kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
süper ya öpüyorum seni arkdaşım harika bi cvp olmuş:lepi:
konu sahibi arkdaşım kopyala gönder bnce midesine oturur bu cvp delikafadulden
işte bende tam onu diyorum maili görünce fevri davranmışsın boşverecektin eşinden ona yana bişey yakalsaydın o zman harekete geçecektin anladınmı .şimdi boşu boşuna bi huzurluğa neden olup içine kurt düşürdün.bak demişki başka adresten mail attı durduk yer huzrusuzluk çıktı şimdi.biz bekarkende mail atmıştı hiç umursamdım bileben zaten siden bana yönelik güzel cevapatın demedim.yorumunuza saygım var elbette benim için şuan önemli eğer bi mail adresi varsa gerekni o an düşünrüm şuan bazı şeyler için erken fevri davranmak istemiyorum.
işte bende tam onu diyorum maili görünce fevri davranmışsın boşverecektin eşinden ona yana bişey yakalsaydın o zman harekete geçecektin anladınmı .şimdi boşu boşuna bi huzurluğa neden olup içine kurt düşürdün.bak demişki başka adresten mail attı durduk yer huzrusuzluk çıktı şimdi.
böle bi cevap yazarsam eğer sanki o hep hayatımızda vardı ondan kurtulduğumuzu ima etmek gibi bişi olur
Eşin maille o kıza birşey yazacaksa eğer, yeni bir mail adresi almasın bence. Var olan mail adresini kullansın..
Aksi takdirde, o mail adresini senin aldığını ve eşinin haberi bile olmadığını düşünebilir..
Birşey sormak istiyorum.. Bu kız senin seviyenle ilgili bu densiz yorumları yaparken temeli nedir ? Ona senin hakkında yalan-yanlış da olsa bilgi veren kim? Şahsen tanışıyor musun bu kızla? Sadece yazdığın mesajdan hareketle mi seviyen hakkında yorum yapıyor, kendini geliştir diyor?
Eşin maille o kıza birşey yazacaksa eğer, yeni bir mail adresi almasın bence. Var olan mail adresini kullansın..
Aksi takdirde, o mail adresini senin aldığını ve eşinin haberi bile olmadığını düşünebilir..
Birşey sormak istiyorum.. Bu kız senin seviyenle ilgili bu densiz yorumları yaparken temeli nedir ? Ona senin hakkında yalan-yanlış da olsa bilgi veren kim? Şahsen tanışıyor musun bu kızla? Sadece yazdığın mesajdan hareketle mi seviyen hakkında yorum yapıyor, kendini geliştir diyor?
İşte aynen öyle düşünsün ki eski sevgili döksün içindeki kurtları...guclubacismile
Neden iftira attığını, daha kolay söyler..
Çünkü bu maili lucky88'nin takip ettiğini biliyor, yine incitebilir arkadaşı..:bbo:
Sonra eşi de gelir maili açar okurlar beraber..
Mail adresi kapanır sonra eski sevgili ister bayram mesajı atsın ister kandil...
Sen sağ ben selamet!!!hihoyyyt
Katılıyorum.
Eşiniz zaten iddia edilen üzere, başka bir mail adresi almış ise daha önce, bu yeni mailide yadırgamayacaktır. Eşinden korkusuna almış, eşi görmesin diye almış havası olur, iyi olur. Böylelikle daha rahat yazar.
benimle ilgili bilgi veren oldumu bilmiyorum bu kızla değil konuşmak yüzyüze bile gelmedim tanışıklığımız yok yani ilk defa bi dialoga girdik
bence siz başka mail adresi açık o kadına eşinizmiş gibi msj atın bakalım nolucak ne diyecek
2 ihtimal var o zaman..
-ya senin yazdıklarından kendince böyle bir yorum yaptı densizce..
-ya da eşin seninle ilgili böyle yorumlarda bulundu ona.
Seni doldurmak istemiyorum asla. Ama güven üzerine kurulu bir evlilik için tüm bunları bilmelisin.
valla canım baştan sona okumaya çalıştım, inşallah öyle değildir ama bu eşinin yptıklarını görmen için sana sunulmuş bi şans ,ben kıza inanıyorum,eşin mail atmasa o da atmazdı sanki amerikalarda eşini mi düşünüp duruyomuş, erkekler hep aynı yapmıştır yani çıkar kokusu, şimdi olayı ayarlamıştır bile kızı aramıştır falan, eğer kız yok öyle bişey yalan söyledim derse şaşma
görümcemle bu konuyu az önce konuştuk o kızı tanıyo k.valideme tanıyo ama kzıı sevmemiş hatta eşim kızı k. validemle tanıştırdığında k.validem beğenmediğini sölemiş.eşimde görüşmeye devam edince k.validem 2 ay eşimle görüşmemiş ama sonra konuşmak zorunda kalmışlar tabi.görümcem kzın mail adresini istedi kıza bi mail yazıcakmış ama eşime bahsetmememi söledi bakalım ne olucak onada mailden bahsedicekmi görücez
. okadar açıkki görümcenizin ağzını aradığı. sıcağı sıcağına görümceden gelen mail. çocuk olsa anlar yapılanı...görümcemle bu konuyu az önce konuştuk o kızı tanıyo k.valideme tanıyo ama kzıı sevmemiş hatta eşim kızı k. validemle tanıştırdığında k.validem beğenmediğini sölemiş.eşimde görüşmeye devam edince k.validem 2 ay eşimle görüşmemiş ama sonra konuşmak zorunda kalmışlar tabi.görümcem kzın mail adresini istedi kıza bi mail yazıcakmış ama eşime bahsetmememi söledi bakalım ne olucak onada mailden bahsedicekmi görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?