Eşimin eski sevgilisi!!

Görümce bunları yazmış demek ki.
De canım zaten karşıdakine bir cevap verme çabanız olsaydı, sen de çok güzel verirdin.
Amaç birşeylerin doğruluğunu öğrenmekit ki, bu mailde bunu açığa çıkaracak hiçbirşey yok.
Zaten görümcenin olaya dahil olması yanlış olmuş bence de.
Kız birşey olsa da görümceye birşey demez ki.
He oldu da dedi, bunu da sana söyleyeceklerini sanmıyorum.
Amaç senden uzak olmasını sağlamaksa, zaten sürekli rahatsız eden bir tip değilmiş ki kız.

aynen katiliyorum.kesinlikle yazilmamasi gerekiyordu bu mailinlmaz: kiz kendini bisey sanacak iyice

kendisi avukat olurakannehir

Avukatsa da avukatlığı müvekkillerinedir,
Siz siz olun, kim olursa olsun sizin adınıza sizin hayatınıza kimseyi müdahil etmeyin.
Kaldı ki, beni bu şekilde savunmuş olsa ben daha çok sinirlenirdim, çünkü bazı laflar eski sevgiliyi yücelten laflar.
Şimdi eski sevgili demez mi "ben neymişim, ağlattım kadını, soluğu ailesinde aldı, demek gerçekten hiç güveni yok kocasına."
Bir yerde dediklerine hak vermiş oldunuz.
Neyse sağlık olsun, ama bundan sonra dikkatli olun derim.
Olayı netleştirip kapatmaya çalışın, daha da büyütmeye değil fikrimce :sinifsinif:

ya görümcem bana anlattığında böle bi kız olduğu sölememiştiki ölede değilmiş çünkü eşi kimseye pek fazla bişeyini alatmazış eşim dışında herkes kızı seviyeli bi kız biliyomuş.ama işin gerçeğii eşim biliyo tabi.

benim eşimede biz sevgiliyken onun 2 sene önceki sevgilisi doğumgünü mesajı atmştı cebine...
eşim de mesaja böye şeylere gerek yok iyi akşamlar dedi geçt bitti kız cvp veremedi bidaha...
siz muhatap olup kendi kendinizi küçük düşürmüşsünüz..keşke mail atmasaydınız siz...

bir avukatın şekeri paylaşamayan çocuklar gibi olan kavgaya hem karışmasına hem de böyle bir cevap yazmasına inanamıyorum :2:
bu onu daha keyiflendirecektir ve daha çok dalga geçecektir bilmiyor musunuz
böyle durumlarda haklı haksız gibi gelmez insana, bakış açısı vardır; ve kendini haklı gördüğü müddetçe dalga geçip diş bileyecektir :hulya:
eğer ondan gelen mailler engellenebiliyorsa engelle
eşinden de eminsen bitti gitti daha neyin kavgasını yapıyorsunuz
sonuçta E ile nikahlı olan sensin zafer senin, keyfini çıkar böyle şeyler için de ne kendini ne de eşini huzursuz etme
tabi eşinden eminsen...
çok sinirlisin evet ama zaman herşeyin ilacı
böyle zamanlarda daha çok hata yaparsın

ben çok karışmak istemiyorum artık bisürü şey söyledim arada kaynadı gitti...söylemek istediklerimi, herkesin söylediklerini arkadaş bir kez daha tekrar etmiş...hiç gereksiz ve anlamsız bi mail olmuş görümcenizin yazdığı bence....(( olayı o kadar büyüttünüz ki...herkes bişeyler söyledi sakinleşmek yerine iyice gerildiniz...yapacağınız tek şey eşinizi karşınıza alıp sorup onunla konuşup anlaşmaktır...kendinize güvenin ve eşinizin sizi seçip evlendiğini unutmayın demek ki seviyor, sizi istiyor bırakın 3. kişiler ortalığı karıştırmaya kalksın...doğruyu eşinizden öğrenin ondan habersiz taktikler numaralar vsvs bence iyice bozar ilişkinizi..daha başındasınız evliliğinizin...güvenebilecekseniz böyle zamanlarda güvenin ilişkinize sağduyunuza ve kadınlık içgüdülerinize...

