Eşimin eski sevgilisi!!

Aklına gelmiş mail atmış 3,5 sene az bir zaman değil kötü de ayrılsalar, unutamamış olabilir.
Takılmaya değer mi?
Asla...
Gereksiz kıskançlıklara girip, tabir-i caize eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma...
Pişman olursun...
:umursamaz:

lovelinyacım arkadaş yaamadığı duyguları anlatma hiç boşuna uğraşırsın o yine kendi bildiğini okur bişileri anlamasıiçin çaba sarfetmene gerek yok

Şimdi biz lucky'e rahatça diyoruzki "sen neden muhatap oldun, eşin halletmeli".. haklıyızda dışarıdan bakınca..

Ama başımıza gelse, boğmak yolmak isteriz, insan zor tutar kendini tepki vermemek için.

Ama cnm, sen artık ne olur muhatap asla olma. Ama bu konuyu da kapatma. Olayın içini öğrenmelisin, yoksa ileride de aklını kurcalayabilir.

Eşin ya telefon açsın (bu daha iyi), yapamazsa mail atsın. "Karımı yalanlarını ne hakla üzüyorsun" desin. Yani kocanın o kadına mail attığı yalan mı değil mi. Bunu kocan kanıtlamalı sana.
Evliliğin sağlıklı bir şekilde devamı için, bu huzuru sana kocan temin etmeli tatlım.

ben zaten cevap falan atmıcam kıza o konu tamam ama eve gidince eşime dicem kıza mail atsın en ufak bişi sezersem klava: aynen böle oklavayı alıcam elime

Dünyada yalnız benim kocam yok..
Ama dünyada yalnız benim kocam umurumda..kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle...

Ya Laliş, cidden güzel laflar ediyorsun hevereliniortak

Sıkıyorsa açsın konuşsun, aydınlatsın olayı, ve içinizde bir şüphe kalmasın.

Mersi kuzucan!!Şeniz
Ancak kızın numarası yokmuş,iş maile kaldı yine..
O zaman hımmm..
Plan yapam..
Eşiniz cidden farklı bir mail adresi alsın oradan yazsın...
Bu adresi eşim bilmiyor,artık bunu kullanıyıorum ama sen ne yapmaya çalışıyorsun anlat bakalım diye..laelaelaelaelae
Hani ılımlı yaklaşalım ki kadın çözülsün diye..Zaten kadın niyetini yazınca ortaya çıkar gerçekler..gamyoncuiremsu
Herşey yolunda giderse (inşallah) o mail adresini de kapattırsınız ya da bir daha girmezsiniz olur biter..:1rolleyes:

Evet bu da cdden çok güzel bir yöntem...
Sessiz kalma oyunu :1ninca:
Denenlerin tümüne inanmış görünüp, ardını arkasını kurcalamak,
Seçim sizin, genelde ne tür tepkiler verdiğinizle ilgili olarak bir yolu seçin.
Ya sessiz ve takipte kalın, ya dediğimiz gibi yüzleştirin.

siz de kıza ağır şeyler yazmışsınız mailinizde o da aynı ağırlıkta cevap vermiş

bunu yapmanıza gerek yoktu.

eşinizin başka bir mail adresinden kıza mail atma olasılığı bence büyük ihtimal doğru gibi görünüyor

siz eşinizle bu sorunu halletmelisiniz.

ayrıca doğum günü mailinin hesabını da kıza değil eşinize sormalıydınız

Son düzenleme:
bence eşiniz başka bi mail alıp ona mail atmışsa; kız da cevaben o maile atardı kutlama mailini...
neden sizin gördüğünüz adresine atsın ki...

Bana da eski sevgililerle arkadaşlık ters gelir. Ancak kızın yazdığı doğum günü mailinde bu kadar tepki verecek bir şey yok.
Eşiniz cevap yazmazdı olur biterdi.
Sizin cevap yazmanız olmamış ama bir daha yazmanız hiç olmaz tabii.
Ben olsam sadece 'eşimin sana yazdığı maili bana gönder bunu kanıtla' derdim.
Eşime soracağıma kanıtını ondan isterdim.

[/B]

Bencede kıza sorun çünkü eşiniz binbir final yapar dolap yapar sizi ikna etmeyi başarır.

ben size sonuna kadar hak veriorum herkes yerini bilsin iyi yapmışsın yerini göstermişsin bende olsam aynısını yapardım valla ne demek eski sevgiliye mail atmak yok öyle bişi o seni aşağılamış resmen ona mı kaldı senin seeviyen o kim ki senin seviyeni ölçüo yani kıskançlığı tavan yapmış bence ona demelisin evli bi erkeğe hemde eski sevgilinin doğum gününü kutlayan sen mi benim seviyemi değerlendiriyosun die gerçekten sinir oluyorum böyle şeylere bu kadar da midesi geniş olamazsın heralde:umursamaz:

pes yani kadıncağızı suçlamış bazıları ,,kadın malın gözü , ben eşinin bu kadar rahatsız oldugunu bile bile eski sevgilime mesaj atmazdım , bi de seviye farkı demiş üste çıkmaya çalışmış ,hiç gurur yok demek ki ,, eski sevgilinizle eşinizle görüşürsün ama onun eşi buna karşı çıkmadığı sürece , karşı çıkıyorsa art niyet ararım ben kimse kusura bakmasın

Bir çoğunuz farklı yorumlayabilir ama,
bazılarının "" aaa ne var ayol bu kadar büyütecek "" demesindeki
manayı inanın anlayamıyorum.Lütfen empati yapın arkadaşlar,
herhalde hiçbir bayan ( genelleme yapamıyorum işte,yapmayı isterdim ama.)
"" aman aşkım,eski sevgilindir,3,5 yıl sevmişsiniz,birşeyler yaşamışsınız,
şimdi dostane bir şekilde doğumgününü kutlamış,ben sorun etmem"" diyebilir misiniz??
ne cüretle mail atabilir ya,eşinizde de çok büyük kabahat var,
eşiniz pirim vermeseydi,yüz vermeseydi,
o da cesaret edemezdi diye düşünüyorum..

bence eşiniz başka bi mail alıp ona mail atmışsa; kız da cevaben o maile atardı kutlama mailini...
neden sizin gördüğünüz adresine atsın ki...

yanii benim görebileceğim bi adrese neden yollasın oda ayrı bi konu sanırım kız beni basite aldı bu sölediği şeyle beni eşimle birbirimize düşümek amacı.eşimin üstüne gidicemi küsücemi falan sandı.

eşim gelen maişe cevap dahi vermedim okudum sildim diyo.

eşim cevap yazmamış ki zaten kız öle diyo yazdı diye

Bu olayı telefonlarla, maillerle, planlarla uzatmak sizin karşıdan "nevrotik, sinirli, özgüvensiz, kıskanç" görünmenize neden olur. Zayıf bir evliliğe sahipmiş gibi görünür ve art niyetli ise gerçekten karşı tarafı mutlu eder. Bunu da istemezsiniz tabi.

O maili atmanız çoooook büyük bir hata olmuş. Gereksiz bir hareket olmuş. Neyse keşke demek yerine şu an'a bakarsak, kocanızla konuşun, hissettiklerinizi bilsin ve konuyu sonsuza dek kapatın. Eğer gerçek bir sevgi ve güven varsa ilişkinizde bu gibi olaylara ve insanlara prim vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…