Eşimin eski sevgilisi!!

Keşke biraz daha zeki olsaydın lucky ortada birşey varsa bile asla bunu öğrenemiceksin hep bu kuşkuyla yaşıcaksın...

Nısanlı oldugum donemde benzerı bır durumla karsılastım. Sureklı forward maıller gonderen kısının kım oldugunu sordum, 'oylesıne bır arkadas' dedı. 'Pekı' dedım. Fakat bır gun eskı maıllerıne bakarken, bız tanısmadan yaklasık 1 yıl once aynı kısı tarafından gonderılmıs bır maılı gordum... Esımı sevdıgını yazmıs, yanı oylesıne bır arkadas degılmıs!

Tartıstık, ınkar ettı, 'o benı sevıyorsa, ben ne yapayım, benım ıcın oylesıne bır arkadas' dedı, ustelık savundu onu. 'En zor gunumde yanımda oldu, vefa borcum var' dedı!

ıkı gun konusmadım, sonunda butun maıllerı bır bır sılmesını ıstedım. 'Sen sıl' dedı, 'o zevkı sen tat' dedım.

Ve sonrasında forward maıllerını dahı gormemek ıcın, o kısının maıl gondermesını engelledım...

Huzurun kacmasın ıstıyorsan, esınle bu meseleyı hallet ve ondan yenı maıller gelır mı dıye bekleme. Engelle, butun soru ısaretlerını yok et.

canımm benimmmmm ben bu olaylardan hiç anlamam ama arkadaşlar çok doğru söylemişlerrr

keşke o kızı önemseyip mail atmasaydın keşke bi yerlerini kaldırmasaydın
daha çok azıtmasın şmdi oo (

bence bu gece herşeyi bırak eşine yanaşş meleğimm (

ona ne kadar yakın ve sıcak davranırsaann adam o kızı hatırlamaz bilee (

. okadar açıkki görümcenizin ağzını aradığı. sıcağı sıcağına görümceden gelen mail. çocuk olsa anlar yapılanı...

Bak gör, en sonunda lucky kendisi suçlu konuma düşecek kocasının gözünde..CADIARZU
Ve kocası o kadına sarf etmediği sözleri Lucky' e sarf edecek belki de..

Lucky.. Görümceni aradın, tamam ara. Ama karıştırmamalısın bu meseleye, canım yok yerden aile meselesi çıkıyor, dikkat..

Sen birşey yapma, sakin kal, bir dur Allah aşkına..
Eşin birşeyler yapsın. O düşünsün seni nasıl rahatlatacağını..:umursamaz:

Olay boyut degıstırmeye basladı sanırım. Sınırlısın, paylasıp sakınlesmeye calısıyorsun belkı ama, bunu kontrollu yapmaya calıs. Gorumcenın su asamada bılmesıne gerek yoktu. Esıne dahı aksam soyleyıp, yuzundekı ıfadeyı gormen gerekırken gorumcene anlatman yersız olmus bence.

bence konu üzerinde fazla durmayın siz eşinize sahip çıkın... eşinize baskı yaparsanız belki ters teper. valla kimsenin aklına müdahele edemezsiniz.
eşiniz mazisii hatırlamış olabilir belkide ama sonuçta siz varsınız onun hayatında. ona eski sevgilisi nasıl akılda kalmışsa sizde o şekilde eşinizin aklında kalın.. artık top sizde....
eşinizi kendinize tekrar aşık edin. bu kızdan eser bıraktırmayın bence... siz yeni ve gündemde kalın...

sonuçta sonuçta erkeği elde tutmak kadına kalmış öyle değil mi?

uzaktan yapılan yorumda ancak bu kadar oluyor ::)))

o eski sevgiliye allah akıl fikir versin biten bitmiş işte daha ne ortaya çıkıyorsunki ...
anlam veremem bu tür kadınların aklına....!!!!

bir bakıma cevap atabilirsiniz. nazik bir şekilde uyarıda bulunursunuz sizde... büyütmeyin hata sizde bu durumuda eşin ve kendi adına kızdan özür dileyerek halladebilirsin belki.. ben kendimi sizin yerinize koydum yazmam gereken bu olduğunu düüşündüm. eşinizin takdirini alırsınız bence...."eşime saygımdan dolayı bu yaptığımı kendime yakıştıramadım. evet doğru eşimi çok seviyorum.. o benim için çok değerli.. sadece bir anlık öfke yüzünden yapılmış bir şey... ben hatalıyım ama özür dilemekte bir erdemdir. siz çok naziksiniz eşimin doğum gününü hatırlayıp hatrını sormuşunuz teşekkür ederiz. okul yıllarında yardım etmişiniz.. çok saolun.. ama sonuçta biz bayanız bu kendi aramızda hallede biliriz.... ben eşimin sizle arkadaş olarak görüşmesini doğru bulmuyorum. siz olsanız kendi eşinizin eski sevgilisiyle görüşmesine müsade edermisiniz. hoş karşılarmısınız...bir bayanın özellikle eski sevgilisinden gelen bir mesaj saklanırsa haliyle insan kızabilir... "
bilmem ben olsam bu şekilde yanıtlardım...
hatalı taraf bensem üstü kapalı şekilde özür dilerdim sonra bir hata yapar terbiyesizlik yaparsa bunu eşime gösterri ve o kızı gözden düşürürüm...
çünkü o bunu koz olarak kullanır o yüzden siz bir adım önde olun....

