Eşimin eski sevgilisi!!

Luckycim eşine söledinmi?
bide görümcene söylemendeki amacını hakkaten merak ettim biliyomusun.Çünkü çok saçma bi hareket.Eşiniz o kızla görüşmüş msjlaşmış olsa bile görümceniz bunu size söylermi?Artık içinizde bi kuşku kalmadımı?bence bu hep kalıcak.görümcende eşinize söylemiştir.olay ört bas edilir

görümcem en başından biliyo zaten o kızı eşime mil attığını ana cevap atma boşver demişti ama ben atmıştım ((

masum bir mesaj tamlaması benden çıktığı için açıklama yapsam daha aydınlatıcı olacak diye düşündüm.konu sahibinin eşi ve eski sevgili arasında bir iletişim söz konusu mu değil mi bilmedğim için o şekilde yazdım. zira eski sevgili kendi doğumgününde mesaj aldığını idda ediyor. evli de olsa eski sevgilimden dostane bir doğumgünü mesajı alsam,eşinin bu durumdan rahatsız olmadığını zannedebilir ve zamanı geldiğin de aynı nezaketi ben de görsterebilirim. sadece empati kurmaya çalıştım.

ama durup dururken kötü bitmiş,kontağı olmayan eski ve evli bir ilişkiye doğum günü mesajı atmak elbette masumca olamaz..

ben olsam ne görümceme nede eşime söylerdim takip ederdim eşimi uzaktan çok yalnış yaptın cnm

lucky bence daha fazla kendini üzme..

inan bana mesele yapılacak bir durum değil. ilk mesajı eşin atmış bile olsa, eşinin bu adımı dostluk adına olabilir. tepkinden çekindiğinden dolayı sana söylememiş olabilir. aralarında filizlenmeler olsa, yakalayacağın şey doğumgünü tebriklerinden daha fazlası olurdu.

tabi biz buradan bu kız nasıl biriydi,bu ilişki neden bitti bilemeyiz. ama çok hazin bir sonu varsa , kızda da rahatsız edecek tip varsa keşke baştan eşin maillerini,tel nosunu falan değiştirseydi. açıkcası ben eski erkek arkadasımın bana bir tebrik mesajı dahi atmamasını istesem öyle yapardım.ama geç değil. çok canın sıkılıyorsa, değiştiriverin şu mail adreslerini falan..başınız ağrımasın bir daha..

artı sen bu meseleyi kurcaladıkça eşinin gözünde özgüveni düşük bayan imajı çizebilirsin. bu yüzden bence eşine karşı da bu konuyu pek de önemsememiş havasına girmen isabet olur.
öteki kıza karşı ise; yeni bir adım atıp, tartışma zemin hazırlama bence..
eğer ondan bir mail falan gelirse sana, onun seviye kusuruna verir,takmazsın..

Kızdan gelen cevap görümcem ve bana bana yazılmış

Merhaba E / S

Sen her ne kadar bu konuya mudahil olmak istemediysen ama bir sekilde olduysan benim icimde ayni sey soz konusu.Bir gun tanimadiginiz birinden yukaridaki maili aliyorsunuz ve benden kayitsiz kalmami bekliyorsunuz oyle mi?Gecmiste de buna benzer bir olay yasadigim icin ve yine ayni durumla karsi karsiya kalmak inan beni cok uzdu.Ben bu konuda cok hassasim.Insanlarin gunluk ruh halleri ve hissettikleri olaylara vermis oldugu tepkilerde buyuk rol oynarlar.Peki neden benim hangi durum ve sartlarda neler hissettiklerim hic hesaba katilmamis.

Oncelikle bir abla ve gorumce olarak bu olaya objektif bakmani zaten bekleyemem, kim olsa senin gibi davranirdi.Fakat sunu belirtmek isterim ki, S....’in gondermis oldugu mail beni yeterince rahatsiz etti.Sana gore yadirganmayacak kadar masum olabilir ama benim tum gunumu cehenneme cevirecek kadar rahatsiz ediciydi.

Seviye konusunda hic tartismaya girmeyecegim, kaldi ki burada meziyetlerimi siralayacak degilim.Oncelikle hemcinslerimizi anlamaya calismamiza deginmissin, kesinlikle hak veriyorum.E....’le dost oldugumuzu iddaa eden biri mi var ben mi yanlis anliyorum.Sadece sunun altini cizmek isterim ki, E....’le beraberligimizden once biz arkadastik, bilirsin universitede ayni sirayi paylastik.Benim icin diger sinif arkadaslarimdan hic bir farki yok.Nasil ki onlarlada yuzyuze gorusemesekte yilda bir dogum gunlerimizde mesaj atar kutlariz, E...’le olan durumda bundan ibaret,bahsettigin gibi mesajlasma falan zaten yok.Lutfen bunun altinda bir sey aramayin kaldi ki ben hala senin ve annenin dogum gunlerini de hatirliyorum(26 Nisan, 14 Kasim)Yukarda bahsettigim gibi, S....’in atmis oldugu maildeki bazi cumleler bana gore hakaret iceren cumlelerdi, keske daha yumusak bir dille yazilmis olsaydi ve emrivaki yerine ricada bulunulsaydi bende bu sekilde tepki vermezdim.

Biz bu defteri kapatali yillar oldu ve herkes kendine bir yol cizdi.E...,"kabul et ya da etme S.... su anda E....’in karisi" cumlesinin bile art niyet icerdigini dusunuyorum.Insanlar sever, asik olur ve evlenirler bundan tabii bir sey olamaz ve kabul etmememi gerektirecek bir durum varmis gibi lanse edilmesi hos degil.Evet E....’e efendi kisiliginden dolayi saygi duyugum dogru ve onun yapmis oldugu secimiden dolayi mutlu oldugumu da belirtmek isterim.Benim de parmagimda yuzugunu tasidigim uzun bir beraberligim, verilmis kararlarim var.

