Eşimin eski sevgilisi

Keske yakalasa da agzi burnu yer degistirse. Boyle insanlar hic evlenmemeli.

Hayır işin garip tarafı. Kadının profilde kızının yüzü de gözükmüyor . Kızın sana benzemiş yazmış benimki . Sordum kendisine laf olsun diye söyledim diyor..
Muhabbet açıp, iltifat edecek ya o yüzden yazmıştır.

Pişkin pişkin laf olsun diye sordum demiş birde.

Ben söyliyeyim. Eşiniz bir halt yedi kadın onu bıraktı, severek ayrılmışlardır muhtemelen yada eşiniz ayrılığı istemeyen taraf olmuştur . Olurda birgün mesaj atarsa cevap verebilirim demiş galiba. Resmen size fragman vermis. Bence mıymıy değilde tepkinizi çok ağır gösterin ozaman bakalım yapabiliyormu.

Ben duzenli yazışıldığını düşündüm umarim.yaniliyorumdur
Kızlar aslında kaza değil bulunduğumuz yerde büyük bir deprem oldu malum . Ondan sonra aramış . Hayır olduysa oldu geberip gitsek zaten öğrenir kötü haber tez yayılır . Bana fırsat kollayıp arıyor gibi geldi : ilk o zaman aramış eşimin dediğine göre 13 sene sonra ilk

Merhaba öncelikle.. eşinin unuttum diyip bilgisayarda fotoğraf unutması yada eski eşyalarını falan bırakması unuttum demesi saçma böyle biseyin unutulacağını düşünmüyorum. Hayır diyelim unutttu şimdi de mesajlasması ne alaka yani çok yanlış üstüne sizi haksız görüyorsa siz kesinlikle haklısınız demektir..

Sizde diyin ki “Bende yarın akşam yemeğini eski sevgilimle yiyeceğim.” o zaman görsün gününü.
O fotolar,notlar filan yok edilmiyorsa ben zaten unutamadığı için kıyamamıştır diye düşünüyorum.Zaten yerinide yapmış “yardım isterse yardım ederim” diye.Çünkü kim eski sevgilisinin kendinden yardım isteyeceğini düşünür ki?Üstelik evlenmiş gitmiş bir de yani.Hayret bir şey ya,noluyor bu millete anlamıyorum.Aklın ondaysa ne diye ayrılıyorsun ya da ne diye başkasıyla evlenip onun da vebalini yükleniyorsun.

Yalan.

Ben de sizin gibi düşünüyorum

Tavrımı bozmama konusunda çok kararlıyım . Ama bu kadın niye birden bire ortaya çıktı boşandı da benimkine niye yazıyor

Merak edip araması ayrı bir olay . Kahveye çağırması ayrı bir olay
Kocanın cevap vermesi ve flortoz tavırları ayrı olay. Kadın ister evlı ister Bosanmıs olsun, esın kesinlikle cevap vermeyecek.
Umarım bunu normal gormezsın.

Kendisine soruyorum . Eski sevgiliyle evli bir adam oturup ne konuşur ortak ne noktanız olabilir .. benimle dalga geçiyor . Beni ayartmaya çağırmıştır diyor . Yani kızlar ben kötü niyetliyim
aklınızladalga geçiyor. üzgünüm. bu medeniyet seviyesini size de gösterecekse orasını bilemem tabi.

Aynı şeyi siz yapsanız o nasıl tepki verecekse, siz de aynen o şekilde tepki verin, net.
Benim bu tarz durumlarda bakış açım bu.
Kimse kendi kabul etmeyeceği şeyi kabul etmemi, sineye çekmeyeceği şeyi sineye çekmemi bekleyemez, bekletmem.
Eşitlik, adillik olmalı.
Siz de öyle yapın.
Diğer türlü bir taraf alemin enayisi konumunda oluyor çünkü. Kendinizi enayi yerine koydurtmayın.

Demek ki unutamadı ya da belasını arıyor. Hani unutamadı derken de normal bi unutamama değil bu, artık yuvan olmuş çocuğun olmuş e kadın bi dur. Aynı şekilde kocanızın da 6 yıllık bir yuvası var Kusura bakmayın ama eşiniz de haksız burda suçu o kadına da tek yıkmak olmaz. Kadının da kocanızın da niyeti çok açık ve belli..

Tavrımı bozmama konusunda çok kararlıyım . Ama bu kadın niye birden bire ortaya çıktı boşandı da benimkine niye yazıyor

Ya benim de gecmisten kalma bir erkek arkadasim var, eski sevgiliden ziyade bir akraba gibi hissediyorum, ayrıldıktan sonra beraber başka şehirde, hatta ülkede de buluştuk ama ikimizden yana da bir kıvılcım,ates-barut durumu olmadı. Hatta ben büyük bir kazık yemiştim ondan sonraki sevgilimden, dedikodusunu falan yapmıştım yine aradan yıllar geçti, o evlendi falan (şu an başka ülkede yaşıyor)
Benim gözümde Cemal Süreya şiirindeki gibi sevgilim,eşim,abim,arkadaşım. Biri bitse biri kalır yani... Bir ömür boyu dost kalmak isterim, hatta çocuklarımız da arkadaş olsun isterim. Yani bu hissim gerçek ve kendi iliskimden gelen bu tarz bir isteğe (yani sekil değiştirip dostane olarak görüşülmek istenen bir eski sevgiliye) çok da kötü bakmam (benim babamın 6 aydan kısa süren bir evliligi olmuş zamaninda. Annemle beraber eski baldızınin çocuğunun düğününe gidip altın takmışlardi ailecek normal karşılıyoruz yani böyle şeyleri)
Haaaaa ama tabii ki benden gizli bir şey yapılması, benden gizli buluşma planları falan olayı cirkinlestirir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…