Eşimin eski sevgilisi!!

pişkin pişkin lafladık diyor bir de

Ayrıl

Konuşmaları da delil olarak al abı mahkemeye sağlam bir boşanma avukatı bul nafaka , tazminat ne gerekiyorsa da al
 
eminim ki eşinizin ilk vukuatı değildir. siz de masum olmadığını hissdiyorsunuz ki buraya konu açmışsınız. güven olmadan evlilik yürümez...
 
Kadınöyle demiş küçüğü senden demiş bana da dün akşam diyor yalan mı söylüyor bilmiyorum ama aklıma takıldı diyor şere.. Siz

Eşiniz zaten daha once bilmem kaç çocuk aldırdığını size söylememiş miydi? Neden takıldınız ki? Ben inanıyorum siz bunu da aşarsınız. Hamile kalmaya odaklanin gerisi hallolur.
 
En son kasım 2020 de yazdığınız mesaj,ayrılmayacağınız adama hesap sorup daha da gözünden düşmeyin
⬇️ ve açtığınız konular.Kendinize neden bunu yapıyorsunuz düşünün gerçek anlamda.


"ya evet konu açmış olabilirim o an öyleydi, siz dediniz diye devamını getirmek zorunda mıyım, ne saçma konuşuyorsunuz ya burada 3,5 kişi güzel akıl verdi diye hemen uygulayacak mıyım ben, siz öyle mi yapıyorsunuz, yaşadıklarınız, sonra yaşadıklarınız, değişen birşeyler olmuyor mu hayatınızda. yazmak çok kolay, bak ben de geçtim klavye başına yazıyorum. sen dedin diye ben hemen boşanıyorum onu mu yazayım, komik ya, evet üzüldüm , belki hala üzülüyorum, başka şeyler yaşamış olamaz mıyım, belki birşeyleri düzelttim, burada konu açtım diye tek tek hesap vereceğim millete herhalde, ay kusura bakmayın, sizin dediğinizi yapmadım özür dilerimmm mi diyeyim, şaka gibisiniz, uğraşacak başka mevzular bulun kendinize. başka şeyler kafaya takın mesela beni değil."

Merhabalar.

uzun süredir tanıdığım adamla evlenme kararı aldık. ailem zaten tanıyordu , bu defa ciddi olduğumuzu belirttim kendilerine. babamla tanıştı önce sonra annemle tanıştırdım. onlar ailece bize geldiler, biz annem ve kardeşimle gittik onlara. yani adetlere uygun bir şekilde gidip gelmeler, tanışmalar vs. oldu. beni istemeye geleceklerini belirttiler, bunu aileme söyledim ancak babam acele etmeyin dedi. ( benim ikinci evliliği olacak, onunda ikinci evliliği olacak) babam, erkek erkeğe bir görüşelim onunla, sonra gelirler tanışırız , ikinci gelişlerinde isterler , nikah gününü de bu defa sen tayin etmeyeceksin diye sert bir tutum sergiledi bana karşı. daha farklı konuşmaları da oldu açıkçası.
ben , daha doğrusu biz, bugün gittik nikah günümüzü aldık. şimdi evimizi ve eşyalarımızı ayarlayacağız inşallah bu süre zarfında. acele ettiğimi zannetmiyorum çünkü uzun bir süredir tanıyorum ve hayatımı birleştirmek istiyoruz birbirimizle. aileme söyledim üzülsem de çok mutlu olsam da bu işin olmasını istiyorum. sonuçta kimse ileride başına ne geleceğini bilemiyor.
aldığım karardan pişmanlık duymuyorum. ama çevremdeki her insan, o olumsuz sözleri ve asık suratlarıyla mutluluğumu yok etmeye dünden hazırlar. o yüzden kimsenin laf söylemesini istemiyorum ailemin, çevremin vs. destekleyen de var desteklemeyen de. babam zaten ettiği laflarla beni fazlasıyla yaraladı, ama bir yandan da üzmek istemiyorum .. nasıl güzel bir şekilde söyleyebilirim nikah tarihi aldığımı? sadece bu konuda yorumlarınıza ihtiyaç duyuyorum. nasıl konuya girmem gerekiyor? şuan düşünemiyorum . anneme söyledim. babana sen söylersin dedi :) hayırlı olsun dedi. ben 29 yaşındayım evleneceğim insan 42 yaşında. her şeyi evimizi vs. ikimiz yapıyoruz. ikimizin de birikimleri var. kimseye ihtiyaç yok. babam çok ağır konuştu bu maddiyat konusunda, kendisinden bir beklentim var zannediyor ! nasıl söyleyebilirim babama :))

