Eşimin eski sevgilisi!!

Bence kızda bir değişme yok.
Bu işler etki tepki meselesi. Siz ilk doğum günü mailini hoş karşılamamakta haklısınız ama karşı tarafa mail attığınızda, karşı tarafta size sadece öyle mi, tamam canım, yazması beklenemezdi. Karşı tarafta sinirlenmiş belli ki. Ve ben en başından beri bu kızın doğum günü maili atması yanlışta olsa, artniyetle ve aranızı bozmak için uğraştığını sanmıyorum.
Eğer çirkef biri olsaydı, sizi en başından beri ve şuanda da, çok farklı şekilde, yalan ya da doğru, rahatsız ediyor olurdu, ama karşıda sürekli rahatsız verici, sürekli mail atan, sizle ve eşinizle uğraşan biri yok. Sadece düşünülmeden atılmış bir doğum günü maili var. Bir daha da tekrarını yaşatacağını sanmıyorum bu bayan arkadaşın size.
O yüzden artık takılıp kalmanında manası yok bence. Sizden giden mail hiç olmasaydı, bu arkadaşın tekrar tekrar eşinize de mail atacağını sanmıyordum. Sadece doğum günü mailiyle, öncesinde de , sonrasında da kalmış olacaktı bence.
Neyse, geçmiş olsun.

arkadaşlar iş kültürle -meziyetle bitmiyor...
iki süslü cümle sıraladı diye,bu o kızın yaptığı bu yersiz hatayı değiştirmeye yetmiyor..
insanda önce ahlak ve onur olmalı..
bu yaptığı ahlaka sığıyor mu ? hayır!
madem o kadar kültürlü kendisi de ,niye ahlak sınırlarını zorlayor..
ne oldu o ilk maildeki kuru çeşme ağızlı hatuna, ne değişti...
cümlelerini süzleyip ,yumuşatacak ki ,suçunu hafifletip ,imajını kurtarabilsin ...
yok yemezlerr ...
kültür herşeye yetemiyor ama ,kişinin ahlakı onu bütünlüyor...

tatlım baı şeyler var yani nasıl desem bu şahısla eşimin ilişkileri çok çirkin bi şekilde bitmiş saygısızlık diz boyu.bu kız eşime her sene d.günü atıyomuş zaten yazdığı mailde okuduğunuz gibi.sadece bu sene değil her sene atıyomuş eşime sordum geçen sene attımı diye evet attı dedi.mesela geçen sene gu güngören tarafında bomba patlamıştı kızda ingiltereden haberlerde öğrenmiş eşime mail atmış haberlerde oudum nasılsın iyimisin diye eşimde demişki benim nasıl olduğumu bilmesi gerekn biliyo seni ilgilendirmez demiş.ve bunlar ayrılalı 3 seneden fazla olmuş.bu kız mesela farklı bi msn adresi alıp eşime kendini farlı biri tanıtmış ki o zaman ayrılarmış eşimde anlamış unun oluğunu.kzıın onda yaptığı şeylere rapmen böleşey yapması eşimi sinirlendirmiş ve kıza ağzına geleni saymış ama o kadar küfürlerime rağmen hala soğuk kanlı cevap veriyodu dedi.yüzsüzlük huy haline gelmiş bu kızda

ayen öle iki süslü laf onun yaptıklarını ört bas edemez kim ne derse desin.

tiryandafilaya katılıyorum tamamen..

en başta belki lucky i rahatsız edeceğini hesaba katmadan hareket etmiş, luckynin öğrenme ihtimalini hesaba katmamış , ama son mesajında sebebini açıklamış. lucky nin eşini diğer fakulte arkadaslarıyla genellemiş.ince düşünmemiş ama yapışkan,huzur bozmaya çalışan biri olduğunu zannetmiyorum. en azından burdan öyle gözüküyor.

bence lucky , siz artık bu meseleyi daha fazla kurcalamayın. içiniz de rahat olsun.
eşinizle mutluluklar...

şöyle bir şey var. tabiki geçmiş geçmişte kalır. bayan gerçekten dostuna yazması gereken nezakette yazmış. bence oğlanın aklına girmek istese maille değil tel. girmek ister. herneyse sonuçta olay birşekilde kapanmış. umarım aynı hatayı yapmassın

evetttt artık kapandı bitti olay

yani daha öncede dedim ya canım ,insani yada şeytani bir dürtü ile yada değil ,her ne olsun
bana göre ters bir mantık ....
her yıl inatla kutlama maili vs hoş değil ,hemde ters yanıt almasın akarşın ,,hala ne beklemtn ,ne umudun var da ,her yıl kendini hatırlatma ,unutturmama çaban...
ne yazık ki ben iyi niyet arayamıyorum ya,bana bu düzenli periyodik sistemli mailler
çok ta iyi niyet göstergesi gibi gelmiyor..
sanki her an erkekten bir yanıt bekliyor ,kapıyı usanmadan çalıp açılmasını bekler gibi ,olumlu bir yanıt ışık alsa ,telefonla arar zaten emin olur ,buluş buluşturur yapar..
ama önce o usanmadan nabız yokluyor,içeri sinsice sızmaya çalışıyor gibi bir düşüce istemsiz beliriyor kafamda....
kısacası bunun iyi niyeti yok ...
nasıl olsa lucky nin ruhu duymaz mantığı ,arkasından iş çevirmek değil de ne ?
iyi niyetle bile yapılsa,ister istermez her kişi ACABA demekten kendini alamaz...

