kariştirmiştir.
Babanız böyle böyle yaptı, tükür suratına diyeceksiniz.İki çocuğum var . Maalesef üzülüyorum onlar için bir anda ne oldu diyecekler ne diyeceğimi şaşırdım
Ozaman esinize söyleyin sizde eski erkek arkadasinizla bulusucaksiniz.. ha kötü niyet yok sizde öylesine bulusun.. allahim ya nasil bir mantik bu adamlardakiiyi akşamlar kızlar . Bu ilk mesajım . Böyle bir konu açmayı hiç istemezdim ama patlamak üzereyim . 6 senelik evliyiz . Eşim benden önce ciddi bir birlikteliği varmış anlatmıştı bana .anlaşamayıp ayrılmışlar . Biliyordum ben bını evlenmeden önce . Benim de vardı olabilir deyip üstünde durmadım. Evlenmeden bilgisayarda eşimle eşli kızın fotolarını gördüm . Bana unuttuğunu söyledi neyse hallettik . Bana şunu hep söylerdi “ o iyi bir insan eğer zor durumda kalıp beni ararsa ben yardım ederim bunda kötü niyet yok” bı yüzden tartıştım kapandı. Evlendik geçti bitti derken eşimin annesigilde eski eşyaların içinde bı kızın fotolarını ve notlarını buldum . Bana yine unuttuğunu söyledi .. ve asıl film bugün koptu .: eşimin telinde şifre vardır ben bile bilmem söylemez . 1 ay önde teli şifresiz elime geçti. Baktım kız buna mesaj atmış. Evlendiğini biliyordum ben kızın eşim söylemişti . Profilinde kızıyla kendisinin resmî var . Eşim kızın mı demiş .bu da evet .: eşim : sana çok benziyor umarım her yönüyle sana benzer yazmış . Neyse bınu tuttum içimde :: bugün yine tel elime geçti .. kadın buna yazmış İstanbul’a gelmiyor musun ? Eşim de aslında çok bunaldım gelsem iyi olurdu . Kadın : gelirsen sana kahve ısmarlayabilir miyim ? Eşim : senin içim sakıncası yoksa neden olmasın olur .
kadın : çok centilmensin her zaman ki gibi . eşim : yok ya önceden de centilmen değildimfalan yazmışlar .
Eşimle kavga ettik . Bir kaza geçirmişti eşim . Kadın çok merak etmiş aramış . Araması bile saçma . Hadi aramış diyorum neden mesajlaşıp kahve içmeye çağırıyor ? Eşim bana ne var ki benim iyi niyetimi biliyor o da öyle bir değil diyor . Kadının boşandığını düşünüyorum ben kızlar . Dışarıdan bakınca sizce güzel bir manzara mı? Eşim beni haksız bulup abarttığımı düşünüyor ..
İki çocuğum var . Maalesef üzülüyorum onlar için bir anda ne oldu diyecekler ne diyeceğimi şaşırdım
Babanız beni aldattı diyeceksin hayret bişey neİki çocuğum var . Maalesef üzülüyorum onlar için bir anda ne oldu diyecekler ne diyeceğimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?