Merhabalar

3,5 ay önce evlendim . Güzel giden bir 3,5 ay geçirdiğimi sanıyordum ama sadece ben öyle düşünüyormuş meğer . Eşim hiç mutlu olmadığını dile getirdi bu süre zarfında .
İki gün önce akşam yemek yerken tartışmaya başladık . Bir müzik kanalı açtı yemekte ben de haber saati başladığı için haberleri açmasını söyledim vay efendim demediğini bırakmadı . Ne oldu hanımefendi rahatsız mı oldunuz , madam, matmazel demeye başladı bana , hey alo ordamısın alo diye seslenmeye başladı , ben o an sesiz kalıp yemeğimi yemeye devam ettim niye konuşmuyorsun alo demeye devam edince yemeğimi yiyorum dedim ve tabağı fırlattı ben senin oyuncağın değilim , çekemeyrceğim seni diyip gitti .
geldiğinde de ağır hakaretlerine devam etti ve yüzüme tokat atıp bacağıma vurdu , bira şişesini geçireceğim kafana dedi, Boğaz’ımı sıkıp itti .Bitti artık seni sevmiyorum , senle evlendiğim güne lanet olsun , benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun , sen kendine tasmalı bir köpek al , ben seni çözdüm sen e5 in oradakiler gibisin . Sen mi bana karılık yapacaksın , sokakta bana karı olacak çok , istemiyorum seni artık si..r git dedi defalarca daha ağır kelimelerde etti buraya yazamayacağım . Şuan senin yanında olmaktansa dışarda direğin dibinde dikilirim daha iyi , yarın gidiyorsun bu evden ikimizden biri gidecek kontrat benim üstüme olduğu için sen gideceksin dedi , ilk gün beraber uyuduk geldi , dün gece koltukta uyudu .
Gel konuşalım diyorum ne konuşacağım lan senle diyip hakaretlerine başlıyor . Bana dokunma ben den uzak dur muhatap olma benle diyor .
Ben ne yaptım da bu böyle oldu ! Gerçekten birşey yapmadım hiç bir zaman özgürlüğünü kısıtlamadım nereye gitmek istiyorsa gitti arkadaşlarıyla buluştu . Akşam yemekten sonra bir iki saat çıkar gelirdi hiç önemsemedim . Bazen nadir olarak gidiyorum diyince üzülüyordum çünkü ikimizde çalışıyoruz evde biraz vakit geçirelim istiyordum bunu da kendisine söylüyordum . Ben sana güvenmiyorum diyor senin ne ojen bitti ne kuaförün bitti ne cuma mesajların bitti , bir iki defa madoya gittik bana Madocu or... u dedi , ben anlam veremiyorum . Senin için ölürüm sana kurban olurum ayaklarının altına kurban olurum , seni çok seviyorum , sen bana huzur verensin değerlisin benim için diyen adam , hatta cımartesi öğlene kadar bunu diyen adam cumartesi akşamı şeytana dönüştü . Üzülüyorum ona kendime . Ben duygularıyla hareket eden bir insanım . 5 yıl bu kişiyle olma ın mücadelesini verdim sevdiğim için . Sabah işte en son dedim bana bir şans ver annen rahmetli baban hatrına varsa bir kusurum düzelteyim ben sana nasıl ne gibi bir kötülük yapmış olabilirim ki bu kadar ben seni seviyorum dedim . Senin sevgine inanmıyorum sevgiymiş , ben seni sevmiyorum kapat lan kapıyı si...r git dedi bana .işe falan da gidemedim anneme geldim , ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum . Kendimde de hata buluyorum , ama onu bu dereceye kadar gelmesinde ben birşey yapmadım .

