Eşimin eski sevgilisi!!

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süper ya öpüyorum seni arkdaşım harika bi cvp olmuş:lepi:

konu sahibi arkdaşım kopyala gönder bnce midesine oturur bu cvp delikafadulden

böle bi cevap yazarsam eğer sanki o hep hayatımızda vardı ondan kurtulduğumuzu ima etmek gibi bişi olur

işte bende tam onu diyorum maili görünce fevri davranmışsın boşverecektin eşinden ona yana bişey yakalsaydın o zman harekete geçecektin anladınmı .şimdi boşu boşuna bi huzurluğa neden olup içine kurt düşürdün.bak demişki başka adresten mail attı durduk yer huzrusuzluk çıktı şimdi.

canım yaa benim de kafama takılan o yaa offf gerçekten eşime güveniyorum ama karşı tarafa güvenim yok zaten ohaoldumsmile

böle bi cevap yazarsam eğer sanki o hep hayatımızda vardı ondan kurtulduğumuzu ima etmek gibi bişi olur

Bence, siz karşı tarafa birşey ispat etmek durumunda olmadığınıza göre, birşey yazmayada gerek yok. Aaaa bak eşim benle evlendi, demek için mi. Sizinle evli olduğu, sizi seçtiği zaten belli. Saçını başını yolmayada gerek yok bence. Seçimler zaten yapılmış, beni seçti demenin ısrarla anlamı yok bence. Mahalle kavgasına mı gireceksiniz, oldu olacak küfürde edin, sanki ortada paylaşılamayan bir koca var. Madem karşıdaki çirkef, sizde mi çirkef olacaksınız.

Çok rahatsız olacak bir durum varsa eşinize diyeceksiniz, ben böyle arkadaş ayaklarnı çekemem, bir daha da böyle birşeyle karşılaşmak istemiyorum, eğer kafanızda mail adresiyle soru işaretleri varsa da, bu olayı eşiniz çözecek, sizi de ikna edecek.

ya yemin ederim stresten gözümde arpacık çıktı yaaaeyvahedigeldismile

Eşin maille o kıza birşey yazacaksa eğer, yeni bir mail adresi almasın bence. Var olan mail adresini kullansın..
Aksi takdirde, o mail adresini senin aldığını ve eşinin haberi bile olmadığını düşünebilir..

Birşey sormak istiyorum.. Bu kız senin seviyenle ilgili bu densiz yorumları yaparken temeli nedir ? Ona senin hakkında yalan-yanlış da olsa bilgi veren kim? Şahsen tanışıyor musun bu kızla? Sadece yazdığın mesajdan hareketle mi seviyen hakkında yorum yapıyor, kendini geliştir diyor?

ayyyy tatlım hiç takma böyle ukala insanları çok çirkef kendini bişey zanneden biri oldugunu yazdığı mailden belli ediyo eşin onunla çıkıp ayrılmış ama evlenerek zaferi sen kazandın kıskançlıktan çatladğı için öyle yazmış senin üzülmen deil mutlu olman gerekio zemuszemus:sm_cool:

İşte aynen öyle düşünsün ki eski sevgili döksün içindeki kurtları...guclubacismile
Neden iftira attığını, daha kolay söyler..
Çünkü bu maili lucky88'nin takip ettiğini biliyor, yine incitebilir arkadaşı..:bbo:
Sonra eşi de gelir maili açar okurlar beraber..
Mail adresi kapanır sonra eski sevgili ister bayram mesajı atsın ister kandil...
Sen sağ ben selamet!!!hihoyyyt

benimle ilgili bilgi veren oldumu bilmiyorum bu kızla değil konuşmak yüzyüze bile gelmedim tanışıklığımız yok yani ilk defa bi dialoga girdik

Katılıyorum.
Eşiniz zaten iddia edilen üzere, başka bir mail adresi almış ise daha önce, bu yeni mailide yadırgamayacaktır. Eşinden korkusuna almış, eşi görmesin diye almış havası olur, iyi olur. Böylelikle daha rahat yazar.

yani eşime mail attığı adresten kıza mail atalım ölemi?

bence siz başka mail adresi açık o kadına eşinizmiş gibi msj atın bakalım nolucak ne diyecek

benimle ilgili bilgi veren oldumu bilmiyorum bu kızla değil konuşmak yüzyüze bile gelmedim tanışıklığımız yok yani ilk defa bi dialoga girdik

2 ihtimal var o zaman..

-ya senin yazdıklarından kendince böyle bir yorum yaptı densizce..
-ya da eşin seninle ilgili böyle yorumlarda bulundu ona.

Seni doldurmak istemiyorum asla. Ama güven üzerine kurulu bir evlilik için tüm bunları bilmelisin.

bence siz başka mail adresi açık o kadına eşinizmiş gibi msj atın bakalım nolucak ne diyecek

yeni mal adresiaçıp mail atarsam benim olduğu anlar şöle düşünürsek eğer eşim yeni mail adresi açtıysa eşimin o adresten yazmaması onu şüphelendirir ama eğer eşim kendi mailinden yazarsa belki o an ortada gerçekten bi mail varsa ortaya çıkar.hani niye burdan yazosun diğer mailini aç der

eşim benimle ilgili ne yorumda bulunmuş olabilirki karşı tarafa?

valla canım baştan sona okumaya çalıştım, inşallah öyle değildir ama bu eşinin yptıklarını görmen için sana sunulmuş bi şans ,ben kıza inanıyorum,eşin mail atmasa o da atmazdı sanki amerikalarda eşini mi düşünüp duruyomuş, erkekler hep aynı yapmıştır yani çıkar kokusu, şimdi olayı ayarlamıştır bile kızı aramıştır falan, eğer kız yok öyle bişey yalan söyledim derse şaşma

görümcemle bu konuyu az önce konuştuk o kızı tanıyo k.valideme tanıyo ama kzıı sevmemiş hatta eşim kızı k. validemle tanıştırdığında k.validem beğenmediğini sölemiş.eşimde görüşmeye devam edince k.validem 2 ay eşimle görüşmemiş ama sonra konuşmak zorunda kalmışlar tabi.görümcem kzın mail adresini istedi kıza bi mail yazıcakmış ama eşime bahsetmememi söledi bakalım ne olucak onada mailden bahsedicekmi görücez

ayy yaa böle sölemeyin valla .ok üzülüyorum yaa kaldırmam ben böle bişi ama yüzleşmemde gerek biliyorumofffff:gitme: oturup ağlıcam şuracıktaa:gitme:

büyük bir hata yapmışsınız görümcenize söylemekle.ortada bişi varsa bile bu size asla söylenmez yazık ettiniz

. okadar açıkki görümcenizin ağzını aradığı. sıcağı sıcağına görümceden gelen mail. çocuk olsa anlar yapılanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…