Ya bir de eşinizin bağlanma takılma problemi var. Geçmişteki bir insanı bırakamıyor. Elimin altında gibi hala ego tatmini mi yapıyor nedir. Evli bir kadınla görüşmek biraz da cesaret işi. Hiç mi düşünmüyor o kadının kocası mesajları yakalasa ne olur diye. Bir anlık sinir cinayete bile sebep olabilir.
Muhabbet açıp, iltifat edecek ya o yüzden yazmıştır.Hayır işin garip tarafı. Kadının profilde kızının yüzü de gözükmüyor . Kızın sana benzemiş yazmış benimki . Sordum kendisine laf olsun diye söyledim diyor..
Ya bi de herifin telinde şifre var. Konu sahibi o teli herifin kafasında kıracağına ağlıyor yav. Şiştim.Ben duzenli yazışıldığını düşündüm umarim.yaniliyorumdur
Kızlar aslında kaza değil bulunduğumuz yerde büyük bir deprem oldu malum . Ondan sonra aramış . Hayır olduysa oldu geberip gitsek zaten öğrenir kötü haber tez yayılır . Bana fırsat kollayıp arıyor gibi geldi : ilk o zaman aramış eşimin dediğine göre 13 sene sonra ilkBen duzenli yazışıldığını düşündüm umarim.yaniliyorumdur
Yalan.Kızlar aslında kaza değil bulunduğumuz yerde büyük bir deprem oldu malum . Ondan sonra aramış . Hayır olduysa oldu geberip gitsek zaten öğrenir kötü haber tez yayılır . Bana fırsat kollayıp arıyor gibi geldi : ilk o zaman aramış eşimin dediğine göre 13 sene sonra ilk
Ben de sizin gibi düşünüyorumBen söyliyeyim. Eşiniz bir halt yedi kadın onu bıraktı, severek ayrılmışlardır muhtemelen yada eşiniz ayrılığı istemeyen taraf olmuştur . Olurda birgün mesaj atarsa cevap verebilirim demiş galiba. Resmen size fragman vermis. Bence mıymıy değilde tepkinizi çok ağır gösterin ozaman bakalım yapabiliyormu.
Tavrımı bozmama konusunda çok kararlıyım . Ama bu kadın niye birden bire ortaya çıktı boşandı da benimkine niye yazıyorRezalet resmen. Arkadaşlara katılıyorum, ben de eski sevgilimle konuşup buluşacağım diyin. Kendileri yapınca normal oluyor siz yapmaya kalkışınca demediği kalmayacak, çok benciller çok. Ve lütfen tavrınızı koyun ve bozmayın!
Kocanın cevap vermesi ve flortoz tavırları ayrı olay. Kadın ister evlı ister Bosanmıs olsun, esın kesinlikle cevap vermeyecek.Merak edip araması ayrı bir olay . Kahveye çağırması ayrı bir olay
Bence birdenbire çıkmadı.Tavrımı bozmama konusunda çok kararlıyım . Ama bu kadın niye birden bire ortaya çıktı boşandı da benimkine niye yazıyor
aklınızladalga geçiyor. üzgünüm. bu medeniyet seviyesini size de gösterecekse orasını bilemem tabi.Kendisine soruyorum . Eski sevgiliyle evli bir adam oturup ne konuşur ortak ne noktanız olabilir .. benimle dalga geçiyor . Beni ayartmaya çağırmıştır diyor . Yani kızlar ben kötü niyetliyim
Kadının neden yazdığına takılmayın eşinizin neden hala irtibatı kesmediğine takılınTavrımı bozmama konusunda çok kararlıyım . Ama bu kadın niye birden bire ortaya çıktı boşandı da benimkine niye yazıyor
Tavrımı bozmama konusunda çok kararlıyım . Ama bu kadın niye birden bire ortaya çıktı boşandı da benimkine niye yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?