karşı tarafn mailini dikkatli okuduysanız eğer tamamen şahsıma yönelik hakaretlrde bulunmuşsiz de kıza ağır şeyler yazmışsınız mailinizde o da aynı ağırlıkta cevap vermiş
tabii ki bunu yapmanıza gerek yoktu.
eşinizin başka bir mail adresinden kıza mail atma olasılığı bence büyük ihtimal doğru gibi görünüyor
siz eşinizle bu sorunu halletmelisiniz.
ayrıca doğum günü mailinin hesabını da kıza değil eşinize sormalıydınız
ben kızı direk yolarım ama emin olunki benim eski sevgilimden bana mail gelcek eşim daha kötüsünü yapardı. ben eski sevgiliyle arkadaş olamam oldurtmamç eğer bu medeniyetsizlikse medeni değilim kimse kusura bakmasın. merhaba demesini bile istemem hem eşimi yolarım hem onu :) aşırı kıskancım evet çokda memnunum hayatımdan
Evet bu da cdden çok güzel bir yöntem...
Sessiz kalma oyunu :1ninca:
Denenlerin tümüne inanmış görünüp, ardını arkasını kurcalamak,
Seçim sizin, genelde ne tür tepkiler verdiğinizle ilgili olarak bir yolu seçin.
Ya sessiz ve takipte kalın, ya dediğimiz gibi yüzleştirin.
Kesinlikle katılıyorum size,
herkesin medeniyet anlayışı farklıdır..
diğer sayfaları okumadım ama kız haklı yani ne varki bunda sen hemen mail atmışsın.ayrıca eşin halletsin sen neden karışıyorsun.ayrıca eşinde başka bi adresen mail atmış asıl kızacağın kişi eşindir yanlış hedeftesin maalesef.ayrıca güven konusunda karşı tarafn attığı maildeki düşüncelere katılıyorum.
ona şöyle bi mail atabilirsin....sayın c (özellikle kçk yaz) senin sayende evliliğimde çok mutluyum..eşim senin gibi birinden kurtulup benimle evlendiği için allahına şkrediyor...sayende kıymetimi biliyor....allah işini rastgetirsin..tabiki doğum gününü ve tm özel günlerimizi kutlayabilirsin...lütfen eşimin seni unutmasına izin verme....sayende kıymete biniyorum....görüşrüz
ona şöyle bi mail atabilirsin....sayın c (özellikle kçk yaz) senin sayende evliliğimde çok mutluyum..eşim senin gibi birinden kurtulup benimle evlendiği için allahına şkrediyor...sayende kıymetimi biliyor....allah işini rastgetirsin..tabiki doğum gününü ve tm özel günlerimizi kutlayabilirsin...lütfen eşimin seni unutmasına izin verme....sayende kıymete biniyorum....görüşrüz
bende sizin yorumunuzu okudum sizde bütün yorunları okuyup öle cevap atın biraz ön yargılı bi cevap olmuş
Sanırım benim yazdıklarımı pek dikkate almıyorsunuz..
Olsun ben yazayım da aklınızda bulunur belki...
Eşiniz telefonu hoparlöre alır ve sertlikle "eşim şu anda evde yok,seninle konuşmak istedim söyle bakalım ne maili atmışım ne zaman yazmışım,sen ne diyorsun?" der,eski sevgili elbet cevap verir,siz de dinlersiniz ikisini hiç karışmadan!! ışte o zaman karşı tarafın ne diyeceğinden gerçek belli olur zaten..
Kadın sizi evde olmadığınızı düşünürse hem açıkça duygularını dile getirir hem de eşinizin size yalan söyleme ihtimali kalkar ortadan!
Mesajlar arasindan en mantiklisi bu)
Böyle bir durumda, esinize (belki) yitirmis oldugunu güveni bile yeniden kazanma sansiniz olur.
Gerci güveniyorum diyorsunuz..
Yinede yukarda söylenenleri dikkate al derim ben
en baştaki konuyu siz yazmadnızmı orda anlatan siz değilmisiniz yorum istemişsiniz bedne yazdım .ille çok iyi yapmışsın hatta bul parçala o kızı filan mı yazmalıydım.diğer yorumları okumadım dememdeki sebep insanlar nasıl yorumlar bilmem ama ben böyle yorumladım demenin kısacasıydı .
ayrıca merakettim bu kız eşinizin mail attığını ispatlarsa napacaksınız merak ettim.hemde ayrı bir adres alarak organize bi şekilde.hem şunada takıldım eşinize güveniyorsanız bi maili neden bu kadar kurcalayıp hatta tehdit gibi cvp yazmışsınız ?
kızlar çok moralim bozuk dengesizn birine çattım resmen.eşimin ünv. zamanında bi birlikteliği olmuş 3.5 sene kadar.sonra ayrılmışlar eşime yalan sölediği için.30 mayısta eşimin doğum günüydü salı günü eşimin mailine baktın bu kız eşime d.günü maili atmış eşim maili gmailine göndermiş okumadan zaten anlamıştım ne yazdığını diyo çünkü mutu yollar başlığı adı altında mail atmış dediçgamiline yollamış ordan okumuş ve silmiş cevapta atmamış ama gönderilen mailinden silmemiş maili bende gördüm.eşime sordum neden bana sölemedin diye o da dediki sen sinirleniceksin biliyorum boşu boşuna tatsızlık çıksın istemiyorum dedi gereksiz bi konu yüzünden huzursuz olmak istemiyorum dedi.sonra ben kıza mail attım merhaba c.....ben e.... eşiyim.e.... doğum gününü hatıladığına göre benimde onun eşi olduğu mutlaka biliyosundur.açıkçası eşime doğum günü mali göndermen çok yersiz olmuş ve bu tututmundan hiç hoşlanmadım. eşime nasılsın demek veya umarım herşey yolundadır diyecek en son insan bile siz olamazsınız...bizim evli olduğumuz biliyosanız bundan sonraki hareketlerinizde daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.çünkü birdaha aynı şey tekrarlanırsa benim tutumumda size karşı farklılaşır... bunu yazdım kzıın yazdığıda aşağıdaki
Merhaba,
Oncelikle ismim c... degil C...!
Gayet medeni bir sekilde dogum gununu kutlamis olmakta bir sakinca gormuyorum fakat sen ve senin gibi; kendine ve esine yeterince guveni olmayan insanlarin gereksiz yere kiskanclik yapip huzurunu bozarak bilissel celiski kuramina yenik dusmeleri kacinilmaz oluyor gayet tabii.
Bana tavsiyede bulunabilecek seviyen tartisilir!Benimle istesende yarisamayacagini hatirlatarak, kendinle yarismani onerir belki eksiklerini o zaman tamamlayabilme sansina sahip olursun.Sen giderken ben coktan donmustum o yollardan guzelim.
P.S. Ethem’in benim dogum gunumu kutlamak icin neden yeni bir e-mail adresi alip, ordan mail attigini simdi cok daha iyi anliyorum.
ben şimdi buna cap atsammı atmasammı atsam ağzına s... bırakıcam sakn olmaya çalışıyorum yardım edinnnn!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?