Birde yüzsüz ya!!!!!!Hayır işin garip tarafı. Kadının profilde kızının yüzü de gözükmüyor . Kızın sana benzemiş yazmış benimki . Sordum kendisine laf olsun diye söyledim diyor..
Erkekler ya herşeyi yapabilirler, eski sevgili yardım isterse Superman olabilirler onun için, sohbet edebilirler, beraber kahve icebilirler.Birde yüzsüz ya!!!!!!
Bunun canını nasıl yakabilirsiniz? Yemin ediyorum sinirlendim şu an .... anksiyete falan hepsi kabardı
Kadın unutmamis olabilir ya da icinde bulunduğu duygusal bosluktan dolayi esiniz aklina gelmis de olabilir. Inanin sorun kadında degil, eşiniz ket vurabilir ve ben evliyim konusmayalim diyebilirdi.Kızlar aslında kaza değil bulunduğumuz yerde büyük bir deprem oldu malum . Ondan sonra aramış . Hayır olduysa oldu geberip gitsek zaten öğrenir kötü haber tez yayılır . Bana fırsat kollayıp arıyor gibi geldi : ilk o zaman aramış eşimin dediğine göre 13 sene sonra ilk
Bi kadın olarak çok üzüldüm gerçekten size gaz vermek istemiyorum ama benim eşim bırakın eski sevgilisi msj atsın normal bi kadın arkadaşı bile msj atamaz daha doğrusu öyle normal bi arkadaşı bile olamaz tabi benim düşüncem bu herkes farklı düşünebilir.merak ettiğim neden kadının numarasını almadınız ve ayrıca bu konuyu kolay kolay kapatmasına izin bi vermeyiniyi akşamlar kızlar . Bu ilk mesajım . Böyle bir konu açmayı hiç istemezdim ama patlamak üzereyim . 6 senelik evliyiz . Eşim benden önce ciddi bir birlikteliği varmış anlatmıştı bana .anlaşamayıp ayrılmışlar . Biliyordum ben bını evlenmeden önce . Benim de vardı olabilir deyip üstünde durmadım. Evlenmeden bilgisayarda eşimle eşli kızın fotolarını gördüm . Bana unuttuğunu söyledi neyse hallettik . Bana şunu hep söylerdi “ o iyi bir insan eğer zor durumda kalıp beni ararsa ben yardım ederim bunda kötü niyet yok” bı yüzden tartıştım kapandı. Evlendik geçti bitti derken eşimin annesigilde eski eşyaların içinde bı kızın fotolarını ve notlarını buldum . Bana yine unuttuğunu söyledi .. ve asıl film bugün koptu .: eşimin telinde şifre vardır ben bile bilmem söylemez . 1 ay önde teli şifresiz elime geçti. Baktım kız buna mesaj atmış. Evlendiğini biliyordum ben kızın eşim söylemişti . Profilinde kızıyla kendisinin resmî var . Eşim kızın mı demiş .bu da evet .: eşim : sana çok benziyor umarım her yönüyle sana benzer yazmış . Neyse bınu tuttum içimde :: bugün yine tel elime geçti .. kadın buna yazmış İstanbul’a gelmiyor musun ? Eşim de aslında çok bunaldım gelsem iyi olurdu . Kadın : gelirsen sana kahve ısmarlayabilir miyim ? Eşim : senin içim sakıncası yoksa neden olmasın olur .
kadın : çok centilmensin her zaman ki gibi . eşim : yok ya önceden de centilmen değildimfalan yazmışlar .
Eşimle kavga ettik . Bir kaza geçirmişti eşim . Kadın çok merak etmiş aramış . Araması bile saçma . Hadi aramış diyorum neden mesajlaşıp kahve içmeye çağırıyor ? Eşim bana ne var ki benim iyi niyetimi biliyor o da öyle bir değil diyor . Kadının boşandığını düşünüyorum ben kızlar . Dışarıdan bakınca sizce güzel bir manzara mı? Eşim beni haksız bulup abarttığımı düşünüyor ..
Tabi canım naaaaamuuussss.....Erkekler ya herşeyi yapabilirler, eski sevgili yardım isterse Superman olabilirler onun için, sohbet edebilirler, beraber kahve icebilirler.
Aynı şeyi kadın yapmaya kalksa seyreyle olanları.
