Eşimin eski sevgilisi

Dur bak ilk defa birine böyle şeyler soracam. Kavga ettik derken nasıl ettiniz anlatın bi bakalım?
İlk başta sakin bir şekilde neden görüştüğümü sordum . O da senin anladığın gibi birşey yok . Normal bir görüşme dedi. Öyle ta da böyle bu senin eski sevgilin nerden alıyor bu cesareti dedim . Ben söyledim o sustu sustu ben bağırdım o sustu hala susuyor beni haksız buluyor

Kendisine soruyorum . Eski sevgiliyle evli bir adam oturup ne konuşur ortak ne noktanız olabilir .. benimle dalga geçiyor . Beni ayartmaya çağırmıştır diyor . Yani kızlar ben kötü niyetliyim
Seni bastırarak, kötü hissettirerek üste çıkmaya çalışıyor. 10 yıllık kk okuyucusu olarak diyebilirim ki niyetleri kesinlikle kahve içmek değildi. Keşke mesajı okuduğunu belli etmeseydin de suç üstü yapsaydın. Bundan sonra çok daha dikkatli olacaktır.

Yakar yıkar .. boşanmaya kadar gider belki
Eveeeeeeet. Siz de yakın siz de yıkın. Öyle bağırıp ağlamakla kalmayacak kocanız, eğer siz aynı şeyi yaparsanız.

Ya bir de eşinizin bağlanma takılma problemi var. Geçmişteki bir insanı bırakamıyor. Elimin altında gibi hala ego tatmini mi yapıyor nedir. Evli bir kadınla görüşmek biraz da cesaret işi. Hiç mi düşünmüyor o kadının kocası mesajları yakalasa ne olur diye. Bir anlık sinir cinayete bile sebep olabilir.

Madem bu kadar dogal esine gore bende benim eskilerle yazisip kahve davetlerine kosayim desene. Resmen birbirlerine yuruyorlar, konuyu gecistirmesine izin verme.
Güzel fikir. Bunu yap konu sahibi. "Madem bu kadar genişiz ben de kendi exlerimle bir kahve buluşması yapmak istiyorum, belki onların çocukları da herşeyleriyle eski sevgililerime benziyordur" de. Bakalım ne diyecek.

Son düzenleme:
Telefonunda şifre olduğu içim öyle takip edemiyorum sürekli . O yüzden söyledim patlardım yoksa

İnşallah yakalar da sağlam bi zopa yir.

Yani ne yapmak istiyorsunuz?
Siz ne yaparsaniz yapin görüşmekten geri duracak gibi görünmüyor
Ya kabullenip susun ustunu örtün ya da daha ciddi adim atin
Çünkü eşiniz bosasaniz bile ben ne yaptim ki erkeğim diyecek
Siz de sorun ben de eski erkek arkadasimla bulussam konussam ve sana söylemesem bunu aldatma olarak gormezsin normal dersin degil.mi? Hic iyi niyetle yaklaşacağını sanmam. Hersey erkeklere mubah çünkü!

Hadi fotograf falan bizim de duruyor. Anıdır, dursun da ne diye her olaydan haberdarlar birbirlerinden. Yok evlenmiş, yok kaza yapmış, bunları neden ve nasıl biliyor ikisi de? Bunun iyiniyetle alakası yok. Dünyanın en geniş kadınıyım gene de ağzını yırtarım bu mesajları görsem, yediririm o telefonu ona. Kıyameti koparsanız da haklısınız. Eşiniz aşırı pişkin bi de, ne demek dalga geçmek.

İyi ya o abartı, bu iyi niyet derken hepten godoş olalım. Karşısındakini enayi yerine koyan insanlardan hazetmiyorum. Hiç de abartmıyorsunuz, üzgünüm ama fırsatını bulsalar iş de pişirirler, zaten ona yol yapılıyor gibi.

yalnız kalmaktan daha kötü şeyler de vardır hayatta, ama genellikle bir ömür alır bunun farkına varmak. o zaman da çok geçtir ve çok geçten daha kötü bir şey yoktur şu kısa hayatta

Hayır işin garip tarafı. Kadının profilde kızının yüzü de gözükmüyor . Kızın sana benzemiş yazmış benimki . Sordum kendisine laf olsun diye söyledim diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…