Eşimin eski sevgilisi!!

görümceye farklı tarzda mail.sana farklı tarzda..ona da aynını yazsaymış yaa...
yok annenin ve senin doğumgününüzü unutmadım diyerek, tarih belirtmekte ne lüzumsuz bi iş..

Konuyu baştan sona kadar okudum.Sinirlenmekte haklısınız.Ama keşke sinirle o maili yazmasaydınız.İllaki birşeyler yapmanız gerekiyorsa yapabilecekleriniz o kadar çoktu ki.

Hatırladığınız için teşekkürler _e ve s_ gibi bir maille teşekkür edebilirdiniz.Sanki her kutlayana atılmış teşekkür maili gibi...
Belki doğru değil ama eşiniz adına sert bir mail atabilirdiniz kutlamana ne gerek var gibilerinden.
Yada madem öyle neden sende aynı sahte maile doğumgünü mailini atmadın diye bozabilirdiniz.

Neyse olan olmuş ama bence bu konuyu daha fazla uzatmayın kız gerçekten kültürlü birisi gibi ve kibar bir tarzda yazarak burda beni bile uyuz ettikaydirigubbakcemile

Geçmiş,gitmiş siz eşinizle hep mutlu olun inşallah buda en güzel cevap olur ona zatenkaydirigubbakcemile5

Pandora'ya katiliyorum ben.
Madem bu kadar kültürlüymüsde neden ilk mailinde yok benle yarisma, yok ethemin neden baska mail adresi alip bana yazdigini simdi anliyorum gibi, seni rencide edici sözler kullanmis?
Son yazdigi maili ilk olarak yazsaymis ya bu kadar kültürlü ve "medeni" ise..
Pandoranin dedigi gibi ahlak yoksa gerisini salla arkadas..
Ben son yazilan mailin kesinlikle iyi niyetle yazildigini düsünmüyorum.şakkıdı
Esine yazdigi dogumgünü mailine sen bu kadar tepki verince anladi yanlis yaptigini, dank etti kafasina o yüzdende "kültürlü" hatun modelinde son maili atti.sengözlerimebaksanab

Farzedinki evli bir erkege herhangi bir bayan dogumgünü mesaji atiyor. Adamin eski sevgilisi degil ama. Bu bayan hakkinda aklimiza ne gelirse, eski sevgilide olsa o bayan hakkinda aklima o gelir benim. Cünkü artik eski sevgilide herhangi bir bayandir.

Kesinlikle daha fazla muhattap olmaya degmez.

Son düzenleme:
Herkes evli bir erkeğe eski sevgili nasıl doğum günü maili atara takılmış.
Peki evli bir erkek o eski sevgiliye mail atabilir mi, ona serbest heralde.
Önce arkadaşın eşi eski sevgiliden dost olmaz anlayışını anlasaymış ve gereken tepkiyi gösterseymiş keşke. Adam tepki göstermiyorsa, üstüne bir de kızın doğrumgününü kutluyorsa, bu kızda gayet doğal kutlar.Bu işe bulaşacak, bu işi çözzecek, karşıya tepki gösterecek kişi siz değildiniz bence, eşinizdi. Belli ki o hayatından çok memnun.
Siz iki bayan bunları yaşarken, eşiniz nerede bu olayın içinde.
Eşiniz daha önceki senelerde, sen kimsin ki bana mail atıp doğum günü mü kutluyorsun dese, olayların hiç biri buraya gelmezdi. Demek ki alan memnun, satan memnun.

Son düzenleme:
ben de eğer eski sevgilimin karısından böyle çocukça bir mail alsaydım ben de son derece ağır bir cevap verirdim... sana noluyor ki derdim...

seviyeyi biraz kaçırmakla birlikte doğru söylemiş üzgünüm :) geçmiş geçmişte kalmıştır ve biz bu durumda sadece üçüncü kişiyiz ve HERKES BıRBıRıNıN GEÇMıŞıNE SAYGI DUYMAK ZORUNDADIR.. bu durumda rahatsızlık duyulacaksa bu rahatsızlığı duyacak siz değil kocanızdır.. muhatap da odur... gerisi hikaye... yani bi doğum günü bile kutlayamayacaksam insanlık öldü mü??

ayrıca onlar o olayları yaşarken siz orda mıydınız, yani her durumda üçüncü kişi olup kulaktan dolma hareket etme olayı var.. nihayetinde herkes herşeyi kendi işine geldiği gibi anlatır.. eski ilişkisini ballandıra ballandıra anlatacak hali yok herhalde :)

artı kocama da güveniyorsam çok da umrumda istediği kişinin doğum gününü de kutlayabilir. isteyen de gelsin onunkini kutlasın zerre de kıskanmam... daha ne yapayım ki adam yanımda kendi isteğiyle duruyordur zaten, istemeyene de kapı açıktır.. o zaman nedir bu kendine güvensizlik?