konunun bitmesi güzel insallah bu mikrobu bembeyez evliliginden cikarmak icin tekrardan caba harcamana gerek kalmaz.bosverr olan oldu biten biten bitti.

kendini bu kadar üzme bidaha olur mu??? evliliğinin daha başındasın sana abla tavsiyesi eşine kendine evliliğine güven ve sorunlarını eşimle çözmeye çalış...o zaman bu kadar üzülmeyebilirsin...

mutluluklar diliyorum..

birde düzgün cümleler kurabilmek insanın düzgün olduğunu göstermez kız hiç iyi niyetli değil ve çok dengesiz hiçbir şekilde muattap olma bidaha...

ben demiştşm hanm efendi gibi bir cvp yazmıs karsı taraf kesınlıkle o kız haklı bu konuda cok ayıp ettınız
tabıkı sadece sizin kocalarınız sızın umrunuzda olacak burda anlamadıgınız sey
kocalarınızın sadace sızın umrunuzda oldugudur kımse kımseyı kapmaya calısmıyo

hadi o zaman bu hanımefendi kızın "e..nin farklı bir mailden benim doğum günümü kutladığı......." "sen giderken ben dönüyordum....." tarzındaki hanımefendice sözlerinin sebebini de düşünelim...hımmm s..nin mesajına sinirlendi ki bunda bu kadar sinirlenip kimseyi huzursuz etmeye kalkacak bişey yok kişiliğine yapılmış bi hakaret vs yok...evli ve yeni evlenmiş bir bayanın verebileceği bir tepki... bu hanımefendi bayan sadece, kusura bakmayın rahatsız etmek istemezdim ama daha sakin olabilirdiniz tarzında ya da farklı bi üslupla anlatabilirdi tedirgin etmek yerine..ha ozaman arkadaşta yaa evet ayıp etmişim diyebilirdi...yani ben öyle derdim en azından...

kusura bakmayın ama üslubunu karşisindakinin durumuna göre değiştiren birisi hanımefendi değil olsa olsa dengesizdir..karşılaştırın bakalım ilk msj la ikinciyi...kültürlü olmak güzel konuşabilmek insanın dengesizliğini engellemez...bu ikinci mesaj benim bu kızla ilgili görüşlerimi hiç değiştirmedi...çirkef olduğunu düşünüyorum hiç de taktir etmedim, o aldığı ilk mesajdan sonra özür dilemeyi başarabilseydi o zaman hanımefendiymiş derdim saygı duyardım...

Olayı bence tam olarak kapatmamışsınız. Çünkü bence yanlış yerle uğraşmış oluyorsunuz biraz. Çünkü bazı şeyler ,bazı gerçekler hala günyüzüne çıkmış değil.

Ya kızın dediği gibi, ilk önce eşiniz başka bir mail adresi alarak, bu kızın doğum gününü kutlamışsa, kız da buna istinaden eşinizin doğum günü kutlamışsa, hala kız suçlu olur mu?
Siz evli bir insana nasıl olurda doğum günü maili atma hakkı bulabilir eski sevgili diye düşünüyorsunuz ,haklısınız da, peki ya evli bir erkeğin eski sevgiliye doğum günü maili atmasını normal mi göreceksiniz. Eğer eşiniz bu kişinin doğum gününü maille kutladı ise, bu kişininde eşinizin doğum gününü maille kutlaması gayet normal değil mi. Bu gerçek hala ispatlanmış değil.

Eski sevgiliden dost mu olurmuş fikrini savunuyorsunuz, güzel, ama bunu eşiniz böyle düşünmüyor demek ki. O böyle düşünmezse, karşıdaki de böyle düşünmez. Önce eşinize eski sevgiliden dost olmaz mantığını aşılamanız lazımdı, sonra başkasına aşılamanız lazımdı. Sizin eşiniz çirkef filan diyor kız için ama doğum gününü kutlamadan da geçmiyor, nasıl bir çirkeflikse. Ve dediğim gibi önce eşinizin eski sevgiliden dost olmayacağını anlaması lazım.

