Eşimin eski sevgilisi!!

Hanımefendiciğim, kadının kocası sıkıntılı. Eski konularında fiziksel şiddet var, psikolojik şiddet de var. Bu mu 'yoluna koyulacak evlilik' sizce? Bunun nesini yoluna koyacaksın ki? Bu kadın şiddet görmesindense boşansın, günahını ben çekmeye razıyım. Çünkü bu evlilik sizin de deyiminizle "yanlış giden şeyler"le dolu bir evlilik (!)
Ben eski konularını görmedim. Ama tabi şiddet ve aldatma ve daha bir çok şey varsa tabikide boşanmak en doğrusu. Böyle bi yuvaya bebek bile düşünmek büyük hata yuvayı geçtim böyle bi adamı baba yapmak düşüncesi yanlış. İşallah konu sahibi doğru kararı verir. Ben eski konuları görmedim sadece bunu okuyarak yorum yaptım. Ama dediğiniz gibiyse bu adam. Konu sahibi neden hala buraya yazıyor biz ona yardımcı olamayız ona yardımcı olacak kişiler avukatlardır.dünya bir tek adamın üzerine kurulu değildir.

Ben yazdiklarinizi çok iyi anladım. Sizin anlamadığımız bir şey var, burada hepimiz farklı karakterlerdeyiz. Her olayda hepimizin tepkisi aynı olmuyor. konu sahibi zaten daha once yazmıştı, sizi mi dinleyeceğim diye. Yanı bosan deyince kimse gidip boşanmıyor, endişe etmeyin. Bizler insanların yuvaları bozulunca, bosandiklari zaman bundan mutluluk duyan insanlar değiliz. Aksine kendi yaşamak istemeyeceğiniz şeyleri bir hemcinsinizin yaşamasını istemiyoruz. Ben de evliyim ve benim için boşanma sebebi olmayan hicbir konuda kimseye bosan tavsiyesi vermem. Kendi uygulamayacağım, yapamayacağım seyi tavsiye olarak vermem.

Sizin bu yuva dediginiz şey nasıl bilmiyorum ama benim yuva anlayışımda bunlar yok. Siz bu konuda eşinizi karşınıza alıp konuşurmuşsunuz bu sizin doğrunuz. Bunu uygulayıp ağlamak gibi bir alternatifiniz yok. Ben o telefonu kafasına geçirir 1 kere ağlar önüme bakarım. Sonucunda siz kendi doğrunuzu yapıp hayatınızdan mutlu olursunuz, ben kendi doğrumla mutlu olurum.
Haklısınız herkesin görüşü farklı ama dediğim gibi ben eski konuları görmedim. Bu konudan yola çıkarak yorum yaptım. Ama arkadaşların dediği gibi şiddet ve daha bir çok şey varsa zaten o yuva değildir. Adam kendi hayatında kadın zaten hayatını onu beklemekle geçirecek buda tek başına yuva olamaz. Böyle bi adama baba olma fırsatını vermemeli ve o çocuğuda yuvasız bi yere doğurmamalı.

Offf ama herkes bir tutturmuş yok yaşamayan bilemez yok uzaktan konuşmak kolay.
Arkadaşım buradaki üyeler birşey biliyor da konuşuyor, konu sahibinin bilmem kaçıncı konusu bu. Eski konularına bir göz gezdirin kaç tane konusu var. Adam konu sahibine "sana bakınca şeytan görmüş gibi oluyorum, seni istemiyorum, bebeğini istemiyorum ikinizi de istemiyorum, defol git, beni rezil ediyorsun dedi kaç defa yazdı aynı şeyleri, hemde bir kere değil kaç kere yani. Siz hala yok kocaısnı seviyor da bilmem ne, kusura bakmayın kendisine saygı duymayana buradakiler mi saygı duyacak? Böyle bir adam sevilir mi yahu?
Haklısınız eski konuları bilmiyorum ama dediğiniz gibiyse yazık yani bi kadın neden bukadar kendini ezdirebilir anlamıyorum.