Son düzenleme:
ben şunu merak ediyorum, eşinin doğum gününü her sene kutluyormuş ya, bu kutlamasında eşin hiçbirşey yapmadı değil mi? sadece muhatap olma dedi sana..

tatım daha öncede yazmıştım buna benzer bi yazı eşim diyoki geçen senede attı d.günü maili ama sanane benim doğum günüm den dedim diyo.yaa diyo ben bi bayan olucam bi erkek bana ağzına geleni saysa bırak onuşmayı adını bile anmam diyo.laftan anlamıyo yaahayatımda hiç yapmadığım şeyi yaptım ona karşı ağzıma gelen küfürü ettim artık o raddeye geldik diyo.ama hiç o lafları yien o değilmiş gibi gayet soğuk kanlıydı ben insancada konuitum hayvancada konuştum ama arsız bi insana ben daha ne yapiim.artık cevapdahi vermiyorum diyo.

ben şunu merak ediyorum, eşinin doğum gününü her sene kutluyormuş ya, bu kutlamasında eşin hiçbirşey yapmadı değil mi? sadece muhatap olma dedi sana..

eşim maili okumuş ve silmiş cevap atmamış.

cnm benşm evlendikten sonra hayatında asla ama asla (bana göre) hayatında ve hayatımda 3. şahıs diye bi kavram olamaz. o zaman evlenmeseydi.

Kızın cidden kötü niyetli olduğunu anlamam için, benim için büssürü boşluklar var açıkçası. Peki eşiniz, başka bir mail adresi aldığı, iletişime geçtiği konuda ne dedi, sanırım yalan söylüyor demişti. İnanmak lazım mı, ben çok inanmadım, ben de soru işaretleri kaldı. Bu durumda, kıza bak ya utanmadan devamlı evli insanları rahatsız ediyor ,diyemiyorum ben.

Ama asıl önemli olan, sizin kafanızda soru işareti kalmamış olması tabi, benimkinde kalmış kalmamış o çok sıkıntı değil. Siz inandınız , cevap buldunuz ve konuyu kapattıysanız sıkıntı yok. Çünkü bu konunun çözüm noktası siz değilsiniz, eşiniz.

ya açıkçası şu mail konusunda benimde kafamda ne t bişiler oluşmadı soru sordum cevap verdi ama tatmin olamadım yada olmak istemedim galiba biraz dhaa zaman diyorum emininm sorularıma o zaman cevap alıcam yada bunu eşime direk sorucam be bu mail konsuunda senden tatmin edici bi cevap alamadım diye

bence eğer eşiniz başka bir adresten ona mail atıyor olsaydı bu kız niye o maile atmasın ki bence uydurma bu diye düşünüyorum bi ilişkileri varsa bunu saklamak isterler tabikide ama kızın niyeti sizin aranızı bozmak

esine hicbirsey sorma derim..konu acilirsa da ben sana sonsuz guveniyorum hayatim de bitir derim..eger bir is ceviriyorsa da vicdan yapar ki sanmiyorum biseyler yaptigini..

cnm benşm evlendikten sonra hayatında asla ama asla (bana göre) hayatında ve hayatımda 3. şahıs diye bi kavram olamaz. o zaman evlenmeseydi.

bence gene de abartıyorsun yahu :)) aynı şey senin başına gelseydi eski bi erkek arkadaşın (niyetini bilemeyeceğim şekilde) sadece doğum gününü kutlasaydı belki tebessüm edecektin çünkü olmuş bitmiş. hatırlanmak herkesin hoşuna gider... senin o eski erkek arkadaşının mesajına tebessüm etmen kocana yanlış yaptığın anlamına gelmez ki...