Ne münasebet görüşüyorlar. Bir de kılıf uydurmuş. Kadının eşi "MEDENİ" şekilde görüştüklerini biliyor mu?iyi akşamlar kızlar . Bu ilk mesajım . Böyle bir konu açmayı hiç istemezdim ama patlamak üzereyim . 6 senelik evliyiz . Eşim benden önce ciddi bir birlikteliği varmış anlatmıştı bana .anlaşamayıp ayrılmışlar . Biliyordum ben bını evlenmeden önce . Benim de vardı olabilir deyip üstünde durmadım. Evlenmeden bilgisayarda eşimle eşli kızın fotolarını gördüm . Bana unuttuğunu söyledi neyse hallettik . Bana şunu hep söylerdi “ o iyi bir insan eğer zor durumda kalıp beni ararsa ben yardım ederim bunda kötü niyet yok” bı yüzden tartıştım kapandı. Evlendik geçti bitti derken eşimin annesigilde eski eşyaların içinde bı kızın fotolarını ve notlarını buldum . Bana yine unuttuğunu söyledi .. ve asıl film bugün koptu .: eşimin telinde şifre vardır ben bile bilmem söylemez . 1 ay önde teli şifresiz elime geçti. Baktım kız buna mesaj atmış. Evlendiğini biliyordum ben kızın eşim söylemişti . Profilinde kızıyla kendisinin resmî var . Eşim kızın mı demiş .bu da evet .: eşim : sana çok benziyor umarım her yönüyle sana benzer yazmış . Neyse bınu tuttum içimde :: bugün yine tel elime geçti .. kadın buna yazmış İstanbul’a gelmiyor musun ? Eşim de aslında çok bunaldım gelsem iyi olurdu . Kadın : gelirsen sana kahve ısmarlayabilir miyim ? Eşim : senin içim sakıncası yoksa neden olmasın olur .
kadın : çok centilmensin her zaman ki gibi . eşim : yok ya önceden de centilmen değildimfalan yazmışlar .
Eşimle kavga ettik . Bir kaza geçirmişti eşim . Kadın çok merak etmiş aramış . Araması bile saçma . Hadi aramış diyorum neden mesajlaşıp kahve içmeye çağırıyor ? Eşim bana ne var ki benim iyi niyetimi biliyor o da öyle bir değil diyor . Kadının boşandığını düşünüyorum ben kızlar . Dışarıdan bakınca sizce güzel bir manzara mı? Eşim beni haksız bulup abarttığımı düşünüyor ..
Dimi dmiiiiii o numarayı arayıp soracaksın? Medeniyet fukarasinaNe münasebet görüşüyorlar. Bir de kılıf uydurmuş. Kadının eşi "MEDENİ" şekilde görüştüklerini biliyor mu?
güzel bir şey değil neden erkekler eski sevgilisinin unutamıyor.iyi akşamlar kızlar . Bu ilk mesajım . Böyle bir konu açmayı hiç istemezdim ama patlamak üzereyim . 6 senelik evliyiz . Eşim benden önce ciddi bir birlikteliği varmış anlatmıştı bana .anlaşamayıp ayrılmışlar . Biliyordum ben bını evlenmeden önce . Benim de vardı olabilir deyip üstünde durmadım. Evlenmeden bilgisayarda eşimle eşli kızın fotolarını gördüm . Bana unuttuğunu söyledi neyse hallettik . Bana şunu hep söylerdi “ o iyi bir insan eğer zor durumda kalıp beni ararsa ben yardım ederim bunda kötü niyet yok” bı yüzden tartıştım kapandı. Evlendik geçti bitti derken eşimin annesigilde eski eşyaların içinde bı kızın fotolarını ve notlarını buldum . Bana yine unuttuğunu söyledi .. ve asıl film bugün koptu .: eşimin telinde şifre vardır ben bile bilmem söylemez . 1 ay önde teli şifresiz elime geçti. Baktım kız buna mesaj atmış. Evlendiğini biliyordum ben kızın eşim söylemişti . Profilinde kızıyla kendisinin resmî var . Eşim kızın mı demiş .bu da evet .: eşim : sana çok benziyor umarım her yönüyle sana benzer yazmış . Neyse bınu tuttum içimde :: bugün yine tel elime geçti .. kadın buna yazmış İstanbul’a gelmiyor musun ? Eşim de aslında çok bunaldım gelsem iyi olurdu . Kadın : gelirsen sana kahve ısmarlayabilir miyim ? Eşim : senin içim sakıncası yoksa neden olmasın olur .
Ararsa yine konu sahibi suçlu olur. Yuva yıkan kişi moduna sokulur malesefDimi dmiiiiii o numarayı arayıp soracaksın? Medeniyet fukarasina
Ne yapacak peki bu kadın ay deli çıkacamArarsa yine konu sahibi suçlu olur. Yuva yıkan kişi moduna sokulur malesef
Neden? Konu sahibininki yuva değil mi?Ararsa yine konu sahibi suçlu olur. Yuva yıkan kişi moduna sokulur malesef
İşte konu sahibinin kocası koca değil. Kadını her sıfata sokacak karaktere sahip baksana. Eski sevgilisi ile konuşmasını normalleştiren adamdan her şeyi beklerimNeden? Konu sahibininki yuva değil mi?
İkilem ne sizce ?Keşke bekleseydiniz. O zaman ak mı kara mı olduğu bütün netliği ile ortaya çıkardı. Siz de böyle ikilemde kalmazdınız.
Valla kopsun incelediği yerden Calciİşte konu sahibinin kocası koca değil. Kadını her sıfata sokacak karaktere sahip baksana. Eski sevgilisi ile konuşmasını normalleştiren adamdan her şeyi beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?