Eşimin eski sevgilisi!!

lütfen ama ben yazdıgımda hiç bir sekilde bır hakaret görmüyorum ben 22 yasındayım bu gune kadar sevgılım olmadı sımdıde yok nasıl olurda bana evlı bırıyle mı bırlıktesın dıe sorulur
bu kadar da olmaz sızın dusundugunuz gıbı dusunmuyrum dıye mı bu hakeret ben sevgılı ıslerıne bıle bu kadar karsıyken nasıl bole bır sey dedınız lutfen özür dileyin lafınızın nereye gıdeceını ölcerek cvp verın.
medenı olun yada bole yapan medenı olamaz demedım
burda sevglı konusunda artık bılmem kacıncı yuzyıldayız herkesın sevgılısı var herkesın olmalı olmayan yoktur gıbı yorumlarla cok karsılasıyorum eer herkesın sevgılısı olmalıyı medenıyetle olcusturuyorsanız
eskı sevgılı olayına kabullenmelısınız demek ıstedım asıl medenıyet odur cunku
bunun adı egoızm deılde nedr
nasıl beklenır kı bırınden hayatına gırdıgın anda gecmısını sılmesı
3.5 yıl sevgılısı olmus bırıyle paylastıgı oyılları sırf sen geldın dıye yok sayması
ben dogum gununu kutlayabılecegını dusunuyorum cok normal bu bana gore
onumde sey yapmalarını tabıkı kabul etmem ne kadar sevıyesızce bır soru bu !!!!!!!
nasıl gecerde yazarsın kıza artık benmle evlı onunla konusma msjlsma nasıl bır konuma dusersın eer gercekten rahatsız oluyorsan kocana soylersın kıza bu muameleyı yapmaya hakkın varmı
bu kadar sahıplenme bu kadar kısmanma aman allahım ne bu tum kadınlar kocalarınızn pesınde deıl
uyanın artık yanlızca sızın kocanız da yok dunyada

tatlım dikkate almaz olurmuyum bende bişi yazmıştım ama gözden kaçmış galiba kız amerikada türkiyede değil ve numarasıda yok

ben bu cevaba şöyle karşılık verirdim
kendini yarış atı gibi görüp etrafındaki insanlarıda bu yarışa dahil etme çabasında olan birinin ancak böyle çirkefliklerle dolu bir mail atabileceğini önceden tahmin etmeliydim.medeniyeti tatmin edemediği egolarına göre kullanan biriyle zaten muhatap olamam.olsamda zaten anlamazsın kendini bu kadar basitçe tanıtan biri beni zaten anlamaz.
muhakkak buna da yazacak
bişey bulur o ama sen daha ötesine gitme

merhaba lucky, konuyu baştan sona okudum..

Eski sevgiliden arkadaş olmaz.. olmamalı.. Bunu her zaman bu şekilde düşünmüşümdür.. Eğer gönül eğlendirme değilse gerçekten ortada bir aşk varsa bu nasıl sonradan arkadaşlığa dönüşebilir... Arkadaşlığa dönüşse bile bunun sonradan eski duyguları canlandırmayacağının garantisini kim verebilir... neyseki sebepleri herkese göre değişebilir ve çoğaltılabilir.. ben kesinlikle karşıyım...

Amacı nedir o kişinin bilemiyorum.. Bunu anlamak da kolay değil ilk gelen mailden, ben olsam direk kendini hatırlatıyor derdim... Sonunda sizde sinirlenip atmamanız gereken bir mail atmışsınız.. o da ilk mailde amacının ne olduğunu belirtmiş...
Bundan sonra ne yapılabilir bence ya hiç cevap yazmayın suskunluk en iyi cevap olsun ki bu kaile almadığınızı gösterir.
Ya da eşiniz sadece eşime o şekilde saygısızlık etmen hoş değil.. rica ediyorum bir daha olmasın kendine iyi bak yazıp gönderebilir..
Bu arada arkadaşların dediği gibi eşinin sözde başka adres alarak attığı maili sana göndermesi bana çok anlamlı gelmedi... Kendisi başka bir adres alıp ondan gelmiş gibi atabilir... Fazla kurcalamayın bence..

bencede bu yöntem sonuç verecektir...

eşimin kredi kartı ekteresi gelmişti eşim i yerinde mailine giremiyo ekstre kesim tarihiydi o gün ben de girdim baktım tesadüfen görüm bi kasıt yoktu bişiler bulurum diye düşüncesiylede bakmadım

Cerkez kizi bende cerkezim diger mesajimi okuduysan bende "ben yaris ati degilim kendi capinizda kisneyin" yazmasini isterdim :)) cerkezlerin atlara karsi sempatisi hala suruyo :)

arkadaşım bi sevgili edindiğinde bu yazdıklarını tekrar oku olur mu?