Görümcenin olaya katılması büyük hata kız şu anda şöyle düşünüyor..

-E'nin karısı S kendini savunamayan bir kadın çocuk gibi görümceye anlatmış

-E,S VE görümce beni tahminimden çok daha fazla önemsiyor

-E'nin karısı S beni hala tehlike olarak görüyor demek ki ben hala popülerim.

-E evlense bile suyu bulandırabilirim,harikayım ben ...

hah işte tam da böyle...ne gerek var bu kadar önemseyip başkalarını işin içine katmaya....belki de tek başınıza eşinizle halledebileceğiniz, hiç önemsememeniz gereken bişeydi...

ya bu maili sizde atabilirdiniz ne değiştiri bunun yazılması bence daha komik duruma düştünüz kadnın gözünde cevap gelecek mi çok merak ediyorum

ya benim hic yapmayacagim seyler bunlar,
ya esinizle konsursunuz o size anlatir olur biter..lise siralarindaki cocuklar gibi böyle mail yazmak sizi o kisi karsinda kücük düsürmüs..
siz esinize güvenmiyormusunuz,tamam caniniz skildi ama neden o kisiye geri yazma geregi duyuyorsunuz..sonra görümceniz ne diye araya giriyor bence cocuk denmeyecek bir yastasin ama su gercekten yaptiklarin seni kücük düsürüyor..kizma ama ben gercekten böyle bir yazarken utanirdim neden o kisiyle mutahtp olayim ki,sende bence artik durmalisin yazma birsey,suanda o kisi inan zevkten dört kösedir..liseli kizlar gibi mektup kavgasi yaptiginiz icin,birakin kendini gercekten birsey sanacak

Son düzenleme:

o kiza verilecek en güzel cevap bu iste
bosu bosuna konu büyümüs
asla muhattabim olmazdi eski sevgili

Yahu gayet normal bu insanlara tepki vermek. susmak garip asıl şahsen ben de susamazdım. eski sevgiliye mesaj atma nedir neden yani ne bekliyosun adam evlenmiş gitmiş niye doğum gününü kutluyosun yüzsüz yüzsüz. bir de tuttup size özgüveniniz yok falan demiş yakın bir tarihte öğrendiği terimsel şeyleri falan yazmış hey yarabbim biraz akıl ver şu kullarına P.S falan yok onun mertebesine erişilmezmiş çakma einstein kaydirigubbakcemile3 bence arkadaşım mesaj atmakta haklısın bu senin hakkın ister atarsın ister atmazsın ama kesinlikle altta kalmış değilsin, karşıdakinin seviyesiz olduğu seviyesini kanıtlamaya çalıştığından belli yani özgüveni olmayan biri varsa o da kendisi. bir de kalıp gibi herşeyi özgüvene bağlamıyorlar mı..

Ben konunun tamamını okumadan yazdım eşiniz de bu kıza mail mi göndermiş bu kızın doğum gününde

valla herkes farklı yorum yapmış :d ben olsam kendim iki cümle yazardım.

görümcenin araya girmesi iki tarafı ve yazılanları bildiği için uygun olmuştur belki.... kızdan görümcedem çekiniyor yada korkuyorsa problem değil de :)

aile onun ailesi ... kendi çıkamamış işin içinden yardım istemiş...

ama yinede suçlu sen olursun neden bu kadar büyütttün diye eşin sana kızacak. sen kızdan korkarken eşin kıza hak verirse ( onu savunmaya kalkarsa sonuç çok kötü olur.

Son düzenleme:
amanım herkes farklı telden çalmış kızın kafası karışmıştır kaydirigubbakcemile3. kaş yapalım derken göz çıkrttık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…