Son düzenleme:
yani kızın kendini birşey sanması önemli değil senin yaptığın hatayı telafi edip. eşin gözünde yükselmen...sonra eşini utandırman... senden beklemediği onu onure eden davranış yapmalısın... savaş değil.. barış yapmalısın... rakip değilsin benim için demelisin üstü kapalı... o sana edebiyat yapmış sende edebiyat yapmalısın...

süpersin gerçekten laf bu kadar okkalı oturur insana alkisalkisalkishelal olsun sana alkisalkisalkis

konuyu bastan sona kadar okudum.erkeklere hicbir zaman güvenmeyeceksin güveniyormus gibi yapacaksin.artik hicbir sekilde o kizla kesinnikle muhattap olmamalisin onu iyice yuceltme bence ne ukala seymis.esine gelince baska bir msn acmis yada acmamis bilemem ama ates olmayan yerdende duman cikmaz.sen sakin ol esine bu konu hakkinda cok sikildigini,kirildigini dile getir yeter eh tas yerinde agirdir. ama gözün hep esinin üstünde olsun bence.birak görümceyi kayinvalideni anlatma herseyi herkese.esinin msninin adinida degistirin.kendini üzme cok sinir bozucu bir durum bence.alsanaalsanasmile

Sevgili S.... ve C....,

Öncelikle konuya müdahil olmamayı çok isterdim ama kardeşimi ve onun sevdiği insanları sevdiğim için bu maili atma hakkımın olduğunu düşünüyorum. Bu maili yazarken ben utandım, umarım okurken utanan da olur..!!!

C.... umarım benim seviyem konusunda da bir yorum yapmazsın çünkü kim gider kim gelir bilemiyorum ama hepinizi ayağıma getiricek seviye, görgü, eğitim, terbiye,bilgi ve hatta hoşgörüye sahibim. Hoşgörü dedim ama muhataplardan açıklamasını bilip bilmeyen var mıdır pek emin diilim?

Öncelikle hepimiz bayan olduğumuza göre açık açık yazmakta yarar görüyorum..kadınla erkek eşit olmayan iki kavramdır ve celişki kuramını bilmem ama eşitlerin eşitliği kuramına göre öncelikle hemcinslerimizi anlamaya çalışmamız gerekir. Şunu içetenlikle belirtiyim ki, tarafsız bir gözle baksaydım bile S....'ın attığı maili yadırgamazdım, çünkü sen ve E....'in dost olmadığı ve hiçir zaman olamaycağı açık. Hangi eski iki sevgili aradan geçen onca kavga ve küstükten sonra (ki sizin ayrılık sebebinizi düşününce) dost olabilir ki? kaldı ki; siz arkadaş yada dost olsaydınız eğer sen E....'e değer veriridin ve eşi olarak seçtiği insana bu şekilde aşağılayıcı hatta hakaret içeren bir cevap vermezdin.

Bunu kabul et yada etme S..... şu anda E.....'in karısı ve eğer E.....'e saygı duyuyorsan onun eşine de saygı duyman gerekir. Ve eğer saygı duyulmazsa E.....'e kalmadan aynı soyadını taşıdığım ve ailemin bir parçası olan insana yapılan hakarete cevap vermek zorunda kalırım.

Ya ben seni hiç tanıyamamışım ya da sen çok agresif günündesin??? Ben seni S....'a anlatmıştım ve emin ol terbiyeli seviyeli bir insan olarak tanıtmıştım ama beni yalancı çıkartın, inan buna çok üzüldüm..

Mevzunun aslına gelmek gerekirse; her kadını eşini eski sevgilisinden (hele de normal şartlarda arkadaş kalıp görüşmemelerine rağmen arada mesajlaşıyorlarsa ) kıskanır. Bununla ilgili istediğin rahatsızlığı istediğin kuramı say hiç farketmez, kıskanmıyorsa sorun var demektir. (Emin içinden şu cümleme hak veriyorusun)

S....'ın bu maili atmamış olmasını tercih ederdim. Çünkü o zmn en azından karşılıklı olarak birbirinize saygınız olurdu. Ama bu maili atmış olması demek hiçbir kuramda, platformda ya da toplumda yadırganıcak bir tavır değil..!!! ki sende bunu gayet iyi biliyorusun.. kaldı ki mail içeriğinde sana, zekana, sosyal çevrene, eğitimine yada terbiyene ilişkin herhangi bir hakaret cümlesi yok. Bu sebeple, S....'ın attığın maili haketmediği kesin..!!! (Onu tanmadan nasıl böyle yargıladığında tartışılır)

E.... sana doğum gününde mail atmış olabilir ve bunu eşi bilmiyor olabilir. Senin bunu S....'a bu şekilde söylemen öncelikle E...'i ardından da kendini küçük düşürmen anlamına gelir sadece. Yoksa emin ol S.....'ın kıskançlık hastalığına tutulmasına sebep olmaz..

Sonuç olarak; S....'ın böyle bir mail atmaması gerekiyordu. Ama atmış olması ona hakaret edebileceğin anlamına gelmez.

Rica ediyorum bu mevzuuyu burada kapatıp yaşanmamış sayalım ve E....'e sirayet ettirmeyelim. Aksi takdirde hiçbirinizin kimsenin karşısında kendini savunacak değeri kalmayacaktır.

Görümceniz de kendini hakim, savcı üst kurulu addetmiş...
Tekrar tekrar aynı şeyi söylemek istemiyorum ama gerçekten keşke görümce hiç karışmasaydı
Yapılmaması gereken ilk hareketlerden biri 3. kişileri araya sokmak.
Şimdi gelecek daha kötü bir hakaretlere, aşağılamalara hazır olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…