Eşimin eski sevgilisi!!

olan olmuş fakat benim başıma böyle birşey gelmiş olsaydı (allah korusun)eşime yazdırırdım maili ,evli olduğunu ve nasıl bir şekilde ayrıldıklarını ve sizi ne kadar çok sevdiğini,evliliğinin huzurunun kaçmaması adına bir daha mail vs birşey yapmamasını yazdırırdım !!bundan sonra gelecek mail önemli olan o zaman daha önceden bir mail veya telefonla görüşme olayının olup olmadığını anlardım,ben işimi sağlama almayı seviyorum bu iç huzurdur,kimseye kimseye güvenmeyeceksiniz arkadaşlar ve hep acaba paranoyakça değil ama bir acaba olacak!!!!

olan olmuş fakat benim başıma böyle birşey gelmiş olsaydı (allah korusun)eşime yazdırırdım maili ,evli olduğunu ve nasıl bir şekilde ayrıldıklarını ve sizi ne kadar çok sevdiğini,evliliğinin huzurunun kaçmaması adına bir daha mail vs birşey yapmamasını yazdırırdım !!bundan sonra gelecek mail önemli olan o zaman daha önceden bir mail veya telefonla görüşme olayının olup olmadığını anlardım,ben işimi sağlama almayı seviyorum bu iç huzurdur,kimseye kimseye güvenmeyeceksiniz arkadaşlar ve hep acaba paranoyakça değil ama bir acaba olacak!!!!

bence yaptığın yalnış değil ,aynı tepkiyi verirdim ,onun karısı sensin o değil ,bırak başka bişey yazma ,alevlenmesin ortalık ..sakin olmaya çalış ..

keşke cvp yazmasaymışsın, hatunun iştahını kabartmışsın yok yere..
şimdi b..kunu rafa koycak vayy ben neymişim diye..

ayni konulardan bende o kadar sinirliymki benim esim yabanci irlanda asilli kiz arkadasida normal olarak burda ortak o kadar arkadaslari varki bir yerde kiz mutlaka karsima cikiyo yani esim konusmuyo zaten benim sinir oldugumuda biliyo kizin misirli bir erkek arkadasida var ama her yerden cikiyo olmuyo mesaj atiyo birinin numarasini falan soruyo sanki istese baska turlu bulamaz zaten 5 sene ayni evi poayasmislar yani evli gibilermis kiz esimi takmamaya baslamis o ara annesi olmus kizin hamie kalmis bebegini dusurmus faland erken iyice gece hayatina sarmis iliskileride bitmis kiz beni hic sevmiyo normal olarak bende onu simdi hamileyim gecen bir ortak arakadasa gercek olup olmadigini falan sormus ona ne yani benim ismimi neden agzina aliyo bir kasik suda bosasim geliyo gecen kaynanama gitmis bir sey soirmus yani her yerden cikiyo esim yuz vermiyo cunku biliyo olicaklari en ufak seyde 3 gun surat asiyorum yemek falan vermiyorum valla kizlar hic sikmayin ters teper faland egil giden gitsin zaten afedersiniz zorla baglayan yok ama tepkinizi koyunki o kadar isin ucuz olmadigini anlasin bu erkek milleti bizim kadar ince dunsunmuyorum cunku siz verin tepkinizi .

benim esim kiza beni arama dedi anam bunalr pislik bir kac ay geciyo bir sey cikiyo ortak arkadas falan cikiyo geliyo esime mesaj atip birinin telefonunu falan istiyo esimden birde erkek arkadasida var ama bunu saf gormusya illa kullancak rahatsiz edicek esimde seni kizdirmak icin yapiyo sende prim veriyosun bosver kiminle konusursa konussun biz ayrildik sonucta ortak arkadasimiz olmasi normal diyo sen onu mutlu etme prim verme diyo ama karsima cikmasi deli ediyo beni resmen.

