ben olsam en baştan beri hiç muhatap olmazdım
Bence kızda bir değişme yok.
Bu işler etki tepki meselesi. Siz ilk doğum günü mailini hoş karşılamamakta haklısınız ama karşı tarafa mail attığınızda, karşı tarafta size sadece öyle mi, tamam canım, yazması beklenemezdi. Karşı tarafta sinirlenmiş belli ki. Ve ben en başından beri bu kızın doğum günü maili atması yanlışta olsa, artniyetle ve aranızı bozmak için uğraştığını sanmıyorum.
Eğer çirkef biri olsaydı, sizi en başından beri ve şuanda da, çok farklı şekilde, yalan ya da doğru, rahatsız ediyor olurdu, ama karşıda sürekli rahatsız verici, sürekli mail atan, sizle ve eşinizle uğraşan biri yok. Sadece düşünülmeden atılmış bir doğum günü maili var. Bir daha da tekrarını yaşatacağını sanmıyorum bu bayan arkadaşın size.
O yüzden artık takılıp kalmanında manası yok bence. Sizden giden mail hiç olmasaydı, bu arkadaşın tekrar tekrar eşinize de mail atacağını sanmıyordum. Sadece doğum günü mailiyle, öncesinde de , sonrasında da kalmış olacaktı bence.
Neyse, geçmiş olsun.
arkadaşlar iş kültürle -meziyetle bitmiyor...
iki süslü cümle sıraladı diye,bu o kızın yaptığı bu yersiz hatayı değiştirmeye yetmiyor..
insanda önce ahlak ve onur olmalı..
bu yaptığı ahlaka sığıyor mu ? hayır!
madem o kadar kültürlü kendisi de ,niye ahlak sınırlarını zorlayor..
ne oldu o ilk maildeki kuru çeşme ağızlı hatuna, ne değişti...
cümlelerini süzleyip ,yumuşatacak ki ,suçunu hafifletip ,imajını kurtarabilsin ...
yok yemezlerr ...
kültür herşeye yetemiyor ama ,kişinin ahlakı onu bütünlüyor...
Bence kızda bir değişme yok.
Bu işler etki tepki meselesi. Siz ilk doğum günü mailini hoş karşılamamakta haklısınız ama karşı tarafa mail attığınızda, karşı tarafta size sadece öyle mi, tamam canım, yazması beklenemezdi. Karşı tarafta sinirlenmiş belli ki. Ve ben en başından beri bu kızın doğum günü maili atması yanlışta olsa, artniyetle ve aranızı bozmak için uğraştığını sanmıyorum.
Eğer çirkef biri olsaydı, sizi en başından beri ve şuanda da, çok farklı şekilde, yalan ya da doğru, rahatsız ediyor olurdu, ama karşıda sürekli rahatsız verici, sürekli mail atan, sizle ve eşinizle uğraşan biri yok. Sadece düşünülmeden atılmış bir doğum günü maili var. Bir daha da tekrarını yaşatacağını sanmıyorum bu bayan arkadaşın size.
O yüzden artık takılıp kalmanında manası yok bence. Sizden giden mail hiç olmasaydı, bu arkadaşın tekrar tekrar eşinize de mail atacağını sanmıyordum. Sadece doğum günü mailiyle, öncesinde de , sonrasında da kalmış olacaktı bence.
Neyse, geçmiş olsun.
arkadaşlar iş kültürle -meziyetle bitmiyor...
iki süslü cümle sıraladı diye,bu o kızın yaptığı bu yersiz hatayı değiştirmeye yetmiyor..
insanda önce ahlak ve onur olmalı..
bu yaptığı ahlaka sığıyor mu ? hayır!
madem o kadar kültürlü kendisi de ,niye ahlak sınırlarını zorlayor..
ne oldu o ilk maildeki kuru çeşme ağızlı hatuna, ne değişti...
cümlelerini süzleyip ,yumuşatacak ki ,suçunu hafifletip ,imajını kurtarabilsin ...
yok yemezlerr ...
kültür herşeye yetemiyor ama ,kişinin ahlakı onu bütünlüyor...
şöyle bir şey var. tabiki geçmiş geçmişte kalır. bayan gerçekten dostuna yazması gereken nezakette yazmış. bence oğlanın aklına girmek istese maille değil tel. girmek ister. herneyse sonuçta olay birşekilde kapanmış. umarım aynı hatayı yapmassın
şöyle bir şey var. tabiki geçmiş geçmişte kalır. bayan gerçekten dostuna yazması gereken nezakette yazmış. bence oğlanın aklına girmek istese maille değil tel. girmek ister. herneyse sonuçta olay birşekilde kapanmış. umarım aynı hatayı yapmassın
allah'ım tam dayaklık bir tip....cokacimcoook
suçlama pozisyonu da hazır hatunun ...
bu tarz kaşınan tipler var,arsızca,düşüncesizce ve hırsla...
bana çok ters bir durum bu ,''eski sevgilim doğum günümü kutladı aşkım sanada çok slmı var'' sohbetleri ,xxxxlarge modudur....
