Eşimin eski sevgilisi!!

herkesin tavsiye ettiği gibi akşam eşinizle sakince konuşun bence kimseye hele kibarca dış kapının mandalı diye nitelendireceğim kişilerle polemiğe girmeye hi gerek yok uzaaarrr gider...siz mail atarsınız o size cevap verir sinirinizi bozacak bi gereksizlik yapar, sonra bişey söyleme ihtiyacı hissedersiniz...sonra o size......hiiç gerek yok bence en güzeli mail işini de eşinizle konuşun doğruyu söyleyip söylemediğini anlayabilirsiniz sanırım....o gereksiz insan siz ciddiye aldıkça mutlu olacaktır sizi rahatsız edebildiğine.....

aslinda o bayana yazmamasi gerekirdir ikinci bir mail atilmasi huzursuzluk cikartabilir esiyle arasinda.. Esin arasa daha iyi olur ama uzatmaya degmez gibime geliyor. Ama illa yazacak olursanda: Ben yaris ati degilim bu yuzden kendi capinda kisne dur :))))) derdim
ve sonrada cenebazin yazdigini yazardim..

Pardon Laale'ye katılıyorum, bu maili eşinizin atması daha uygun olur,
Eşinize bu konuyu bu koşulla kapatırım diyebilirsiniz.

eve gittiğimde aynen böle sölücem o zaman bakalım ne dicek bu konuyu ancak bu koşulla kapatırım dicem ve kendisinin mail atmasını sölücem

arkadaşların dediği gibi cevap atmıcam eşimin atması gerek çünkü konu tamamen ondan ibaret!

eve gittiğimde aynen böle sölücem o zaman bakalım ne dicek bu konuyu ancak bu koşulla kapatırım dicem ve kendisinin mail atmasını sölücem

Evet çok mantıklı olur, ama şunu da gözardı etme,
Eğer böyle bir şey varsa eşin o maili atmamak için elinden geleni yapacaktır
Ve attıysa bile az önceki hikayedeki arkadaş gibi önceden tembihleme olup olmadığından emin olun,
Bunun için de hazırlıksız yakalayın sengözlerimebaksanab

Şu an kafamdan geçenleri iyi toparlayan bir mesaj olmuş bu, o nedenle alıntı yaptım..
Kadın size saygı duymuyor, bu ise eşinizin gizli mail atması ihtimalini güçlendiriyor.
Böyle bir soru işareti kafanızda oluştu, eşiniz neden içinizi rahatlatmıyor, neden konunun kapanmasını istiyor.

Korkarım ki.. Eşiniz çok masum olmayabilir..Bu konuyu halletmeden kapatmayın bence, ama çözüm o kadın da değil. Muhatap değil o.

Eşiniz hem bu saygısız kadına haddini yazılı olarak bildirmeli. Hem de sizi ikna etmeli yapmadığına. O kadından sakın istemeyin o maili fwd etmesini, ailenizin içine almayın daha fazla onu..

Aynen öyle.. Daha önceden haber vermeyin, pc başına birlikte geçin ve o an açıklayın talebinizi.. Hazırlıksız şekilde göndersin maili.. Sonradan bir açıklama yapmaması için de kızın mail adresini engelleyebilirsiniz, hatta hafta sonu geldi. Eşiniz işe gitmeyecekse eğer, yanınızda tutun valla, pc başına oturma yasağı olsun 2 gün.

Zaten o kadın bahsettiği gibi medeni ise, kendisine böyle bir tepki veren erkekle artık selamlaşmaz bile..

Ben olsam kesinlikle haddinide yerinide bildirirdim,istediği gibi saymış sölemiş. yanına kar kalmasın derim ben. evet eşinizin devreye girmesi gerekir ama bi dahaki msjda..
gaz vermek gibi olmasın ama okadar lafı yutmaz ağzıma geleni sölerdim sanırım... çnkü tahrik dolu bi msj atmış.. ve aklı sıra sizi ezdiğini düşünmüş.kurduğu cümleler hiç masum deil hemde hiç...

peki eşimin yalan söyleyip söylemediğini kesin olarak nasıl anlarım bi öneriniz varmı fikir falan

Bence esin mail atmali o kadina ve "ben sana dogum gunu mesaji gonderdigimi hatirlamiyorum ustelik farkli bir mail'den gonderdigimi iddia etmissin.. ispatlamani beklerim" demesi gerek o zaman kiza gercekten farkli bir maille gondermisse kiz onu gonderir.. ama gondermeyipte gonderdin desede inanma kiza..

konuştuğunuzda tepkisinden anlarsınız gibime geliyor...neye nasıl tepki verir siz daha iyi bilirsiniz...bi konuşun bakalım sonra değerlendirirsiniz yalan mı doğru mu...

yüzleşmesini isteyebilirsiniz arkadaşların söylediği gibi...ama isteyin sadece tepkisini ölçmek için...

Son düzenleme:
peki eşimin yalan söyleyip söylemediğini kesin olarak nasıl anlarım bi öneriniz varmı fikir falan

Sanırım benim yazdıklarımı pek dikkate almıyorsunuz..
Olsun ben yazayım da aklınızda bulunur belki...
Eşiniz telefonu hoparlöre alır ve sertlikle "eşim şu anda evde yok,seninle konuşmak istedim söyle bakalım ne maili atmışım ne zaman yazmışım,sen ne diyorsun?" der,eski sevgili elbet cevap verir,siz de dinlersiniz ikisini hiç karışmadan!! İşte o zaman karşı tarafın ne diyeceğinden gerçek belli olur zaten..
Kadın sizi evde olmadığınızı düşünürse hem açıkça duygularını dile getirir hem de eşinizin size yalan söyleme ihtimali kalkar ortadan!

kızdan eşiniziin gönderdiği maili atmasını istemeyin bnce, mailinizde sadece ona inanmadığınızı eşinizin onun hakkındaki olumsuz yorumlarından bahsedin abartmayrak,zaten öle bi durum varsa sazan gibi atlar ne var ne yok döker ortaya.yalan söliceğini sanmıyorum muhtemelen eşinizde bi mail atmıştır belli..

senin dediklerini bugün yapıodum ama daha mantıklı olmaya karar verdim şimdi o benim gözümde seviyesizin tek ama ben onun gözünde öle olmak istemiyorum.bekar olsaydım kesin yapardım

Öncelikle kusura bakmayın ama kızın ağzına lafı siz vermişsiniz o da haliyle ukala bir tavır takınmış.Hiç gereği yoktu bence bu mailin tek muhatabı eşiniz... size konuyla ilgili açıklamayı; eski sevgiliye ise gereken uyarıyı yapacak olan da eşiniz.:1closedeyes:
Ayrıca eşime güvendiğim için ona d.günü kutlama msjı attığını düşünmüyorum demişsiniz.Peki burada güvendiniz de konu başında onun maillerine neden bakma gereği duydunuz kafam karıştırdı doğrusu :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…