Eşimin eski sevgilisi

kesınlıkle ben kudurdum burda konu sahıbının sakınlıgı edata melısa cayı kıvamında
Ben genelde hata yapanı degıl de hatasını kabul etmeyeni affedemiyorum.
Hata insana mahsus, beser sasarız. Ama kabul de edersın dı mı, boyle de pıskınlık yapmazsın. Senın normalin benı kırdıgı gururumu ıncıttıgı yerde artık normal olmaktan cikar. Bıraz utan ne bıleyım ozur dile. Yok.
Konu sahıbı de darlamadı pek bence. İlk ne zaman aradı muhabbeti donmus aralarında.
Mesela bu soru benım ıcın cok onemsiz. Sormam. Ne zaman aradıgı umrumda olmaz. Nasil kahve teklifi edecek kıvama getirdin ne yaptın diye adama yapısırım?
Burda hala kadın yazmıs kadın Bosanmıs galiba falan diyor.
O kahve ıcılecek gıbı duruyor

Telefon bile hala şifreli anladığım kadarıyla.

Konu sahibine ağlayıp durmuş sadece.

Bu ciddiye almama evliliğin genel hâlidir ne yazık ki.
Aynen oyle,ınsan ozur diler telefonu eline uzatır o an korkudan yapar gene yapar sıfreyı kaldırır bısey yapar.
Adam nerdeyse asker arkadası Necmi'ye anlatır gibi anlatmıs mevzuyu.

dogru dıyorsun aralarındakı muhabbete de degındım bunları konusmanız bıle enteresan dıye
ve yaklasımına katılıyorum kahve teklıfı kıvamına nasıl getırdın
cok dogru
ama zaten sorunun cevabı da bellı bırbırlerıne o kıvama gelesılerı varmıs
ınsallah kızın her anlamda sana benzer falan demıs bırde ya tovbeest.

canıım ozur dılese de kırlı donlarımı kım yıkayacak ozuru olur o ancak
keske su adamların ne oldugu alınlarında yanıp sonse kımın ne oldugu bılınse
ah ah
Su vermemesi lazım konu sahıbının bu adam ayaklarına kapanana kadar bırak don yıkamayı.

İnsallah bana benzer de senin gibi birine denk gelirse benim seni dehledıgım gıbı dehler dense bu adama super olur.
Evlı barklı adamsın yaptıgın muhabbete bak Allah dusmanıma vermesin senin gibi kocayı dese mesela.
Adamın yuzu patlıcan moruna donse.
Ama nerde?

adamın yaptıkları çok mide bulandırıcı, bırak gitsin buluşsun ne yaparsa yapsın, beyninden sil konu sahibi, belli ki öbür kadın içinde uhde kalmış, gölgesi hep olacak evliliğinizde, üzgünüm ama böyle düşünüyorum, gitsin ve gelmesin

Eşine iyi bir ayar ver , sende eski sevgilinle o tarzda Mesajlaşmış gibi yap bakalım nasıl koyacak ona .,bakalım bu seferde ne var bunda diyebilecekmi

Aynen oyle,ınsan ozur diler telefonu eline uzatır o an korkudan yapar gene yapar sıfreyı kaldırır bısey yapar.
Adam nerdeyse asker arkadası Necmi'ye anlatır gibi anlatmıs mevzuyu.
Adam nasıl keyfe gelmişse mesajlardan, karşında eşi var mı yok mu umurunda olmaz hale gelip gevşek gevşek cevaplar vermis.

Beni ayartmak istiyor ne demek?

Aralarında mesajlar zaten direkt ofsayt.

Sakin bir insanım ama mesajlar ve verdiği lakayt cevaplardan sonra o telefon duvarlar bütünleşip tuzla buz olmuştu.

Son düzenleme:
Kadına verdıgı cevapları gectım karısına verdıgı cevaplar, dedıgın gıbı benı ayartmak istiyor nedir.
Insan esine bunu nasıl der. Arkadasına bile biriyle flortunu anlatırken benı ayartmak istiyor demezsin cunku cok cırkın bir cumle.
Sen kimsin ki seni ayartmak istesin kadın taze fasulye.
İnsallah kadın evlidir ve kocası da o mesajları gorur. Belli ki konu sahıbı had bıldırememıs bari kadının kocası bildirsin.
Bu tip isler yapan insanların eline ayagına dolassın yaptıkları.

Ben bile okurken cinnet geçirecektim burada. Zaten konu sahibi bu kadar sakin biri olduğu için adamdaki bu rahatlık. Ne var bunda demiş bi de. Oldu olacak eve çağırsaymis kahve içmeye paşam
Su vermemesi lazım konu sahıbının bu adam ayaklarına kapanana kadar bırak don yıkamayı.

Ben bile okurken cinnet geçirecektim burada. Zaten konu sahibi bu kadar sakin biri olduğu için bu kadar rahat adam da adamdaki rahatlık. Ne var bunda demiş bi de. Oldu olacak eve çağırsaymis kahve içmeye paşam
Eve cagırmasa da o kahveyi ıcecegını dusunuyorum malesef ben.

Eşiniz çok rahat.. Sorardım eşinize Ben olsaydım eski sevgilime kahve içmek istesem ne dersin diye sorun bakalım ne cevap verecek??

Kadın istediği gibi davranamaz. Hem kendisi evli öyle olmasa bile karşısındaki evli bi adam.

Kadın boşanmış da olabilir ya da o da eşini aldatıyor bi nevi. Bu konuşmalar her türlü masum değil. Israrla rahatsız olduğunuzu bile bile bunu savunması hepten saçma. Tamam diyelim senin kötü niyetin yok, ben istemiyorum arkadaş, karın olarak. Bitti. Bunun üstüne söz söyleyemez, söyleyememeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…