dünya değişse değişmeyecek insani değerler ve duygular vardır ve evet kesinlikle yine iddia ediyorum 35 yıl da olsa yaşadıkları benimle evlendiğinde "puf" uçmaya mahkumdur....
peki uçup gidip unutulmazsa nasıl sağlıklı bir ilişki yaşanır....arkadaşlık değil bu...evlendim ben ama neler yaşamıştık X ile...çok çirkin...yanlış düşünüyorsun...evlilik arkadaşlıkla aynı kefeye konamaz....yeri geldiğinde anne ve babamı bile geçer eşim...bana onlardan yakındır ben de ona...hayatımı onunla paylaşırım elbette sahipleneceğim...bu egoistlik değildir...

valla cnm kusura bakma sen medeniyet sizin elinize kaldıysa vaz halimize ben geniş insan değilim kusura bakma ben 3.5 yılını sil demiyorum olmuş bitmiş ama hala bişiler paylaşılmanın yada hatırlanmanın bi anlamı yokk

eğer ki geçmişini silemeyecekse evlenmeyecek beyfendiler...
biz de silmeyelim ozaman, biz de görüşelim eski sevgililerimizi yok saymayalım, nede olsa birsürü yaşanmışlık var...
bakalım ne diyecekler...
bi teklif edin evli bir erkeğe bakalım...
bırakın yapmayı, teklif edin sadece...
ayrıca insan eşini elbetteki sahiplenir... eşi onun, hayat arkadaşı, can yoldaşı, onu sahiplenmeyecek te kimi sahiplenecek?
ayrıca kadın madem kocasını umursamıyor ne diye elin evli adamının doğum gününü kutluyor???

Bu kız cidden bahsedildiği gibi artniyetli, birilerinin yuvasını bozmaya çalışıyorsa, siz cevap yazmasanız dahi, bundan sonra okuduğunuzu bildiği için, doğum günü kadar basit mailler atmayacaktır. Eğer böyle bir niyeti varsa, siz cevap vermesenizde, kendi çapında yalan ya da gerçek, sizi eşinizi suçlayıcı maillerle rahatsız edecektir bence. Ne kadar iyi niyetli ya da art niyetli teşhisi koymak için bence, bu kişiyi direk suçlamak ve muhatap olmak gerekmiyor. O zaten yakn zamanda gösterecği tepkilerle kendini belli edecektir. Siz buna önayak olmayın, siz buna önayak olursanz, açıkçası karşı tarafında bir suçu olmaz, bırakın bundan sonra vereceği tepkilerle, kendi açık versin, niyeti çıksın ortaya.

İşin en kötü tarafı eşinizin yalan söyleme olasılığı, ve bu bayanın bunu boşuna söylediğini düşünmüyorum, ne kadar artniyetle söyledi bilemem ama, gerçek gibi duruyor. Asıl eşiniz ne niyetle mail atıyor orası önemli. Eski sevgiliden çok eşinizin niyeti önemli.

lovelinyacım arkadaş yaamadığı duyguları anlatma hiç boşuna uğraşırsın o yine kendi bildiğini okur bişileri anlamasıiçin çaba sarfetmene gerek yok

:roflol::roflol:

Vay pislik herif, sevgilisinin haberi olmadan görüşecekmiş he sizinle.alsanaalsanasmile

İngilizce postscript kelimesinin kısaltması canım PS, metin sonunda ekstra bilgi yazılmak istendiğinde kullanılıyor.
Ancak o bayan ukalalık için kullanmışa benzer..

inanın şu son cümleniz çok kafamı karıştırdı düşünmek bile istemiyorumm:gitme::gitme:

Ya Laliş, cidden güzel laflar ediyorsun hevereliniortak

Sıkıyorsa açsın konuşsun, aydınlatsın olayı, ve içinizde bir şüphe kalmasın.

İngilizce postscript kelimesinin kısaltması canım PS, metin sonunda ekstra bilgi yazılmak istendiğinde kullanılıyor.
Ancak o bayan ukalalık için kullanmışa benzer..

aklınca beni ezmeye çaloşıo iştee

Cerkez kizi bende cerkezim diger mesajimi okuduysan bende "ben yaris ati degilim kendi capinizda kisneyin" yazmasini isterdim :)) cerkezlerin atlara karsi sempatisi hala suruyo :)

memnun oldum canım benim evet hala sürüyo sempatimiz demek ki okumamıstım ama senin ki daha hos olmus allahtan kamalarımızdan bahsetmedık :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…