- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Ben genelde hata yapanı degıl de hatasını kabul etmeyeni affedemiyorum.kesınlıkle ben kudurdum burda konu sahıbının sakınlıgı edata melısa cayı kıvamında
Aynen oyle,ınsan ozur diler telefonu eline uzatır o an korkudan yapar gene yapar sıfreyı kaldırır bısey yapar.Telefon bile hala şifreli anladığım kadarıyla.
Konu sahibine ağlayıp durmuş sadece.
Bu ciddiye almama evliliğin genel hâlidir ne yazık ki.
dogru dıyorsun aralarındakı muhabbete de degındım bunları konusmanız bıle enteresan dıyeBen genelde hata yapanı degıl de hatasını kabul etmeyeni affedemiyorum.
Hata insana mahsus, beser sasarız. Ama kabul de edersın dı mı, boyle de pıskınlık yapmazsın. Senın normalin benı kırdıgı gururumu ıncıttıgı yerde artık normal olmaktan cikar. Bıraz utan ne bıleyım ozur dile. Yok.
Konu sahıbı de darlamadı pek bence. İlk ne zaman aradı muhabbeti donmus aralarında.
Mesela bu soru benım ıcın cok onemsiz. Sormam. Ne zaman aradıgı umrumda olmaz. Nasil kahve teklifi edecek kıvama getirdin ne yaptın diye adama yapısırım?
Burda hala kadın yazmıs kadın Bosanmıs galiba falan diyor.
O kahve ıcılecek gıbı duruyor
Su vermemesi lazım konu sahıbının bu adam ayaklarına kapanana kadar bırak don yıkamayı.canıım ozur dılese de kırlı donlarımı kım yıkayacak ozuru olur o ancak
keske su adamların ne oldugu alınlarında yanıp sonse kımın ne oldugu bılınse
ah ah
pipilerı kopsunSu vermemesi lazım konu sahıbının bu adam ayaklarına kapanana kadar bırak don yıkamayı.
İnsallah bana benzer de senin gibi birine denk gelirse benim seni dehledıgım gıbı dehler dense bu adama super olur.dogru dıyorsun aralarındakı muhabbete de degındım bunları konusmanız bıle enteresan dıye
ve yaklasımına katılıyorum kahve teklıfı kıvamına nasıl getırdın
cok dogru
ama zaten sorunun cevabı da bellı bırbırlerıne o kıvama gelesılerı varmıs
ınsallah kızın her anlamda sana benzer falan demıs bırde ya tovbeest.
Adam nasıl keyfe gelmişse mesajlardan, karşında eşi var mı yok mu umurunda olmaz hale gelip gevşek gevşek cevaplar vermis.Aynen oyle,ınsan ozur diler telefonu eline uzatır o an korkudan yapar gene yapar sıfreyı kaldırır bısey yapar.
Adam nerdeyse asker arkadası Necmi'ye anlatır gibi anlatmıs mevzuyu.
Kadına verdıgı cevapları gectım karısına verdıgı cevaplar, dedıgın gıbı benı ayartmak istiyor nedir.Adam nasıl keyfe gelmişse mesajlardan, karşında eşi var mı yok mu umurunda olmaz hale gelip gevşek gevşek cevaplar vermis.
Beni ayartmak istiyor ne demek?
Aralarında mesajlar zaten direkt ofsayt.
Sakin bir insanım ama o mesajlar ve verdiği lakayt cevaplardan sonra o telefon duvarlar bütünleşip tuzla buz olmuştu.
Namus kavramını sadece (ilk ayetler erkeklere indiği halde) o erkektir yapar diyip kadına yüklemelerine anlam veremiyorumTabi canım naaaaamuuussss.....
Bu tip adamlari varyaaaaa
Su vermemesi lazım konu sahıbının bu adam ayaklarına kapanana kadar bırak don yıkamayı.