bunu da tutup kocana anlatmayacaktın herhalde yoksa yanlış anlayabilir hiç gerek olmadığı halde... belki de o yüzden kocan gizlemiştir onun doğum gününü kutladığını (yapmadım diyor ama seni üzmemek için ya da yanlış anlamaman için dahası HıÇ GEREK OLMADIĞI ıÇıN (yani çok da önemli olmadığı için) söylemiyordur :) ) basit şeyler bunlar, adamcağızı sıkıştırma yani o seni seçmiş sonuçta onu değil, kafasına silah dayamadın herhalde yerimseniben kapansın gitsin konu... tekrar edecek bir durum değil çünkü özel sebep var o da doğum günü...

haa bir de dip not: anlayışlı değilsen bile anlayışlı numarası yap ki adam birşeyleri sana anlatmaya çekinmesin... bundan sonra sana hiç bir şeyini anlatmayacaktır çünkü kafasına kakıyorsun :)) sen bi yıkama yağlama yap ki bundan sonra gelip anlatabilsin :) böylece haberdar olursun ona göre (gene çaktırmadan) tavrını koyarsın.. yoksa paranoyak olursun bi de üstüne "dırdırcı" sıfatını yersin :))

Son düzenleme:
Yanlış anlaşılmamak adına şunu yazmak isterim. Böyle bir konuda sizin aklınıza en ufak soru işareti sokmak istemem.

Ben eşinizle, o kızın arasında birşeyler olduğuna inanmıyorum, o yüzden de baştan beri kız için çok artniyetli değil diyorum. Benim demek istediğim, eşinizinde başka bir mail adresi alıp, doğum gününü kutladığını düşünüyorum, yani bu kız kendi kendine, doğum günü maili atan biri değil bana göre, bu yüzü veren , atma gereği hissettiren yine eşiniz. Her iki tarafta, birbirini dost olarak görüp, mailleşebiliyor demek ki, bu durumda bak terbiyesiz kıza diyemiyorum ben. Demek ki aralarında böyle bir dostluk ilişkisi var, siz hoşlansanızda, hoşlanmasanızda. Eğer hoşlanmıyorsanızda, sizin tepki göstereceğiniz yer, o kız değil, eşiniz bence. Bir sınır çizilmesi gerekiyorsa bunu eşiniz yapacak. Aralarında birşey olduğunu düşünmüyorum yani.

Bu konuyu eşinize bir daha sormanıza gerek yok, mail attığı gerçek olsa da gerçek olmasa da ( tamamen dostluk maili olduğunu düşünüyorum), artık bir önemi yok. Eşinizde artık sizin böyle şeylere ters baktığınızı anlamıştır, anlamadıysa, o zaman yine eşinizle konuşmalısınız, o kızla değil.

canım bence sen mesaj atmamalıydın.. eşini uyarıp kızabilirsin ters bi davranışı olursa ama kıza bişi demen ters olmuş bence
ben de ne olursa olsun böle yavşak kızlara hiç sesimi çıkaramıyorum gerçi benim de biraz onu öğrenmem gerek!

bence konu fazla uzatılmamalı... art niyetli veya değil sonuçta kız yapılmaması gereken bir şey yapmış bence.. sizde haklı olarak (kim olsa 3.5 sene geçmişi olan birini kıskanır) tepki vermişsiniz... karşı taraf bana biraz tehlikeli geldi.. önce çok çirkin bir uslup sonradan mağdur ayağına yatmalar falan.. bulşmayın derim.. bence kesinlikle eşinize bu konuyu bir daha açmayın..

Kızın niyetinin ne olduğu bilemeyiz.
Ama sizin mesaj cvp vermeniz doğru değil.
Neden onun seviyesine düşürüyorsunuz ki kendinizi gerek yok.
Siz evlisiniz artık ve başkalarının değil eşinizin ne yaptığı sizi ilgilendirmeli.
Siz kıza cvp atarak bile riskli durumlar oluşmasına, tekrar görüşmelerine olanak sağlayabilirsiniz.
Hiç akılda yokken hemde.
Kız eşinizi arar maksat özür dilemek olur ve bu sayede görüşme başlar.
Bu elbette bir varsayım ama olmaz dememek lazım.
Dikkat edin derim. Hiç cvp yazmayın. Takmayın umursamayın.
Eşinize de bir daha bu konuyu açmayın.
Belli ki kızın amacı kötü. Eşin mail aldı bana msj attı falan dediğine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…