lovelinyacım arkadaş yaamadığı duyguları anlatma hiç boşuna uğraşırsın o yine kendi bildiğini okur bişileri anlamasıiçin çaba sarfetmene gerek yok
Şimdi biz lucky'e rahatça diyoruzki "sen neden muhatap oldun, eşin halletmeli".. haklıyızda dışarıdan bakınca..
Ama başımıza gelse, boğmak yolmak isteriz, insan zor tutar kendini tepki vermemek için.
Ama cnm, sen artık ne olur muhatap asla olma. Ama bu konuyu da kapatma. Olayın içini öğrenmelisin, yoksa ileride de aklını kurcalayabilir.
Eşin ya telefon açsın (bu daha iyi), yapamazsa mail atsın. "Karımı yalanlarını ne hakla üzüyorsun" desin. Yani kocanın o kadına mail attığı yalan mı değil mi. Bunu kocan kanıtlamalı sana.
Evliliğin sağlıklı bir şekilde devamı için, bu huzuru sana kocan temin etmeli tatlım.
lütfen ama ben yazdıgımda hiç bir sekilde bır hakaret görmüyorum ben 22 yasındayım bu gune kadar sevgılım olmadı sımdıde yok nasıl olurda bana evlı bırıyle mı bırlıktesın dıe sorulur
bu kadar da olmaz sızın dusundugunuz gıbı dusunmuyrum dıye mı bu hakeret ben sevgılı ıslerıne bıle bu kadar karsıyken nasıl bole bır sey dedınız lutfen özür dileyin lafınızın nereye gıdeceını ölcerek cvp verın.
medenı olun yada bole yapan medenı olamaz demedım
burda sevglı konusunda artık bılmem kacıncı yuzyıldayız herkesın sevgılısı var herkesın olmalı olmayan yoktur gıbı yorumlarla cok karsılasıyorum eer herkesın sevgılısı olmalıyı medenıyetle olcusturuyorsanız
eskı sevgılı olayına kabullenmelısınız demek ıstedım asıl medenıyet odur cunku
bunun adı egoızm deılde nedr
nasıl beklenır kı bırınden hayatına gırdıgın anda gecmısını sılmesı
3.5 yıl sevgılısı olmus bırıyle paylastıgı oyılları sırf sen geldın dıye yok sayması
ben dogum gununu kutlayabılecegını dusunuyorum cok normal bu bana gore
onumde sey yapmalarını tabıkı kabul etmem ne kadar sevıyesızce bır soru bu !!!!!!!
nasıl gecerde yazarsın kıza artık benmle evlı onunla konusma msjlsma nasıl bır konuma dusersın eer gercekten rahatsız oluyorsan kocana soylersın kıza bu muameleyı yapmaya hakkın varmı
bu kadar sahıplenme bu kadar kısmanma aman allahım ne bu tum kadınlar kocalarınızn pesınde deıl
uyanın artık yanlızca sızın kocanız da yok dunyada
Bu kız cidden bahsedildiği gibi artniyetli, birilerinin yuvasını bozmaya çalışıyorsa, siz cevap yazmasanız dahi, bundan sonra okuduğunuzu bildiği için, doğum günü kadar basit mailler atmayacaktır. Eğer böyle bir niyeti varsa, siz cevap vermesenizde, kendi çapında yalan ya da gerçek, sizi eşinizi suçlayıcı maillerle rahatsız edecektir bence. Ne kadar iyi niyetli ya da art niyetli teşhisi koymak için bence, bu kişiyi direk suçlamak ve muhatap olmak gerekmiyor. O zaten yakn zamanda gösterecği tepkilerle kendini belli edecektir. Siz buna önayak olmayın, siz buna önayak olursanz, açıkçası karşı tarafında bir suçu olmaz, bırakın bundan sonra vereceği tepkilerle, kendi açık versin, niyeti çıksın ortaya.
İşin en kötü tarafı eşinizin yalan söyleme olasılığı, ve bu bayanın bunu boşuna söylediğini düşünmüyorum, ne kadar artniyetle söyledi bilemem ama, gerçek gibi duruyor. Asıl eşiniz ne niyetle mail atıyor orası önemli. Eski sevgiliden çok eşinizin niyeti önemli.
Dünyada yalnız benim kocam yok..
Ama dünyada yalnız benim kocam umurumda..kaydirigubbakcemile3
Ya Laliş, cidden güzel laflar ediyorsun hevereliniortak
Sıkıyorsa açsın konuşsun, aydınlatsın olayı, ve içinizde bir şüphe kalmasın.
Dünyada yalnız benim kocam yok..
Ama dünyada yalnız benim kocam umurumda..kaydirigubbakcemile3
Bu kız cidden bahsedildiği gibi artniyetli, birilerinin yuvasını bozmaya çalışıyorsa, siz cevap yazmasanız dahi, bundan sonra okuduğunuzu bildiği için, doğum günü kadar basit mailler atmayacaktır. Eğer böyle bir niyeti varsa, siz cevap vermesenizde, kendi çapında yalan ya da gerçek, sizi eşinizi suçlayıcı maillerle rahatsız edecektir bence. Ne kadar iyi niyetli ya da art niyetli teşhisi koymak için bence, bu kişiyi direk suçlamak ve muhatap olmak gerekmiyor. O zaten yakn zamanda gösterecği tepkilerle kendini belli edecektir. Siz buna önayak olmayın, siz buna önayak olursanz, açıkçası karşı tarafında bir suçu olmaz, bırakın bundan sonra vereceği tepkilerle, kendi açık versin, niyeti çıksın ortaya.
İşin en kötü tarafı eşinizin yalan söyleme olasılığı, ve bu bayanın bunu boşuna söylediğini düşünmüyorum, ne kadar artniyetle söyledi bilemem ama, gerçek gibi duruyor. Asıl eşiniz ne niyetle mail atıyor orası önemli. Eski sevgiliden çok eşinizin niyeti önemli.
Bana da eski sevgililerle arkadaşlık ters gelir. Ancak kızın yazdığı doğum günü mailinde bu kadar tepki verecek bir şey yok.
Eşiniz cevap yazmazdı olur biterdi.
Sizin cevap yazmanız olmamış ama bir daha yazmanız hiç olmaz tabii.
Ben olsam sadece 'eşimin sana yazdığı maili bana gönder bunu kanıtla' derdim.
Eşime soracağıma kanıtını ondan isterdim.
bence eşiniz başka bi mail alıp ona mail atmışsa; kız da cevaben o maile atardı kutlama mailini...
neden sizin gördüğünüz adresine atsın ki...
pes yani kadıncağızı suçlamış bazıları ,,kadın malın gözü , ben eşinin bu kadar rahatsız oldugunu bile bile eski sevgilime mesaj atmazdım , bi de seviye farkı demiş üste çıkmaya çalışmış ,hiç gurur yok demek ki ,, eski sevgilinizle eşinizle görüşürsün ama onun eşi buna karşı çıkmadığı sürece , karşı çıkıyorsa art niyet ararım ben kimse kusura bakmasın
Bana da eski sevgililerle arkadaşlık ters gelir. Ancak kızın yazdığı doğum günü mailinde bu kadar tepki verecek bir şey yok.
Eşiniz cevap yazmazdı olur biterdi.
Sizin cevap yazmanız olmamış ama bir daha yazmanız hiç olmaz tabii.
Ben olsam sadece 'eşimin sana yazdığı maili bana gönder bunu kanıtla' derdim.
Eşime soracağıma kanıtını ondan isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?