bir kadın,kendini bilen ince düşünebilme yeteğine ve asil bir ruha sahip,mağrur bir KADIN;
eski de ve mazi de kalmış büyük bir aşkı, sevdası bile olsa severek ve saygıyla da ayrılmış olsa,o ilişki orada bitmiş ve nokta konmuştur diye düşünüp,arkasına bakmayan,bu tarz çirkin davet niteliğinde ve kendini hatırlatma çabasındaolan mail-msjlara başvurmayan, doğru yolda giden adamı ,eğri yola saptırma gayretinde olmayan biri kadındır...
dolayısyla bu tipleri kadın sınıfına sokmak bile hatadır ,bunlar direk kırmızı boynuzları eksik, insan kılığındaki zavallı şeytancılık oyunu oynayan figüranlardır kaydirigubbakcemile3
kendini bilen kadın ve ya erkek bu tarz bir davranışta bulunmaz,ince düşünür,sık eler süzgecinden geçirir...
bu insan evli,yeni bir hayatın,büyük bir sorumluluğun içinde ötesi yok ...
görümceni keşke hiç dahil etmeden kendin madem dahil oldun ,öyle götürseydin..
neyse olmuş artık..
ama aklında olsun bu tipleri ciddiye değil ti 'ye alıp ,makara sarıp sarmalayacaksın,dalga geçeceçek ve nekadar haife alıp önemsiz olduklarını hatırlatacaksın...
seviyeden bahseden ,yaşadığı bunalımın etkisiyle seviyesinin sınırlarını zorlayıp ,aşmaya çalışan zavallı hatun kişi ...:roflolevde mi kaldın kıs, bekart)kaydirigubbakcemile3
sen yaz bunu ona gönder ama sonuna smile koymayı unutma....hihoyyyt
Kızdan gelen cevap görümcem ve bana bana yazılmış
Merhaba E / S
Sen her ne kadar bu konuya mudahil olmak istemediysen ama bir sekilde olduysan benim icimde ayni sey soz konusu.Bir gun tanimadiginiz birinden yukaridaki maili aliyorsunuz ve benden kayitsiz kalmami bekliyorsunuz oyle mi?Gecmiste de buna benzer bir olay yasadigim icin ve yine ayni durumla karsi karsiya kalmak inan beni cok uzdu.Ben bu konuda cok hassasim.Insanlarin gunluk ruh halleri ve hissettikleri olaylara vermis oldugu tepkilerde buyuk rol oynarlar.Peki neden benim hangi durum ve sartlarda neler hissettiklerim hic hesaba katilmamis.
Oncelikle bir abla ve gorumce olarak bu olaya objektif bakmani zaten bekleyemem, kim olsa senin gibi davranirdi.Fakat sunu belirtmek isterim ki, S....’in gondermis oldugu mail beni yeterince rahatsiz etti.Sana gore yadirganmayacak kadar masum olabilir ama benim tum gunumu cehenneme cevirecek kadar rahatsiz ediciydi.
Seviye konusunda hic tartismaya girmeyecegim, kaldi ki burada meziyetlerimi siralayacak degilim.Oncelikle hemcinslerimizi anlamaya calismamiza deginmissin, kesinlikle hak veriyorum.E....’le dost oldugumuzu iddaa eden biri mi var ben mi yanlis anliyorum.Sadece sunun altini cizmek isterim ki, E....’le beraberligimizden once biz arkadastik, bilirsin universitede ayni sirayi paylastik.Benim icin diger sinif arkadaslarimdan hic bir farki yok.Nasil ki onlarlada yuzyuze gorusemesekte yilda bir dogum gunlerimizde mesaj atar kutlariz, E...’le olan durumda bundan ibaret,bahsettigin gibi mesajlasma falan zaten yok.Lutfen bunun altinda bir sey aramayin kaldi ki ben hala senin ve annenin dogum gunlerini de hatirliyorum(26 Nisan, 14 Kasim)Yukarda bahsettigim gibi, S....’in atmis oldugu maildeki bazi cumleler bana gore hakaret iceren cumlelerdi, keske daha yumusak bir dille yazilmis olsaydi ve emrivaki yerine ricada bulunulsaydi bende bu sekilde tepki vermezdim.
Biz bu defteri kapatali yillar oldu ve herkes kendine bir yol cizdi.E...,"kabul et ya da etme S.... su anda E....’in karisi" cumlesinin bile art niyet icerdigini dusunuyorum.Insanlar sever, asik olur ve evlenirler bundan tabii bir sey olamaz ve kabul etmememi gerektirecek bir durum varmis gibi lanse edilmesi hos degil.Evet E....’e efendi kisiliginden dolayi saygi duyugum dogru ve onun yapmis oldugu secimiden dolayi mutlu oldugumu da belirtmek isterim.Benim de parmagimda yuzugunu tasidigim uzun bir beraberligim, verilmis kararlarim var.
S...., amacim asla sana hakaret etmek, asagilamak veya kalbini kirmak degildi.Ben insanlari "insan" gibi goruyorum, deger veriyorum ve saygi duyuyorum.Hayatta titizlikle ustunde durdugum en onemli unsurdur kalp kirmamak.Kalp kirmak kolay, onarmaksa cok zordur.Eger istemeyerekte olsa kendini kotu hissetmene sebep olduysam, incittiysem seni cok ozur dilerim.Birey olarak sana da deger veriyorum ve rica olarak algilamak istedigim rahatsizligini elbette dikkate alacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?