valla haklisin canim su erkeklere yaptiklari hatanin bizim icin ne kadar kirici oldugunu tepkilerimizle göstermemeiz lazim.ama cogu insan yapmiyor.kocanizda olsa fazla yüz vermeyin bir mesafe olsun ablam hep derki tas yerinde agirdie ben asla agirimi hafifletmemkaydirigubbakcemile3ayni konulardan bende o kadar sinirliymki benim esim yabanci irlanda asilli kiz arkadasida normal olarak burda ortak o kadar arkadaslari varki bir yerde kiz mutlaka karsima cikiyo yani esim konusmuyo zaten benim sinir oldugumuda biliyo kizin misirli bir erkek arkadasida var ama her yerden cikiyo olmuyo mesaj atiyo birinin numarasini falan soruyo sanki istese baska turlu bulamaz zaten 5 sene ayni evi poayasmislar yani evli gibilermis kiz esimi takmamaya baslamis o ara annesi olmus kizin hamie kalmis bebegini dusurmus faland erken iyice gece hayatina sarmis iliskileride bitmis kiz beni hic sevmiyo normal olarak bende onu simdi hamileyim gecen bir ortak arakadasa gercek olup olmadigini falan sormus ona ne yani benim ismimi neden agzina aliyo bir kasik suda bosasim geliyo gecen kaynanama gitmis bir sey soirmus yani her yerden cikiyo esim yuz vermiyo cunku biliyo olicaklari en ufak seyde 3 gun surat asiyorum yemek falan vermiyorum valla kizlar hic sikmayin ters teper faland egil giden gitsin zaten afedersiniz zorla baglayan yok ama tepkinizi koyunki o kadar isin ucuz olmadigini anlasin bu erkek milleti bizim kadar ince dunsunmuyorum cunku siz verin tepkinizi .
Cevap geldi mi eski sevgiliden?
ben kızın yerini ögrenip dövmeye giderdim............bi de yüzüme karsı söylesin bunları..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?