Merhabalar
2 aylik hamileyim pazartesi aksami esimle tartistik sebep onu arayip mesaj atmam, guya arkadaslarina rezil ediyormusum onu, oyle diyor. Ben de dedim sen karim ariyor demesen kim nereden bilecek seni kimin aradigini ayrica neden rezil oluyorsun ki ben aradigimda
Dusuk tehlikem var evde devamli uzaniyorum bazen annem geldi bazen kayinvalidem geldi yanima. Esimde calismiyor bu virusten dolayi isleri azalmaya basladi kendisi diyor bos bos oturuyiruz 2 saatligine gidip geliyordu, ben evde tek olunca isinin de olmadigini bilince ariyordum.
Is yerindeki arkadasina beni anlatmasini biliyor yok boyle asabilesti yok boyle devamli ariyor beni ortalik malzemesi yapan kendisi herkese karisini konusan kendisi ben arayinca mesaj atinca rezil oluyormus !
Hamilelik surecinde yani bu 2 ayda ben de biraz sinir ve stres olustu bu dogru doktorumda hormonlardan dolayi plur normal dedi, hasta oldugum icin uzanmam gerektiginden esim yemek yapti falan, dedim 2 tabak yemek koydun onume o mu zor geldi, ben baski kuruyormusum ona, iskence ediyormusum, bebegi aldir ben istemiyorum diyor, biktim diyor, sana bakarken seytan gormus gibi oluyirum diyor, nefret ettim senden diyor, evlendigim gune lanet olsun diyor pismanmis, bebegi aldirmiyorsan da basinin caresine bak benden hayir bekleme anana mi gidiyorsun babana mi gidiyorsun sk...r git diyor, defol git evden kafami dinlemek istiyorum, sen gitmezsen bana yatacak yer cok diyor,ben zamaninda 5 cocuk aldirdim istemiyorum be diyor , ben de dedim sen defasinda boyle yapiyorsun sinirden soyluyorsun bunlari ama kalp kiriyorsun ben cani degilim ben bebegime kiymam dedim, sinirden falan soylemiyorum ikinizide istemiyorum diyor, bosanacagim diyor kesin kararimi verdim diyor, telefonunu aldi kirdi hattiyla beraber oh kurtuldum senden diyor kullanmayacagim telefon falan diyor, beni boyundurlugun altina almaya calisiyorsun diyor, benim oyle bir amacim yok dedim, ne senin amacin peki he ne diyor amacsiz insan diyor.
Yaptigim yemegi yemiyor gel konusalim iki aradik yazdik diye bunun karsiligi bu mu olacak, daha evvelden de birbirimi,i arayip soruyorduk ki raporliyum ben ise gitmiyorum iste oldugum vakit zaten aramiyordum. Hep ozgurluk sevdalisi, hep kisitlandigini dusunuyor ben ona arkadaslariyla bulusma demedim hicbir zaman, pazartesi aksami dusa girmem gerekiyordu bana yardimxi plur musun dedim bas donmem var, tabi dedi surada bi isim var yarim saate geliyorum dedi, aradan zaman gecince aradim canim seni bekliyorum dedim dus icin gelecegim demistin dedim dukkana gectim diyor, orada da isi yok kendi diyordu ve bende biluyorum, neyse 2 saat gecri yok neredesin yazdim geliuorum dedi 1 saat gecti yine yok kim olsa soylenir ya yalandan hoslanmiyorum kac defa dedim yalan konusma balkondan baktim o sirada arkadaslaei birakti eve geldi sarhos saat 8, arkadaslaribla miydim dedim bari dogruyy soyle dedim seni bekliyorum burada demeye kalmadi kiyamet koptu
Ne yapaxagim ben simdi icim kan agliyor tavirlari katlanilmaz resmen ayni evde yabanci ve hareketleriyle zulum ediyor. Yemek yiyesim yok bebegim icin zorla agzima koyiyorum birseyler. Bana diyor cik git karsimdan tokatlayacagim simdi seni. Yaziklar olsun sana dedim.
 
Bu günlük canı sıkılmış, bu da geçer. Neler geçmemiş ki :) ben sadece şaşırmasına ve takılmasına şaşırıyorum. O kadar şeyi sindiren biri için bu olay devede kulak.
Ne diyeyim umarım doğru bir karar verir artık🙄
 
3 sayfayı okudum, eski konularınızı da alıntılamışlar. Boşanmayacaksanız irdelemeyin. Bu adama da çocuk yapmayın, yazık etmeyin günahsız sabiye, sizi sevmiyor sizden olanı mı sevecek? İlerde gider o kadının çocuklarına babalık eder, siz de uzaktan izlersiniz. Olmadık şey değil.
 
Eşiniz zaten daha once bilmem kaç çocuk aldırdığını size söylememiş miydi? Neden takıldınız ki? Ben inanıyorum siz bunu da aşarsınız. Hamile kalmaya odaklanin gerisi hallolur.
Merhabalar