Merhabalar

Eşimi 3 ay önce bilinmeyen bir yabancı numara mesaj atıp aramıştı, eşim kendi göstermişti bana tanıyor musun diye hayır tanımıyorum demiştim ben de aradığımda bu numarayı devamlı kapalıydı, sadece sabah saatleri açık oluyordu çünkü eşime sabah saatleri mesaj atıyor, mesajda eşime ismiyle hitap ediyordu demekki eşimi tanıyan biri, eşimde kimsin sen diye mesaj atıyor ama cevap yok, yada bana öyle söylüyordu. Ve eşim kendisinin arayıp mesaj atmadığını, karşı tarafın mesaj attığını, bir daha beni arama tarzında bir mesaj gönderdiğini söyledi bana. Ben o esnada inandım ve konuyu kapattım
Bundan 1 ay önce eşimin telefondan o numarayı aradığını ama cevaplanmadığını gördüm kim bu numara dediğimde yuetdışından bir arkadaş dedi halbuki ben o numarayı kaydettiğim için aynı olduğunu gördüm ve neden yalan söylüyorsun, seni geçen arayan numara değil mi bu dedim, evet dedi ben sıkıştıınca, o beni aradı ben geri döndüm dedi, yalan söylüyorsun dedim seni arayan yok direk sen aramışsın dedim, bu tarz muhabbetimiz devam etti, bir daha aramayacağım tanımıyorum falan dedi, sonra öğrendim ki eski sevgilisi inkar etti önce sonra kabul etti bir defa konuştuk dedi, lanet olsun sana dedim, öylesine muhabbet ettik dedi, hal hatır sormak istemiş falan dedi, ben de konuşayım madem öyle normal birşey se eski sevgililerime dedim, haklısın falan bir daha olmayacak dedi, gel gelelim dün gece ben uyumaya gidiyorum sabah bir bakıyorum telefonuna şeytan dürtüyor beni de, bir bakıyorum yine o kadını aramış, sabah gözüne soktum bu ne dedim ben aramadım diyor senin okuma yazmam yok mu dedim giden arama diyor burada, cevaplanmamış, aklıma geldi diyor, yazıklar olsun sana dedim sen ne biçim insansın dedim, aklıma takılan birşey var onu sormak istedim dedi, senin karşında çocukyok dedim baya birşey söyledim, yok kadın eşimi arayınca demiş küçük kızım senden demiş, ben şok oldum, ne bu ya Türk filmimi çeviriyoruz dedim siz ne ayaksınız dedim, midem bulanıyor ya Allah belas.. Versin, yok bir daha aramam söz diyor, daha evvel de söz verdin dedim, yazıklar olsun sana dedim, bir de bana güvenmiyorsun diyorsun nasıl güveneyim sana dedim onca şeyine rağmen, arkamı dönmemi fırsat kolluyırsun dedim, ne yapacağım bunla ya.
Arkama bakmadan giderim

Sen niye bunları alıntıladın ki, bak 1 2 hafta sonra kocişiyle barışınca sana gelip" senin vereceğin 3 5 güzel akıla mı uyacağım" diyecek, aynıı bana dediği gibi. :KK70:

Konu sahibi, yine 1 2 hafta sonra kocana barışacağın için uzun uzun yazarak parmaklarıma eziyet etmek istemiyorum. Sadece kendi düşen ağlamaz, herkes kendi hatasının bedelini öder diyorum. Biz burada uzun uzun sana bundan koca olmaz dedik - ki bu adam senin namusuna laf eden, e 5teki kadınlar gibisin diyen, seni iş arkadaşlarına şöyle agresifleşti böyle oldu diye ortalık malzemesi yapan bir adam- sen bizi tutup azarladın, sizin 3 5 aklınıza ihtiyacım yok, siz boşan dediniz diye koşa koşa boşanacak halim yok dedin. Keşke haklı olmasaydık ama haklıyız, sende muhtemelen çocuk için kocanı yine affedecek ve çalışmalarına tam gaz devam edeceksin. Ne diyeyim olan çocuğunuza olacak Allah şimdiden yardımcısı olsun.
Bir umut bu sefer aklı başına gelirde kendini kurtarır diye😬😬

Peki sizi aldatıp döven bir eşe yapılacak muamele konusunda nasıl tavsiyeleriniz var? Hani boşanmak zormuş ya. Hangi şartlarda boşanırsınız? Kuma mı gelsin, adam aldatırken hastalık kapıp bulaştırsın mı? Yoksa konu sahibinin kemikleri eline gelince mi boşanmalı? Ay azıcık dövmüş, boşanma, aman aldatmayan mı var boşanma... bunlar boş laflar. Asıl tavsiyeniz ne bu kadına? Konu sahibi zaten birde çocuk yapmaya uğraşıyor. Komik yani
Bende olsam böyle bi adamla bi dakka bile evli kalmam. Eski konuları bilmiyordum ama okuyunca iğrendim gerçekten neden hala konu sahibi buraya yazıyor anlamıyorum. Boşan kardeşim neden daha bu adama katlanıyorsun.

