Eşimin eski sevgilisi

Hayır işin garip tarafı. Kadının profilde kızının yüzü de gözükmüyor . Kızın sana benzemiş yazmış benimki . Sordum kendisine laf olsun diye söyledim diyor..
Birde yüzsüz ya!!!!!!
Bunun canını nasıl yakabilirsiniz? Yemin ediyorum sinirlendim şu an .... anksiyete falan hepsi kabardı

Neden ayrılmış madem eşiniz ondan her yönüyle mükemmel iyi bir insansa onunla evlenseydi kaza yaptığından haberi olduğuna göre hiç kopmamış gibiler bence eşinizi dogduğuna pişman edin görmeseniz gidip buluşucakmışlar utanmazlar

Birde yüzsüz ya!!!!!!
Bunun canını nasıl yakabilirsiniz? Yemin ediyorum sinirlendim şu an .... anksiyete falan hepsi kabardı
Erkekler ya herşeyi yapabilirler, eski sevgili yardım isterse Superman olabilirler onun için, sohbet edebilirler, beraber kahve icebilirler.

Aynı şeyi kadın yapmaya kalksa seyreyle olanları.

Kadın unutmamis olabilir ya da icinde bulunduğu duygusal bosluktan dolayi esiniz aklina gelmis de olabilir. Inanin sorun kadında degil, eşiniz ket vurabilir ve ben evliyim konusmayalim diyebilirdi.
Benzerini erkek kardesim yasadi, 10 yil.onceki.kiz arkadasi evlenmis coluk.cocuga karismis kardesime yazmış, kardesim de direkt evlisin kocana cocuguna bak hem benim de sevgilim var demiş. Bize anlatmıştı ve açıkçası rahatsiz da olmuştu kendisi bekar oldugu halde.
Yani simdi her erkek de boyle acik kapı birakir diyemiyorum o yüzden.

Bi kadın olarak çok üzüldüm gerçekten size gaz vermek istemiyorum ama benim eşim bırakın eski sevgilisi msj atsın normal bi kadın arkadaşı bile msj atamaz daha doğrusu öyle normal bi arkadaşı bile olamaz tabi benim düşüncem bu herkes farklı düşünebilir.merak ettiğim neden kadının numarasını almadınız ve ayrıca bu konuyu kolay kolay kapatmasına izin bi vermeyin

Erkekler ya herşeyi yapabilirler, eski sevgili yardım isterse Superman olabilirler onun için, sohbet edebilirler, beraber kahve icebilirler.

Aynı şeyi kadın yapmaya kalksa seyreyle olanları.
Tabi canım naaaaamuuussss.....
Bu tip adamlari varyaaaaa

Ne münasebet görüşüyorlar. Bir de kılıf uydurmuş. Kadının eşi "MEDENİ" şekilde görüştüklerini biliyor mu?

Rabbim yardımcın olsun gerçekten çok kötü bı durum. Esin kendisi için iyi niyetliyim diyor. Kesinlikle iyi niyetle alakası yok. Böyle diye diye iyi niyetinde içine ettiler. Bence eşini korkutmalisin onu terketmekle tehdit etmelisin ama ciddi bı şekilde. Direk aldatma olmasa da aldatmaya ramak kala diyebilriiz

Bence durumu normalleştirmesine izin vermeyin. Abartıyorsun, medeni ol biraz derler. Kendinizi sorgulamayın. Kadın boşanmamıştır belki de, canı sıkılmıştır sırayla eski aşklarını yoklamıştır. Sizi o kısma takılmayın. Eşiniz tavır göstermek zorunda. Her arayan her yazan eski sevgiliyle gevşekçe yazışacaksa zaten iradesizdir. Benim de eski sevgililerim ulaşıyor. Onlar da evli barklı çocuklu. Bok var çünkü! Millet can sıkıntısından ne yapacağını şaşırdı. Birine bile cevap vermem, engellerim anında. Tavrınızı çok net göstermek zorundasınız.

güzel bir şey değil neden erkekler eski sevgilisinin unutamıyor.

Keşke bekleseydiniz. O zaman ak mı kara mı olduğu bütün netliği ile ortaya çıkardı. Siz de böyle ikilemde kalmazdınız.

Senmi abartiyor mussun? Ben böyle durumda zorla empati yaptirmayi severim. Mesela sor esine, eski erkek arkadasin seni kahve icmeye cagirsa sende nekadar centilmensin neden olmasin desen, yine ne var bunda dermiydi?

Niyetleri iyi olsa birdefa kadin onu tek basina cagirmazdi olmasi gerektigi gibi seninle beraber cagirirdi. Ki bence bu bile uygun degil ama ozaman medeniyete baglamanin yolu olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…