3,5 ay önce evlendim . Güzel giden bir 3,5 ay geçirdiğimi sanıyordum ama sadece ben öyle düşünüyormuş meğer . Eşim hiç mutlu olmadığını dile getirdi bu süre zarfında .
İki gün önce akşam yemek yerken tartışmaya başladık . Bir müzik kanalı açtı yemekte ben de haber saati başladığı için haberleri açmasını söyledim vay efendim demediğini bırakmadı . Ne oldu hanımefendi rahatsız mı oldunuz , madam, matmazel demeye başladı bana , hey alo ordamısın alo diye seslenmeye başladı , ben o an sesiz kalıp yemeğimi yemeye devam ettim niye konuşmuyorsun alo demeye devam edince yemeğimi yiyorum dedim ve tabağı fırlattı ben senin oyuncağın değilim , çekemeyrceğim seni diyip gitti .
geldiğinde de ağır hakaretlerine devam etti ve yüzüme tokat atıp bacağıma vurdu , bira şişesini geçireceğim kafana dedi, Boğaz’ımı sıkıp itti .Bitti artık seni sevmiyorum , senle evlendiğim güne lanet olsun , benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun , sen kendine tasmalı bir köpek al , ben seni çözdüm sen e5 in oradakiler gibisin . Sen mi bana karılık yapacaksın , sokakta bana karı olacak çok , istemiyorum seni artık si..r git dedi defalarca daha ağır kelimelerde etti buraya yazamayacağım . Şuan senin yanında olmaktansa dışarda direğin dibinde dikilirim daha iyi , yarın gidiyorsun bu evden ikimizden biri gidecek kontrat benim üstüme olduğu için sen gideceksin dedi , ilk gün beraber uyuduk geldi , dün gece koltukta uyudu .
Gel konuşalım diyorum ne konuşacağım lan senle diyip hakaretlerine başlıyor . Bana dokunma ben den uzak dur muhatap olma benle diyor .
Ben ne yaptım da bu böyle oldu ! Gerçekten birşey yapmadım hiç bir zaman özgürlüğünü kısıtlamadım nereye gitmek istiyorsa gitti arkadaşlarıyla buluştu . Akşam yemekten sonra bir iki saat çıkar gelirdi hiç önemsemedim . Bazen nadir olarak gidiyorum diyince üzülüyordum çünkü ikimizde çalışıyoruz evde biraz vakit geçirelim istiyordum bunu da kendisine söylüyordum . Ben sana güvenmiyorum diyor senin ne ojen bitti ne kuaförün bitti ne cuma mesajların bitti , bir iki defa madoya gittik bana Madocu or... u dedi , ben anlam veremiyorum . Senin için ölürüm sana kurban olurum ayaklarının altına kurban olurum , seni çok seviyorum , sen bana huzur verensin değerlisin benim için diyen adam , hatta cımartesi öğlene kadar bunu diyen adam cumartesi akşamı şeytana dönüştü . Üzülüyorum ona kendime . Ben duygularıyla hareket eden bir insanım . 5 yıl bu kişiyle olma ın mücadelesini verdim sevdiğim için . Sabah işte en son dedim bana bir şans ver annen rahmetli baban hatrına varsa bir kusurum düzelteyim ben sana nasıl ne gibi bir kötülük yapmış olabilirim ki bu kadar ben seni seviyorum dedim . Senin sevgine inanmıyorum sevgiymiş , ben seni sevmiyorum kapat lan kapıyı si...r git dedi bana .işe falan da gidemedim anneme geldim , ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum . Kendimde de hata buluyorum , ama onu bu dereceye kadar gelmesinde ben birşey yapmadım .
Konu sahibi arkadaşın eski konusunu görünce size hak vermemek mümkün değil🤷‍♀️
 
Bana da eski sevgilim beni engellediği asıl hesabından bikinili kızların fotoğraflarını ÖYLESİNE beğendiğini söylemişti. Ben de terk ettim. Son kez inşallah. Hepsi aynı bunların. Aklına gelmişmiş.
 
Bu çok net aldatma .eğer boşanmayıp yutacaksanız (ki bu sizi bağlar sadece ) kurcalamayın hiç, ha yok ben eminim kendimden boşarım diyorsanız delilleri sessizce toplayıp mahkemeye sunun. Ama sanırım siz ayrılma taraftarı değilsiniz belliki eşiniz de bu durumdan vazgeçmeyecek bence kurcalamayın hiç üzmeyin kendinizi de
 
çok ama çoooook yanlış davranış. ben aramda bir sorun yaşamadığım eski sevgililerim bile beni aradığında bir daha ulaşamasınlar sevgilimi üzmeyeyim diye engelliyorum. olmuş bitmiş hala neyin sohbeti. ilk konuşmayı anlarım olayı kapatmak için iki kelam edilir ve iletişim tamamen kesilir de karşılıklı araşmalar var. ben ortada bi aldatma teşebbüsü olduğunu düşünüyorum.
 
Back
X