Eşimin eski sevgilisi!!

karşı tarafn mailini dikkatli okuduysanız eğer tamamen şahsıma yönelik hakaretlrde bulunmuş

ona şöyle bi mail atabilirsin....sayın c (özellikle kçk yaz) senin sayende evliliğimde çok mutluyum..eşim senin gibi birinden kurtulup benimle evlendiği için allahına şkrediyor...sayende kıymetimi biliyor....allah işini rastgetirsin..tabiki doğum gününü ve tm özel günlerimizi kutlayabilirsin...lütfen eşimin seni unutmasına izin verme....sayende kıymete biniyorum....görüşrüz

ben kızı direk yolarım ama emin olunki benim eski sevgilimden bana mail gelcek eşim daha kötüsünü yapardı. ben eski sevgiliyle arkadaş olamam oldurtmamç eğer bu medeniyetsizlikse medeni değilim kimse kusura bakmasın. merhaba demesini bile istemem hem eşimi yolarım hem onu :) aşırı kıskancım evet çokda memnunum hayatımdan

yada kocanın mailinden küfürlü bi mesaj atın...mesela bi ara kaçamak yapalım...değişiklik iyi gelir sen zaten bulaşıp kalacak kız değilsin..karşılıklı eğlenip ağzımızı silelim falan tarzı....hatta ahlaksız tekliflerde bulun..hahahhah yada boşver eşinle bile konuşma alay et..oooo kıymete bindin falan diye....kapat gitsin...değmez...aranıyo besbelli...evde kalmış...yıkılacak yer arıyo....

Kesinlikle katılıyorum size,
herkesin medeniyet anlayışı farklıdır..

Yok çenebazcım, sessiz kalınmamalı aslında,ama kıza değil

Ben karşı tarafı tetikleyici şeyler yazılmaması taraftarıyım sadece. En başta da bu yanlış yaplmış zaten. O kişiye kötü niyetli teşhisi koymak için, doğum günü maili atması yanlış bile olsa, bence sadece doğum günü mailinden teşhis konmamalı. Bu kişi eğer artniyetli ise, arkadaş cvp yazmasa da, elinden geleni ardına koymayacak, abuk subuk şeyler yazacaktır. Belki de hiç böyle bir niyeti yok. Tetikleyemeye gerek yok.

Asıl önemli olan acaba o başka alınan mailde, sadece doğum günü mailleri mi atıldı, diyalog ne yöndeydi. Bunun içinde sessiz kalmamalı yani arkadaş, ama eşine sessiz kalmamalı. Bir mail atmak gerekiyorsa, arkadaşlarında dediği gibi, eşi atsın. Eşe verilecek cevap önemli.

Kesinlikle katılıyorum size,
herkesin medeniyet anlayışı farklıdır..

teşekkür ederim. ben çoktan bir mail daha atmıştım ağzının payını veren . yok efendim benle yarışmaymış sen kimsinki senle yarışcam. valla konu sahibesinde yine iyi sabır var eşimden önce ben benzetirdim onu sonrada eşime benzettiridim . sonra her adımı ağzına aldığında besmele çeker olurdu

Eski sevgilinin dogumgünü neden kutlanir yahu?
Bazi arkadaslar benimde aklima geldikce kutlarim demislerde pek anlam veremedim.
Bitmis bitmistir, o insan baska biriyle yeni bir hayata baslamis.
Belki ufak birsey olarak görünür ama bakin demekki ufak birsey degilmis, arkadas rahatsiz olmus.
Sahsen bende rahatsiz olurdum.
Ama o bayanlada muhattap olmazdim.
Esimden kendisine yeni bir mail adresi almasini isterdim.
Aslinda cevap yazmaman lazim ama son olarak "Ethem neden yeni bir mail acip benim dogumgünümü kutluyor simdi anladim" tarzinda birsey söylemesi sinir bozucu.
Sende aynen esinin sana söylediklerini aktar kendisine, cirkeflik yaptigini düsündük de ve konuyu kapat hic bir sekilde cevap yazma.