Eşiniz eğer eski sevgiliye mail attıysa, bu eski sevgilide eşinizin doğum gününü gayet doğal mail atar kutlar. Eğer atmadıysa bile eşiniz bu kişiye mail, bu kişi eşinize mail attığında, ben eski sevgiliden dost olacağını düşünmüyorum, sen de benim dostum değilsin, bu tarz şeyler bir daha istemiyorum deseydi, bu olay kökünden çözülürdü. Ama eşinizde böyle bir tavır yok. Asıl çözülmesi gereken kişi kız değil, eşiniz bence. Önce ona bazı şeyleri aşılamanız lazım.

Bu kız madem eşinize daha önceki senelerde de doğum günü maili atmış, peki eşiniz niye , bir daha bana mail atma demiyor. tepki koymuyor, o tepki koymazsa, kusura bakmayın ama herkeste çok rahat doğum gününüde kutlar.

Son düzenleme:
olay kapanmış herhalde bak onunda ilişkisi varmış azıcık gel gitli birine benziyor ilk mail le 2. arasında belli oluyor neyse bak bir sorun yokmuş demekki boşuna yedin kendini

Yeni okudum,Olay değil bitmiş konu kilitlenmiş olsa bile bu kadar şey okuduktan sonra yorum yapmalıyım:)

Sevgili S;Ben öyle bak bu eşim bu da onun eski sevgilisi aaa memnun oldum bu da benim 2 numaralı eskisi gibi geçmişle bugünün harmanlanmış halini yutup sindiremeyen biri olsamda mevzu benim araştırma ya da tepki verme kriterlerime de çok ters ilerlemiş.

Zaten Bayan c PARDON C ya da Av. G bana dizi senaryosu kahramanlarını andırdı usluplarıyla.

Neyse siz yinede Bay E'nin maillerini pek boş bırakmayın.

Ben sizin kadına mail atmanızı çok normal karşılıyorum. Benim de Başıma geldi, sevgilime eskiden görüştüğü Bi kız msj atmıştı faceden, Ben de " Ben şafağin sevgilisiyim, kimsin derdin ne Bilmiyorum ama sevgilime Bi daha msj attiğini görmicem git derdini Başka kapıda ara" yazdım. Bana "önce insan giBi konuşmayı öğren, al sevgilini Başına çal" yazdı. Ben de "nasıl konuşacağimi senden öğrenecek değilim, dediğim giBi Bi daha senden msj falan gelmeyecek o kadar !!" yazdım cevap gelmedi.. ama Bu kız sevgilime "nasıl olur da Başkasını seversin Ben seni hala seviyorum yazıklar olsun sana" yazmıştı.. gel de dellenme.. sadece 2 kere görüşmüşler Bu kızla.. kimsin ki sen ? her neyse.. kadının "kusura Bakmayın" demesini Beklerdim Ben, ne de olsa senin rahatsızlık duymuş olmanı normal karşılaması gerekir.. ya Ben msj atıyorum ama ya karısı görürse hoş olmaz diye düşünmesi lazım.. saçmalamış resmen mailinde de... yok Bilişsel bilmemnelerin çelişmiş de yok Bilmem ne.. aklı sıra kendini üstün göstermeye çalışmış.. yerinde olsam çok güzel Bi cevap yazardım.. Bundan sonra uzak dursun, hiç gereği yok, kutlamayıversinler doğumgünlerini.. hayır insan gibi "rahatsızlık vermek istemezdim kusura Bakmayın" de geç, sen ne edeBiyat yapiyosun..

canı sıkılmış 'hanımefendinin' arkadaşımızın eşini yoklamış.
iyi ki mesaj atmışsın gördüğün üzre o seni rahatsız ettiği için kendi de rahatsız olmuş
sonradan bakmış daha ileriye gidemicek bari alttan alıp şirin gözüküyüm belki karşı tarafın kötü olduğunu düşündürtebilirim demiş.
kültürü batsın o kadarcık lafı çok şükür hepimiz bir araya getirebiliyoruz.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aynennn katılıyorumm

vay vay vay...sanki o ilk maili yazan başkasıydı....etmedik laf hakaret bırakmamıştı ilkinde şimdi birden medeni, hanımefendi kılığa bürünmüş.....

insanlar her zaman sinirlerini kontrol edemediğinde gerçek kişiliklerini yansıtır.....dolayısıyla ilk maili onun aynasıydı...ikincisinde gayet kontrollü yazmış....

geçsin bunları...birde sana seviye ispatlama derdinde ya ondan şimdi böyle yazıyor.....hani bak ben ne kadar medeni,hanım bi kızım imajını vermeye çalışıyor.....yemezlerr....

neyse aman konu kapandıysa iyi...hiiiiç gerek yok bu tür hatunlar için sinir bozmaya heleki evliliğinin tadını kaçırmaya....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…