S...., amacim asla sana hakaret etmek, asagilamak veya kalbini kirmak degildi.Ben insanlari "insan" gibi goruyorum, deger veriyorum ve saygi duyuyorum.Hayatta titizlikle ustunde durdugum en onemli unsurdur kalp kirmamak.Kalp kirmak kolay, onarmaksa cok zordur.Eger istemeyerekte olsa kendini kotu hissetmene sebep olduysam, incittiysem seni cok ozur dilerim.Birey olarak sana da deger veriyorum ve rica olarak algilamak istedigim rahatsizligini elbette dikkate alacagim.

Mükemmel yazmış çok kültürlü bir bayanmış hanımefendi hakikaten.artık bu konuyu kapatın sizde lucky

valla bence gayet iyi yapmışsın...:lepi:
Biz geniş mideli yada mezhebi geniş avrupalı değil Türk milletiyiz...
Yok öyle eşimin eski sevgilisi ile çok medeni ilişkiler içindeyiz,tabikide eşimi arayabilir diyemeyiz.:1closedeyes:
bizim millet olarak bunu midemiz almaz...:1closedeyes:
Eşinin eski sevgilisine gelince resmen aranıyor ....:sinifsinif:
İyi yapmışın eline,koluna sağlık az bile yazmışın...
benim başıma gelse eşimin mailinden mail atar,arandığına pişman ederim..
hiç pişman olma....
:1closedeyes:

lucky'nin mesajı kadını delirtmiş demek ki..
Burdan da bir ders çıkarmalıyız,, fevri hareketlerde bulunmayacağız hiçbir zaman bu durumlarda, kontrollü gideceğiz..

olay tatlıya bağlanmış anlaşılan. yorum yapacaktım ama gerek kalmamış

Mükemmel yazmış çok kültürlü bir bayanmış hanımefendi hakikaten.artık bu konuyu kapatın sizde lucky

kültürlü bi bayan olabailirm ama bazı şeyleri düşünemicek kadarda düşücesiz.burdaki bi çok bayan eşine eski sevgiliden mail gelmesine olumlu bakmıyo ve bu arkadaşaında bu maili atarken acaba eşi görürde rahatsız yada huzursuz olurmu diye düşümek hiç aklına gelmemiş.her nekadar o şahıs benim yazdığım mailde emrivaki olduğnu düşünsede ve benim attığım mail onu rahatsız etmişse benim onn ilk attığı mailden rahatsız olabileceğime ihitimal vermeliydi.hesaba katılmadan bazı şeyler yapılmış.

Lucky cim davanda sonuna kadar haklısın ama artık uzatma sende onunda hayatında biri varmış ciddi anlamda bak yaptığı yalnış olsada hatasını anlamış.eşine daha sıkı bağlan sende artık boşverr gerisini

lucky'nin mesajı kadını delirtmiş demek ki..
Burdan da bir ders çıkarmalıyız,, fevri hareketlerde bulunmayacağız hiçbir zaman bu durumlarda, kontrollü gideceğiz..

aynen öle bundan sonra daha kontrollü davranıcam çünkü bazı şeyleri yaşayarak hayttan ders çıkarıyoruz ki umarm birdaha böle bişi yaşamam umarım...

zaten gereken olmuş durumda bundan sonra cevap vermek aptallık olur dallanıp budaklandırma niyetinde asla değilim.

ilk attığı mail ile bu mail arasında uçurumlar var ...
tahrik edici ve kafa karıştırıcı bir maildi,iddia ediyordu eşinin ona msj attığını vs..
bu mail naif ..
ilk maile kıyasla ,onunda bir pişmanlığı söz konusu ..(balık oltaya gelmedi çünkü )
bu arada ilginçtir, millet eski sevglisinin doğum gününü zor hatırlar bu aile bireylerininkini bile hatırlıyor ve dile getiriyor parantez içinde...
yani anlaşılan şu ki , bu kız eşine zamanında çok değer verip ,umut bağlamış ...

umarım o ilk mesaj gerçektende insani bir yaklaşımdır diyeceğim ama,inanmak zor...
şansını mı denedi bilmem ama sonuçta denediği o şansın olamayacağını hissetti...

her ne olursa olsun nedeni ,biri eski ama evli sevgilisine insani olarak bile bir tebrik -kutlama mesajı atmamalı ,blmeli ki ,artık bu kişinin hayatında başka kir kadın ,EŞi var..
eşi'n rahatsızlığını göz önünde bulundurmalı her insan ...
ister hayvani olsun düşünce,ister şeytani bu tarz msjlar ,bir çok kişi tarafından bir davet niteliğinde ve umut vaad etmekte...

lucky bu konuyu kapat artık canım ...
maillerinizi değiştirin hatta,şimdi görüyorsun ki kendi cümlelriyle ,ilk mailini çürüttü ,eşin için attığı iddia da...
hiç arkana bakma canım ..mutluluklar...

Son düzenleme:
gayet güzel yazılmış bir mail çok doğru bir türkçe kullanmışkaydirigubbakcemile2artık boşver sende birşey de yazma bence uzamasın maillar,baksana daha da aklına gelen doğum günlerini sıralar onlarıda kutlamaya felan kalkar dünkü elimaşalıdan gerçekten eser yok ?arkadaş dost kalınmaz sen birşey yazma yüz bulup her sene tekrarlamasın!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…