Benim eşime de biz nişanlıyken, 3 yıl önce ayrıldığı sevgilisi instagramdan mesaj atmış. Nişanlandığını bilmiyordu muhtemelen. You are my heart you are my soul yazmış, işte hiçbir şeyin tadı yok aptallığım, pişmanlığım falan bir şeyler yazmış. Ben de fake hesaptan yazdım, sakın bir daha ona mesaj atayım deme başlarım senin aptallığına da pişmanlığına da, bir daha sakın aynı hatayı yapma dedim 😂😂 eşim de sabah görünce sadece şunu yazmış, ben kendime farklı bir yol çizdim bizim bir geleceğimiz yok sana önceden de söyledim sen de kendi yolunu çiz deyip engellemiş. Sizin eşiniz ne konuştu bilemiyorum ama meraktır hal hatırdır derken iş farklı boyutlara gidebilir o yüzden çok taviz vermemek lazım eskilere.

Afraima hanım aktifsiniz ama tek kelam yazmıyorsunuz, acaba konunuzu güncelleseniz mi? Affettim diyip konunuzu kapattırsanız daha iyi olur sanki.

Bazı konuları okuyunca sahra çölünü hatırlıyorum . Uçsuz, bucaksız ; sanki sonsuza uzanıyormuş gibi geniş .

Siz evlisiniz galiba. Benim yazdıklarımı bazıları yanlış bulmuş. Ama gerçekten bekar kafası ve evli kafası bambaşka yerlerde. Bende eskiden bekarken böyle şeyler duyduğumda hemen öfkelenir boşan derdim. Ama şimdi anladımki okadar kolay değilmiş. Hani atalarımızın dediği bi söz var davulun sesi uzaktan hoş gelir buda onun gibi bişey heralde. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.

Evet şu konuya yorum yapan onca insan arasında sadece ikiniz evlisiniz.
Boşan diyenlerin hepsi bekar.

Ben demedim herkes bekar. Sadece evli ve bekar kafası çok farklı. Ben gerekli açıklamayı diğer arkadaşlara yaptım daha fazla konuşmicam. Konu sahibi zaten boşanmicam demiş. Biz neden burda tartışmaya giriyoruz. Anlamıyorum. Konu sahibi ortalarda yok başkaları konuyu ele almış.
Evet şu konuya yorum yapan onca insan arasında sadece ikiniz evlisiniz.
Boşan diyenlerin hepsi bekar.

Fazla yüz-göz olmuşsunuz adam sizi ciddiye almıyor maalesef.. sizden çekinse arama kaydını silerdi zaten..aşikar herşey
Ne yapacağınızı nasıl bir yol izleyeceğinizi en iyi siz bilirsiniz ama yapmamaniz gereken tek şey çocuk..değmez bu adam için

Offf ama herkes bir tutturmuş yok yaşamayan bilemez yok uzaktan konuşmak kolay.
Arkadaşım buradaki üyeler birşey biliyor da konuşuyor, konu sahibinin bilmem kaçıncı konusu bu. Eski konularına bir göz gezdirin kaç tane konusu var. Adam konu sahibine "sana bakınca şeytan görmüş gibi oluyorum, seni istemiyorum, bebeğini istemiyorum ikinizi de istemiyorum, defol git, beni rezil ediyorsun dedi kaç defa yazdı aynı şeyleri, hemde bir kere değil kaç kere yani. Siz hala yok kocaısnı seviyor da bilmem ne, kusura bakmayın kendisine saygı duymayana buradakiler mi saygı duyacak? Böyle bir adam sevilir mi yahu?
Kadin bir atarlaniyor sonra kaldığı yerden devam benim anladigim kabul edeceksen neden konu acarsinki birde burda yorum yapanlara siz bosan diyorsunuz diyemi bosanacam yazmış bence birakin kendi haline.

Deveye diken insana neyse kısa bir bandan yeni çıktım 🤣🤣🤣🤣

Back
X