ıp sini bulur gider doverim yani okadar sinirlenirdim bana eski sevgilimin esi boyle birsey yazsa ozur dilerdim ama dengesiz cok aslında hic muattap olmamak en iyisi

mesajların hepsini okumadım belki yazan olmuştur daha önce.. bi kere eşiniz kesinlikle mail atmış olamaz bence. madem eşiniz onun doğum gününü kutlamak için başka bi adres aldı, peki neden kız o mail adresine atmamış mesajı da her zaman kullandığı maile atmış? kaldı ki doğum gününde mesaj atmak için başka bir mail adresi almasına ne gerek var.. maili yollar ve aynen silerdi dimi? niye böle saçma sapan gizem yapsın.. bırakın böyle manyaklarla uğraşılmaz. o kadar gerizekalı canı sıkılan kadın varki her biriyle böyle muhatap olmaya kalkarsanız hem kendinizi hem ilişkinizi yıpratırsınız.. kadına ille de cevap vermen gerekiyosa eşinin mailinden eşinin ağzından gayet normal ama biraz manidar teşekkür mesajı olabilirdi.. hem kızı bozmuş olurdun hem kendin ağzının payını verdiğin için gönlün rahat olurdu.. bundan sonra mesaj yazma.. bu kız hızını alamamış belli sen bir cevap vermediğin halde tekrar mesaj atarsa hiç şaşırmam.. kesinlikle muhatap olma bırak artık o sinirinden kudursun.

bencede sinirlenmekte haklısın....benim başıma gelse bende tepki veriririm...gayet güzelce mail atmışsın kıza ama o resmennn kıskançlıktan kudurmuş güzelim....çünkü senin maili görüpte böyle cvp yazacağını aklının ucundan bile geçirmemiş....sen ona pat diye yazıp karısı olduğunu hatırlatınca kıskançlıktan delirmiş ve sana çemkirmiş aklıncaşakkıdı ve seni yaralamak,sinirlendirmek içinde ağır laflar etmeye çalışmış zavallı....

aslında hiç mail atmasanda olurmuş yani evet sinir bozucu ama muhattap olmamak lazım.....bi arkadaş demiş eşime yazdırırdım diye çok iyi fikir....aynen katılıyorum...

ya böyle hadsiz terbiyesizlerede deli oluyorum ha...adam evlenmiş barklanmış ,nasıl bi ahlakın varki?eski sevgilinin d.gününü kutlamak fln ne gereksizz:umursamaz:

pembe diziye dönmüşsünüz adeta..

ben umursamazdım bir doğumgünü mesajını.. daha ileri giderse ya da gitme potansiyeli görüyorsam kadında, eşime bu durumdan rahatsız olduğumu,ne yapıp,ne edip halletmesi gerektiğini söyler ve çekilirdim. bayanla kontak kurmazdım. hele ki görümceyi karıştırmak facia olmuş..

eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmişsiniz;belki kız sadece masum bir mesaj atmak istemişti. şimdi eşinizin hayatında hala bir yeri olduğunu, tek bir msjla bile gündeme oturabileceğini düşünüyor ve eşinizin peşine düşebilir. ilk mesaj için değil ama bu saatten sonra tehlike çanları çalıyor. bence dikkatli olun.

bence o msjı eşinizin ağzından yazsaydınız daha yerinde olurdu. muhatap olmayın o konuyu uzatmak için çamur atmış

allah'ım tam dayaklık bir tip....cokacimcoook
suçlama pozisyonu da hazır hatunun ...
bu tarz kaşınan tipler var,arsızca,düşüncesizce ve hırsla...

bana çok ters bir durum bu ,''eski sevgilim doğum günümü kutladı aşkım sanada çok slmı var'' sohbetleri ,xxxxlarge modudur....

bir kadın,kendini bilen ince düşünebilme yeteğine ve asil bir ruha sahip,mağrur bir KADIN;
eski de ve mazi de kalmış büyük bir aşkı, sevdası bile olsa severek ve saygıyla da ayrılmış olsa,o ilişki orada bitmiş ve nokta konmuştur diye düşünüp,arkasına bakmayan,bu tarz çirkin davet niteliğinde ve kendini hatırlatma çabasındaolan mail-msjlara başvurmayan, doğru yolda giden adamı ,eğri yola saptırma gayretinde olmayan biri kadındır...
dolayısyla bu tipleri kadın sınıfına sokmak bile hatadır ,bunlar direk kırmızı boynuzları eksik, insan kılığındaki zavallı şeytancılık oyunu oynayan figüranlardır kaydirigubbakcemile3

kendini bilen kadın ve ya erkek bu tarz bir davranışta bulunmaz,ince düşünür,sık eler süzgecinden geçirir...
bu insan evli,yeni bir hayatın,büyük bir sorumluluğun içinde ötesi yok ...

