eşimle ancaktelefonda konuşabildim ancak yüzyüze konuşmak beni tatmin edicektirBakın bu olayı çözmek için eşinizle konuştunuz mu??
eşiniz ne dedi??
Pardon Laale'ye katılıyorum, bu maili eşinizin atması daha uygun olur,
Eşinize bu konuyu bu koşulla kapatırım diyebilirsiniz.
aslinda o bayana yazmamasi gerekirdir ikinci bir mail atilmasi huzursuzluk cikartabilir esiyle arasinda.. Esin arasa daha iyi olur ama uzatmaya degmez gibime geliyor. Ama illa yazacak olursanda: Ben yaris ati degilim bu yuzden kendi capinda kisne dur :))))) derdim
ve sonrada cenebazin yazdigini yazardim..
eve gittiğimde aynen böle sölücem o zaman bakalım ne dicek bu konuyu ancak bu koşulla kapatırım dicem ve kendisinin mail atmasını sölücem
Ya eğer eşiniz mail attıysa ona kızın şu hali gayet normal.
Ukala,umursamaz ve saygısız olması.
Yani eşindne gizli mail atmış bir erkeğin karısına niye saygı duysun ki..?
Eşinizin çok kızması lazımdı bu muhabbetlere size ve yalan söylüyorsa o kıza.
gereğini yapmadı mı eşiniz..?
eski sevgiliyi bile savunanLAR cikiyor :)))
Evet çok mantıklı olur, ama şunu da gözardı etme,
Eğer böyle bir şey varsa eşin o maili atmamak için elinden geleni yapacaktır
Ve attıysa bile az önceki hikayedeki arkadaş gibi önceden tembihleme olup olmadığından emin olun,
Bunun için de hazırlıksız yakalayın sengözlerimebaksanab
Şu an kafamdan geçenleri iyi toparlayan bir mesaj olmuş bu, o nedenle alıntı yaptım..
Kadın size saygı duymuyor, bu ise eşinizin gizli mail atması ihtimalini güçlendiriyor.
Böyle bir soru işareti kafanızda oluştu, eşiniz neden içinizi rahatlatmıyor, neden konunun kapanmasını istiyor.
Korkarım ki.. Eşiniz çok masum olmayabilir..Bu konuyu halletmeden kapatmayın bence, ama çözüm o kadın da değil. Muhatap değil o.
Eşiniz hem bu saygısız kadına haddini yazılı olarak bildirmeli. Hem de sizi ikna etmeli yapmadığına. O kadından sakın istemeyin o maili fwd etmesini, ailenizin içine almayın daha fazla onu..
ne kadarlık evlisin canım
peki eşimin yalan söyleyip söylemediğini kesin olarak nasıl anlarım bi öneriniz varmı fikir falan
Ben olsam kesinlikle haddinide yerinide bildirirdim,istediği gibi saymış sölemiş. yanına kar kalmasın derim ben. evet eşinizin devreye girmesi gerekir ama bi dahaki msjda..
gaz vermek gibi olmasın ama okadar lafı yutmaz ağzıma geleni sölerdim sanırım... çnkü tahrik dolu bi msj atmış.. ve aklı sıra sizi ezdiğini düşünmüş.kurduğu cümleler hiç masum deil hemde hiç...
kzıın yazdığıda aşağıdaki
Merhaba,
Oncelikle ismim c... degil C...!
Gayet medeni bir sekilde dogum gununu kutlamis olmakta bir sakinca gormuyorum fakat sen ve senin gibi; kendine ve esine yeterince guveni olmayan insanlarin gereksiz yere kiskanclik yapip huzurunu bozarak bilissel celiski kuramina yenik dusmeleri kacinilmaz oluyor gayet tabii.
Bana tavsiyede bulunabilecek seviyen tartisilir!Benimle istesende yarisamayacagini hatirlatarak, kendinle yarismani onerir belki eksiklerini o zaman tamamlayabilme sansina sahip olursun.Sen giderken ben coktan donmustum o yollardan guzelim.
P.S. Ethem’in benim dogum gunumu kutlamak icin neden yeni bir e-mail adresi alip, ordan mail attigini simdi cok daha iyi anliyorum.
ben şimdi buna cap atsammı atmasammı atsam ağzına s... bırakıcam sakn olmaya çalışıyorum yardım edinnnn!!!
ortada net bişi yok ama eşime gvendiğim için şuan mail atma gibi bi durum yok ama kesin konuşmuyorum.bu sadece kzıın ortaya attığı bişi bi yem attı oltaya gelrisek tabi.bunu gibi insan her türlü iftirayı atar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?