Eve cagırmasa da o kahveyi ıcecegını dusunuyorum malesef ben.Ben bile okurken cinnet geçirecektim burada. Zaten konu sahibi bu kadar sakin biri olduğu için bu kadar rahat adam da adamdaki rahatlık. Ne var bunda demiş bi de. Oldu olacak eve çağırsaymis kahve içmeye paşam
Evet şu konuşmaya rağmen içecek gibi. İnsan pişman olur yakalanınca bir utanır özür diler hala ne var bunda diyor ben olsam yaka paça evden atmıştım o adamıEve cagırmasa da o kahveyi ıcecegını dusunuyorum malesef ben.
Eşiniz çok rahat.. Sorardım eşinize Ben olsaydım eski sevgilime kahve içmek istesem ne dersin diye sorun bakalım ne cevap verecek??iyi akşamlar kızlar . Bu ilk mesajım . Böyle bir konu açmayı hiç istemezdim ama patlamak üzereyim . 6 senelik evliyiz . Eşim benden önce ciddi bir birlikteliği varmış anlatmıştı bana .anlaşamayıp ayrılmışlar . Biliyordum ben bını evlenmeden önce . Benim de vardı olabilir deyip üstünde durmadım. Evlenmeden bilgisayarda eşimle eşli kızın fotolarını gördüm . Bana unuttuğunu söyledi neyse hallettik . Bana şunu hep söylerdi “ o iyi bir insan eğer zor durumda kalıp beni ararsa ben yardım ederim bunda kötü niyet yok” bı yüzden tartıştım kapandı. Evlendik geçti bitti derken eşimin annesigilde eski eşyaların içinde bı kızın fotolarını ve notlarını buldum . Bana yine unuttuğunu söyledi .. ve asıl film bugün koptu .: eşimin telinde şifre vardır ben bile bilmem söylemez . 1 ay önde teli şifresiz elime geçti. Baktım kız buna mesaj atmış. Evlendiğini biliyordum ben kızın eşim söylemişti . Profilinde kızıyla kendisinin resmî var . Eşim kızın mı demiş .bu da evet .: eşim : sana çok benziyor umarım her yönüyle sana benzer yazmış . Neyse bınu tuttum içimde :: bugün yine tel elime geçti .. kadın buna yazmış İstanbul’a gelmiyor musun ? Eşim de aslında çok bunaldım gelsem iyi olurdu . Kadın : gelirsen sana kahve ısmarlayabilir miyim ? Eşim : senin içim sakıncası yoksa neden olmasın olur .
kadın : çok centilmensin her zaman ki gibi . eşim : yok ya önceden de centilmen değildimfalan yazmışlar .
Eşimle kavga ettik . Bir kaza geçirmişti eşim . Kadın çok merak etmiş aramış . Araması bile saçma . Hadi aramış diyorum neden mesajlaşıp kahve içmeye çağırıyor ? Eşim bana ne var ki benim iyi niyetimi biliyor o da öyle bir değil diyor . Kadının boşandığını düşünüyorum ben kızlar . Dışarıdan bakınca sizce güzel bir manzara mı? Eşim beni haksız bulup abarttığımı düşünüyor ..
Neden şifreyi bilmiyorsunuz??Telefonunda şifre olduğu içim öyle takip edemiyorum sürekli . O yüzden söyledim patlardım yoksa
Kadın istediği gibi davranamaz. Hem kendisi evli öyle olmasa bile karşısındaki evli bi adam.Kadin istedigi gibi davranir cunku herkes kendinden sorumlu. Size iyi gunde kotu gunde diye soz veren esiniz. Kadin yazdi cagirdi diye cevap vermesi buyuk hata. Hos evlenmeden once de bunun sinyalini size vermis. Zor durumda kalsa arasa vs.diyerek bu yolu zaten onceden yapmus. Esiniz abarttiginizi dusunuyor cunku kendini temize cikarma derdinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?