görümceni keşke hiç dahil etmeden kendin madem dahil oldun ,öyle götürseydin..
neyse olmuş artık..
ama aklında olsun bu tipleri ciddiye değil ti 'ye alıp ,makara sarıp sarmalayacaksın,dalga geçeceçek ve nekadar haife alıp önemsiz olduklarını hatırlatacaksın...

seviyeden bahseden ,yaşadığı bunalımın etkisiyle seviyesinin sınırlarını zorlayıp ,aşmaya çalışan zavallı hatun kişi ...:roflolevde mi kaldın kıs, bekart)kaydirigubbakcemile3

sen yaz bunu ona gönder ama sonuna smile koymayı unutma....hihoyyyt

Son düzenleme:
resmen kıskançlık,uğraşacak birşey bulamamış düşünmüş düşünmüş eski defterleri karıştırmış sen bence kendini düşün kesinlikle uğraşma görme görmemezlikten gel ve sakın yüzünü düşürme :):)olumunekankayizsmile

:umursamaz: valla haklisin canim su erkeklere yaptiklari hatanin bizim icin ne kadar kirici oldugunu tepkilerimizle göstermemeiz lazim.ama cogu insan yapmiyor.kocanizda olsa fazla yüz vermeyin bir mesafe olsun ablam hep derki tas yerinde agirdie ben asla agirimi hafifletmemkaydirigubbakcemile3

Cevap geldi mi eski sevgiliden?

doğru veya yanlış yaptık bişiler hayırlısı ben görümcemede izah ettim bak dedim bu kız şimdi kendini bişi sanıcak önemsicek dedim sen merak etme bengerekeni yapıcam dedi o kimi sana ble hakaret içeren bi mail atıyo.eşimle konuştum ve gerçekten samimiyetine inandım iyiliğine iyiydi ama iri ona kendi hakkında bişi dedimi hayatta altta almazdı örnek verdi mesela otobüse binerdik orda bile millete sataşırdı diyo.

bence hatayı basta yapmıssınız o kim ki mail cvp attınız ve esınız baska bı adrsten cvp verdıyse yazık gercekten cok yazık bence daha ötr bişilerde olabılrı

ben kızın yerini ögrenip dövmeye giderdim............bi de yüzüme karsı söylesin bunları..................

konuyu baştan sona okudum kızlar, gerçekten muhatap olmak saçma olmuş ama o maili görünce belki hepimiz aynı şeyleri yapabilirdik bir anlık sinirle,,kontrollü olmak bazı konularda gerçekten çok zor hale gelebiliyor.. Belki eşlerimizde bize böyle bir msj gelse onlarda kesin daha fena tepki gösterebilirlerdi..
Öncelikle ben şu zihniyeti anlamıyorum.. Masumca bir mesaj.. Ne masumu?
Düzgün bir bayan, evli olduğunu bildiği bir adama konu her ne olursa olsun mesaj atmaktan çekinmelidir, belki eşi görür ve belki huzuru bozulur diye.. Bundan çekinmeyen kadında bir tuhaflık vardır.. Kendini bir şekilde erkeğe iyi göstermeye uğraşıyordur.. Bununda hiç masum bir yanı yok..
Burda mesajlaşmalar olmayacaktı, kesinlikle eş halletmeliydi fakat olay başka boyuta gitmiş.. Görümce karışmamalıydı ama o da gelinlerini sevdiği için buna ihtiyaç duymuş olabilir.. Sen bence daha fazla eşinden habersiz birşeyler yapmaya devam etme,, haklıyken haksız durumuna düşeceksin yoksa.. Eşinle son bir kez konuş ve ben bunları bunları yaptım de,, gerçekten çok sinirlendiğinden bahset,, senden habersiz birşeyler yaptığım için kendimi kötü hissettim ve sana anlatıyorum de.. Aynı şey benim başıma gelse sen neler yapardın de ve kendini ne derecede kötü hissettiğinden bahset.. Olayı bitirin artık.. Bu böyle olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…