Son olarak şunları söylemek istiyorum,
eşinize güveniniz tamsa,huzurunuz için ve tekrarı olmayacağının garantisini alıp,
bu konuyu hem eşiniz hem siz kapatın derim,
sizin bu tip olaylara tavrınızı bilmeli,herkes kaldıramaz bu rahatlığı,
yani her önüne gelen eski sevgilisine mail adresi versin,
mailleşsin o zaman..kusura bakmayın bana çok ama çok ters.
kıskanç mıyım evet eşimi kıskanırım,bu konuda rahat olama ben...
lütfen mantıklı ve çok iyi düşünün,
ama öncelikle eşinizle sakince konuşun,
ınşallah sizi rahat ettirecek cevapları alrsınız ve face'i,msn'i uzun süre
kapatırsınız...

bu olayı sürdürüp eşinizle aranızı açarsanız oyuna gelmiş olursunuz ,, oyun olduğu çok belli madem başka mail adresi var sen neden ona atmadın maili , laf yanii

diğer sayfaları okumadım ama kız haklı yani ne varki bunda sen hemen mail atmışsın.ayrıca eşin halletsin sen neden karışıyorsun.ayrıca eşinde başka bi adresen mail atmış asıl kızacağın kişi eşindir yanlış hedeftesin maalesef.ayrıca güven konusunda karşı tarafn attığı maildeki düşüncelere katılıyorum.

bende sizin yorumunuzu okudum sizde bütün yorunları okuyup öle cevap atın biraz ön yargılı bi cevap olmuş

Senin o kıza mail atman sacma olmuş.. onun gibi birini kagale aldıgını gostermiş oldun.. o da eline gecen kozu kullanmış..
Okurken ben bile sinirlendim o kadına..
git bir yere cagır sacını başını yol diycem de neyse ..
Allah mustahakını versin..
ne bekleyerek eşine mail atıyor ki.. böyle tiplere biz halk arasında bişey deriz ama neyse..
bak gzelim sen eşinle mutlu olmaya bak,böyle dış etkenleri de dışarda bırak..
eşine güvensizlik yaparsan ,sorun cıkarırsan kızı haklı cıkarırsın.. 5 düşün 1 hareket et..
boşver ne hali varsa görsün..
sen eşinle mutlu ol,inadına daha cok mutlu ol..

cevap olarak arkadasın dedigi gibi şeyler yazarsan ve bir daha cvp vermez ve gelen maili okumadan silersen cok rahat edersin cnm..
madem o seni kendı silahıyla vurmus sende attıgı maile binayen vur bakalım.. altında kalmaz o da cvp atar ama sen o attıgına sakın bakma.. sil direktman.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süper ya öpüyorum seni arkdaşım harika bi cvp olmuş:lepi:

konu sahibi arkdaşım kopyala gönder bnce midesine oturur bu cvp delikafadulden

bende sizin yorumunuzu okudum sizde bütün yorunları okuyup öle cevap atın biraz ön yargılı bi cevap olmuş

en baştaki konuyu siz yazmadnızmı orda anlatan siz değilmisiniz yorum istemişsiniz bedne yazdım .ille çok iyi yapmışsın hatta bul parçala o kızı filan mı yazmalıydım.diğer yorumları okumadım dememdeki sebep insanlar nasıl yorumlar bilmem ama ben böyle yorumladım demenin kısacasıydı .
ayrıca merakettim bu kız eşinizin mail attığını ispatlarsa napacaksınız merak ettim.hemde ayrı bir adres alarak organize bi şekilde.hem şunada takıldım eşinize güveniyorsanız bi maili neden bu kadar kurcalayıp hatta tehdit gibi cvp yazmışsınız ?

Mesajlar arasindan en mantiklisi bu)
Böyle bir durumda, esine (belki) yitirmis oldugun güveni bile yeniden kazanma sansin olur.
Gerci güveniyorum diyorsun..
Yinede yukarda söylenenleri dikkate al derim ben

Mesajlar arasindan en mantiklisi bu)
Böyle bir durumda, esinize (belki) yitirmis oldugunu güveni bile yeniden kazanma sansiniz olur.
Gerci güveniyorum diyorsunuz..
Yinede yukarda söylenenleri dikkate al derim ben

bencede ayrıca eşiniz masumsa o da sizi rahatlatmak için bunu kabuleder.

biz bekarkende mail atmıştı hiç umursamdım bileben zaten siden bana yönelik güzel cevapatın demedim.yorumunuza saygım var elbette benim için şuan önemli eğer bi mail adresi varsa gerekni o an düşünrüm şuan bazı şeyler için erken fevri davranmak istemiyorum.

boş ver ağzına s.. gerek yok. terbiyesizin tekiymiş. onun seviyesine inme
.bunun eşle kıskançlıkla ne alakası var. ne hakla evli adama eski sevgili mesaj çeker ki.
ha P.S. Ethem’in benim dogum gunumu kutlamak icin neden yeni bir e-mail adresi alip, ordan mail attigini simdi cok daha iyi anliyorum
ha bu bölümü çok ilginç.
eşin ona devamlı yaş günlerinde mail mi atıyor. bunu netleştirmen lazım. eşinle konuş. ve resti çek. sert ol .
ne demek eski sevgiliyle mesajlaşmak..
mail atmanda bence iyi olmuş. anlasın,senin pasif biri olmadığımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…